Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Κοράνι: οι 150 (πιο) "θανάσιμες" σελίδες από το βιβλίο που πρόσφερε ο κ. Βαρθολομαίος ως ΔΩΡΟ!

Κοράνι: οι 150 (πιο) "θανάσιμες" σελίδες!

Κι όποιος αντέξει ας τις διαβάσει. Μετά απ' αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες...

(Μέρος Β' -αποσπάσματα)


του Γιώργου Ανεστόπουλου

Οι εκατόν πενήντα από τις περίπου τετρακόσιες σελίδες του Κορανίου είναι γεμάτες με Φλογερές προτροπές προς τους Πιστούς να συμβάλλουν με κάθε μέσο -«ακόμη και χύνοντας το αίμα των Απίστων»- στην Δημιουργία ενός Παγκόσμιου Χαλιφάτου του Ισλαμ. Γεγονός που φαίνεται ευδιάκριτα κυρίως στις προ του 1980 μεταφράσεις του Κορανίου που ήταν πιο «πιστές» στο «σκληρό γράμμα και νοηματική» του Αραβικού πρωτοτύπου. (Από εκείνο το «χρονικό σημείο» κι έπειτα το Πνεύμα των Μεταφράσεων «μαλακώνει» - τυχαίο άραγε; Ή μήπως «ταυτίζεται επικοινωνιακά» με την Παλινόρθωση του «Διεθνούς Ισλαμικού Πανεθνικισμού»; Πχ Βλ. Ισλαμικό Αμερικανικό Κίνημα και «Παλαιστινιακή Αναζωπύρωση», Νασερισμός και Λιβύη, Λιβανικός Εμφύλιος και Ιράν κλπ κλπ) και βεβαίως με την έναρξη της επιχείρησης "Μαζικού εισοδισμού του Ισλάμ" στο Βορρά (μέσω όλο και διογκούμενης Λαθρομετανάστευσης). Κατάσταση που απαιτούσε να μπορεί να εμφανίζεται το Κοράνι/Ισλάμ ως Βιβλίο/Θρησκεία της Αγάπης. Έπρεπε πάση θυσία λοιπόν να "εξωραϊστεί" στις μεταφράσεις του.

Ιδού λοιπόν, μια «σκληρή απόδοση» του Κορανίου, χωρίς «φτιασιδώματα». Μία έκδοση πριν την έναρξη της παραπάνω "επιχείρησης".

"Σκαλίστηκε"  ξανά και ξανά γραμμή γραμμή όλο το Κοράνι - από μια έκδοση της δεκαετίας του '70, "εξαφανισμένη" πλέον από την Ελληνική αγορά - για να εντοπιστούν και να απομονωθούν τα πιο "θανάσιμα", τα πιο "αιματηρά" του σημεία.

150 σελίδες αίματος και προτροπής των «Πιστών» να πνίξουν στο αίμα ΟΛΟΥΣ τους «Άπιστους» (μη Ισλαμιστές)....

Καλό κουράγιο σε όποιον αντέξει να τις διαβάσει...

*************
(Ἐδῶ παρουσιάζουμε μόνο ἕνα μικρὸ μέρος ἀπὸ ὅσα ἐπέλεξε ὁ Γ. Ἀνεστόπουλος, ἐνδεικτικὸ πάντως τοῦ "θανάσιμου" πράγματι χαρακτῆρα τοῦ Κορανίου, τὸ ὁποῖο ὡς "Ἱερὸ" καὶ "Ἅγιο" πρόσφερε ὁ Πατριάρχης Βαρθολομαῖος ὡς δῶρο!!!).
«Κοράνι»

ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΔΑΡΕΜΑ» Μετάφρ. Μίνας Ζωγράφου - Μεραναίου

Επιλογές Αποσπασμάτων Κορανίου:
Γιώργος Ανεστόπουλος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο
 Η ΑΓΕΛΑΔΑ
22. «...Φοβηθείτε λοιπόν (άπιστοι) τη φωτιά που θα έχει για τροφή τους ανθρώπους και τις πέτρες, τη φωτιά την προετοιμασμένη για τους άπιστους.»

