Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η Πανθρησκεία προωθείται, οι κεφαλές της "Ορθοδοξίας" οργιάζουν συμπροσευχόμενοι μετά των αιρετικών, και ο Πειραιώς τα έβαλε με τους Αποτειχισμένους!


Τὸ σχέδιο τῆς Πανθρησκείας προωθεῖται ἄριστα ἀπὸ τοὺς Νεοταξῖτες καὶ τοὺς ἐμπλεκόμενους φορεῖς της. Οἱ ἐναγκαλισμοὶ Ὀρθοδόξων, Αἱρετικῶν καὶ Εἰδωλολατρῶν καλὰ κρατοῦν.
Καὶ ὁ μητροπολίτης Πειραιῶς, ἀντὶ νὰ βγεῖ καὶ νὰ καταγγείλει τοὺς Οἰκουμενιστές –ὡς ὁ Ἄναξ καὶ ὁ Λέων τῶν ἀντι-Οἰκουμενιστῶν– ἐξαπολύει Ἀνακοινωθὲν ἐναντίον ὅσων ἀγωνίζονται κατὰ τῆς Παναιρέσεως, ὀνομάζοντές τους ἀπαξιωτικὰ «ζηλωτές»!
Ὁ Πατριάρχης ἁλωνίζει στὴν Θράκη καὶ ἐναγκαλίζεται τὸν αἱρετικὸ Πατριάρχη Ἀράμ, ὁ Ἀλβανίας Ἀναστάσιος ὑποδέχεται τὸν Πάπα στὴν Ἀλβανία καὶ οὐδεὶς ἀντι-Οἰκουμενιστὴς ὁμιλεῖ (ἐνῶ κατὰ τὴν ἐπίσκεψη τοῦ Πάπα στὴν Ἑλλάδα οἱ ἀντι-Οἰκουμενιστὲς ξεσήκωσαν τὸν κόσμο), ὁ φίλος του καὶ συλλειτουργός του Μητρ. Μεσσηνίας Χρυσόστομος (διακινητὴς τῆς αἱρετικῆς διδασκαλίας περὶ «διηρημένης Ἐκκλησίας») συμπροσεύχεται στὴν Ἀντιόχεια μετὰ τῶν αἱρετικῶν, καὶ τὸν κ. Σεραφεὶμ τὸν ἀπασχολοῦν οἱ ἀποτειχισμένοι! Κι αὐτὸ γιατὶ πρόσφατα τοῦ ὑπενθύμισαν ὅτι ὑπάρχουν κάποιοι Ἱ. Κανόνες περὶ Διακοπῆς τοῦ Μνημοσύνου τῶν αἱρετικῶν, ποὺ δὲν τοῦ ἐπιτρέπουν νὰ ἐπικοινωνεῖ μὲ τοὺς Οἰκουμενιστὲς Ἐπισκόπους.
Εἶναι καιρὸς νὰ συνειδητοποιήσετε, κ. Σεραφείμ, ὅτι ὁ λαὸς κατάλαβε τὸν ρόλο σας. Εἴτε συνειδητά, εἴτε ἐξ ὑπολογισμοῦ, παίζετε τὸ ρόλο τοῦ Φαναρίου καὶ τῶν Οἰκουμενιστῶν, ἐφ’ ὅσον κοινωνεῖτε μὲ τὶς αἱρετικὲς κεφαλές τους,

 

 Επικυρίαρχο όλων θρησκειών εμφανίζει ο διεθνής τύπος τον Πάπα  




 Πηγή: pentapostagma
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο Πάπας Φραγκίσκος, οι ηγέτες της Αλβανίας, τα ξένα μέσα ενημέρωσης, όλοι μιλούν για τους λόγους για τους οποίους ο Πάπας  επέλεξε να επισκεφθεί την Αλβανία.
Στην πραγματικότητα, η Αλβανία είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που επισκέπτεται ο Φραγκίσκος ,  από τότε που εξελέγη Πάπας τον Μάρτιο το περασμένου έτους, αναφέρουν και οι αλβανικές εφημερίδες.
Σύμφωνα με μια  φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων  Associated Press, «καταδεικνύεται η ανοχή μεταξύ των θρησκευτικών ηγετών της χώρας».
Ένας ιμάμης, ένας ορθόδοξος ιερέας ( αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος)   και ένας κληρικός Μπεκτακτσής , αποτελούν  μέρος των θρησκευτικών εκπροσώπων, που είχαν έρθει στο αεροδρόμιο  «Μητέρα Τερέζα» στα Τίρανα για να τιμήσουν την επίσκεψη του  Πάπα, γράφει η εφημερίδα lajmpress.com.
«Ο Πάπας ήρθε την Κυριακή στην Αλβανία πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην  Ευρώπη, θέλοντας να τονίσει την διαδρομή του βαλκανικού κράτους από μια βάναυση κομμουνιστική χώρα όπου η θρησκεία είχε απαγορευτεί, σε μια κατάσταση που αποτελεί μοντέλο συνύπαρξης σε έναν κόσμο που γίνονται  συγκρούσεις στο όνομα του Θεού », γράφει το πρακτορείο AP.
Αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι ο  εξωραϊσμός μιας επίσκεψης ενός ηγέτη της δυτικής εκκλησίας, δεν δικαιολογεί σε τίποτα αυτά που πραγματικά λαμβάνουν χώρα στην Αλβανία.
Δεν  εμφανίζει το αληθινό πρόσωπο αυτής της συγκεκριμένης  χώρας, η οποία διώκει τον ορθόδοξο χριστιανισμό με πλήθος τρόπων και μεθόδων.
Εδικά η  κυβέρνηση του Έντι Ράμα  έχει στο στόχαστρο τον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο και με σύμμαχο τα μέντια  και τις κρατικές υπηρεσίες , «κυνηγά» ανηλεώς τους έλληνες ιερείς, και την περιουσία της αρχιεπισκοπής.
Γίνονται και άλλα, από τα οποία τι να πρωτοθυμηθούμε, με μελανότερη την περίπτωση κατεδάφισης ελληνικής εκκλησίας και απαγόρευσης του πανηγυριού . Από την άλλη πλευρά ο εκ Αμερικής ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν, χρηματοδοτεί πλήθος ισλαμικών   ιδρυμάτων  στην χώρα αυτή με κυβερνητική αναοχή,  με σκοπό τον προσηλυτισμό των αλβανών.
Το χειρότερο όλων στην «προπαγάνδα» του Βατικανού κατά την επίσκεψη στα Τίρανα,  είναι η εμφάνιση του Πάπα ως επικυρίαρχου ηγέτη όλων των θρησκειών.
Με πληροφορίες από lajmpress.com
Pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.