Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Η σχισματική "Αυτοκέφαλη Εκκλησία" των Ουκρανών, συνεχίζει προκλητικώς τίς αντικανονικές ενέργειες μέ τούς Οὐνίτες κι όχι μόνον!

 Τέταρτο δημόσιο ἐρώτημα πρός τόν Ἐπίσκοπο Ναυπάκτου κ. Ἱερόθεο γιά Ρωσία-Οὐκρανία-Οὐνία-Παπισμό!

(β΄μέρος)



Σέ συνέχεια τοῦ ἄρθρου μέ τίτλο:


«Τρία δημόσια ἐρωτήματα πρός τόν Ἐπίσκοπο Ναυπάκτου κ. Ἱερόθεο για Ρωσία-Οὐκρανία-Οὐνία!», πού δημοσιεύθηκε ἐδῶ: aktines,
σήμερα θέλω νά ἐνημερώσω γιά νέα κατορθώματα τοῦ Ἀλέξανδρου Ντραμπίνκο τῆς σχισματικῆς «Ἐκκλησίας» τῆς Οὐκρανίας πού δυστυχῶς ἀναγνώρισε πρόσφατα, ὡς γνωστόν, ἡ Ἑλληνική Ἐκκλησία.

Ἀντιγράφω ἀπό ρεπορτάζ:
«Ο Αλέξανδρος Ντραμπίνκο της «Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας» κάνει ακολουθίες και συμπροσευχές με Ουνίτες και Ρωμαιοκαθολικούς στις Βρυξέλλες με την ευκαιρία της επετείου του Holodomor.
Στον Καθεδρικό Ναό  της Ρωμαιοκαθολικής επισκοπής Βρυξελλών και Mechelen ο «επίσκοπος» Αλέξανδρος Drabinko προσευχήθηκε με Ρωμαιοκαθολικούς και ελληνόρυθμους-Ουνίτες με την ευκαιρία της επετείου του Holodomor».

Πρόκειται για την Πατρίδα και τη Θρησκεία μας!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΟ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ



Η εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας αποτελεί μέρος πολεμικού σχεδίου του εχθρού. 



Ενός σχεδίου που βρίσκεται σε εξέλιξη και που έχει ως πρώτο στόχο την πλήρη αδρανοποίηση λαού, Στρατού και Υπηρεσιών. Και ενός εχθρού, που ποτέ δεν έπαψε να θέλει να μας αφανίσει από προσώπου Γης και επανέρχεται για μια ακόμη φορά… 
Τούτη την φορά όμως έχει πολλούς σημαντικούς συνεργάτες του μέσα στην Ελλάδα μας. 
Ο κυριότερος εχθρός μας είναι ο σιωνισμός και αυτός θέλει να μας αφανίσει διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι, είναι αδύνατο να εδραιωθεί όταν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ζωντανός. Τα σχέδια του σιωνισμού τα υλοποιούν πολλοί τιτλοφόροι υπηρέτες τους ανά τον κόσμο. 
Αυτοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.
 Οι σιωνιστές εξ αίματος και οι υπηρέτες των σιωνιστών. Οι δεύτεροι πούλησαν μέχρι και την ήδη καταποντισμένη ψυχή τους,

ΝΑ ΠΟΥ ο Οικουμενισμὸς «πάει πακέτο» με τον σοδομισμό!

Συμμετοχὴ Ὀρθοδόξων εἰς συνέδριον διὰ τὰ «δικαιώματα» τῶν σοδομιστῶν!

ΝΑ ΠΟΥ ὁ οἰκουμενισμὸς «πάει πακέτο» μὲ τὸν σοδομισμό! Πρὶν ἀπὸ λίγο καιρὸ ἔγινε στὴν Ἀγγλία ἕνα ἀνίερο καὶ βλάσφημο συνέδριο, γιὰ νὰ ἐξετασθοῦν τὰ «θέματα φύλου καὶ σεξουαλικότητας σὲ σχέση μὲ τὴν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία». Ὅπως ἀποκάλυψε ὁ κ. Π. Νούνης: «Τὸ συνέδριο διοργανώθηκε ἀπὸ μελετητὲς τοῦ Πανεπιστημίου τοῦ Exeter καὶ τοῦ Κέντρου ὀρθοδόξων Χριστιανικῶν Σπουδῶν στὸ Πανεπιστήμιο Fordham καὶ ὑποστηρίχτηκε ἀπὸ τὸ Βρετανικὸ Συμβούλιο στὸ πλαίσιο τοῦ ἔργου

Βαρθολομαίος: «οι Καθολικοί είναι "ακριβώς οι ίδιοι οι Χριστιανοί που είμαστε"» κι εμείς!

