Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Σιγά, μην φωνάζετε. Μπορεί να κάνετε τον Παναγιώτατο να ...μετανοιώσει!!!



Γράφαμε χθές: 
Ο διάφοροι Τελεβάντοι καὶ λοιποὶ ἀστέρες στὸ ἀντι-Οἰκουμενιστικὸ ιντερνετικὸ στερέωμα, ἔδωσαν τὸ δικαίωμα (στοὺς Οἰκουμενιστές) νὰ κάνουν πάρτυ στὸ Σῶμα τῆς Ἐκκλησίας, στὸ Σῶμα τοῦ Χριστοῦ! Ἀμνηστεύουν ἐπὶ δεκαετίες τὶς γνωστὲς καὶ τὶς ἀνακαλυπτόμενες αἱρέσεις τοῦ Οἰκουμενισμοῦ, διέσυραν τὴν ἁγιοπατερικὴ Παράδοση περὶ Διακοπῆς τοῦ Μνημοσύνου τῶν αἱρετικῶν, καὶ τώρα φωνάζουν σὰν μωρὲς Παρθένες γιὰ τὰ ἐπερχόμενα δεινά!
Ἀλλ’ «ὄψονται εἰς ὃν ἐξεκέντησαν»! 
Νάτες λοιπὸν τώρα, οἱ κραυγὲς καὶ οἰμωγές τους:



Ενωτικό προανάκρουσμα η προσφώνηση Πάπα προς τον κ. Βαρθολομαίο!

    «Παναγιώτατε, σεβάσμιε και αγαπητέ Aδελφέ, η ψυχή μου είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη προς τον Θεό, που με αξιώνει να βρεθώ εδώ και να προσευχηθώ μαζί με την Παναγιότητα Σας και με αυτήν την αδελφή Εκκλησία, και συγχρόνως η ψυχή μου είναι σε ...τρεμάμενη... αναμονή της ημέρας που ήδη αρχίσαμε  λειτουργικά:  της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου»!!!  


H προσλαλιά του Πάπα Φραγκίσκου

προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά τη Δοξολογία

στον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου

   Παναγιώτατε, αγαπητέ Aδελφέ,
η βραδιά φέρνει πάντα μαζί της ενα μικτό αίσθημα ευγνωμοσύνης γιά την ημέρα που βιώθηκε καί τρεμάμενη εμπιστοσύνη μποστά στην νύχτα που πέφτει. Απόψε η ψυχή μου είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη προς τον Θεό, που με αξιώνει να βρεθώ εδώ και να προσευχηθώ μαζί με την Παναγιότητα Σας και με αυτήν την αδελφή Εκκλησία, στο πέρας μιάς έντονης ημέρας αποστολικής επίσκεψης, και συγχρόνως η ψυχή μου είναι σε αναμονή της ημέρας που ήδη αρχίσαμε λειτουργικά: της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, Προστάτου αυτής της Εκκλησίας.

