Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

«Αν είναι να εκμεταλλευόμαστε την Ορθοδοξία...»!

 Ένα ενδιαφέρον σχόλιο περί π. Κλεομένη





Πιστεύω ότι πλέον είναι ξεκάθαροι οι λόγοι της πνευματικής πτώσης του π. Κλεομένη και ξεκινώ αμέσως χωρίς περιστροφές.

Πριν δύο χρόνια, και ενώ ήμουν συνδρομήτρια στο κανάλι του κ. Ιωάννη Λαζάκη στο youtube, ξαφνικά παρακολουθώ ένα βίντεο με τον π. Κλεομένη (βλ. https://www.youtube.com/watch?v=MIA8zYOoxzw) ο οποίος λέει τα εξής από το 16:40 «Χρυσά Αυγά, σατανιστές είναι αυτοί, αλλοίμονο σας, αυτοί ξεκινήσανε από την μασονία, είναι μες την μασονία αυτοί χωμένοι, σατανιστές, κάνανε σατανιστικές τελετές παλαιότερα την αυγή που έβγαινε ο ήλιος και ονομάσανε το κίνημά τους Χρυσή Αυγή, από εκεί προέρχονται, δεν πιστεύουνε σε Θεό αυτοί…».
Στη συνέχεια αναρτούνταν διάφορα βίντεο όπου ο π. Κλεομένης ήταν μαχητικός, σχετικά κόσμιος, σχετικά ήρεμος, μειλίχιος παρακινώντας τον κόσμο σε μετάνοια και κηρύττοντας ότι τα όπλα των χριστιανών Ορθοδόξων είναι το κομποσχοίνι και η προσευχή εν αντιθέσει με το σήμερα όπου υπόσχεται κρεμάλες και την καρατόμηση των πολιτικών και εκκλησιαστικών προδοτών.
Δύο χρόνια μετά τον συναντώ εκ του σύνεγγυς στη διαμαρτυρία εναντίον της βλάσφημης διαβολοπαράστασης έξωθεν του «Αριστοτέλειον» στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, λοιπόν, την δεύτερη ημέρα της διαμαρτυρίας παρατηρώ κάτι πολύ αλλόκοτο. Τον πλησίασαν πρώην βουλευτές της ΧΑ (νυν μέλη) οι οποίοι είχαν φέρει μαζί τους πολλούς ΧΑυγίτες (και τάγματα εφόδου) και περιχαρείς ο π. Κλεομένης και οι πρώην ΧΑυγίτες βουλευτές σφίγγουν τα χέρια και φωτογραφίζονται μαζί. Στην ομιλία που μας απηύθυνε αργότερα ο π. Κλεομένης μας παρότρυνε να στηρίξουμε τους ΧΑυγίτες γιατί είναι καλά παιδιά και αγωνίζονται για την πατρίδα.


Η εν γνώσει συναναστροφή με αυτούς που προηγουμένως αποκαλούσε σατανιστές είναι δυνατόν να τον οδηγήσει κάπου αλλού παρά στον δαιμονισμό;;;
Θλίβομαι πραγματικά για την πτώση του γιατί αρχικά τον υποστήριζα και ευελπιστούσα ότι θα φέρει καρπούς ο αγώνας του αλλά χαράμισε την αγνωνιστικότητά του, τον ζήλο του και την παρρησία του καθώς από τον χριστιανισμό που αρχικά υπηρετούσε με τα όποια λάθη του ημέρα με την ημέρα κυριεύθηκε από έναν νοσηρό εθνικισμό. Οι πνευματικοί του πατέρες και καθοδηγητές έγιναν οι ΧΑυγίτες και η μιαρή αυτή ένωση μαζί τους επέφερε όλες αυτές τις φρικιαστικές επιπτώσεις. Αντί, λοιπόν, να εκχριστιανίσει και να ορθοδοξοποιήσει τους ΧΑυγίτες τον εκΧΑυγιτοποίησαν και εφόσον το Φως δεν συγκοινωνεί με το σκότος αυτός που συναναστρέφεται το σκότος σκοτίζεται και γίνεται δαιμονιώδης. Δογματοποίησε το μίσος και τον τραμπουκισμό, τον παρέσυρε το μίσος και το αντίχριστο πνεύμα αυτού του κόσμου.

Η Ορθόδοξη θεραπευτική μάς προστάζει να γίνουμε πρόβατα εν μέσω λύκων, να ξεχωρίζουμε από τους κάθε λογής αντίθεους, αντίχριστους, να είμαστε οι φωτεινές λαμπάδες μέσα στο σκότος αυτού του κόσμου που θα μεταλαμπαδεύουν το Φως του Χριστού ώστε να συμπαρασύρουμε όσους περισσότερους στην Ουράνια Βασιλεία του Τριαδικού Θεού μας.

