Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Απομάκρυνση από τους "νοσούντες" και τους κρυφούς μεταδότες"! (Ανώνυμος)

  Καὶ ἐνῶ τὸ ἱστολόγιον "Ἀκτίνες" ἔθαψε τὴν εἴδηση τῆς ἀποτειχίσεως τοῦ π. Νικολάου Μανώλη, καὶ ὁ συντάκτης τοῦ ἄρθρου «Ορθόδοξε λαέ, μέμνησο του Κολυμπαρίου!» κ. Σάββας Ηλιάδης (ἐδῶ) κάνει διάγνωση, ἀλλὰ ξέχασε τὴν στάση ἀσφάλειας ποὺ προτείνουν οἱ Ἅγιοι, γιὰ νὰ μὴν μᾶς βλάψει  ἰὸς τῆς οἰκουμενιστικῆς χολέρας, δὲν προτείνει δηλ. τὴν Ὀρθόδοξη θεραπεία, 
     ὅμως, ὁ ἀνώνυμος Λαὸς ποὺ βλέπει καὶ ἀγωνιᾶ,  γνωρίζει τὴν ἁγιοπατερικὴ στάση!
  Κι ἐδῶ τοὺς τὴν ὑπενθυμίζει μὲ τὴν γραφίδα τοῦ Ἀνώνυμου σχολιογράφου τῶν "Ἀκτίνων":   
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
 Και να θέλουμε να ξεχάσουμε την λοιμική του Κολυμπαρίου, δεν μάς αφήνουν οι ίδιοι οι δράστες: Ο ένας καλεί δίπλα του τον δήμαρχο της περιοχής του, για να ευλογήσουν από κοινού τους πέντε άρτους, ο άλλος εγκαθιστά πάστορες και παστόρισσες μέσα στον ιερό ναό σε ώρα Θείας Λειτουργίας, ο τρίτος εξαγγέλλει στην μητρόπολή του ίδρυση κέντρου διαθρησκειακών διαλόγων κ.α.π.
  Τα «μικρόβια» ξεχείλισαν και οι «φορείς» της λοιμικής νόσου του Κολυμπαρίου έχουν ξεσαλώσει!
  Το θέμα είναι,  ποιές προφυλάξεις οφείλουμε να πάρουμε, ώστε να γλυτώσουμε από την θανατηφόρα μόλυνση. Η ιατρική επιστήμη, στις περιπτώσεις λοιμωδών νοσημάτων, προτείνει στους υγιείς, να αποφεύγουν κάθε επαφή με τους νοσούντες, αλλά και με τους φορείς (ασυμπτωματικούς, κρυφούς μεταδότες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.