    Διά μέσου των λόγων του Προφήτου Ζαχαρίου, ο Κύριος μάς εδώρησε ακόμα μια φορά, σε αυτήν την εσπερινή προσευχή, το θεμέλιο που είναι η βάση της προέκτασης μας προς το ενα σήμερον και προς το ενα αύριον, ο στερεός βράχος επι του οποίου μπορούμε να οδηγήσουμε μαζί τα βήματα μας με χαρά και ελπίδα, αυτό το απο βράχο θεμέλιο, είναι η υπόσχεση του Κυρίου: «Ιδού εγώ σώζω τον λαόν μου απο γής ανατολών και απο γής δυσμών...εν αληθεία και δικαιοσύνη» (8, 7.8)
      Μάλιστα, σεβάσμιε και αγαπητέ αδελφέ Βαρθολομαίε, ενώ εκφράζω το εγκάρδιο ευχαριστώ για την αδελφική Σας υποδοχή, αίσθανομαι οτι η χαρά μας είναι πιό μεγάλη γιατί η πηγή της βρίσκεται αλλού, οχι σε εμάς, οχι στο καθήκον μας και στις προσπαθείες μας, οι οποίες βεβαίως υπάρχουν, αλλά στην κοινή αφοσίωση στην πιστότητα του Θεού, που θέτει το θεμέλιο για την ανασυγκρότησι του ναού του που εἰναι η Εκκλήσια (βλ Ζαχ. 8,9). «Ιδού ο σπόρος της ειρήνης» (Ζαχ 8.12), ιδού ο σπόρος της χαράς. Αυτή η ειρήνη και αυτή η χαρά που ο κόσμος δεν μπορεί να δώσει, αλλά που ο Κύριος Ιησούς υποσχέθηκε στους μαθητές του, και τους εδώρησε με την Ανάσταση του, δυνάμει του Παναγίου Πνέυματος.
      Ο Ανδρέας και ο Πέτρος άκουσαν αυτήν την υπόσχεση, έλαβαν αυτήν την δωρεάν. Ήσαν αδελφοί εξ αίματος, αλλά η συνάντηση με τον Χριστό, τους μετέβαλε σε αδελφούς εν τη πίστη και εν τη αγάπη. Και σ' αυτήν την χαρμόσυνη βραδιά, σε αυτήν την προεόρτιαν προσευχήν θα ήθελα προ πάντων να πώ: αδελφοί στήν ελπίδα.
    Οποία χάρις, Παναγιώτατε, να μπορούμε να είμαστε αδελφοί εν τη ελπίδι του Αναστάντος Χριστού! Οποία χάρις, και οποία ευθύνη, να μπορούμε να βαδίζουμε μαζί σ' αυτήν την ελπίδα, ενισχυμένοι με την μεσιτεία των Αγίων αδελφών Αποστόλων Ανδρέα και Πέτρο! Γνωρίζοντας οτι αυτή η κοινή ελπίδα δεν θα μας απογοητεύσει, γιατί είναι θεμελιωμένη οχι επάνω στις πτωχές μας δυνάμεις, αλλἀ στην πιστότητα του Θεού.


     Με αυτήν την χαρούμενην ελπίδα, γεμάτη ευγνώμοσυνη και τρεμάμενη αναμονή, εκφράζω προς την Παναγιώτητα Σας, προς όλους τους παρόντες, και προς την Εκκλησίαν της Κωνσταντινουπόλεως την θερμήν μου αδελφικήν ευχήν επι τη εορτή του Αγίου Προστάτου Της.
Πηγή: "Ακτίνες"

Άρχισαν τα όργανα: Το φιλί του Ιούδα έδωσε ο κ. Βαρθολομαίος Αρχοντώνης στον αρχιαιρεσιάρχη Πάπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φιλί του Οικουμενικού Πατριάρχη στον Πάπα Φραγκίσκο (ΒΙΝΤΕΟ)

