Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Κλείνουν τους Ναούς (οι Οικουμενιστές) σε ορθόδοξους ιερείς με την συνδρομή της αστυνομίας! --Επαναλαμβάνονται μέθοδοι άλλων εποχών!

Παρασκευή 24/2/2017,  6:45 τα χαράματα.

  Πιστοί έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνα, για να συμμετέχουν στην 1η Θεία Λειτουργία του π. Νικολάου Μανώλη, όπου ΔΕΝ θα μνημονεύσει τον μητροπολίτη Άνθιμο.

Ο ναός δείχνει ερμητικά κλειστός. 
1-2 ελέγχουν αν είναι ξεκλείδωτες οι πόρτες. Όλες καλά κλειδωμένες. Απόλυτο σκοτάδι μέσα στον ναό. Παραδίπλα και 3-4  άντρες και γυναίκες,είναι οι "επίτροποι" του ναού (προφανώς ειδοποιημένοι).

Φθάνει ο π. Νικόλαος Μανώλης, οι πιστοί τον χαιρετούν και αναμένουν τον προϊστάμενο του ναού να έρθει να ξεκλειδώσει τον ναό.


Μετά από λίγη ώρα φτάνει ένα αυτοκίνητο. Κατεβαίνει ο αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος, προϊστάμενος του Αγ. Δημητρίου, με 3-4 "φουσκωτούς" (οι οποίοι όταν μπήκαν στον ναό, "κατέλαβαν" αμέσως το Ιερό)! 
Ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια του ναού.  


Ως εκ θαύματος ακούγονται κωδωνοκρουσίες και ταυτόχρονα τα φώτα και οι πόρτες της εκκλησίας ανοίγουν ΑΠΟ ΜΕΣΑ ενώ ακούγεται η ψαλμωδία του όρθρου, με τον ψάλτη να βρίσκεται ήδη εντός του ναού (ήταν ήδη μέσα, όπως και ο νεοκόρος), και να ψέλνει!!!

Σύντομη διαβούλευση π. Νικολάου - π.Ιακώβου. Πληροφορούμαστε ότι έδωσαν υποχρεωτική άδεια 1 εβδομάδος στον π. Νικόλαο από την μητρόπολη (φυσικά για να περάσει η εφημερία του στον ναό χωρίς να λειτουργήσει). Η υποχρεωτική άδεια (όπως διαβάζουμε εκ των υστέρων στο Κατάνυξις), δόθηκε το προηγούμενο απόγευμα και κοινοποιήθηκε σήμερα (Παρασκευή) 7 πμ στον π. Νικόλαο !!!




Αποχώρηση πιστών:
Ο π. Νικόλαος για να μην διαταράξει την "ακολουθία" (του ψάλτη, του νεοκόρου και των επιτρόπων...), παρακαλεί τους πιστούς που έχουν συγκεντρωθεί να μην αντιδράσουν -όπως ζητούν κάποιοι- και αποχωρεί.  Το ίδιο κάνουν και όλοι οι πιστοί (στο ναό παραμένουν μόνον οι επίτροποι, ο ψάλτης, ο νεοκόρος και 2-3 αστυνομικοί με πολιτικά).

5 λεπτά αργότερα, όλος ο κόσμος έχει αποχωρήσει ακόμη κι από το προαύλιο.
Έξω από τον ναό, δύο-τρεις ασφαλίτες (που ήταν ήδη μέσα) ρωτούν τι έγινε. 
Λίγο παρακάτω, στην στροφή Τριανδρίας (έξω από το Plaisir), αρκετές δικάβαλες μηχανές ΔΙΑΣ σε ετοιμότητα!!! 



Ορθόδοξε πιστέ, Έλληνα πατριώτη:
Η Νέα Τάξη ΤΡΕΜΕΙ μήπως ξεσηκωθούν οι πιστοί. 
Ξεσκονίζουν τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα και κινούν θεούς και "δαίμονες" για να σε σταματήσουν. 
Γι αυτό στέλνουν τα τσιράκια τους (αναρχικούς) στο Ωραιόκαστρο για να σε σταματήσουν.


Ορθόδοξε πιστέ, Έλληνα πατριώτη:
Την απάντηση στα σχέδια του Οικουμενισμού και της Παγκοσμιοποίησης θα δώσεις ΕΣΥ.
Στην πατρίδα και στην εκκλησία μας, ο εχθρός είναι  ο ίδιος.
Όπως ισλαμοποιούν την πατρίδα μας, έτσι μολύνουν με την αίρεση του οικουμενισμού την εκκλησία μας.


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.





Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.