Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Συμφωνία στα εγκόσμια, διαφωνία στα θεϊκά!


Εκκλησιολογικὸ κουκλοθέατρο, Νικ. Πανταζή




Τι' ειν' όλοι τούτοι οι μασκαράδες και του Θεού οχτροί; Αρνάκι άσπρο και παχύ, της Βοσπορίτισσας Μάνας το καμάρι. Λύκοι προβατόσχημοι στο ξεσαλωμένο και αφεδρωνιασμένο πια μαντρί.
Κάτω στο Ρωμαίικο γιαλό στην άμμο, σκάβουν τρύπες μεσ' την άμμο. Θηρία μονιασμένα ανήμερα, αγαπημένα και εφήμερα, χαριεντιζόμενα στο τρελό φιλενωτικό τραλαλά να χτυπούν τα χέρια τους χαρωπά για της αισχρής κοινωνίας τους τον αχταρμά.
Οι κριματισμένοι του κερατά μιμούνται άριστα τον οικουμενιστικό τους μπαμπά και ότι βλέπουν κάνουν, κατά μάνα και πατέρα, κατά γιο και θυγατέρα.
Λέρα-χωλέρα η ετερόκλητος ενωσίς τους και αναμεσίς τους ο τρισκατάρατος τρικλοποδιές και ζαβολιές κερνά, στο Θεοπάλαβο τούτο Εκκλησιολογικό Κουκλοθέατρο.
Δεν με τρομάζουν τόσο οι ήρωες οι κεντρικοί, οι θρυλικοί θαμώνες, οι χιμπατζήδες πρωταγωνιστές και λατρευτές του Πάπα, όσο οι μαρμαρωμένοι μίμοι θεατές, της ανομίας οι στεφανωτές, του αντιχρίστου χορού οι χειροκροτητές, των αιρεσιαρχών οι συμπορευτές, των φράγκων οι συνοδοιπόροι.
Οι σαλταρισμένοι σιγονταροοικουμενιστές, οι συμβιβασμένοι χαρτοπολεμιστές, οι θολολόγοι ορθολογιστές, οι αποδημούντες αστέρες, των αγάμων θυτών και θρονοθηρευόντων αρχιμανδρητών οι διαβολοθυγατέρες.
Αυτούς όλους φοβάμαι. Ζουν ανάμεσά μας...

Στενές σχέσεις Ἀνδρέα Λοβέρδου μὲ τὴν Σαϊεντολογία! Τι θα κάνει η Ι. Σύνοδος;

  • Λέτε νὰ ἔχει πρόβλημα ὁ Ἀρχιεπίσκοπος νὰ
    τὸν καλέσει στὴν Ἱ. Σύνοδο;

  • Εξάλλου εἶναι ὑπὲρ τῆς Ἑνώσεως τῶν Ἐκκλησιῶν

 Στενές σχέσεις το νέου πουργο

Παιδείας καί Θρησκευμάτων νδρέα
Λοβέρδου μ τν Σαϊεντολογία! 

Πηγή: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr

Πῶς θὰ χαρακτηρίζατε τοὺς δικηγόρους, οἱ ὁποῖοι θὰ παρεῖχαν νομικὲς ὑπηρεσίες καὶ ἰδιαίτερα ἂν ὑπεράσπιζαν μέλη τοῦ Διοικητικοῦ Συμβουλίου μιᾶς ἐταιρίας, ὀργάνωσης καὶ γενικὰ φορέα, γιὰ τὸν ὁποῖον ἡ Ἑλληνικὴ Δικαιοσύνη ἐξέδωσε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ἀπόφαση (10493/1997 τοῦ Ἐφετείου Ἀθηνῶν), τμῆμα τῆς ὁποίας περιλαμβάνει τὰ ἀκόλουθα:
«...ἀπεδείχθη μὲ πληρότητα, ὅτι τὸ καθοῦ καὶ ἐκκαλοῦν εἶναι μία ὀργάνωση μὲ ὁλοκληρωτικὲς δομὲς καὶ τάσεις, ποὺ στὴν οὐσία περιφρονεῖ τὸν ἄνθρωπο, ἐνῶ ἐνεργεῖ ἐλεύθερα καὶ μόνον κατ' ἐπίφαση προκειμένου καὶ ἀποκλειστικὰ