4343
Του Αιμίλιου Πολυγένη

     «Ὑποδεχόμεθα Ὑμᾶς ἐν χαρᾷ, τιμῇ καί εὐγνωμοσύνη, διότι ἠγαθύνθητε νά φέρητε τά βήματα Ὑμῶν ἀπό τῆς Παλαιᾶς εἰς τήν Νέαν Ρώμην, γεφυροῦντες διά τῆς κινήσεως Ὑμῶν ταύτης συμβολικῶς τήν Δύσιν καί τήν Ἀνατολήν, κομιστής τῆς ἀγάπης τοῦ Πρωτοκορυφαίου πρός τόν Πρωτόκλητον αὐτάδελφον αὐτοῦ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος απευθυνόμενος προς τον Πάπα Φραγκίσκο σήμερα στο Φανάρι.
     Ἡ ἐνταῦθα ἔλευσις Ὑμῶν, τό πρῶτον ἀπό τῆς προσφάτου ἀναρρήσεως τῆς Ὑμετέρας Ἁγιότητος εἰς τόν θρόνον τῆς «προκαθημένης τῆς ἀγάπης», ἀποτελεῖ συνέχειαν ἀναλόγων ἐπισκέψεων τῶν τετιμημένων προκατόχων Ὑμῶν Παύλου του Ϛ΄, Ἰωάννου Παύλου τοῦ Β΄ καί Βενεδίκτου τοῦ ΙϚ΄, μαρτυροῦσα τήν βούλησιν Ὑμῶν καί τῆς ἁγιωτάτης Ἐκκλησίας τῆς Ρώμης, ὅπως συνεχισθῇ ἡ ἀδελφική μετά τῆς ἡμετέρας Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας σταθερά πορεία, πρός ἀποκατάστασιν τῆς πλήρους κοινωνίας μεταξύ τῶν Ἐκκλησιῶν ἡμῶν. Χαιρετίζομεν, ὅθεν, μεθ᾿ ἱκανοποιήσεως καί ἐκτιμήσεως μεγάλης τήν ἐνταῦθα ἔλευσιν τῆς Ὑμετέρας Ἁγιότητος, ὡς γεγονός ἱστορικόν καί πλῆρες οἰωνῶν ἀγαθῶν διά τό μέλλον", πρόσθεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.
       Όμως μετά το πέρας των προσφωνήσεων και αντιφωνήσεων ο Πάπας Φραγκίσκος κατευθύνθηκε προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη, όπου φάνηκε να ζήτησε την ευλογία του.
     Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει η Romfea.gr ο Πάπας Φραγκίσκος σκύβει το κεφάλι του μπροστά στον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας και εκείνος τον φίλαει πάνω στο λευκό καπελάκι.

Το παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικό:

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ και ΣΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ






ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΙΕΡΕΩΝ
ΣΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έφτασαν και σε μας, (ελπίζουμε να μην είναι αληθινές), αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να εκδιωχτεί από την  ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ο πατήρ Νικόλας Μανώλης,  μέχρι προ τίνος  προϊστάμενος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτη Ηλία, της ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Το μεγάλο «παράπτωμα» του πατήρ Νικόλα ήταν ότι έχει επιτελέσει ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο έργο στην ενορία του ακόμα και μετά την δυσμενή απομάκρυνση του. Επί χρόνια έχει αναπτύξει έντονο ιερατικό έργο με θαυμαστή κατηχητική δραστηριότητα, έχει οργανώσει πέραν των παιδικών κατηχητικών τμήματα νέων και ηλικιωμένων όπου γίνεται πατερική κατήχηση και παράλληλα και εδώ είναι το «επίμαχο σημείο», έχει εκδηλώσει επανειλημμένα δημόσια το αντιοικουμενιστικό του φρόνημα υπερασπιζόμενος τις θεμελιώδεις πατερικές αρχές  της Ορθοδοξίας. Αυτό το τελευταίο φαίνεται πως έχει «ερεθίσει» κάποιους κύκλους στην Μητρόπολη, οι οποίοι εκτός από προσωπικές προσβολές προς το πρόσωπο του τον έχουν επανειλημμένα συκοφαντήσει στον Παναγιότατο και όπως αναφέρεται, τον έχουν οδηγήσει στην απόφαση της εκδίωξης του από τις τάξεις της ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Απευθυνόμαστε στον Παναγιότατο σαν μέλη  της εκκλησίας και σαν «γέννημα και θρέμμα» της Θεσσαλονίκης μας. Επειδή στην πρόσφατη ημερίδα που έγινε στην αίθουσα της Μητρόπολης για το τμήμα Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογικής Σχολή Θεσσαλονίκης, καταγγέλθηκε από πολύ γνωστό ιερέα της Μητρόπολης, (αναφερόμαστε στον πατέρα Θεόδωρο Ζήση), πιθανές ετοιμαζόμενες διώξεις ιερέων εξ’ αιτίας των αντιοικουμενιστικών τους φρονημάτων, επισημαίνουμε προς τον ίδιο τον Παναγιότατο ότι μια τέτοια απόφαση θα κηλιδώσει την ιστορία του στην ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Φαίνεται πως κάποιοι σύμβουλοι του, όπως αναφέρθηκε και στην παραπάνω ημερίδα, τον παραπλανούν και τον οδηγούν σε πολύ λανθασμένες αποφάσεις.