98. «Ω! πιστοί! ….. ακούτε. Οι άπιστοι (δηλ. όλοι οι μη ισλαμιστές) είναι προορισμένοι για ένα φοβερό βασανιστήριο».

110. «Ο Θεός έχει έναν Υιό, λένε οι Χριστιανοί. Μακριά απ’ τον Αλλάχ αυτή η βλασφημία…..».

115. «Εκείνοι που τους δώσαμε το Κοράνιο και που διαβάζουν την αληθινή διδαχή του (δηλ. οι Ισλαμιστές), έχουν την πίστη. Εκείνοι που δεν θα το πιστέψουν (δηλ. οι άπιστοι) θα ανήκουν στους καταραμένους».

149. «Μη λέτε πως εκείνοι που σκοτώθηκαν κάτω απ’ τις σημαίες της πίστης είναι νεκροί. Αντίθετα, ζουν. Αλλά δεν το καταλαβαίνετε».

154. «Εκείνοι που αποκρύβουν τα θαύματα και τη διδαχή μας (βλ. Ισλαμισμό), ύστερα απ’ ότι τους γνωρίσαμε στην Πεντάτευχο (βλ. Εβραίοι) νάναι καταραμένοι απ’ τον Αλλάχ, τους Αγγέλους κι όλα τα δημιουργημένα πλάσματα».

(Είναι το πρώτο χρονικό σημείο που κηρύσσεται επίσημα από το Ισλάμ ο πόλεμος ενάντια στους Εβραίους).

155. «Θα συγχωρήσω εκείνους που, αποκηρύσσοντας την πλάνη, μου φανερώσουν την αλήθεια (βλ. ασπαστούν τον Ισλαμισμό)…».

156. «Αλλά οι άδικοι (άπιστοι) εκείνοι που θα πεθάνουν μέσα στην απιστία τους (βλ. δεν θα ασπαστούν το Ισλάμ) θα χτυπηθούν απ’ την κατάρα του Αλλάχ, των Αγγέλων και των ανθρώπων».

157. «Κι η κατάρα αυτή θα τους βασανίζει αιώνια (τους άπιστους). Τα βασανιστήριά τους δεν θα λιγοστέψουν ποτέ και ποτέ δεν θα γυρίσει κατά τη μεριά τους τα βλέμματά του ο Αλλάχ».

160. «... Τι θέαμα θα προσφέρουν οι ασεβείς (οι άπιστοι) όταν θ’ αντικρίσουν το βασανιστήριο που τους περιμένει (επειδή δεν ασπάστηκαν το Ισλάμ)! Κάθε δύναμη ανήκει στον Αλλάχ και είναι φοβερός στην εκδίκησή του».

165. «Όταν πιέζουμε τους άπιστους ν’ ασπαστούν τη διδαχή (του Ισλάμ) και ότι αποκάλυψε ο Αλλάχ, απαντούν: ακολουθούμε τη λατρεία των πατέρων μας. Πρέπει να την ακολουθούν αν οι πατέρες τους περπάτησαν μέσα στη νύχτα της άγνοιας και της πλάνης»;

       (Πρώτον, παραδέχονται ότι δεν σέβονται την θρησκευτική λατρευτική επιλογή του άλλου, παρά θεωρούν ότι τελεί εν αγνοία και πλάνη. Και δεύτερον, αποδέχεται ότι πολιτική τους ήταν και είναι η (παντοιοτρόπως) πίεση των απίστων (βλ. αλλόθρησκων) να ασπαστούν τον Ισλαμισμό. Δηλαδή, αλαζονεία και φιλοσοφικός – θρησκευτικός ρατσισμός).

 166. «Οι άπιστοι μοιάζουν μ’ εκείνον που ακούει τον ήχο της φωνής δίχως να καταλαβαίνει τίποτα. Κουφοί, βουβοί και τυφλοί, δεν έχουν καθόλου μυαλό! (επειδή δεν ασπάζονται τον Ισλαμισμό)».

