Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

Οι "προφητείες" της Επιστήμης οδηγούν στην απαισιοδοξία. Οι εκ Θεοῦ προφητείες της "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ" στην Μετάνοια!Συναγερμό «χτυπούν» οι επιστήμονες!
Η ανθρωπότητα οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό...

Ανάλογο «φαινόμενο» με εκείνο που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους από τη Γη, προβλέπουν οι ερευνητές...Πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια ο πλανήτης μας βίωσε ένα γεγονός μαζικού αφανισμού, με έναν τεράστιο αστεροειδή να χτυπά τη Γη και να σκοτώνει την ζωή, στην προκειμένη περίπτωση τους δεινόσαυρους.
Σήμερα οι επιστήμονες χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου προειδοποιώντας πως ο κόσμος μας διανύει αυτή την στιγμή

Οικουμενιστές Επίσκοποι, άθεοι πολιτικοί, εκκοσμικευμένοι λαϊκοί:

Πηγή: "Τρελογιάννης"

Κέρκυρα: άθρησκος όρκος από Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο...

 orkomosia neou ds 2014-1

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ:
Άθρησκος Όρκος από Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο!

Τεράστια συμβολική και ουσιαστική πράξη για την Κέρκυρα η άθρησκη ορκωμοσία.
Μπορεί να θεωρηθεί μια πρώτη κίνηση απεξάρτησης από τα καταπιεστικά δεσμά του θρησκευτικοοικονομικοπολιτικού κατεστημένου!
Ένα μικρό βήμα εξόδου από το σκοταδισμό, την καθυστέρηση, τον αναλφαβητισμό, την υπανάπτυξη!
Μια πράξη προόδου, ελευθερίας, δημοκρατίας.
Μια ΑΡΙΣΤΕΡΗ πράξη!
Περιμένουμε τα επόμενα κυρίαρχα βήματα: Στρατηγική-Πρόγραμμα-Οργάνωση-Δράση!
Το autenergos.blogspot εύχεται καλή επιτυχία στο Νέο Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο. Θα παρακολουθεί δε προσεχτικά κάθε βήμα!

 

Τα παραπάνω από autenergos.blogspot.gr (έχει κι άλλο)

To δικό μας σχόλιο: ("Τρελογιάννης")

Κι εμείς αναρωτιόμαστε αν η τοπική Εκκλησία θα θεωρήσει σωστό από πλευράς της να συνεργαστεί με το αθεϊστικό αυτό δημοτικό συμβούλιο... Όπως απορούμε για τη συνεργασία τοπικών Εκκλησιών με πολιτικές και δημοτικές αρχές που κάθε άλλο παρά χριστιανική συμπεριφορά έχουν...
Η συνεργασία της Εκκλησίας με άθεες πολιτικές αρχές - όπως και με ανήθικες - είτε για συσσίτια είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, ΑΝ δεν συνοδεύονται από πατρική και αγαπητική (πάντως διαρκή) πρόσκληση προς τους άρχοντες για μετάνοια, εξομολόγηση και σωτηρία, φρονούμε ταπεινά ότι βλάπτει τους συγκεκριμένους άρχοντες και τους ομοϊδεάτες τους (και όλο το λαό, που τρέφεται με τα αθεϊστικά σκουπίδια - συγχωρέστε με - των ΜΜΕ και οδηγείται σε σύγχυση), γιατί περνάει το μήνυμα (αυτή η συνεργασία) ότι οι πεποιθήσεις τους ή η συμπεριφορά τους "είναι εντάξει". Αποστολή της Εκκλησίας όμως είναι η σωτηρία των ψυχών.
Ομοίως ας πούμε, με την ευκαιρία, ότι η είσπραξη από μονές, μητροπόλεις και γενικά εκκλησιαστικούς φορείς ευρωπαϊκών κονδυλίων μάς φαίνεται ως κάτι οξύμωρο... Η Ευρώπη δεν είναι "φίλος μας", αλλά ο Αγρός του Κυρίου, όπου καλούμαστε να σπείρουμε το Λόγο του Θεού στους αδελφούς μας, τους επί χίλια χρόνια αιχμάλωτους στις πλάνες των αιρέσεων και της αθεΐας...
Όταν λοιπόν χάφτουμε χωρίς ιεραποστολική δράση τα χρήματά τους, πώς θα τους καλέσουμε να γίνουν ορθόδοξοι χριστιανοί;
Ή μήπως - το τραγικότερο - δεν έχουμε καν την πρόθεση να τους καλέσουμε σε κάτι τέτοιο;
Αυτοί είναι οι λογισμοί μας και μακάρι να βρουν θεραπεία...
Για την αθεΐα τώρα, ας επισκεφτεί ο ενδιαφερόμενος την ανάρτηση Παιδιά χωρίς Θεό, όπου θα βρει και σχετικά links με την άποψή μας.
Α, νομίζω πως δεν είναι άσχετο και το άρθρο Ο πολιτισμός της νεκροκεφαλής.
Για το "αριστερή πράξη" του blogger, εδώ παρακαλώ...
Ευχαριστώ.

Άγ. Ιουστίνος Πόποβιτς: Ἡ ἐκκλησία εἶναι μία, οἱ αἱρέσεις εἶναι πολλές!Τ πρόβλημα γι τν σημεριν κκλησία, δν εναι μόνο ο Οκουμενιστές, λλ κα ο κάθε λογς ρθόδοξοι, πο πέναντι στν κατεπείγουσα νάγκη νότητας γι τν ντιμετώπιση τς καλπάζουσας παναίρεσης το Οκουμενισμο, ρνούμαστε τν "νότητα το πνεύματος", ρνούμαστε τν μόνοια, κα ρα δν χουν -δυστυχς- φαρμογ κα σ μς τ το Κυρίου:

«Ο περ τοτων δ ρωτ μνον, λλ κα περ τν πιστευσντων δι το λγου ατν ες μ, να πντες ν σι, καθς σ, πτερ, ν μο κγ ν σο, να κα ατο ν μν ν σιν, να κσμος πιστεσ τι σ με πστειλας. κα γ τν δξαν ν δδωκς μοι δδωκα ατος, να σιν ν καθς μες ν σμεν, γ ν ατος κα σ ν μο, να σι τετελειωμνοι ες ν, κα να γινσκ κσμος τι σ με πστειλας κα γπησας ατος καθς μ γπησας» (ω. ιζ΄ 20-23).

ποτέλεσμα ατς τς ρνησης νότητας εναι διάβρωση τς Πίστεως κα λλειψη σθεναρς ντίστασης,  πο πιτρέπει στν Οκουμενισμ ν πεκτείνεται σχεδν νενόχλητα. Καθένας κφράζει δικς του μπνεύσεως ποιμαντικ ντιμετώπιση τς αρέσεως, γνοώντας τν δισχιλιόχρονη πρακτικ τς κκλησίας, πως κφράστηκε π