Δεν είναι δυνατόν ιερέας που επί χρόνια αγωνίζεται για τη Ορθοδοξία, που έχει αναπτύξει έντονο κατηχητικό έργο, που είναι σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο στην υπηρεσία για το ποίμνιο του, να διώκεται και ακόμα χειρότερα να αποβάλλεται από την Μητρόπολη την οποία υπηρέτησε με ξεχωριστή αυταπάρνηση τόσα χρόνια. Που θα πάει αυτή η κατάσταση ; Είχαμε πρόσφατα την περίπτωση δυο άλλων ιερέων που εκδιώχτηκαν κακήν κακώς από τις μητροπόλεις τους εξ’ αιτίας της διαφωνίας τους με τις οικουμενιστικες κινήσεις που τον τελευταίο καιρό έχουν σαρώσει τα πάντα προς δόξα της πλήρης αδιαφορίας της εκκλησιαστικής ιεραρχίας. Τώρα βλέπουμε πως τα πράγματα παίρνουν άκρως επικίνδυνη τροπή με διώξεις και άλλων  ιερέων, εξέλιξη που μας ανάγει σε μαύρες περιόδους στην εκκλησιαστική ιστορία ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η οικουμενιστική «λαίλαπα» απειλεί να παρασύρει το ποίμνιο σε ολέθριες περιπέτειες.

Ελπίζουμε ότι θα αποφευχθούν τα χειρότερα για να μην ανοίξουν «οι ασκοί  του Αιόλου» με την εκδίωξη ενός πραγματικά άξιου ιερέα που τιμά τα ράσα του και το κυριότερο, το έργο του είναι καταξιωμένο στο ποίμνιο του και στη ενορία του. Επιπροσθέτως επισημαίνω ότι όσοι εξακολουθούν να ισχυρίζονται  ότι η εκκλησία είναι μόνο οι επίσκοποι, αγνοώντας τον πιστό λαό και την «λαϊκή οργή», κάνουν οικτρό λάθος που δυστυχώς θα το πληρώσουμε όλοι μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Μετά την μακροχρόνια προπαγάνδα και την αλλοίωση των συνειδήσεων από τους Οικουμενιστές θα βρούμε το πνευματικό σθένος, την ενότητα, να αντιταχθούμε σε ό,τι προκύψει από τα τεκταινόμενα στο Φανάρι;

ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΤΙ;


    Ανησυχία και αδημονία έχει καταλάβει τις ψυχές των σημερινών Ελλήνων Ορθοδόξων για όσα μελανά πρόκειται να συμβούν αύριο στο Πατριαρχείο της Κων/λεως.
     Ακόμη και άνθρωποι φτωχοί του λαού και της διπλανής πόρτας τα συζητάνε οργισμένοι, με αγωνία και με λύπη.
    Όμως σε  περίπτωση που απροκάλυπτα προχωρήσει ο Οικ. Πατρ. κ. Βαρθολομαίος σε άμεση ή έμμεση συνένωση με τους Παπικούς τότε τι γίνεται;

Πολλά σενάρια ακούγονται από πολλούς, άλλα βάσιμα και άλλα αβάσιμα. Η αγωνία όμως υπαρκτή και ιδιαιτέρως προς το παρόν για τους Αγιορείτες Πατέρες που αναγκαστικά, τώρα που φθάνει ο κόμπος στο κτένι, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν την θέση τους.
    Κατόπιν πρέπει  να αγωνιούν και όλοι οι Ιερείς  της Ελλαδικής Εκκλησίας (παλαιών και νέων χωρών) αφού σε περίπτωση, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, δοθεί άνωθεν εντολή να κοινωνούν με τα άχραντα Μυστήρια και τους παπικούς τότε τι γίνεται; θα αντιταχθούν στον οικείο Μητροπολίτη και στο συστημικό κράτος που τους μισθοδοτεί ή όχι;
     Αλλά το πρόβλημα δεν βρίσκεται  μονάχα στην συμμετοχή στο κοινό Ποτήριο αλλά και από άλλες συνέπειες που θα υπάρξουν αν οι Παπικοί θεωρηθούν ως  μέλη της Ορθοδόξου μας Εκκλησίας.
    Ακολούθως θα έχουν το δικαίωμα οι λαϊκοί Παπικοί να γίνονται και Επιτρόποι στα Εκκλησιαστικά συμβούλια των Ι. Ναών. Και εάν κιόλας έχουν και την πλειοψηφία στο συμβούλιο καταλαβαίνετε πως θα καταντήσει και τι αντιπαραδοσιακούς δρόμους θα πάρει η κάθε ενορία.
       Θα μπορούν επίσης οι παπικοί να χειροτονούνται κληρικοί και Ιερείς στους Ι. Ναούς  μας και να ποιμένουν, διδάσκουν  και εξομολογούν κατά τη δική τους κακόδοξη νοοτροπία το λογικόν ποίμνιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Μάλιστα θα αναλάβουν και την διαπαιδαγώγηση των νέων και των παιδιών μας με όλη την ιστορία της παιδεραστίας που έχουν ως βατικανική  κληρονομιά στην πλάτη τους.
        Ακόμη και σε  Αρχιερείς θα μπορούν να αναβιβάζονται και να ρυθμίζουν την πνευματική και Εκκλησιαστική πορεία μίας Μητροπόλεως. Για να μην πούμε ότι θα δύνανται να γίνονται και Αρχιεπίσκοποι και Πατριάρχες στα παραδοσιακά Ορθόδοξα Πατριαρχεία και στις κατά τόπους μαρτυρικές Ορθόδοξες Εκκλησίες, όπου τότε ο εκλατινισμός της Ορθοδόξου Εκκλησίας θα  ξεκινήσει δυναμικά  από την κορυφή της Ιεραρχίας.
                  Και κάτι τέτοιο ας μην μας φανεί ανέφικτο.
    Βλέπουμε και από την ιστορία πως μόλις πέθανε άδοξα ο Πατριάρχης  Κων/λεως Ιωσήφ ο Β΄ λίγο πριν υπογράψει τον προδοτικό για την Ορθοδοξία  «Όρο» της ληστρικής συνόδου στην Φλωρεντία, αμέσως ο Πάπας Ευγένιος ο Δ΄ ζήτησε από τον αυτοκράτορα των Ελλήνων  να προβούν στην αντικατάστασή του και να εκλέξουν Πατριάρχη στην Φλωρεντία. Μάλιστα του πρότεινε και τον δικό του άνθρωπο για αυτήν την θέση, τον Ι. Κονταρίνι, Παπικό, ευγενή και πλούσιο Βενετό.
     Ευτυχώς όμως που κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από τον Αυτοκράτορα.
    Σήμερα όμως έχουμε το πνευματικό σθένος να αντιταχθούμε λεβέντικά στην Δυτική λαίλαπα;
     Ύστερα από την οικονομική λεηλάτηση που έχουμε υποστεί από τα πνευματικοπαίδια του Πάπα (Τροϊκανοί) θα γονατίσουμε δουλοπρεπώς και στην λεηλάτηση την πνευματική της Ορθοδόξου πίστεώς και Παράδοσής μας από τον αιρεσιάρχη Πάπα;
       Θα δείξει…
  -ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ-

ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ
 
 

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΧΙΣΜΑΤΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!

Του Νικολάου Πανταζή, θεολόγου

     Το επίσημο όργανο της «Ιεράς» (έχω κάθε Νομοκανονικό Δικαίωμα να αμφισβητώ την υποτιθέμενη «ιερότητα») Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, «ΤΟ ΒΗΜΑ» προχωρεί σε αποκαλύψεις που δεν περιγράφουν άλλα εκκλησιαστικά ειδησιογραφεία. Συγκεκριμένα, στη Σελίδα 42, στη τελευταία παράγραφο διαβάζουμε:

        «ΕΝ συνεχεία ο Πάπας θα χοροστατήσει σε λειτουργία στον Καθολικό Ναό του Αγίου Πνεύματος και θα παραστεί σε οικουμενική προσευχή στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι. Θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος είχε προσκληθεί τον Ιούνιο στο Βατικανό για την οικουμενική προσευχή υπέρ της ειρήνης στους Αγίους Τόπους, παρουσία των Μαχμούντ Αμπάς και Σιμόν Πέρες.

        Την Κυριακή ο Πάπας θα εορτάσει την εορτή του Αγίου Ανδρέα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και θα προχωρήσουν στην υπογραφή κοινής Διακηρύξεως».
   Δεν θα προβώ σε ανούσιους σχολιασμούς τύπου «Αντιαιρετικού Γραφείου Πειραιώς».
     Καταδικάζω άφοβα και απερίφραστα τις κατάπτυστες

Η σύγχρονη μάστιγα της Εκκλησίας, οι Οικουμενιστές, είναι παντού οι ίδιοι! Διαστρεβλωτές και διώκτες της Αλήθειας!



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΓΚΟ:

Καταγγέλεται ὁ μητρ. Κονγκὸ Ἀράθυμος
ὡς πλαστογράφος ὑπογραφῶν ἱερέων!

«Ζητᾶμε ἀπὸ τὸν πατριάρχη τῆς Ἀλεξάνδρειας νὰ ἀποσύρει
τὸν κ. Panteleimon Arathymos.
...Δυστυχῶς, κανένας δὲν ἐνδιαφέρεται γιὰ τὴ
φτωχὴ ἐπισκοπή μας»!


Ἡ σύγχρονη μάστιγα τῆς Ἐκκλησίας Οἰκουμενιστές, εἶναι παντοῦ οἱ ἴδιοι! Διῶκτες τῆς Ἀλήθειας!

Διώκεται ὁ ἱεραπόστολος Δημ. Καραμάτσκος
ἐπειδὴ τόλμησε νὰ μιλήσει!!!

«Πλαστογραφήθηκε» ἡ ἐπιστολὴ τῶν ἱερέων μὲ κατάλληλους

«νομικούς όρους», ὥστε ...νὰ χρησιμοποιηθεῖ στὴν

Δικαιοσύνη ἐναντίον τοῦ Ἱεραποστόλου!!!

Αγαπητοί φίλοι Έλληνες.

Σας στέλνουμε μια επιστολή προκειμένου να την δημοσιεύσετε στο site σας.

Σας ζητάμε να λάβετε τη δήλωση των τεσσάρων ιερέων, που στέλνουμε στους οποίους καταγγέλλουν τον επίσκοπο του Κονγκό κ. Panteleimon Arathymos που έχει σφετεριστεί τις υπογραφές τους για την εύνοιά του είναι εκεί 1 έτος, με έναν στόχο τα κείμενα και τα έγγραφα προκειμένου αυτά παρουσιαστούν στην ιερή Synod του Πατριαρχείου της Αλεξάνδρειας και επίσης μπροστά από το ελληνικό πολιτικό δικαστήριο για να επιβάλει τις νομικές διαδικασίες ενάντια σε ορθόδοξους.

Ζητάμε να σταματήσει τη δίωξη στα