Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Παγανιστικό άγαλμα σε σύνοδο του Βατικανού! --Πιστός τα πέταξε στον ...Τίβερη!!!


Το Βατικανό αρνείται την εξήγηση του «μυστηριώδους αγάλματος» της Συνόδου του Αμαζονίου.

Μήπως  και ο Βαρθολομαίος που προσεύχεται μπροστά από σφαίρες και λατρεύει την κτίση προσκυνάει τέτοια αγάλματα;


Το Βατικανό συνεχίζει να είναι ανίκανο ή απρόθυμο να δώσει πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει με το θηλυκό ξύλινο άγαλμα που πέρασε από την σύνοδο του Αμαζονίου Συνόδου στη Ρώμη. Η ειδική με το Βατικανό Diane Montagna έκανε μια προσπάθεια να πάρει μια απάντηση. 

Αν και η πρώτη της προσπάθεια στην συνέντευξη Τύπου της συνόδου της 16ης Οκτωβρίου παρέμεινε άκαρπη, η Αμερικανή ειδικός ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια
στις 18 Οκτωβρίου. Η ευκαιρία δόθηκε από την ανακοίνωση των αξιωματούχων Τύπου του Βατικανού για τη συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με το άγαλμα και τη σημασία του. Αυτό ήταν την Τετάρτη την περασμένη εβδομάδα από τον Paolo Ruffini, νομάρχη του Kommunikationsdikasterium , Π. Giacomo Κόστα SJ, τον αναπληρωτή του, ως πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών της Συνόδου του Αμαζονίου  και τον Cristiane Murray, τον αναπληρωτή εκπρόσωπο του Βατικανού.
Τελικά τίποτα τέτοιο δεν συνέβη. Αν και οι Ruffini και P. Costa ανέβηκαν στο βάθρο την Παρασκευή, δεν είχαν πληροφορίες να προσφέρουν. Στο βάθρο συμμετείχαν επίσης ο Mauricio Lopez, Διευθύνων Σύμβουλος της REPAM, το εκκλησιαστικό δίκτυο που ιδρύθηκε το 2014 για να προετοιμάσει και να διευθύνει τη Σύνοδο.
Η Montagne ρώτησε  κατά πόσον μπορεί να δοθεί "λεπτομερέστερη πληροφόρηση για το μυστήριο άγαλμα". Η συνοδική συνέντευξη Τύπου της προηγούμενης ημέρας είπε ότι η δράση της 4 Οκτωβρίου στους Κήπους του Βατικανού με τον Πάπα Φράνσις να προσεύχεται μπροστά από το άγαλμα ήταν "απλά μια προσευχή". Η Montagna αντιπαράθεσε ένα που έδειχνε ότι οι άνθρωποι πέφτουν στο πάτωμα και προσκυνούν το "άγαλμα". 
Οι απαντήσεις παρέμειναν ασαφείς ή εντελώς άσχετες με το θέμα. Δεν σχολιάστηκε το ζήτημα του «αγάλματος» και της περίεργης τελετής στους κήπους του Βατικανού. https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=JMAku_8_eYA
Έτσι παραμένει η βάσιμη υποψία ότι αυτή η γυναικεία μορφή είναι πράγματι ένα είδωλο της "Μητέρας Γης" γνωστής και ως Pachamama .
Ένας αφοσιωμένος πιστός έλαβε μετά από αυτά δράση σήμερα το πρωί. Επισκέφτηκε την εκκλησία της Σάντα Μαρία στην Τραψοντίνα, συγκέντρωσε τα "αγάλματα" που εκτίθενται εκεί, τα οποία φαίνονται να είναι διαθέσιμα στη μαζική παραγωγή, και τα έριξε στο κοντινό Τίβερη https://www.youtube.com/watch?time_continue=141&v=xoB_gjuZgf8.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.