Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Η βιαιότερη αλλαγή εργασιακών σχέσεων στην ιστορία!

Δημητριάδος Ιγνάτιος:

Το ανακοινωθέν Τσίπρα-Αρχιεπισκόπου συνιστά τη βιαιότερη αλλαγή εργασιακών σχέσεων στην ιστορία


 Σωστός! Μήπως όμως “τελειώνουν τα  ψωμιά” του Ιερώνυμου και μιλά ως “δελφίνος” του Αρχιεπισκοπικού θρόνου!


    «Το κοινό ανακοινωθέν – Αρχιεπισκόπου συνιστά τη μεγαλύτερη και βιαιότερη αλλαγή εργασιακών σχέσεων στην ιστορία του Ελληνικού κράτους» δηλώνει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος και συμπληρώνει «και ένα ακόμα σημείο που εκπλήσσει δυσάρεστα όποιον πίστευε ότι μια Κυβέρνηση της Αριστεράς θα επιδείκνυε ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα εργασιακών δικαιωμάτων, εργασιακής ασφάλειας και, φυσικά, δεν θα συναινούσε σε απολύσεις».

Ο Αρχιστράτηγος να γίνει συνοδοιπόρος και προστάτης σας στις εισόδους και εξόδους σας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Προφητείας Δανιήλ το ανάγνωσμα, Ιησού Ναυή το ανάγνωσμα.  Από τον αποψινό εσπερινό
     Καὶ ἦρα τοὺς ὀφθαλμούς μου, καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἀνὴρ εἷς, ἐνδεδυμένος  βαδδίν, καὶ ἡ ὀσφὺς αὐτοῦ περιεζωσμένη χρυσίῳ Ὠφάζ· καὶ τὸ σῶμα αὐτοῦ ὡσεὶ Θαρσίς, καὶ τὸ πρόσωπον αὐτοῦ ὡσεὶ ὅρασις ἀστραπῆς,

Ξέρετε;

Ο ΟΗΕ θέλει μια παγκόσμια κυβέρνηση σε λιγότερο από 12 χρόνια

  Του Jeffrey Ludwig (American Thinker) / ΚΟ 

Στη δεκαετία του 1960, ήμουν ένας ενημερωμένος, αλλά αφελής προπτυχιακός φοιτητής, και θυμάμαι ότι ήμουν στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας και συζητούσα με τον πρόεδρο του Τμήματος Χημείας, καθηγητή Charles C. Price. Μου είπε ότι ήταν πρόεδρος των United World Federalists και ρώτησε αν ήξερα τι είναι αυτή η

Με εντολή των δανειστών το «διαζύγιο» με την Εκκλησία – Ξεσκεπάζεται το βρώμικο παιχνίδι της Κυβέρνησης

   Στα ψιλά γράμματα βρίσκονται οι λεπτομέρειες. Το ρεπορτάζ που ακολουθεί αποκαλύπτει το έντονο παρασκήνιο των χθεσινών αποκάλυψεων μεταξύ Τσίπρα-Ιερώνυμου. «Η αρχική συμφωνία μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για πιο σαφή διαχωρισμό μεταξύ κράτους και Εκκλησίας». 

 Το Reuters χαρακτηρίζει «ισχυρή» την Ορθόδοξη Εκκλησία και παρατηρεί ότι έχει παίξει εξέχοντα ρόλο για πολλούς αιώνες στη ζωή της χώρας.
Σημειώνει δε, ότι για πολλούς Έλληνες η εθνική ταυτότητα είναι συνυφασμένη με τη θρησκεία, ενώ τονίζει, πως το ετήσιο κόστος της μισθοδοσίας των κληρικών εκτιμάται στα 200 εκατ. ευρώ.
«Οι δανειστές της Ελλάδας εδώ και καιρό καλούσαν την κυβέρνηση να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία και να μειώσει τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων», αναφέρει το Reuters, σε ό,τι

Εξακολουθεί να κάνει θαύματα 24 χρόνια μετά την κοίμησή του!

