Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Κολοκοτρώνης: Ο "στυγνός δολοφόνος των… αγαθών Τούρκων!!! (Βίντεο)



 Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 

«ΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΑΠΟ… ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έλληνες ιστορικούς και διανοούμενους επικαλούνται οι Τούρκοι, όπως μια γνωστή σχετική εκπομπή σε ελληνικό κανάλι, για να τεκμηριώσουν τις απόψεις τους για την ελληνική επανάσταση του 1821, δηλαδή την ιστορική διαστροφή μιας από τις μεγαλύτερες σελίδες της ελληνικής ιστορίας.
Συγκεκριμένα για  την ελληνική επανάσταση του 1821 όλες οι τουρκικές αναφορές κάνουν λόγο για μια…αχάριστη ανταρσία,

Απάντηση του κ. Τσολογιάννη σε ...συκοφαντικό δημοσίευμα του π. Παύλου Δημητρακόπουλου, της Ι. Μ. Πειραιώς!



πιστολὴ πρὸς διάφορα ἱστολόγια ἔστειλε ὁ κ. Τσολογιάννης ζητώντας νὰ δημοσιεύσουν τὴν ἀπάντησή του σὲ συκοφαντικὸ δημοσίευμα τοῦ π. Παύλου Δημητρακόπουλου:
«Ζητησαμε λοιπον (γράφει) να δημοσιευσουν την απαντησι μας και περιμενουμε να δουμε αν θα τηρησουν τα πρεποντα και νομιμα.
Τους προειδοποιουμε ομως οτι αν δεν την δημοσιευσουν θα προβουμε σε ασφαλιστικα μετρα, για να καταλαβουν καποτε οτι οφειλουν να μαθουν την χριστιανικη ευγενεια και να εφαρμοζουν τα δημοσιογραφικα νομιμα πρεποντα και στοιχειωδη.
Και αυτο γιατι η ιστολογικη χριστιανικη κακοηθεια απεναντι στην Ιεροκανονικη Αποτειχισι και στους αξιεπαινους Αποτειχισμενους, εχει υπερβει ολα τα ορια».

Δημοσιεύουμε τὴν Ἐπιστολὴ καὶ τὴν ἀπάντηση ποὺ τὴν συνοδεύει.

Κυριε .... ο αρχιμ. Παυλος Δημητρακοπουλος, σαν αντιαιρετικο γραφειο της μητροπολεως Πειραιως, εστειλε τελειως αναιτια, σε εφημεριδες και σε ιστολογια ανα την Ελληνικη Επικρατεια, ένα επιθετικο υβριστικο και συκοφαντικο κειμενο εναντιον του ιστολογου της Αποτειχισης και των Αποτειχισμενων Χριστιανων, από την Αιρεσι του Οικουμενισμου και των Αιρετικων Οικουμενιστων, ων πρωτος θιασωτης και προωθητης αυτης, ο πατριαρχης Βαρθολομαιος. Επειδη ιστολογος της Αποτειχισης ειμαι εγω και εθιγην προσωπικα, αφου μαλιστα και η εφημεριδα Ορθ. Τυπος και τα ιστολογια Κατανυξις, Ακτινες, Θρησκευτικα και Αγιορειτικο Βημα, τελειως αντιδεοντολογικα και χωρις αντιλογο το δημοσιευσαν, θελω να ελπιζω ότι θα δημοσιευσετε και την απαντησι μου όπως το προβλεπει αλλωστε και η χριστιανικη ευγενεια αλλα και η δημοσιογραφικη δεοντολογια. 

  
O γνωστος εκ των δημοσιεύσεών του διαστροφέας των Αγιων Πατέρων αρχιμανδρίτης(;) Παυλος Δημητρακοπουλος, αρπαξε αμεσως την ευκαιρια να χτυπηση τους Αποτειχισμενους και την

Πανηγυρικός λόγος, εικόνες και φωτογραφίες για την 25η Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου είναι διπλή γιορτή Πανηγυρικός λόγος

Ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν να αλλοιώσει τις αξίες που τα 400 χρόνια σκλαβιάς δεν κατάφεραν να τις εξαφανίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων

Γράφει: Γεωρ. Νεφέλης

ΕΙΚΟΝΕΣ

Πηγή: "agonasax"



Η 25η Μαρτίου είναι διπλή γιορτή. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τον Ευαγγελισμό της απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό.


Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου μας αποκαλύπτει το προαιώνιο σχέδιο του Θεού για την ενανθρώπισή του και την σωτηρία του ανθρώπου που υποδουλώθηκε στην αμαρτία. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ φέρνει στην Παναγία μας το σωτηριώδες μήνυμα, το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Κι έτσι όλες οι προφητείες βρίσκουν την εκπλήρωσή τους.
Ο άσαρκος θεός παίρνει σάρκα, ο άϋλος ενώνεται με την ύλη. Ο άχρονος αποκτά αρχή. Ο ήλιος αγγίζει τη γη.
« Ὀ Ὑιός τοῦ Θεοῦ, Ὑιός τῆς Παρθένου γίνεται »
Ο Θεός ταπεινώνεται από άκρα αγάπη, με σκοπό να υψώσει και να ενώσει κοντά Του τον άνθρωπο, τον οποίο δημιούργησε.

    Δεύτερη γιορτή είναι ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, η έναρξη του επαναστικού αγώνα του 1821, η Εποποιία της εθνεγερσίας του γένους μας μετά από τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς.
    Η 25η Μαρτίου είναι το ξημέρωμα μιας μακρόχρονης νύχτας, είναι η Ανάσταση μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση της φυλής μας που ξεκίνησε στις 29 Μαϊου 1453. Εκείνη την αποφράδα ημέρα που κυριεύτηκε η Κων\πολη από τους Τούρκους, καταλύθηκαν και οι ιδέες του πνεύματος, της πίστης, της αλήθειας και της λευτεριάς. Οι ελπίδες όμως και τα όνειρα των υπόδουλων Ελλήνων, παρά τις αναρίθμητες ταπεινώσεις και τα μαρτύρια, κρυφοζούν. Γίνονται προσμονή και τραγούδι. Ο φλογερός λόγος του Ρήγα και των διδασκάλων του Γένους προετοιμάζει τις ψυχές. Η Εκκλησία γίνεται η Κιβωτός που γλύκανε τον πόνο του Έλληνα, διέσωσε τη γλώσσα του, την πίστη, την ταυτότητά του.

   Η 25η Μαρτίου είναι η μεγαλύτερη μέρα του σύγχρονου Ελληνισμού. Μας θυμίζει ποιοι είμαστε, ποιος είναι ο προορισμός μας, ως έθνος, ως λαός και ως άτομα. Ξαναζωντανεύει στη συνείδησή μας τις προαιώνιες αξίες του Ελληνισμού. Με τις δύο