Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Προληπτική ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κάθε δημόσιας συνάθροισης στην Λάρισα !

Χούντα είναι ... θα περάσει! Προληπτική ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κάθε δημόσιας συνάθροισης στην Λάρισα !


Μόλις χθες γράψαμε για την προκλητική ενέργεια αναρχικών στην Λάρισα να απειλούν,  να εκφοβίζουν μοναχές, να φωνάζουν και να γράφουν βλασφήμιες έξω από μοναστήρι (του πατρίου ημερολογίου, επειδή στήριξε την συγκέντρωση ενάντια στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας), με την πλήρη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ (διαβάστε αναλυτικά εδώ).


Σήμερα, διαβάζουμε σε τοπική εφημερίδα της Λάρισας ότι η ΕΛ.ΑΣ., εξέδωσε διαταγή με την οποία ανακοινώνει "προληπτική απαγόρευση κάθε δημόσιας συνάθροισης"

Όπως κάθε χρόνο οι "αγωνιζόμενοι χριστιανοί" (πιστά μέλη της ορθόδοξης εκκλησίας μας),  συγκεντρώνονται σιωπηρά (λόγω δικαστικής απόφασης), διαμαρτυρόμενοι για τα τεκταινόμενα στην εκκλησία (σκάνδαλα,πλουτισμός ιερωμένων, σκάνδαλό της Αγ.Παρασκευής των Τεμπών, κ.α.).
Για το τι έχει προηγηθεί στην εκκλησία της Λάρισας, γράψαμε στο παρελθόν εδώ.


ΥΓ. Οι παρακάτω φωτογραφίες με τους ματωμένους ορθοδόξους πιστούς, αφιερωμένες σε αγιορίτες, θεολόγους (ΠΕΘ) και "ρωμιούς" που ξεχνάνε εύκολα πως έγιναν κάποιοι δεσποτάδες
Nα θυμίσουμε τους ιερούς κανόνες; ότι αν κάποιος φωνάξει "ανάξιος" πρέπει να σταματήσει η χειροτονία για να εξεταστεί η μαρτυρία του"; .. Ψιλά γράμματα.. 
Αλλά από αυτά ξεκινήσαμε και ατσαλώθηκε η δεσποτοκρατία και τώρα δεν τολμάει να μιλήσει κανείς 
και βλέπουμε απαθείς τον Πάπα από την τηλεόραση να συμπροσεύχεται με τον Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο... και στην Πάτμο και στα Ιεροσόλυμα και στο Φανάρι 
και να μην τολμάει κανείς να πει ότι σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες, λόγω της συμπροσευχής με αιρετικούς, ο Βαρθολομαίος πρέπει να ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ .



Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"



Ακολουθεί η επιστολή καταγγελία των αγωνιζόμενων χριστιανών Λάρισας .

Κύριε πρόεδρε (της Δημοκρατίας)
Με έκπληξη διαβάζουμε σήμερα στην τοπική εφημερίδα της Λάρισας ότι κατά τον εορτασμό του Αγ.Αχιλλίου στην πόλη μας,παρουσία σας, εκδόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ "προληπτική απαγόρευση κάθε δημόσιας συνάθροισης".

Όπως κάθε χρόνο οι "αγωνιζόμενοι χριστιανοί" συγκεντρώνονται σιωπηρά (λόγω δικαστικής απόφασης), διαμαρτυρόμενοι γιά τα τεκταινόμενα στην εκκλησία (σκάνδαλα,πλουτισμός ιερωμένων κ.α.)
Να σας θυμήσω μόνο το σκάνδαλό της Αγ.Παρασκευής των Τεμπών, δημοσιεύματα γιά 200!!! επίσημες στολές δεσπότη κ.α.

Η απαγόρευση αυτής της βουβης διαμαρτυρίας, που συσχετίζεται με την παρουσία σας, νομίζω δεν τιμά την δημοκρατία και το πρόσωπό σας.
Οι διαμαρτυρόμενοι είμαστε οικογενειάρχες, γνωστά πρόσωπα της Λαρισαϊκής κοινωνίας, στην πλειοψηφία πολύτεκνοι, σερνόμενοι στα δικαστήρια εδώ και δεκαετίες από τον δεσπότη, γιατί διαμαρτυρόμαστε για τα κακώς κείμενα στον εκκλησιαστικό χώρο.
Βασιζόμενοι στο δημοκρατικό σας φρόνημα ελπίζουμε να προτείνετε την άρση της απαγόρευσης και να σας συναντήσουμε και να σας σφίξουμε το χέρι στον Αγ.Αχίλειο.





Διαβάστε ακόμη:
Στους λαθρομετανάστες στέκεστε προσοχή στους Αγωνιζόμενους Χριστιανούς της Λαρίσης τολμάτε απαγορεύσεις διαμαρτυριών για να επιβάλλετε τον αντικανονικό Ιγνάτιο Λάππα. Ποιοι κρύβοντε πίσω από την απαγόρευση αυτή;;; Ούτε η χούντα δεν θα αποτολμούσε τέτοιες προκλητικές απαγορεύσεις ειρηνικών διαμαρτυριών κύριοι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ";;; ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΛΑΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.