Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Μια Προδοσια δεκαετιών!

Μια Προδοσια δεκαετιων!



προδοτεσ     Εδω και δεκαετίες στην Ελλάδα, ο Χριστός προδίδεται μεθοδικά, τόσο από τους πολίτικους, όσο και μέσα στην ίδια από την εκκλησιαστική ηγεσία του. Τότε, ένας εκ των 12 μαθητών τον πρόδωσε. Οι φαρισαίοι έκαναν τη δουλεία τους, ο Ιούδας όμως έπρεπε να κάνει κι αυτός τη δίκη του, ως μαθητής του χριστού και όχι να προδώσει τον κύριο του. Έτσι και σήμερα, οι περισσότεροι πολιτικοὶ κάνουν τη δουλεία τους, γκρεμίζοντας συστηματικά τα θεμέλια της χριστιανικής ζωής, που διατήρησαν επί αιώνες οι χριστιανοί προγονοί μας.
      Τι κάνουν όμως οι σύγχρονοι μαθητές του χριστού; 
        ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ; (οι αντίστοιχοι μαθητές του χριστού;).
    Τι κάνουν οι απλοί ορθόδοξοι χριστιανοί; (οι μαθητές των μαθητών του χριστού;)

    Δυστυχώς και σήμερα υπάρχουν Ιούδες, τόσο στους μεν, όσο και στους δε.
___


     Ας κάνουμε μία ανασκόπηση στα γκρεμίσματα των χριστιανικών θεμέλιων που ξεκίνησαν εδώ και δεκαετίες και συνεχίζονται μέχρι σήμερα στη ζωή των Ελλήνων, από τις πρώτες προδοσίες απέναντι στο χριστό μας, μέχρι τις πρόσφατες: 1982

– ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 1982
– ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ 1986
– ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ 2008
– ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ 2011
– ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝ 2014
– ΨΗΦΙΣΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 2015
– ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2015
– ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ HOT-SPOT 2016
– ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΥΣΗΣ ΝΕΚΡΩΝ 2016
– ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ – ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΚΡΗΤΗΣ ) 2016
– ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 2017
– ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ 2017
– ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ 2017
– ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΕΜΦΥΛΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ» 2018
– ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ 2019
– Ιανουάριος ΨΗΦΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ 2019
– Φεβρουάριος ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
                 …και τόσα άλλα τώρα και παλαιοτέρα, που δεν αναφέρθηκαν στο παρόν βίντεο
    Ο άγιος Παΐσιος έλεγε: «Όταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μία εντολή του ευαγγελίου, ευθύνεται μονό αυτός. Όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του ευαγγελίου γίνεται από το κράτος νομός, τότε έρχεται η οργή του Θεού σε όλο το έθνος, για να παιδαγωγηθεί»!
    Ας μην επιτρέψουμε λοιπόν να δεχθούμε ως χωρά την κατάληξη που είχαν άλλα μέρη της γης στο διάβα της ζωής των ανθρώπων, (ας θυμηθούμε τα Σόδομα και Γόμορρα).  Ένας επικείμενος τεράστιος σεισμός στην Ελλάδα, αφενός αναφέρεται σε προφητείες και αφετέρου είναι στις προβλέψεις των σεισμολόγων, όπως συχνά ακούμε!
    Οι προφητείες όμως πολλές φορές δίδονται από το Θεό για την πρόληψη του κακού
και το θέλημα του Θεού δύναται να αλλάξει εάν μετανοήσουν οι άνθρωποι. Έτσι έγινε όταν ο προφήτης Ιωνάς κήρυξε μετάνοια στη Νινευί, οπού τότε ο καθένας τους παρότρυνε το διπλανό του σε προσευχή και εξομολόγηση και έγινε η πόλη ένα σώμα. Όλοι νηστευαν, έκλαιγαν με δάκρυα, παρακαλούσαν και εν τέλει το σχέδιο του Θεού άλλαξε.
    Μήπως κι εμείς λοιπόν τώρα αγαπητοί αδελφοί, ομοιαζουμε όπως τότε με τους μαθητές στο ευαγγέλιο οπού ο χριστός τους είπε: «κοιμάστε ακόμα και αναπαύεστε; φτάνει ήρθε η ώρα! να, ο υιός του ανθρώπου παραδίδεται στα χέρια ανθρώπων αμαρτωλών, σηκωθείτε, πρέπει να πηγαίνουμε, να, έφτασε αυτός που θα με προδώσει! (Κατά Μάρκον Ευαγγέλιον, κεφ. 14, στίχοι 37-42)
* * *
Μονό που σήμερα, η προδοσία στην Ελλάδα μας ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και ο Θεός μας ανέχεται ήδη πολύ…!!! Την Ελλάδα μας λοιπόν με 2000 χρονιά ορθόδοξη πίστη, βάλθηκαν κάποιοι σήμερα να την αλλάξουν με σύγχρονες δήθεν αντίληψής και φιλοσοφίες, που αποδεδειγμένα έξαλλου απέτυχαν σε άλλα καθεστώτα στο διάβα της ιστορίας… ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;
    Κι αν αναρωτηθείτε αγαπητοί φίλοι, το πως γίνεται με την προσωπική μετάνοια που ζήτησε και ο γέροντας Γαβριήλ, ο αγιορείτης (που μιλάει στο βίντεο και μας δίνει τις νουθεσίες του) να σωθεί μία ολόκληρη Ελλάδα, τότε άπλα αναλογιστείτε ότι, εάν η σχέση μας με το Θεό ήταν μία συναλλαγή «πάρε δώσε», τότε αυτό που μπορεί να κάνει ο Θεός για μας, εμείς δεν θα μπορούσαμε ακόμη και 1000 ζωές αν ζήσουμε για να το ξεπληρώσουμε! Εμείς λοιπόν θα κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε και ο Θεός θα κάνει αυτό που εμείς δεν μπορούμε!
    Κάλο τριώδιο αγαπητοί αδελφοί και καλή μετάνοια ! Αμήν γένοιτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.