Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Η αποτείχισή του από δύο ...Ορθόδοξους Πατριάρχες!



Περί Ἁγίου Θεοδώρου τοῦ Στουδίτου, 12-11-2017

2 σχόλια:

  1. Προσκυνω την Χαριν των αγιων Ταρασιου και Νικηφορου, ομως ο Σταθερος και Ακλονητος ΕΝ ΤΩ ΑΓΙΩ ΘΕΛΗΜΑΤΙ ........ του Ιησου Χριστου ,ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ.
    ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ , ΤΗΣ ΑΠΛΑΝΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ,
    ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΕΣΕΙΣΕΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΝ ΑΥΤΟΥ,
    ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΓΝΩΣΜΕΝΟΝ ΠΛΗΝ ΠΡΩΤΟΚΟΡΥΦΑΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΝΟΝΤΑ ΠΕΤΡΟΝ, ( ο αλαθητος παπας με διαβαζει;; ),
    Προς δε τον πατερα Ευθυμιον ''ασπαζομαι την χαριτοβρυτον αυτου δεξαν, και τον αποκαλω μεγαν ομολογητην νουνεχως κηρυτων και ανταπεξερχομενον πασαν δυσκολιαν που προερχεται , και απο του ΟΙΚΟΥΜΕΝΣΤΑΣ και απο ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ,, αλλα και απο τους ΨΕΥΔΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΑΣ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΗΣΕΩΣ ΑΔΑΩΝ ΨΥΧΩΝ ..ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ π.ΕΥΘΥΜΙΟΝ...... Ετσι θα κανουμε αγωνα του Αγιου Πνευματος ; Οι παντες να υποταχθειτε εξεταζοντες και διακρινοντες, εις τον πατεραν Ευθυμιον , ολοι κατω απο ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΑΙ ΠΑΠΙΚΑ ΠΡΩΤΕΙΑ, ΚΑΜΕΤΕ ΣΥΝΟΔΟΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΟΝ π. ΕΥΘΥΜΙΟΝ.
    Τα πανεπιστημια και τα Πτυχια ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΝ,
    ΚΑΙ ΑΙ ΑΙ ΑΙ ... ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΗΣΙΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ,,,,,,,ΛΕΓΟΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΤΗΤΑ.....ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΜΗΤΟΡΑ Ι Η Σ Ο Υ Ν Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Ν, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α Α Α Α Α .
    ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ Η Ο Χ Ι .??
    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΘΑ ΥΠΕΤΑΣΣΟΝΤΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΑΡΑΣΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΚΩΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ, ΕΠΕΤΡΕΨΕΝ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΓΑΜΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑ.
    Εδω ο μητοπολιτης Πειραιως, Σεραφειμ,
    θα εστελνε πορτραιτο και στον αγιον Ταρασιον αλλα και εις την ΖωιτσαΝ , την τεταρτην συζυγον του Λεοντος..... ΚΑΙ ΓΑΡ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/11/17, 8:56 μ.μ.

    Νομίζω ότι στίς διαμάχες μεταξύ Αγίων πρέπει να είμαστε πιό προσεκτικοί και να μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.