Δηλαδή, γιατί μετενόησα εγώ και τόσοι άλλοι και από αναρχική συν Θεώ έγινα Ορθόδοξη;; Για να γίνω από ένα θηρίο ανήμερο που κραδαίνει ένα μαυροκόκκινο κοντάρι εναντίον των ΜΑΤατζήδων ρίχνοντάς τους μπινελίκια κατά το κοινώς λεγόμενον και κράζοντας «Ζήτω η αναρχία», ένα θηρίο που θα κραδαίνει ένα γαλανόλευκο κοντάρι ρίχνοντας κλωτσομπουνίδια στους αναρχικούς και τους ΜΑΤατζήδες κράζοντας «Ζήτω η Ελλάδα και η Ορθοδοξία»;;; Τότε γιατί έγινα Ορθόδοξη, ποια είναι η διαφορά;;

Αν είναι να εκμεταλλευόμαστε την Ορθοδοξία και να την μπολιάζουμε με μιαρές πρακτικές για να εκτονώνουμε τα κατώτερα ένστικτά μας τότε καλύτερα να δέσουμε μια μυλόπετρα στον λαιμό μας και να πέσουμε στην θάλασσα κατά το αγιογραφικόν…..

Πηγή

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/6/18, 6:26 μ.μ.

    Ο π.Κλεομένης έχει ξεφύγει,φαινόμενο συνηθισμένο για φανατικούς παλαιοημερολογίτες.Όχι μόνο ξεφεύγουν,αλλά και εκνευρίζονται εύκολα,και θεωρούν τους εαυτούς τους ως τους εκλεκτούς του Θεού.Μόνο και μόνο λόγω της "θέοθεν βεβαίωσις".Ξεχνούν όμως ότι η Χάρις του Θεού δόθηκε στην συνέχεια σε αφθονία σε νεοημερολογίτες.(Άγιος Παίσιος,Άγιος Πορφύριος,κ.ά.)

    Και αυτή είναι η μεγάαααλη διαφορά μεταξύ των αγίων των νεοημερολογιτών,που ήταν ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ,και των αγίων των ΓΟΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/18, 8:33 π.μ.

      Έτσι είναι.Όταν θεωρείς πανορθόδοξη σύνοδο τον Ματθαίο Καρπαθάκη ή τον Χρυσόστομο Καβουρίδη,πολλά μπορούν να συμβούν.Οι φανατικοί παλαιοημερολογίτες της ελλάδας είχαν επιτεθεί εν ψυχρώ στον τότε αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Παπαδόπουλο,κρατώντας μια μεγάλη ψαλίδα,από αυτές που χρησιμοποιούνται για να κουρεύουμε.. τα πρόβατα,για να τον κουρέψουνε!

      Διαγραφή
  2. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ22/6/18, 6:52 μ.μ.

    Τέλεια ανάλυση προβληματικών συμπεριφορων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/18, 10:06 μ.μ.

    Δυνατό σχόλιο κυρία Πολίτη, μπράβο σας!

    Α.Να.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/18, 9:08 π.μ.

    Γενικά μπορείτε να διακρίνετε έναν φανατικό παλαιοημερολογίτη από τα εξής τρία στοιχεία:

    1.Eκνευρίζεται εύκολα όταν συζητάτε για το ημερολογιακό.

    2.Μιλάει απαξιωτικά για τον Άγιο Παίσιο,τον Άγιο Πορφύριο.

    3.Θεωρεί ακοινώνητους ή άξιους ακοινωνησίας τους ορθόδοξους νεοημερολογίτες,ακόμα και στην περίπτωση που και ο ίδιος ήταν νεοημερολογίτης και κοινωνούσε κανονικά τον καιρό που ακολουθούσε το νέο ημερολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/18, 1:36 μ.μ.

      Αυτό ισχύει και για περιπτώσεις λαικών και για περιπτώσεις ιερέων.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/6/18, 1:54 μ.μ.

      Το "άξιους ακοινωνησίας" για τους ορθόδοξους νεοημερολογίτες είναι μεγάλο λάθος,σοβαρότατο,εάν το κάνει ιερέας.

      Διαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Γ.Ο.Χ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ.ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ Α.Φ.Μ. ΚΑΙ Α.Μ.Κ.Α. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΕΙ.Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/6/18, 12:05 μ.μ.

    Στην ποιο πανω φωτογραφια ο κλεομενης ειναι με τον νεον μωυση εκ πρεβεζης ??? Αυτος ειναι αν δεν κανω λαθος βρηκε ο φιλλιπος τον ναθαναηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.