Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Κοράνι: οι 150 (πιο) "θανάσιμες" σελίδες από το βιβλίο που πρόσφερε ο κ. Βαρθολομαίος ως ΔΩΡΟ!

Κοράνι: οι 150 (πιο) "θανάσιμες" σελίδες!

Κι όποιος αντέξει ας τις διαβάσει. Μετά απ' αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες...

(Μέρος Β' -αποσπάσματα)


του Γιώργου Ανεστόπουλου

Οι εκατόν πενήντα από τις περίπου τετρακόσιες σελίδες του Κορανίου είναι γεμάτες με Φλογερές προτροπές προς τους Πιστούς να συμβάλλουν με κάθε μέσο -«ακόμη και χύνοντας το αίμα των Απίστων»- στην Δημιουργία ενός Παγκόσμιου Χαλιφάτου του Ισλαμ. Γεγονός που φαίνεται ευδιάκριτα κυρίως στις προ του 1980 μεταφράσεις του Κορανίου που ήταν πιο «πιστές» στο «σκληρό γράμμα και νοηματική» του Αραβικού πρωτοτύπου. (Από εκείνο το «χρονικό σημείο» κι έπειτα το Πνεύμα των Μεταφράσεων «μαλακώνει» - τυχαίο άραγε; Ή μήπως «ταυτίζεται επικοινωνιακά» με την Παλινόρθωση του «Διεθνούς Ισλαμικού Πανεθνικισμού»; Πχ Βλ. Ισλαμικό Αμερικανικό Κίνημα και «Παλαιστινιακή Αναζωπύρωση», Νασερισμός και Λιβύη, Λιβανικός Εμφύλιος και Ιράν κλπ κλπ) και βεβαίως με την έναρξη της επιχείρησης "Μαζικού εισοδισμού του Ισλάμ" στο Βορρά (μέσω όλο και διογκούμενης Λαθρομετανάστευσης). Κατάσταση που απαιτούσε να μπορεί να εμφανίζεται το Κοράνι/Ισλάμ ως Βιβλίο/Θρησκεία της Αγάπης. Έπρεπε πάση θυσία λοιπόν να "εξωραϊστεί" στις μεταφράσεις του.

Ιδού λοιπόν, μια «σκληρή απόδοση» του Κορανίου, χωρίς «φτιασιδώματα». Μία έκδοση πριν την έναρξη της παραπάνω "επιχείρησης".

"Σκαλίστηκε"  ξανά και ξανά γραμμή γραμμή όλο το Κοράνι - από μια έκδοση της δεκαετίας του '70, "εξαφανισμένη" πλέον από την Ελληνική αγορά - για να εντοπιστούν και να απομονωθούν τα πιο "θανάσιμα", τα πιο "αιματηρά" του σημεία.

150 σελίδες αίματος και προτροπής των «Πιστών» να πνίξουν στο αίμα ΟΛΟΥΣ τους «Άπιστους» (μη Ισλαμιστές)....

Καλό κουράγιο σε όποιον αντέξει να τις διαβάσει...

*************
(Ἐδῶ παρουσιάζουμε μόνο ἕνα μικρὸ μέρος ἀπὸ ὅσα ἐπέλεξε ὁ Γ. Ἀνεστόπουλος, ἐνδεικτικὸ πάντως τοῦ "θανάσιμου" πράγματι χαρακτῆρα τοῦ Κορανίου, τὸ ὁποῖο ὡς "Ἱερὸ" καὶ "Ἅγιο" πρόσφερε ὁ Πατριάρχης Βαρθολομαῖος ὡς δῶρο!!!).
«Κοράνι»

ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΔΑΡΕΜΑ» Μετάφρ. Μίνας Ζωγράφου - Μεραναίου

Επιλογές Αποσπασμάτων Κορανίου:
Γιώργος Ανεστόπουλος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο
 Η ΑΓΕΛΑΔΑ
22. «...Φοβηθείτε λοιπόν (άπιστοι) τη φωτιά που θα έχει για τροφή τους ανθρώπους και τις πέτρες, τη φωτιά την προετοιμασμένη για τους άπιστους.»

