Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Εκεί οδηγούν οι χουντικές πράξεις του Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου!


gedeon1

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο "Μπορίσπολ" του Κιέβου το πρωί της Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου με πρωταγωνιστή Επίσκοπο της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου Μόσχας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Επίσκοπος Γεδεών συνελήφθη στο Κίεβο, αμέσως μετά την άφιξη από το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Να αναφερθεί ότι πριν λίγες ο Επίσκοπος Γεδεών διαβίβασε επίσημη έκκληση της Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας, στον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Μάικ Πομπέο και τα μέλη του Κογκρέσου.
Οι Κρατικές Υπηρεσίες της Ουκρανίας αναφέρουν ότι ο Επίσκοπος συνελήφθη λόγω προβλημάτων με τα έγγραφά του, και ότι δεν υπέβαλε σχετική δήλωση για την απώλεια του διαβατηρίου του.
"Με οδήγησαν ένοπλοι στο αεροπλάνο σαν εγκληματία! Αυτό είναι που λέμε για θρησκευτική πιέση" - ανέφερε σε μήνυμά του ο Επίσκοπος Γεδεών.
Το γεγονός σχολιάσε και η Ρωσική Εκκλησία τονίζοντας ότι η δίωξη του Επισκόπου Γεδεών, ωφείλεται στο ότι πρόσφατα ενημέρωσε το Κογκρέσο των ΗΠΑ σε σχέση με τις διώξεις της κανονικής Εκκλησίας.
Επίσης το Πατριαρχείο της Μόσχας ελπίζει ότι οι ΗΠΑ δεν θα αγνοήσουν την απέλαση ενός Αμερικανού πολίτη, αφού ο Επίσκοπος Γεδεών έχει και Αμερικανική υπηκοότητα.
«Νομίζω ότι αυτό που συνέβη με τον Επίσκοπο Γεδεών είναι πρωτίστως θέμα των ΗΠΑ, επειδή ο Επίσκοπος είναι και Αμερικανός πολίτης. Οι αρχές των ΗΠΑ είναι γνωστές για την προσοχή τους στις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των πολιτών τους" - αναφέρει η Ρωσική Εκκλησία.

Δείτε επίσης -> Έκκληση της Εκκλησίας της Ουκρανίας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.