Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

«O Βούδας σίγουρα θα νοιώθει τρομερά αδικημένος...» !!!

Συμπόρευση Πάπα και Πατριάρχη:

.

Ο ένας λέει το Κοράνι “Αγιο”, ο άλλος εξυμνεί την Τορά!

.

Καλώς ορίσατε στην εποχή της πανθρησκείας!



Του Μανώλη Κείου

Πριν από λίγες μέρες γράφαμε για την έντονη αντίδραση Συρο-ιακωβιτών Επισκόπων στα άκρως θετικά σχόλια του Πατριάρχη τους για το Ισλάμ και το Κοράνι και θυμίσαμε πως ελάχιστοι Ορθόδοξοι είχαν αντιδράσει όταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε χαρακτηρίσει “Άγιο” το Κοράνι σε εκδήλωση στις ΗΠΑ προ ετών.
Χθες ο “αδελφός” του κ. Βαρθολομαίου, Πάπας Φραγκίσκος εξύμνησε ένα άλλο θρησκευτικό βιβλίο, την εβραϊκή Τορά, και

Ο Ψευδοπροφήτης (Μέρος Γ΄)




Το έργο του δευτέρου θηρίου, του ψευδοπροφήτου.

Ας δούμε τώρα ποιο είναι το έργο του δευτέρου, του εκ ξηράς θηρίου, του ψευδοπροφήτου δηλαδή, το οποίο, όπως είπαμε, εκτελεί χρέη υπασπιστού εις την υπηρεσία του Αντιχρίστου.

«Και την εξουσίαν του πρώτου θηρίου πάσαν ποιεί ενώπιον αυτού», λέγει ο Ιωάννης. Έργο του δηλαδή θα είναι να κάνει το θέλημα του αφέντη του, του πρώτου θηρίου, το θέλημα του Αντιχρίστου, με άλλα λόγια. Έργο του θα είναι να παρασύρει τους

Κλείνουν τους Ναούς (οι Οικουμενιστές) σε ορθόδοξους ιερείς με την συνδρομή της αστυνομίας! --Επαναλαμβάνονται μέθοδοι άλλων εποχών!

Παρασκευή 24/2/2017,  6:45 τα χαράματα.

  Πιστοί έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνα, για να συμμετέχουν στην 1η Θεία Λειτουργία του π. Νικολάου Μανώλη, όπου ΔΕΝ θα μνημονεύσει τον μητροπολίτη Άνθιμο.

Ο ναός δείχνει ερμητικά κλειστός. 
1-2 ελέγχουν αν είναι ξεκλείδωτες οι πόρτες. Όλες καλά κλειδωμένες. Απόλυτο σκοτάδι μέσα στον ναό. Παραδίπλα και 3-4  άντρες και γυναίκες,είναι οι "επίτροποι" του ναού (προφανώς ειδοποιημένοι).

Φθάνει ο π. Νικόλαος Μανώλης, οι πιστοί τον χαιρετούν και αναμένουν τον προϊστάμενο του ναού να έρθει να ξεκλειδώσει τον ναό.


Μετά από λίγη ώρα φτάνει ένα αυτοκίνητο. Κατεβαίνει ο αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος, προϊστάμενος του Αγ. Δημητρίου, με 3-4 "φουσκωτούς" (οι οποίοι όταν μπήκαν στον ναό, "κατέλαβαν"

«Ο Χριστός εφημερεύει»!

Παναγιώτης Δημακάκος:


Ο ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Αθηνών περιγράφει  περίπτωση θείας παρέμβασης στο χειρουργείο



Στον Γιώργο Ρήγα

Ο πραγματικός ερευνητής αναζητά την αλήθεια και, τελικά, εκεί είναι που συναντά τον Θεό. Τέτοιο είναι το παράδειγμα του Παναγιώτη Δημακάκου, ομότιμου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ο οποίος σημειώνει στην «Κιβωτό της Ορθοδοξίας»: «Θρησκεία και επιστήμη είναι δίδυμες αδελφές. Δεν συγκρούονται, αλλά είναι πυλώνες του κτιρίου που λέγεται αλήθεια».
Φλογερός ευπατρίδης και πρωτοπόρος στον τομέα της αγγειοχειρουργικής, με χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό του, γνώρισε την αναγνώριση σε μεγάλα ιατρικά κέντρα στο εξωτερικό, αλλά επέστρεψε για να δημιουργήσει στον τόπο του. Παρά τις πολλές διακρίσεις του, με σεμνότητα και συγκίνηση εξομολογείται πως έχει την προσευχή ως νοερό όπλο. Με προσωπική του