Γέροντας Παΐσιος: Ένας πραγματικός Άγιος που εξακολουθεί να κάνει θαύματα 24 χρόνια μετά την κοίμησή του



     Μπορεί ο Γέροντας Παΐσιος, κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης, να εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου 1994, όμως είναι πολλά τα θαύματα που οι πιστοί διηγούνται ότι έπραξε μετά την κοίμησή του.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα συγκλονιστικά θαύματα που τέλεσε ο Γέροντας Παΐσιος, σύμφωνα με τις διηγήσεις των πιστών.
Ο π. Χρήστος Τσάνταλης από τη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης και εφημέριος Κερασιάς, με εννέα παιδιά, καταθέτει: «Μερικά από τα παιδιά μου έπαιζαν στην ταράτσα του σπιτιού και κάποια στιγμή άρχισαν να πηδούν τον φωταγωγό. Ένα αγοράκι μου έξι ετών, που ακόμη δεν μιλάει καλά, θέλησε και αυτό να πηδήξει. Βρέθηκε στο κενό και σαν βολίδα έφυγε προς τα κάτω. Έπεσε από τον τρίτο όροφο.Ήλθαν τα παιδιά τρομαγμένα και μου το είπαν. Έτρεξα με

Απουσιάζει η πίστη, αφού λίγοι πια πιστεύουν αληθινά! --Όλοι ενδιαφέρονται για λεφτά, ηδονές και Πρωτεία!

Όλα για τα ….ριάλια!  Σφαγή στο Κίεβο για την προίκα της Εκκλησίας


   Κι ενώ ο Ποροσενκο ενέκρινε και επισήμως σήμερα τη μεταφορά της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα στο Κίεβο στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, το Νο 2 της Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων κατήγγειλε πως οι ουκρανικές αρχές μαζί με σχισματικές θρησκευτικές οργανώσεις, ετοιμάζονται να κατασχέσουν  την  ιδιοκτησία  της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Αναλυτικά, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Πόροσενκο υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου τον νόμο για τις ιδιαιτερότητες της χρήσης της Εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα.

"Ἐγώ τρία πράγματα φοϐούμαι αεί"!

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
    Εἶπεν ὁ Ἀϐϐᾶς Ἠλίας· ἐγὼ τρία πράγματα φοϐοῦμαι ἀεί· ὅταν μέλλῃ ἡ ψυχή μου χωρισθῆναι ἐκ τοῦ σώματος· καὶ ὅταν μέλλω τῷ Θεῷ ὑπαντῆσαι· καὶ ὅταν μέλλῃ ἡ ἀπόφασις ἐξελθεῖν κατ᾿ εμοῦ.
Γεροντικόν - Μικρὲς Νουθεσίες Γερόντων
Πηγή

«Με θλίψη συνειδητοποίησα την αλλοίωση της Ορθοδόξου παραδόσεως»!


«Πώς μένουν αδιάφοροι και σιωπούν;»
(π. Αυγουστίνος Καντιώτης – Σεπτέμβριος 1960)

Σε μορφή ερωτήματος, ο π. Αυγουστίνος, εκφράζει μια βιωματική του εμπειρία. Διαχρονικό το ερώτημά του!
Στην πνευματική ζωή, που εξασφαλίζει σωτηρία, ο αντίλογος στην κάθε αίρεση είναι συνιστώσα της νήψεως και της ασκήσεως, ως έκφραση τέλειας αγάπης στον Θεό και στον συνάνθρωπο.
Σύμφωνα με την Αγία Γραφή και την διδασκαλία των αγίων, η αληθινή πνευματική ζωή χαρακτηρίζεται από την μέριμνα (μετάνοια) για απορρόφηση της Θείας χάριτος, από συσπείρωση εναντίον της αμαρτίας, από την εσωτερική ενσωμάτωση των πνευματικών δυνάμεων της Εκκλησίας (Μυστήρια, άσκηση, διδασκαλία), από την μίμηση του βίου των αγίων και από τον αντίλογο (θεωρητικό και πρακτικό) σε κάθε προσπάθεια αλλοιώσεως της Ορθόδοξης διδασκαλίας – πίστεως.
Η σύμπτωση πνευματικής ζωής και ορθόδοξης γνώσης, σε υψηλή–ιδανική αναλογία, στον λαμπρό και κορυφαίο ιεράρχη π. Αυγουστίνο, τον οδηγούσε (πάντα) στο μεγάλο αυτό ερώτημα.
Σύμφωνα με την ιστορία της Εκκλησίας, η διαμαρτυρία και η αντίθεση σε εκκλησιαστικές – ευαγγελικές εκτροπές από κρατικούς λειτουργούς ή εκκλησιαστικά πρόσωπα, συνιστούν ορθή αντίληψη της αλήθειας του Χριστού.
Οι μεγάλοι Πατέρες και Ομολογητές δεν παρέδωσαν ανισομερώς την πνευματική ζωή. Είναι στ’ αλήθεια

«Ο σώζων εαυτώ σωθήτω»!