98. «Ω! πιστοί! ….. ακούτε. Οι άπιστοι (δηλ. όλοι οι μη ισλαμιστές) είναι προορισμένοι για ένα φοβερό βασανιστήριο».

110. «Ο Θεός έχει έναν Υιό, λένε οι Χριστιανοί. Μακριά απ’ τον Αλλάχ αυτή η βλασφημία…..».

115. «Εκείνοι που τους δώσαμε το Κοράνιο και που διαβάζουν την αληθινή διδαχή του (δηλ. οι Ισλαμιστές), έχουν την πίστη. Εκείνοι που δεν θα το πιστέψουν (δηλ. οι άπιστοι) θα ανήκουν στους καταραμένους».

149. «Μη λέτε πως εκείνοι που σκοτώθηκαν κάτω απ’ τις σημαίες της πίστης είναι νεκροί. Αντίθετα, ζουν. Αλλά δεν το καταλαβαίνετε».

154. «Εκείνοι που αποκρύβουν τα θαύματα και τη διδαχή μας (βλ. Ισλαμισμό), ύστερα απ’ ότι τους γνωρίσαμε στην Πεντάτευχο (βλ. Εβραίοι) νάναι καταραμένοι απ’ τον Αλλάχ, τους Αγγέλους κι όλα τα δημιουργημένα πλάσματα».

(Είναι το πρώτο χρονικό σημείο που κηρύσσεται επίσημα από το Ισλάμ ο πόλεμος ενάντια στους Εβραίους).

155. «Θα συγχωρήσω εκείνους που, αποκηρύσσοντας την πλάνη, μου φανερώσουν την αλήθεια (βλ. ασπαστούν τον Ισλαμισμό)…».

156. «Αλλά οι άδικοι (άπιστοι) εκείνοι που θα πεθάνουν μέσα στην απιστία τους (βλ. δεν θα ασπαστούν το Ισλάμ) θα χτυπηθούν απ’ την κατάρα του Αλλάχ, των Αγγέλων και των ανθρώπων».

157. «Κι η κατάρα αυτή θα τους βασανίζει αιώνια (τους άπιστους). Τα βασανιστήριά τους δεν θα λιγοστέψουν ποτέ και ποτέ δεν θα γυρίσει κατά τη μεριά τους τα βλέμματά του ο Αλλάχ».

160. «... Τι θέαμα θα προσφέρουν οι ασεβείς (οι άπιστοι) όταν θ’ αντικρίσουν το βασανιστήριο που τους περιμένει (επειδή δεν ασπάστηκαν το Ισλάμ)! Κάθε δύναμη ανήκει στον Αλλάχ και είναι φοβερός στην εκδίκησή του».

165. «Όταν πιέζουμε τους άπιστους ν’ ασπαστούν τη διδαχή (του Ισλάμ) και ότι αποκάλυψε ο Αλλάχ, απαντούν: ακολουθούμε τη λατρεία των πατέρων μας. Πρέπει να την ακολουθούν αν οι πατέρες τους περπάτησαν μέσα στη νύχτα της άγνοιας και της πλάνης»;

       (Πρώτον, παραδέχονται ότι δεν σέβονται την θρησκευτική λατρευτική επιλογή του άλλου, παρά θεωρούν ότι τελεί εν αγνοία και πλάνη. Και δεύτερον, αποδέχεται ότι πολιτική τους ήταν και είναι η (παντοιοτρόπως) πίεση των απίστων (βλ. αλλόθρησκων) να ασπαστούν τον Ισλαμισμό. Δηλαδή, αλαζονεία και φιλοσοφικός – θρησκευτικός ρατσισμός).