Σοβαρή καταγγελία:

Είπε ο Βαρθολομαίος στο Άγιο Όρος πως:

η ενότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τους Ρωμαιοκαθολικούς ήταν αναπόφευκτη;


Σύμφωνα με την Ένωση Ορθοδόξων Δημοσιογράφων ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πιστεύει ότι μόνο οι ιστορικές διαφορές και όχι τα δόγματα είναι αυτά που χωρίζουν την Ορθοδοξία και τον Καθολικισμό, και ως εκ τούτου η ενότητά τους είναι αναπόφευκτη.
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, όπως αναφέρει η Ένωση, δήλωσε ότι υπάρχουν μόνο ιστορικές και όχι δογματικές διαμάχες μεταξύ Ορθοδόξων Χριστιανών και Ρ/Καθολικών κατά την τελευταία του επίσκεψη στο Άγιο Όρος. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πηγές της Ένωσης, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο αγιορείτικο μοναστήρι Παντοκράτορος,

Οι ανθρώπινες δυνάμεις ανεπαρκείς, αλλά η θεία χάρη θα σκεπάσει τούς πιστούς

Τόν καιρό τού Αντίχριστου, όταν θα έρθουν τά μεγάλα δεινά...



   «Να προσέχετε, να αγρυπνείτε καί να προσεύχεστε, γιατί δεν ξέρετε πότε θα έρθει ό καιρός». 

    Τόν καιρό τού Αντίχριστου, όταν θα έρθουν τά μεγάλα δεινά, όλοι οι αληθινά πιστοί θα κραυγάσουν προσευχητικά στον Θεό. Θα κραυγάσουν γιά βοήθεια, γιά προστασία, γιά αποστολή της θείας χάριτος, προκειμένου αυτή να τούς ενισχύσει καί να τούς καθοδηγήσει.
      Οι ανθρώπινες δυνάμεις καί των πιστών ακόμη ανθρώπων θα είναι ανεπαρκείς γιά ν’ αντισταθούν στις ενωμένες δυνάμεις των πεσμένων αγγέλων καί ανθρώπων, οι όποιοι θα μάχονται λυσσαλέα καί απεγνωσμένα, καθώς θα προαισθάνονται ότι «λίγος καιρός τούς απομένει».
    Αλλά ή θεία χάρη θα σκεπάσει τούς εκλεκτούς τού Θεού. Θα τούς κάνει να αποστραφούν τά θέλγητρα του πλάνου, να αψηφήσουν τίς απειλές του, να καταφρονήσουν τά θαύματά του.

Μακάρι κι άλλοι ιερωμένοι να νιώσουν την ευλογία της απομακρύνσεως από τους ψευδοποιμένες Οικουμενιστές! (Σχόλια)

Παραιτήθηκε από την αντιαιρετική επιτροπή της Ι. Μ. Πατρών, ο υπεύθυνος αυτής, Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Παπασταύρου




Σπυρίδων Ζορμπαλάς

    Την αμετάκλητη απόφασή του να παραιτηθεί από υπεύθυνος της Αντιαιρετικής Επιτροπής της Ι. Μ. Πατρών, κοινοποίησε επισήμως προς τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Παπασταύρου.
    Ο π. Τιμόθεος είχε διορισθεί στην θέση αυτή από τον κ. Χρυσόστομο από την αρχή λειτουργίας της συγκεκριμένης επιτροπής (2005).
    Συνεπικουρούμενος από άξιους συνεργάτες ανέπτυξε πολυσχιδή αντιαιρετική δράση, με ομιλίες (τηλεοπτικές αλλά και σε αίθουσες), με την περιοδική έκδοση φυλλαδίου («Στώμεν Καλώς») αλλά και με την παντοειδή στήριξη αδελφών που συνέβη να εμπλακούν σε αιρέσεις.
    Ο π. Τιμόθεος είναι γνωστός στο ευσεβές πατρινό κοινό, για το

Μόνοι τους ξεσκεπάζονται! Ομολογούν: Η βιομηχανία αγιοποιήσεων στοχεύει στον εξαγιασμό του Βαρθολομαίου και του Οικουμενισμού!

Βαρθολομαίος:

 «Ο  Πατριάρχης των Αγίων»!!!

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ π. ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


     Ο Ιερολογιώτατος Δρ. π. Ιωάννης Χρυσαυγής, Αρχιδιάκονος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εξέχων θεολόγος και συγγραφέας, επισκέφθηκε την Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Καναδά μεταξύ της 22ης και 24ης Νοεμβρίου 2019. 
     Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου, ο π. Ιωάννης πραγματοποίησε πνευματική ομιλία στον Ι. Ναό του Αγίου Νικολάου Τορόντο, με τίτλο: "Ο  Πατριάρχης των Αγίων: Σύγχρονοι Ορθόδοξοι Γέροντες που αναγνωρίστηκαν ως Άγιοι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και την Αγία και Ιερά Σύνοδο"
    Με την χορηγία της Αρχιεπισκοπής και των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου του Καναδά, η ομιλία συγκέντρωσε εκατοντάδες πιστών από την ευρύτερη περιοχή του Τορόντο.