Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

«Η οικουμενιστική ψευδοεκκλησία του Βαρθολομαίου είναι εδώ»!

Βίντεο και φωτογραφίες από την «ενθρόνιση» του σχισματικού Επιφανίου





Τα λόγια περιττεύουν… η οικουμενιστική ψευδοεκκλησία του Βαρθολομαίου είναι εδώ.


Ο ηγέτης των Ουνιτών Σβιατοσλάβ Σεβτσούκ φαίνεται στα δεξιά.




















Δεξιά του Επιφανίου διακρίνεται ο ηγέτης των Ουνιτών Σβιατοσλάβ Σεβτσούκ μαζί με παπικούς. Αριστερά του Επιφανίου ο ένας πρωταγωνιστής της μαϊμού ενθρόνισης Πέτρο Ποροσένκο με την σύζυγό του.



Από το lb.ua

Ο ρασοφόρος πίσω από τον σχισματικό Επιφάνιο πρέπει να είναι ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Ξενοφώντος Αλέξιος. Ας με διορθώσει κάποιος παρακαλώ αν κάνω λάθος. 



Η πάνω εικόνα εμφανίζεται, τώρα που γράφω αυτό, σε πιο πρόσφατη ενημέρωση του lb.ua στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας και όταν πατηθεί μπαίνει εδώ και έχει άλλη εικόνα.]
Στην εικόνα του δεύτερου συνδέσμου ο σχισματικός πάει να καθίσει στον θρόνο του!! Στα δεξιά του πρέπει να είναι ο Γαλλίας Εμμανουήλ.



Και άλλες φωτογραφίες εδώ νεότερες. Η αρχική σελίδα ανανεώνεται συνεχώς.









ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ



Να σημειώσω εδώ και την αναφορά του OrthodoxChristianity, στην παρουσία του επικεφαλής των Ουνιτών Σβιατοσλάβ Σεβτσούκ και την πληροφορία ότι ο Φιλάρετος, σύμφωνα με αναφορές, δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί «λόγο προβλημάτων υγείας». Προσωπικά πιστεύω ότι πιέστηκε από τον Βαρθολομαίο μέσω του Ποροσένκο να μην παρευρεθεί για να μετριασθούν «οι απώλειες».  



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.