Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Και η οικουμενιστική "κατρακύλα" συνεχίζεται! --Οι αντι-Οικουμενιστές θα διαρρήξουν τα ιμάτιά τους και για την νέα "ασχήμια", αλλά θα συνεχίσουν να κοινωνούν με τους Οικουμενιστές!


Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη Μύκονο με ψάλτρια τη Νεκταρία Καραντζή


Η διεθνούς φήμης υμνωδός του βυζαντινού μέλους Νεκταρία Καραντζή θα ψάλλει αύριο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μυκόνου.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιοκάστρου Άνω Μεράς Μυκόνου, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δωροθέου Β΄, κατά την οποία θα εκτεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Τιμίου Ξύλου, κομισθέν από την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Άνδρου, υπό της Ηγουμενευούσης Μοναχής Παρθενίας. Θα τελεστεί επίσης μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του αοιδίμου Μητροπολίτου Σύρου και Μυκόνου Δωροθέου Α΄. Στο αναλόγιο θα ψάλλουν η διεθνούς φήμης υμνωδός του βυζαντινού μέλους Νεκταρία Καραντζή και η μυκονιάτισσα μαθήτριά της, ασκ. δικηγόρος και σπουδάστρια βυζαντινής Μουσικής, Μαίρη Δακτυλιδη.



Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνη

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/8/18, 8:45 μ.μ.

    Το οικουμενιστικό πού το βλέπετε στο συγκεκριμένο;

    Διαφωνώ κάθετα με την εκδήλωση και με την καινοφανή εμφάνιση ψαλτριών, αλλά το οικουμενιστικό δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/8/18, 9:38 μ.μ.

      Φίλε, αυτά δεν κάνουν και οι Παπικοί και οι προτεστάντες; Από το ίδιο πνεύμα δεν εμφορούνται; Αυτούς μιμεῖται οι οικουμενιστής Δωρόθεος. Ή μήπως δεν είναι οικουμενιστής; Ἐπειτα, εκκοσμίκευση και οικουμενισμός αλληλοενισχύονται.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/18, 10:28 π.μ.

    Τα έχεις μπλέξει Ανώνυμε 26/8/18, 9:38 μ.μ.
    Δεν ξέρεις τί θα πει οικουμενισμός φαίνεται και τον μπλέκεις με την εκκοσμίκευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/18, 4:30 μ.μ.

      Mαλλον εσύ κοιμασε και ονειρευεσε...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/8/18, 11:23 μ.μ.

      Για να καταλάβεις Ανώνυμε 27/8/18 10.28 πμ τι εστι οικουμενισμος παρε μια γευση απο οικουμενιστικη συμπροσευχη με μπαλετα, χορωδιες και χορευτες...υπαρχουν σχετικα βιντεο στο ιντερνετ.Ολες οι καινοτομιες ειναι μέρος αναποσπαστο της οικουμενιστικης λαιλαπας και της επιδιωξης εκμοντερνισμου της Εκκλησιας για να δεχτει μετα απο την γυναικα ψαλτρια τον παπα με κουστουμι και κοντο γενακι, την γυναικα ιερεια, τα μουσικα οργανα στην εκκλησια, την κοινωνια με ολες τις αιρεσεις... την αποδοχη του Αντιχριστου. Σιγα σιγα και μεθοδικα η αιρεση του οικουμενισμου εισχωρει σε ολες τις εκφανσεις του Εκκλησιαστικου βιου με καινοτομιες σε λειτουργικο, εκκλησιολογικο και θεολογικο επιπεδο. Οι αδερφοι που στηλιτευουν εχουν δικιο, ακουστε τους. Να μην ατονει το ορθοδοξο αισθητηριο σας γιατι αποδεχεστε την πλανη ετσι!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/18, 11:52 π.μ.

    Μια ερώτηση σε όσους δεν μπορούν να διακρίνουν τη συγκεκριμένη οικουμενιστικη τακτική :

    Όσοι θα πάνε στο συγκεκριμένο μοναστήρι, θα πάνε για την αγάπη του Χριστού ή για να ακούσουν την ψαλτρια?

    Και από πότε η Παράδοση της Εκκλησίας του Χριστού επιτρέπει τέτοια πράγματα?

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.