 166. «Οι άπιστοι μοιάζουν μ’ εκείνον που ακούει τον ήχο της φωνής δίχως να καταλαβαίνει τίποτα. Κουφοί, βουβοί και τυφλοί, δεν έχουν καθόλου μυαλό! (επειδή δεν ασπάζονται τον Ισλαμισμό)».

170. «Αγόρασαν την πλάνη (τον μη-Ισλαμισμό) για αλήθεια και τα μαρτύρια (ως ποινή επειδή δεν ασπάστηκαν τον Ισλαμισμό) αντί για τη συγγνώμη. Ποια θα είναι η αγωνία τους, ανάμεσα στις φλόγες !».

186. «Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας στον πόλεμο που γίνεται για τη θρησκεία…».

187. «Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε. Διώξτε τους από το φως απ’ όπου σας έδιωξαν. Ο κίνδυνος ν’ αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος απ’ το φόνο. Μην τους πολεμάτε καθόλου κοντά στο τέμενος Χαράμ, εκτός αν σας προκαλέσουν. Αν σας επιτεθούν, κολυμπήστε μέσα στο αίμα τους. Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστάτε στους άπιστους».

189. «Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας ώσπου να μην έχετε πια να φοβάστε τον πειρασμό και ώσπου να αποκατασταθεί

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ --Kαι π. Λαυρέντιου Γρατσία: Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΣΗ. H εξέλιξι συνδέεται με τον τεκτονικὸ - οικουμενισμὸ!

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΒΗ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ....


Και συγκεκριμένα δήλωσε:  «Όταν διαβάζουμε για τη Δημιουργία του κόσμου στη Γένεση, φανταζόμαστε το Θεό ως μάγο που με το μαγικό ραβδάκι του μπορεί να κάνει οτιδήποτε αλλά δεν είναι έτσι», είπε ο Ποντίφικας.

Ωστόσο, υποστήριξε πως «η Μεγάλη Έκρηξη, που θεωρείται σήμερα η προέλευση του κόσμου, δεν είναι ανακόλουθη με την παρουσία ενός Θεϊκού Δημιουργού» και πρόσθεσε: «Η εξέλιξη των ειδών προϋποθέτει την αρχική δημιουργία πλασμάτων που να εξελίσσονται».

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ;;;;;

ΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΑΝΔΑΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ;;;;

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΪΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΘΕΪΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ )  ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ;;;;;

ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ  ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ .....

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ  ΔΗΛ. ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ......

ΠΩΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ......

 http://orthodoksiantepithesi.blogspot.gr/2014/10/blog-post_29.html

 

 

Αρχιμανδρίτης π. Λαυρέντιος Μ. Γρατσίας:

«Αναίρεση της Εξελικτικής Δημιουργίας Exeldim»

Η Ορθόδοξη θέση για το θέμα της Εξέλιξης



25 Ὀκτωβρίου 2014


Εισήγηση π. Λαυρεντίου Γρατσία: 

1. Πρόλογος

Η θεωρία της εξελίξεως από πλευράς θεολογικής

Κυκλοφορεῖ συχνὰ ἡ φήμη ὅτι οἱ σχέσεις Ἐκκλησίας καὶ ἐπιστήμης δὲν εἶνε φιλικές. Αὐτὸ δὲν ἀληθεύει. Ἡ Ἐκκλησία δὲν διαφωνεῖ μὲ τὴν ἐπιστήμη, ὅταν ἡ ἐπιστήμη κάνῃ τὴ δουλειά της σωστὰ καὶ μένῃ μέσα στὰ ὅρια τῆς δικαιοδοσίας της. Στὴν ὀρθόδοξη Ἀνατολὴ δὲν σημειώθηκαν κρούσματα στὶς μεταξύ τους σχέσεις.
Στὸν χῶρο τῆς ἐπιστήμης γνωρίζουμε ὅτι διατυπώνονται πολλὲς θεωρίες