Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Νεοταξίτες και Οικουμενιστές Ἐπίσκοποι στη διάλυση της Ελλάδος!




Μια από τις εγαλύτερες επιχειρήσεις της Νέας Τάξης είναι το ανακάτωμα λαών και θρησκειών με συνέπεια τον καλύτερο έλεγχο τους υπό το πρόσχημα της θρησκευτικής «ελευθερίας» και της «αντιρατσιστικής» ιδεολογίας. Έτσι, διάφορες εθνοφυλετικές και θρησκευτικές ομάδες ανακατεύονται με γηγενείς κατοίκους νοθεύοντας την παραδοσιακή εθνοθρησκευτική τους υπόσταση, απομυθοποιώντας και τελικά εξαλείφοντας το παραδοσιακό ιστορικό τους υπόβαθρο. Παράλληλα η προώθηση «χρυσών» ιδεοληψιών περί ανθρωπίνων «δικαιωμάτων» και η ψήφιση «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων, εξουδετερώνουν κάθε πιθανότητα αντίδρασης σε όλη αυτή την εκστρατεία πολτοποίησης λαών και θρησκειών.
Οι αμερικανικές στρατιωτικές επεμβάσεις μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ

Τον Αντίχριστο δεν θα μας τον υποδείξουν οι αντίχριστοι Οικουμενιστές Πατριάρχες, αλλά ένας προφήτης!

«Τόσοι Πατριάρχες, τόσοι Δεσποτάδες, Θεολόγοι και Καθηγητές, δεν θα μπορέσουν να υποδείξουν τον Αντίχριστο και να απαλλάξουν τον Προφήτη Ηλία από τον κόπο;»                                                                       Πηγή: "pentapostagma"profitis-ilias 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ  ΜΩΑΜΕΘ  ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΘΕΝΤΕΣ  ΕΝΘΑΔΕ!

ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝ πολλοί Πατέρες της Εκκλησίας μας, ο Προφήτης Ηλίας, που σήμερα τον βλέπουμε στο όρος Θαβώρ με το σώμα του, θα έρθει και πάλι κοντά μας για να καταγγείλει τον Αντίχριστο και το ενθουσιώδες επιτελείο του και να προφυλάξει τους πιστούς από τις πλεκτάνες του. 
Μα γιατί άραγε; Τόσοι Πατριάρχες, τόσοι Δεσποτάδες, τόσοι χιλιάδες Κληρικοί, Θεολόγοι και Καθηγητές, δεν θα μπορέσουν να υποδείξουν και αυτοί τον Αντίχριστο και έτσι να απαλλάξουν τον Προφήτη Ηλία από τούτο τον κόπο και απ’ αυτήν την υποχρέωση; Αρκετά δεν τράβηξε με την Ιεζάβελ; 
Την απάντηση όμως φίλε μου την γωρίζεις! θα είναι εκείνη την εποχή οι περισσότεροι Χριστιανοί και Ποιμένες τόσο ανεπαρκείς πνευματικά και με τόσο αλλοιωμένο το ορθόδοξο πνεύμα τους που μάλλον πολλοί από αυτούς θα προωθούν στο όνομα του Χριστού και το οικουμενιστικό και νεοειδωλολατρικό πνεύμα του Αντιχρίστου.
 Επ’ ευκαιρία εντύπωση μας προκαλούν πολλοί Μητροπολίτες στην πατρίδα μας, που στέκουν στο πόδι Αποστόλων Του, για την σπουδή και τον ενθουσιασμό που δείχνουν προκειμένου να δημιουργηθεί τμήμα Ισλαμικών σπουδών στην θεολογική σχολή της Θεσσαλονίκης. Εντός ενός πνεύματος τάχα πολιτισμού, προοδευτισμού κουλτούρας και ελευθερίας (για το πόσο ελεύθερα και πολιτισμένα πνεύματα είναι, μπορούν να σε βεβαιώσουν και οι Ιερείς των Μητροπόλεών τους!) Με τον τρόπο αυτό προωθούν εμμέσως την γνώση του Κορανίου συνάγοντας έτσι καρπό εκτός Χριστού όπως το βεβαιώνει ο Κύριός μας. «Ὁ μὴ ὢν μετ᾿ ἐμοῦ κατ᾿ ἐμοῦ ἐστι, καὶ ὁ μὴ συνάγων μετ᾿ ἐμοῦ σκορπίζει» (Ματθ. 12, 30).  
Θα είμασταν πολύ ευτυχείς αν τούτη την σπουδή, την διαλογική, τον απολογιτισμό και τον ζήλο που δείχνουν για την διάδοση του Κορανίου, τον δείχνανε και για την περιπέριεα και την δυστυχία που βιώνει το ποίμνιο τους, όλος ο Ελληνικός Ορθόδοξος λαός, από τους διεθνείς τοκογλύφους που τους σέρνουν στις αυτοκτονίες και στον ψυχικό θάνατο.  
Και για φαντάσου αδελφέ μου! Στην ίδια έδρα που θα ομιλεί ο Ορθόδοξος Καθηγητής για την Αγία Τριάδα και την Θεοτόκο μας, θα ανεβαίνει μετά από λίγο και ο Μουσουλμάνος Καθηγητής ή ο Μουφτής για να μιλά για τον Μωάμεθ και το χαρέμι του.
 Στο ίδιο βήμα που θα μιλά ο καθηγητής Αγιολογίας για τους Αγίους Νεομάρτυρες και τα ποτάμια αίματος που έχυσαν για την Χριστιανική πίστη τους θα έρχεται αμέσως ο Ισλαμιστής Προφέσορας να διδάξει για τους δολοφόνους των μαρτύρων. Να μιλήσει για όσους έκοψαν κεφάλια Χριστιανών, σούβλισαν, πριόνισαν, παλούκωσαν, ατίμασαν γυναίκες, εμόλεψαν παλληκαρόπουλα, ρεζίλεψαν τιμημένα σπίτια, ξεθάψανε κόκαλα προγόνων, ξεκληρίσανε χιλιάδες χώρες και χωριά…  
Τί παραπάνω να πεις; 
 Ας θυμηθούμε και πάλι τα λόγια του Χριστού μας: «Ὅταν δὲ ἴδητε τὸ βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως …ἑστὼς ὅπου οὐ δεῖ  –ὁ ἀναγινώσκων νοείτω– τότε οἱ ἐν τῇ ᾿Ιουδαίᾳ φευγέτωσαν εἰς τὰ ὄρη» (Μαρκ.ιγ΄-14).
 ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