Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΕΚΚΛΗΣΙΑ και ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - Όλη η Αλήθεια σε λίγα λεπτά !



Ένας υπέροχος λόγος από το εξωτερικό! Κάποιοι από μας…. υποστηρίζουν ακόμα ότι δεν υπάρχει οικουμενισμός.
Να γελάσουμε ή να κλάψουμε...;

Όσιος Παναγής Μπασιάς (Παΐσιος):

Ο βίος και τα θαύματα του Κεφαλονίτη Αγίου


Ο άγιος Παναγής Μπασιάς, γεννήθηκε στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς το 1801 και ήταν γιος επιφανών γονέων, του Μιχαήλ και της Ρεγγίνας Δελαπόρτα. 
Ο Όσιος Παναγής ο Μπασιάς, έμαθε Ιταλικά, Γαλλικά, Λατινικά και καταρτίσθηκε στη φιλοσοφία και τη θεολογία. Μικρός ακόμα χειροθετείται αναγνώστης και στην αρχή της σταδιοδρομίας του διορίζεται γραμματοδιδάσκαλος και εξασκεί το λειτούργημα του διδασκάλου, αλλά εμπνεόμενος από τα ριζοσπαστικά κηρύγματα του Κοσμά Φλαμιάτου και Ευσεβίου Πανά, εκκλησιαστικών αναστημάτων της εποχής, οι οποίοι υπεράσπιζαν ότι οι Άγγλοι (κυρίαρχοι της Επτανήσου) προστάτες, ουσιαστικά τύραννοι, επιβουλεύονται το ορθόδοξο φρόνημα των κατοίκων, αφήνει το δημόσιο σχολείο και παραδίδει μαθήματα κατ’ οίκον συνεχίζοντας την αποστολή του.
 Σε ηλικία 20 ετών, μετά τον θάνατο του πατέρα του, έχοντας έμφυτη κλίση και επηρεαζόμενος από την προσωπικότητα του πολιούχου μεγάλου ασκητού Αγίου Γερασίμου και του γείτονός του, επίσης μεγάλου ασκητού Αγίου Ανθίμου, εγκαταλείπει τα πάντα και φθάνει στο «Ξηροσκόπελο», μικρό

Και οι Ποιμένες, ναρκωμένοι από τον οικουμενιστικό ιό, κοιμούνται! --Ίσως -κατόπιν εορτής- κάποτε, αντιδράσουν για τα μάτια!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ:

Τέλος η βλασφημία θρησκειών και η περιύβριση νεκρών


ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ -Η κοινοβουλευτική πράξη της κατάργησης των εν λόγω άρθρων συνιστά προκλητική ασέβεια και προσβολή απέναντι στα Θεία αλλά και στους κεκοιμημένους. Κόντρα λοιπόν σε όλους όσους εξέφρασαν την αντίθεσή τους αλλά και στο λαϊκό αίσθημα, η αρμόδια επιτροπή της Βουλής με παρουσία λίγων κομμάτων αφού τα περισσότερα αποχώρησαν, ενέκρινε τους νέους Ποινικούς Κώδικες. Η αναλγησία αυτής της κυβέρνησης καταπατά κάθε ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ!
   Περιμέναμε πιο δυναμική παρέμβαση της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία το πέρασε απλά από την ΔΙΣ και έμεινε εκεί! Οι

Σιγά-σιγά αλλάζουν το Ευαγγέλιο, ροκανίζουν την πίστη! ----Και οι "ορθόδοξοι" Οικουμενιστές Ποιμένες; Κοιμούνται, σιωπούν, συνευδοκούν, ή διαμαρτύρονται κοινωνούντες με όλους τους αυτούς! ----Αυτοί είναι οι νέοι "ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ" ...ποιμένες!


Ο Πάπας αλλάζει το « Πάτερ Ημών »
-Ποια φράση αντικαθιστά



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος φέρνει αντιρρήσεις για το «Πάτερ Ημών». Πρόκειται για μία θέση που είχε αρχικά εκφράσει το 2017 υπογραμμίζοντας πως «δεν είναι καλή μετάφραση, επειδή μιλάει για έναν Θεό που σε προτρέπει στον πειρασμό». 

Η προσευχή που δίδαξε ο Ιησούς στους μαθητές του
Συγκεκριμένα αλλάζει το σημείο «lead us not into temptation» (στα ελληνικά «και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν») καθώς υποστηρίζει ότι υποδηλώνει πως ο Θεός μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε λάθος δρόμο.
Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο σημείο αλλάζει σε «do not let us fall into temptation» «μη μας αφήσεις να υποκύψουμε στον πειρασμό».
Σε δηλώσεις του ο Πάπας είπε πως «Αυτός που σε οδηγεί στον πειρασμό είναι ο Σατανάς. Αυτός είναι ρόλος του Σατανά». Σύμφωνα με τη Βίβλο, ο Ιησούς δίδαξε τα λόγια αυτά στους μαθητές του όταν τον ρώτησαν πώς πρέπει να προσεύχονται.

Προσοχή στους ψευδοδιδασκάλους!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, καπέλο και κοντινό πλάνο


Πρέπει να γνωρίζετε, προειδοποιεί ο όσιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος, πως στις μέρες μας έχουν βγει πολλοί ψευδοδιδάσκαλοι, και τσαρλατάνοι...

Κι ήταν τέτοια η κατάσταση του χριστιανισμού εδώ και δέκα αιώνες! 

Εμείς τι να πούμε για τα σημερινά χάλια μας;


~ Όσιος Ιγνάτιος Μπριαντσιανίνωφ, ''προσευχή και πλάνη''.