Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Τα ξεπουλά όλα ο «αγαπούλης»! Και την πατρίδα και την Εκκλησία! --Κι ο λαός ακόμα τους προσκυνά και τους φιλά το χέρι!

Θέλουν να διαμελίσουν την Ορθοδοξία με νέο Σύνταγμα:

 Έρχεται η

«θρησκευτική ουδετερότητα κράτους»

– Σχέδιο θρησκευτικού αποχρωματισμού


   «Θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους» θα περιέχει το νέο Σύνταγμα μετά από τη σχετική συνάντηση Τσίπρα-Ιερώνυμου, που πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν έντονα εδώ και καιρό για τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας και από ότι φαίνεται βιάζονται να δρομολογήσουν αλλαγές στις σχέσεις αυτές στο άμεσο μέλλον και μάλιστα πριν αποχωρήσουν από την εξουσία.

Ντόπιοι; Έλληνες; Ξένοι; ή "Παράνομα εισελθόντες"; .... !!

 Χριστιανοί;  Άθεοι;  ή Αλλόθρησκοι;

..... !! Ντροπή τους !!!!!




«Αφαιρέστε τους σταυρούς από τη Μυτιλήνη, ενοχλούν τους μετανάστες»

 Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

    Και τα όργανα παίρνουν για τα καλά μπροστά...
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ... 
    Μπράβο καμάρια μου!!! Τώρα καταλάβατε το σχέδιο που κρύβεται πίσω από την προβιά της δήθεν προσφυγιάς; Γιατί σας ενοχλούσε τόσο ο Σταυρός βρε λεχρίτες; Απέναντι σ' αυτό το σύμβολο σεβασμός δεν υπάρχει; Προφανώς, η καταστροφή του ιερού συμβόλου συνετελέσθη ή από τις χρυσοπλήρωτες ΜΚΟ που καταδυναστεύουν το νησί και λειτουργούν ως κράτος εν κράτει...ή από τους καημένους τους λαθροεισβολείς- λαθροδήθεν πρόσφυγες που τους ενοχλούσε η θέα του Σταυρού οι οποίοι είναι αδύνατον να ενσωματωθούν και να σεβαστούν το χέρι και την Πατρίδα που τους ευεργετεί... Τι έγινε βρε καμάρια μου αλληλέγγυοι, δήθεν ανθρωπιστούλιδες, μούγκα στη στρούγκα; ή περιμένετε τους

Οι τρεις πένες που έσπασαν στο χέρι του αυτοκράτορα!


Όταν  προστατεύει  ο  Θεός…

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος βασιλειος ουαληςΠώς ο Θεός έσωσε τον Μέγα Βασίλειο από την εξορία που ήταν έτοιμος να υπογράψει ο αυτοκράτορας Ουάλης

  
    … Ο Βασίλειος με όλα τούτα τα θαυμαστά σημάδια συγκίνησε βαθειά τον Ουάλη. Αυτό φανερώνει η γενναία του χειρονομία να δωρήσει στο Βασίλειο πλούσια κτήματά του, για την περίθαλψη πτωχών και αρρώστων, ίσως μάλιστα λεπρών.
Παρ’ όλα τούτα, παρ’ όλη τη συγκίνηση του Ουάλη δεν απογοητεύθηκαν οι αρειανοί. Κοντά του, στο παλάτι του, είχαν πολλές κάθε μέρα ευκαιρίες για να διαβάλουν τον αδιάβλητο, να λασπώνουν το λευκό Βασίλειο, να παρουσιάζουν σαν λύκο το αγαθό αρνί.
Η μέθοδός τους δε λάθεψε.
Κατάφεραν να γίνει το νέο διάταγμα της εξορίας του Βασιλείου. Πάλεψε κι ο Ουάλης πολύ με τον εαυτό του. Για πολλές μέρες ανέβαλε την υπογραφή του.
Ένα πρωινό άνοιξε προσεκτικά την τυλιγμένη μεμβράνη και πήρε

Τραγέλαφος η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

 Η ΠΕΘ διαψεύδει τα παραπλανητικά στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Παιδείας

 για το αν είναι θετικοί οι Θεολόγοι στο νέο μάθημα των Θρησκευτικών

     1. Η ΠΕΘ διαψεύδει τα παραπλανητικά στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Παιδείας  σύμφωνα με τα οποία οι Θεολόγοι εκπαιδευτικοί δηλώνουν σε σημαντικό ποσοστό ικανοποιημένοι από τα νέα Προγράμματα του μαθήματος των Θρησκευτικών. Οι ισχυρισμοί απορρίπτονται ως μη έγκυροι, διότι η συλλογή των δεδομένων που υποστηρίζει ο κ. Υπουργός έγινε μέσω ενός μη επιστημονικά έγκυρου και αξιόπιστου ερωτηματολογίου διότι: