Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!
 «ΛΥΚΟΙ» ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
  Πληροφορηθήκαμε, δυστυχώς εκ των υστέρων, ότι κάποιος «γέροντας» ήρθε στην ενορία μας με την φροντίδα κάποιων «πιστών» που ανήκουν σε συγκεκριμένη ομάδα, που δήθεν είναι ορθόδοξη.

   Η ενορία βεβαίως, ούτε ενημερώθηκε ούτε προσκλήθηκε, για τον απλούστατο λόγο ότι, όλοι αυτοί είναι υπηρέτες του σκοταδιού και στο σκοτάδι έχουν μάθει να δουλεύουν.
  Αν αυτός ο «γέροντας» δεν είναι απατεώνας θα γνώριζε, όπως γνωρίζουν όλοι οι ορθόδοξοι κληρικοί, τι θα έπρεπε να κάνει προκειμένου να επισκεφθεί χώρο άλλης Μητροπόλεως. Όμως όπως έδειξαν τα πράγματα πρόκειται για απατεώνα, όπως «απατεώνες του πνεύματος» είναι και αυτοί που τον έφεραν. Μην εμπιστεύεσθε αυτούς που με τέτοιους πανάθλιους τρόπους προσπαθούν να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν δήθεν για την αλήθεια. Είναι εχθροί της Εκκλησίας και επομένως και της ενορίας μας.
  Ο Θεός να τους ελεήσει και να τους οδηγήσει να απαλλαγούν από αυτή την καταστροφική τακτική τους.
  Αν όπως λένε εργάζονται για την αλήθεια του Χριστού, γιατί ενεργούν πάντα με αυτό το σατανικό τρόπο;
  Τι έχουν να φοβηθούν και δεν ενημερώνουν την ενορία τους για τέτοιου είδους δραστηριότητες;
  Η απάντηση: Γιατί κάποιοι από αυτούς, και κυρίως αυτοί που ηγούνται αυτών των οργανώσεων, είναι ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΜΤΟΣ, ψεύτες και υποκριτές.
   Μην τους πιστεύετε!
  Και βεβαίως δέχομαι τον οποιοδήποτε δημόσιο διάλογο μαζί τους!
π. Γεράσιμος


   Πρώτον, ο καλεσμένος δεν ήταν Κληρικός αλλά μοναχός, ο π. Μωυσής εκ Πρεβέζης. Και δεν υπάρχει εκκλησιαστικός Κανόνας που να απαγορεύει σε ένα Μοναχό να μιλήσει σε έναν μη εκκλησιαστικό χώρο, χωρίς να πάρει άδεια. Αλλά και κάτι άλλο· Σε ποιά εκκλησιαστική περίοδο είδε ο κ. Φραγκουλάκης, να παίρνουν άδεια οι Ορθόδοξοι μοναχοί και πιστοί από τους αιρετικούς για να