Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Η "αρμονική συμπόρευση Πολιτείας και Εκκλησίας" προς την Πανθρησκεία!


Παυλόπουλος σε Ιερώνυμο:


Συμβάλατε για την αρμονική σχέση Κράτους-Εκκλησίας




    Σχόλιο Λυκούργος Νάνης: Τι κρίμα! Φαίνεται δεν τους έχει αγγίξει το κυριακό λόγιο "πυρ ήλθον βαλείν επί της γης"!.
    Ώστε αυτό είναι το ιδανικό τους! Η αρμονική σχέση Εκκλησίας και αντίχριστου Καίσαρα! Αρμονική σχέση με τους αντίχριστους, αμοραλιστές και εθνομηδενιστές πολιτικούς εξουσιαστές! ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
   Ο χαιρετισμός του κ. Παυλόπουλου κατά την εκδήλωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη συμπλήρωση δέκα ετών από την εκλογή του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.
    «Μακαριώτατε, κατά την εμβληματική αυτή επέτειο της συμπλήρωσης 10 ετών από την εκλογή σας ως αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, θέλω να σας διαβεβαιώσω, εκφράζοντας όπως πιστεύω το κοινό αίσθημα, ότι έχετε ήδη αποδειχθεί άξιος ιεράρχης και άξιος προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την εκδήλωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη συμπλήρωση δέκα ετών από την εκλογή του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.
       Ακολούθως, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε:

«…Αεί γαρ την μετάνοιαν πάντων αναμένει, ο μόνος φιλάνθρωπος»


ΕΙΠΕ ΜΟΝΑΧΗ.. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ....


      Όπως το  έμβρυο , ζει από τη ζωή της κυοφορούσας  μάνας  έως ότου αντικρίσει  το φως του κόσμου... έτσι κι εμείς, πνευματικά έμβρυα… ζούμε από την Θεία χάρη  του Κυρίου μας, που μας ωριμάζει…  ώστε εξερχόμενοι από την μήτρα της παρούσας ζωής…. να αντικρίσουμε το Άκτιστο φως της Αληθινής  και αιωνίου  ζωής.
Πηγή 

Ο Πύρινος Άγιος: Ηλίας ο Θεσβίτης (Φώτης Κόντογλου)