Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ας ενημερώνουμε, κι ας προσευχόμαστε. Αν όχι από αγάπη, τουλάχιστον από φόβο! Ο παραλογισμός του Ισλάμ είναι εντός των τειχών!

Η ευθύνη της Δύσης

για την εξόντωση των

 Χριστιανών του Ιράκ


Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου


Τεράστια είναι η ευθύνη της (χριστιανικής;) Δύσης για την εξόντωση των Χριστιανών του Ιράκ. Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο αγνωστικιστής Πρόεδρος της Γαλλίας κ. Φρ. Ολάντ έκαμε «ανθρωπιστική» δήλωση, με την οποία η χώρα του είναι έτοιμη να δώσει άσυλο τους χριστιανούς του Ιράκ… «Δεν θέλουμε να μας δώσετε άσυλο, δεν ζητάμε φιλανθρωπία, ζητάμε από εσάς που προκαλέσατε το χάος στο Ιράκ να μας προστατεύσετε και να μείνουμε στις προαιώνιες εστίες μας, που τις έχουμε από τους προγόνους μας, αιώνες τώρα, πολύ πριν εμφανιστούν το Ισλάμ και οι Άραβες στην περιοχή» δήλωσε σωστά χριστιανός κληρικός του Ιράκ.   

       Ο παραλογισμός του πολέμου στο Ιράκ άρχισε

Η εκκοσμικευμένη Ι. Σύνοδος επιτρέπει στους άθεους πολιτικούς να διαλύσουν ό,τι απέμεινε!

Πηγή: "Ιερό Βήμα"
Καταπιάστηκε η Εκκλησία με τα συσσίτια
και άφησε τα παιδιά μας
βορά στις ορέξεις θηρίων...

 


ierovima.gr-Η οικονομική ανέχεια βασανίζει χιλιάδες οικογένειες και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνες των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης, με θύματα κυρίως τα παιδιά. Και ενώ κανείς θα περίμενε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ότι θα υπάρξει για το νέο σχολικό έτος μέριμνα για την σίτιση των μαθητών, ο υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος εξέπληξε τους πάντες. Ο υπουργός απέναντι στην πείνα των μαθητών αντέταξε μεταξύ άλλων, δύο ...ενημερωτικές δραστηριότητες όπως «Η καταπολέμηση της παχυσαρκίας» και «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση». Δύο από τις εννέα δράσεις του «κοινωνικού σχολείου», που ανακοίνωσε για το νέο σχολικό έτος ο υπουργός.
Αναμφίβολα τα παιδιά πρέπει να ενημερώνονται και για τα δύο αυτά θέματα, όπως και για πολλά άλλα. Όμως, όπως σοφά λέει ο λαός,

Λόγος στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος

  (Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας)


Πηγή: "Ακτινες"


Η μεγάλη γιορτή της Μεταμορφώσεως του Κυρίου μας δίνει την αφορμή να θυμηθούμε τα λόγια του Κυ­ρίου μας Ιησού Χριστού: «Ου πιστεύεις ότι εγώ εν τω πατρί και ο πατήρ εν εμοί εστι; τα ρήματα α εγώ λαλώ υμίν, απ' εμαυτού ου λα­λώ. ο δε πατήρ ο εν εμοί μένων αυτός ποιεί τα έργα. Πι­στεύετέ μοι ότι εγώ εν τω πατρί και ο πατήρ εν εμοί. ει δε μη, διά τα έργα αυτά πιστεύετέ μοι» (Ιωάν. 14, 10-11).

Μεγάλα και αμέτρητα ήταν τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού: με ένα μόνο λόγο του

ΕΝΦΙΑ: Η μεγάλη απάτη του νέου φόρου με στόχο τη δήμευση ακίνητης περιουσίας

ΤΑ "ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ" ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
 ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ; ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΦΟΡΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ!

ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ.



  Πηγή: defencenet.gr
Σε μία μεγάλη απάτη, που στόχο έχει τη δήμευση των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων, των σπιτιών, των οικοπέδων και των χωραφιών, αναδεικνύεται ο ΕΝΦΙΑ. Όχι μόνο δεν μειώθηκε ο φόρος σε σχέση με την έμπνευση Βενιζέλου, το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, αλλά οι φορολογούμενοι βρίσκονται μπροστά σε εκκαθαριστικά τέρατα που ακόμη και το ακίνητο να πουλήσουν δεν πρόκειται να τον ξεπληρώσουν.
Ε, αυτός είναι και ο σκοπός. Να κατασχέσουν ότι ακόμη έχει μείνει στην ιδιοκτησία των Ελλήνων.
 Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών περί αναγνώρισης λαθών, που οφείλονται σε «σφάλματα και παραλείψεις εκ μέρους των φορολογουμένων και σε στρεβλώσεις του νόμου»,
είναι καθαρά προσχηματική και εξυπηρετεί απόλυτα το σχέδιο της κυβέρνησης και των δανειστών.
Επέβαλαν σε ορισμένες περιπτώσεις εξωπραγματικούς φόρους για να έρθουν να διορθώσουν δήθεν αυτά, αλλά επί της ουσίας να εφαρμόσουν εξαντλητικούς φόρους για την πλειονότητα των πολιτών.
 Πρόκειται σαφώς για συνέχεια του «χαρατσιού» της ΔΕΗ και με στόχευση όχι την ελάφρυνση των φορολογικών βαρών, αλλά την επιβολή και νέων.
Αυτό φαίνεται άλλωστε από το ποσό που έχει

Καμία ανακοίνωση από Μητροπόλεις για την νεοπροτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση»!

Πηγή: "Ακτίνες"

Καμία ανακοίνωση από Μητροπόλεις για την νεοπροτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση»


Η  νεοπροτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» είχε προγραμματίσει  για το χρονικό διάστημα μεταξύ 9 και 17 Ιουλίου 2014, στους νομούς Κιλκίς, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής ευρείας κλίμακας προσηλυτιστική δραστηριότητα, με την ονομασία «Ιησούς του Ναυή 7».
Οι Ιερές Μητροπόλεις  των παραπάνω περιοχών δεν έχουν προβεί ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση προς το ποίμνιό τους ότι η εν λόγω κίνηση, με πρόσχημα τη διανομή της Καινής Διαθήκης διανέμει ποικίλο υλικό προτεσταντικού χαρακτήρα ασυμβίβαστο με την Ορθόδοξη πίστη.
      Μάλιστα είναι τέτοια η αδιαφορία που το 2013 στην «Επιχείρηση Ιησούς του Ναυή 6» ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της  “Ελληνικής Ιεραποστολικής Ένωσης” στην Αλεξανδρούπολη (ΔΕΣ ΕΔΩ) και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιεραποστολικής Ένωσης. (Ε.Ι.Ε) Ιωνάθαν Μακρής ερωτηθείς για το τι άποψη φέρει σχετικά με την άποψη της Ιεράς Συνόδου απάντησε πως «η Ιερά Σύνοδος εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και οι απόψεις που εκφράζονται μέσα σε αυτήν δεν είναι ομόφωνεςΕμείς για τη διανομή της Καινής Διαθήκης που κάναμε στη Θράκη είχαμε την υποστήριξη αλλά και τη συναίνεση του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου». (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Φωτογραφικὸ ὑλικὸ ἐδῶ