Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Αντί για σωστή Παιδεία ...κακόγουστη φάρσα!

 Έρχεται η «Happy Friday» στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας


katanixis.gr: Είναι κάποια θέματα που συμβαίνουν γύρω μας, σαν σε κακόγουστη φάρσα...
Αφού λύσαμε όλα τα άλλα σοβαρά προβλήματα παιδείας, διαρρέεται μια είδηση, στο πνεύμα της καταναλωτικής μανίας της άλλης με το επίθετο black, μια ακόμη Friday μπουκάρει ακάλεστη στην καθημερινότητά μας.
Η παιδική ξεγνοιασιά και ανεμελιά, σερβίρεται προς λαϊκή κατανάλωση, σαν θέμα

Για τα λεφτά και τα κτήματα συζητούν και τσακώνονται! Για την Πίστη; Πλήρης αδιαφορία!

Αυτή δυστυχώς είναι η ζοφερά κατάστασις που επικρατεί εις το Πατριαρχείον



Ένστασις της Κυβερνήσεως δια τον διαβόητον οικουμενιστήν Σεβ. Γαλλίας

   Εις το επίσημον ανακοινωθέν αναχωρήσεως του Πατριάρχου Κων/λεως από την Πόλιν δια την θρησκευτικήν συνδιάσκεψιν των Αθηνών ανεφέρετο ότι: 

   «Την Πατριαρχικήν Συνοδείαν αποτελούν ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, ο Πανοσιολ. Μ. Αρχιδιάκονος κ. Θεόδωρος και ο Εντιμ. κ. Θεμιστοκλής Καρανικόλας, εκ των υπαλλήλων των Πατριαρχείων».
  Εις τα πρόσωπα αυτά δεν συγκατελέγετο ο Σεβ. Γαλλίας. Είχε προσκληθή ιδιαιτέρως η απεσιωπήθη; Αν είχε προσκληθή ιδιαιτέρως τότε διατί προσεκολλήθη εις την επίσημον συνοδείαν

«ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ, ΒΕΒΑΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ (όπως ο Πανθρησκειαστές-Οικουμενιστές) ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ»!!!



Ομιλία Αγίου Πορφυρίου για την Ορθοδοξη Πίστη

2 Δεκεμβρίου: Εορτή του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου

Τη μνήμη του τιμά σήμερα, 2 Δεκεμβρίου, η μας. Ο όσιος Γέρων Πορφύριος, κατά κόσμον Ευάγγελος Μπαϊρακτάρης, γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1906 μ.Χ., στην Εύβοια, στο χωριό Άγιος Ιωάννης της επαρχίας Καρυστίας.


Οι γονείς του, Λεωνίδας Μπαϊρακτάρης και Ελένη, το γένος Αντωνίου Λάμπρου, ήταν ευσεβείς και φιλόθεοι άνθρωποι. Ο πατέρας του, μάλιστα, ήταν ψάλτης στο χωριό και είχε γνωρίσει προσωπικά τον Άγιο Νεκτάριο. Η οικογένειά του ήταν πολυμελής

Μασωνία και Θρησκευτικά

Αποκλειστικό: Το Πατρ. Βουλγαρίας διαψεύδει πως κοινωνεί με την σχισματική “Εκκλησία” των Σκοπίων

Πηγή: katanixis.gr

katanixis.gr: Κατόπιν επικοινωνίας της Ιστοσελίδας μας με την Βουλγαρική Εκκλησία και συγκεκριμένα με την κ. Десислава Панайотова (Desislava Panayotova), υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, στην οποία μεταφέραμε τις αντιδράσεις του πιστού λαού για το θέμα (εδώ και εδώ), λάβαμε κατηγορηματικά την εξής διαβεβαίωση:

“Έγινε ένα σοβαρό λάθος στη μετάφραση του κειμένου της Βουλγαρικής Εκκλησίας στα Ελληνικά. Το αρχικό κείμενο δεν κάνει λόγο για κοινωνία με την σχισματική

Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ είναι εδώ! --Αυτά που κρύβουν οι ρασοφόροι, για να μην ξυπνήσει ο λαός!




Το ερώτημα που παραμένει είναι:  Σε ποιόν Θεό;