170. «Αγόρασαν την πλάνη (τον μη-Ισλαμισμό) για αλήθεια και τα μαρτύρια (ως ποινή επειδή δεν ασπάστηκαν τον Ισλαμισμό) αντί για τη συγγνώμη. Ποια θα είναι η αγωνία τους, ανάμεσα στις φλόγες !».

186. «Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας στον πόλεμο που γίνεται για τη θρησκεία…».

187. «Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε. Διώξτε τους από το φως απ’ όπου σας έδιωξαν. Ο κίνδυνος ν’ αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος απ’ το φόνο. Μην τους πολεμάτε καθόλου κοντά στο τέμενος Χαράμ, εκτός αν σας προκαλέσουν. Αν σας επιτεθούν, κολυμπήστε μέσα στο αίμα τους. Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστάτε στους άπιστους».

189. «Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας ώσπου να μην έχετε πια να φοβάστε τον πειρασμό και ώσπου να αποκατασταθεί
η Θεία Λατρεία (δηλ. το Ισλάμ). Κάθε εχθρότητα να καταπαύσει εναντίον εκείνων που θα εγκαταλείψουν τα είδωλα (δηλ. τις άλλες Λατρείες ή Θρησκείες). Το μίσος σας θα πρέπει να ανάβει μόνον εναντίον των διεστραμμένων (δηλ. των άπιστων)».

190. «Αν σας επιτεθούν κατά τη διάρκεια των ιερών μηνών και στους άγονους τόπους, τιμωρείστε τους με την ποινή της ανταπόδοσης. Παραβιάστε απέναντί τους, τους νόμους αν δεν τους τήρησαν απέναντί σας. Φοβηθείτε τον Αλλάχ. Να θυμάστε πως είναι μαζί με εκείνους που τον φοβούνται».

214. «Θα σε ρωτήσουν αν θα πολεμήσεις στους ιερούς μήνες. Λέγε τους: Ο πόλεμος στο διάστημα αυτό, σας είναι οδυνηρός. Αλλά να παραμερίσετε τους πιστούς απ’ το δρόμο της σωτηρίας, να είστε άπιστοι στον Αλλάχ, να αποδιώξετε τους θεράποντές του απ’ το άγιο τέμενος, είναι εγκλήματα φοβερά για τα μάτια του. Η ειδωλολατρεία είναι χειρότερη απ’ το φόνο. Οι άπιστοι δεν θα σταματήσουν να σας καταδιώκουν με τα όπλα στο χέρι, ώσπου να σας αφαιρέσουν την πίστη, αν είναι δυνατό. Εκείνος από σας που θα εγκαταλείψει τον Ισλαμισμό και που θα πεθάνει μέσα στην απιστία του, θα κάμει μάταιη την αξία των έργων του και σ’ αυτόν τον κόσμο και στον άλλον. Και θα ριχτεί στις αιώνιες φλόγες».

215. «Οι πιστοί που θα εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και θα πολεμήσουν για την πίστη μπορεί να ελπίζουν στην θεία ευσπλαχνία...».

220. «Μην παντρεύεστε τις ειδωλολάτρισσες, ώσπου να αποκτήσουν την πίστη σας. Μια πιστή σκλάβα αξίζει περισσότερο από μια ελεύθερη άπιστη γυναίκα, κι όταν ακόμα αυτή θα σας άρεσε περισσότερο. Μη δίνετε τα κορίτσια σας στους ειδωλολάτρες, ώσπου να ασπασθούν την πίστη σας. Η πιστή σκλάβα αξίζει περισσότερο από μια άπιστη, κι αν ακόμη αυτή θα σας είναι περισσότερο αξιαγάπητη».

221. «Οι άπιστοι σας καλούν στο πυρ κι ο Αλλάχ σας ανοίγει τον παράδεισο….».

223. «Οι γυναίκες σας είναι το χωράφι σας. Καλλιεργείστε το όσες φορές σας αρέσει…».

228. «…Οι γυναίκες πρέπει να συμπεριφέρονται με την πρέπουσα κοσμιότητα και οι σύζυγοι έχουν απέναντί τους την υπεροχή. Ο Αλλάχ είναι ισχυρός και σοφός».