Οι κληρικοί καλούν τους Μητροπολίτες να ανατρέψουν τα προ καιρού συμφωνεθέντα Τσίπρα-Ιερώνυμου 

  "Π.Π.":  πὶ δεκαετίες μὲ τὸν οἰκουμενιστικὸ ἰὸ καὶ τὴν ἐκκοσμίκευση νάρκωσαν τὶς συνειδήσεις, ἐξαγόρασαν μὲ τοὺς τρόπους του τοὺς ἀντιστεκόμενους καὶ μέτρησαν τὶς ἀντιστάσεις-ἀντιδράσεις, καὶ τώρα ἐφαρμόζουν ἕνα-ἕνα τὰ σατανοκίνητα σχέδιά τους. Κι ἀφοῦ κοίμησαν καὶ τοὺς πνευματικοὺς «πατέρες» μὲ ὑπνωτικὸ τὸ ἰδεολογήματα τοῦ ἐπισκοποκεντρισμοῦ καὶ τῆς ὑπακοῆς στὴν Ἐκκλησία (δηλαδὴ στοὺς κακόδοξους Δεσποτοκράτες), ἀφοῦ οἱ θεωρούμενοι ὡς ἀντιστασιακοὶ Μεταλληνοί, Ζήσηδες, Μανώληδες, Σαράντοι κι ἄλλοι …Μετεωρίτες τῆς Γατζέας διαλύθηκαν εἰς τὰ ἐξ ὧν συνετέθησαν, ἀφοῦ κατασυκοφάντησαν καὶ τὴν ἁγιοπατερικὴ στάση τῆς ἀπομακρύνσεως ἀπὸ τοὺς "μισθωτοὺς" ποιμένες (δηλ. τῆς Ἀποτειχίσεως) κι ἔβαλαν λυτοὺς καὶ δεμένους νὰ τὴν ὑπονομεύσουν, τώρα ἔμειναν νὰ ἀντισταθοῦν ἐκεῖνοι ποὺ ἕως τώρα ἦσαν ἀπόντες στοὺς ἀγῶνες τῆς Πίστεως, ὁ σύλλογος κληρικῶν! Καὶ γιὰ ποιό λόγο; Γιὰ τά …ἀργύρια! Καὶ σὲ ποιούς ἀπευθύνονται; Στοὺς συντελεστὲς ἢ ἀνεχόμενους ὅλον αὐτὸ τὸν ξεπεσμό: στοὺς Μητροπολίτες!
    Ἄλλη μιὰ φορά: «ὁ σώζων ἑαυτῷ σωθήτω»!


ΙΣΚΕ-«Αισθανόμεθα προδομένοι – Σε μια χώρα που ξεπουλώνται τα πάντα δεν θα περιμένουμε το επόμενο χτύπημα που πλήττει την πίστη» αναφέρουν στο κοινό ανακοινωθέν τους για τη
Έκκληση προς τους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος να ακυρώσουν στην Ιεραρχία τα προ καιρού συμφωνηθέντα Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού απευθύνει με έκτακτο ανακοινωθέν ο

»Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα δώσει αγώνες για να παραμείνει ως συμβατική υποχρέωση του κράτους η

Ώ εσείς, εξισωτές του άσπρου και του μαύρου!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
   Μου είπες για το σεβασμό στις πεποιθήσεις των άλλων. Πώς είναι δυνατόν να γίνεται σεβαστό το ψέμα; Το να σέβεσαι όλες τις πεποιθήσεις σημαίνει να εξισώνεις όλες τις πεποιθήσεις. Ώ εσείς, εξισωτές του άσπρου και του μαύρου! Του στρογγυλού και του αιχμηρού, που μόνο την εξομοίωση των πάντων απολαμβάνετε, το "ίσιωμα", την ισοπέδωση όλων...! 
 ~ Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς