Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Παγανιστικό άγαλμα σε σύνοδο του Βατικανού! --Πιστός τα πέταξε στον ...Τίβερη!!!


Το Βατικανό αρνείται την εξήγηση του «μυστηριώδους αγάλματος» της Συνόδου του Αμαζονίου.

Μήπως  και ο Βαρθολομαίος που προσεύχεται μπροστά από σφαίρες και λατρεύει την κτίση προσκυνάει τέτοια αγάλματα;


Το Βατικανό συνεχίζει να είναι ανίκανο ή απρόθυμο να δώσει πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει με το θηλυκό ξύλινο άγαλμα που πέρασε από την σύνοδο του Αμαζονίου Συνόδου στη Ρώμη. Η ειδική με το Βατικανό Diane Montagna έκανε μια προσπάθεια να πάρει μια απάντηση. 

Αν και η πρώτη της προσπάθεια στην συνέντευξη Τύπου της συνόδου της 16ης Οκτωβρίου παρέμεινε άκαρπη, η Αμερικανή ειδικός ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια

Αιρετικοί οικουμενιστές συλλειτουργούν με σχισματικούς-αβάπτιστους! --Και οι "ευσεβείς" αντι-Οικουμενιστές ακόμα συζητούν, το αν πρέπει να κοινωνούν μαζί τους!!!

Μ ι α ρ ό  συλλείτουργο στην Αμερική προεξάρχοντος του σχισματικού λαϊκού Επιφάνιου!


        σ.σ. Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου του 2019, ο σχισματικός λαϊκός Επιφάνιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Νέα Υόρκη. Συλλειτούργησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος και άλλοι Μητροπολίτες.
       Αυτό που γίνεται τους τελευταίους μήνες δεν έχει ξαναγίνει. Οι Θείες Λειτουργίες έχουν μετατραπεί σε «θεατρικές πίστες» για να διαφημίζονται οι σχισματικοί. Ποιος νομίζει ότι ο Θεός θα αφήσει αυτήν την μεγίστη βλασφημία να περάσει έτσι;

ΠΟΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ όταν γίνονται ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ και ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ με αιρετικούς, ΠΑΠΙΚΟΥΣ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ - Κρυπτοχριστιανοί

 π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Με ποιoν τρόπο νικούν οι Χριστιανοί;

Αποτέλεσμα εικόνας για Με ποιoν τρόπο νικούν οι Χριστιανοί;

π. Ιουστίνου Πόποβιτς

Αυτός ο κόσμος είναι πεδίο μάχης στο οποίο συνέχεια δίδεται ο αγώνας για τον Χριστός και ενάντια στο Χριστό.
Εκείνοι που είναι από τον Θεό παλεύουν για τον Χριστό και νικούν εκείνους που είναι ενάντια στον Χριστό, τους νικούν με τον Χριστό-Θεό που είναι μέσα τους. Αυτός είναι στους ανθρώπινους κόσμους μας ο μόνος Νικητής της αμαρτίας, του θανάτου και του διαβόλου.
Ο,τιδήποτε προέρχεται απ' αυτά και εργάζεται γι' αυτά, είτε αυτό είναι επιστήμη, ή πολιτισμός, ή θρησκεία, ή τέχνη, ή φιλοσοφία, ή κάθε άλλη ανθρώπινη δραστηριότητα έχει νικηθεί από τον Χριστό.
Οι σκλάβοι των αντιχριστιανικών ιδεών (και είναι πάντα του αντιχρίστου) είναι ποικίλοι και πολυάριθμοι, και μ' όλα τα μέσα μάχονται ενάντια στον Χριστό.
Πράγματι, «ότι ουκ έστιν η πάλη προς αίμα και σάρκα, αλλά προς τας αρχάς, προς τας εξουσίας, προς τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, προς τα πνευματικά της πονηρίας εν τοις επουρανίοις» (Εφεσ. Στ΄ 12).
Η πανοπλία της πάλης μας είναι οι ευαγγελικές αρετές:

Η εκκοσμίκευση κατακτά έδαφος: Ιερείς επαγγελματίες οπλοφόροι! --Ψιλά γράμματα για τους Οικουμενιστές Επισκόπους!!


Παπάς – Αστυνομικός φυλάει σκοπιά
                με… όπλο στα Τρίκαλα!


Η φωτογραφία δεν είναι μοντάζ…
Και όμως γίνεται… Ο 33χρονος ιερέας π. Αριστείδης Τσιότρας, πατέρας τριών παιδιών, είναι αστυνομικός, όμως συγχρόνως διακονεί κανονικά στην ενορία του Λιόπρασου Τρικάλων!
Ο παπάς – αστυνομικός, χειροτονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο διάκονος και στη συνέχεια πρεσβύτερος στην Αθήνα και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, όπου με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος ο οποίος προσπαθεί να καλύψει όλες τις ενορίες των Τρικάλων να μη μένουν χωρίς ιερέα.

Και οι Οικουμενιστές μας έχουν συνηθίσει στα ψέματα και τις απάτες! Επισημάνατε και τα ιστολόγια που αναμεταδίδουν τα ψέματα!

Παραπληροφόρηση για την επίσκεψη

του Πατριάρχη στο Άγιο Όρος


Μεγάλη παραπληροφόρηση επικρατεί για την επίσκεψη του Πατριάρχη στο Άγιον Όρος. Παρουσιάζεται στις διάφορες ιστοσελίδες ότι δήθεν «σύσσωμο το Αγιον Ορος υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο».

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική:

Οι ΟΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Έλληνες Επίσκοποι συνεχίζουν με συνέπεια την κατεδάφιση της Εκκλησίας! --Οι τάχα "ευσεβείς" τί κάνουν;

Ο Ολβίας Επιφάνιος, στη Μητρόπολη Δημητριάδος.
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος εξέφρασε την χαρά του για την πρώτη συλλειτουργία μὲ Ἐπίσκοπο τῶν καθηρημένων Οὐκρανῶν!


Ένα λαμπρό Διορθόδοξο Συλλείτουργο στον Βόλο

Διορθόδοξο Συλλείτουργο τελέστηκε, κατά την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, παρουσία μεγάλου πλήθους λαού. Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Ταλίν & Πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος, ενώ συλλειτούργησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και ο Θεοφ. Επίσκοπος Ολβίας κ. Επιφάνιος, Ιεράρχης της νεοσύστατης Αυτοκεφάλου Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Η Ζηζιούλιος απόκλισις εκ της Πατερικής Παραδόσεως (Γ)

Το δεξιό "μανίκι" του Βαρθολομαίου, ο μεγάλος αιρετικός της σύγχρονης Εκκλησίας!

Η Ζηζιούλιος απόκλισις εκ της Πατερικής Παραδόσεως

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΕΙΟΜΑΝΟΥΣ

Cesare_Nebbia_Concile_de_Nicée_(1560)_-_crop_(1) 

Γράφει ο Γεώργιος Καραλής

  πρώτο μέρος,    δεύτερο μέρος

Αποτέλεσμα εικόνας για ζηζιουλας

Τρίτο  μέρος 

Πρωτειομανής: Ο Σεβ/τος Περγάμου ισχυρίζεται ότι ο Άγιος Ιγνάτιος Αντιοχείας πίστευε ότι η φύση είναι αναγκαστική και το άτομο θα έπρεπε να απελευθερωθεί από αυτήν την αναγκαιότητα με σκοπό να γίνει πρόσωπον, να βρεθεί δηλαδή σε πλέγμα σχέσεων που θα βεβαιώνει σε κάθε ιστορική στιγμή το γεγονός της κοινωνίας, υπό του επισκόπου, ανεξαρτήτως βεβαίως ορθοδοξίας και ορθοπραξίας. Αυτός ήταν ο λόγος που κατά