245. «Αγωνιστείτε για την άμυνα της πίστης (βλ. Ισλάμ) και να ξέρετε ότι ο Αλλάχ τα γνωρίζει και τα ακούει όλα».

259. «Ο διάβολος είναι ο προστάτης των απίστων (δηλ. όλων των μη – Ισλαμιστών). Τους οδηγεί από το φως στα σκοτάδια κι αυτοί θα γκρεμιστούν στο αιώνιο πυρ».

     (Δηλαδή, όλοι οι Αλλόθρησκοι είναι λάτρεις και οπαδοί του Διαβόλου και του Κακού και αντίστοιχα οι Ισλαμιστές είναι οι μόνοι οπαδοί του Θεού και του Καλού)

264. «Εκείνοι που υποστηρίζουν τον άγιο πόλεμο (δηλ. την επέκταση και επικράτηση του Ισλάμ) με τις περιουσίες τους….έχουν τη σίγουρη ανταμοιβή τους απ’ τον Αλλάχ. Αυτοί είναι προστατευμένοι κι απ’ το φόβο κι απ’ την αγωνία».

274. «……Υπάρχουν πιστοί που πολεμούν κάτω απ’ τις σημαίες της πίστης, μ’ όλο που η φτώχεια τους δεν τους επιτρέπει ν’ ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. ...Η αγαθοεργία που θα κάμετε σ’ αυτούς θα γνωσθεί απ’ τον Αλλάχ).

(Δηλ., η εντολή του Κορανίου είναι «Στηρίξτε τους Μάρτυρες Φενταγίν» με κάθε τρόπο. Άρα, οι ανά τη γη μουσουλμανικοί πληθυσμοί (και του Λιβάνου φυσικά), σύμφωνα με το Κοράνι είχαν ιερή υποχρέωση να παρέχουν άσυλο και να στηρίζουν παντοιοτρόπως τους Εξτρεμιστές Ισλαμιστές Μαχητές. Γεγονός που δικαίως καθιστά το Ισλάμ ως θρησκεία και όλους τους Ισλαμιστές συνυπεύθυνους για την δράση τέτοιων τρομοκρατικών οργανώσεων).

277. «(Ο Αλλάχ) μισεί τον άπιστο και τον ασεβή (δηλ. τους μη Ισλαμιστές)….Αλλά οι πιστοί (δηλ. οι ισλαμιστές) θα απαλλαγούν απ’ το φόβο και τα βασανιστήρια».

279. «Αν αρνείστε (βλ. άπιστοι, μη Ισλαμιστές) να υπακούσετε, περιμένετε τον πόλεμο απ’ τον Αλλάχ και τον απόστολό του…».

286. «Αλλάχ. Συ είσαι ο προστάτης μας. Δώσε μας τη νίκη εναντίον των άπιστων εθνών».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3o
 Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΡΑΝ
ΜΕΚΚΑ

3.  «Εκείνοι  που θα αρνηθούν τη θεία διδασκαλία (δηλ. τον Ισλαμισμό), μόνον τα βασανιστήρια θα πρέπει να περιμένουν. Ο Αλλάχ είναι ισχυρός και η εκδίκηση βρίσκεται μέσα στα χέρια του».

(Δηλ. «πως τολμάει όλος ο μη Ισλαμικός κόσμος να μην ασπάζονται το Ισλάμ»; Για τιμωρία θα εξολοθρευτούν από τον Αλλάχ, δηλ. από τους Ισλαμιστές Μάρτυρες Μαχητές του).

8.  «Οι άπιστοι δεν θάχουν κανένα όφελος κι απ’ τα πλούτη τους κι απ’ τα παιδιά τους, στον Αλλάχ. Θα καταφαγωθούν από τις φλόγες».

9.  «Όμοιοι (οι άπιστοι, δηλ. οι αλλόθρησκοι) με την οικογένεια του Φαραώ και με τις πριν απ’ αυτή χαρακτήρισαν τη διδασκαλία μας για ψεύδος. Ο Αλλάχ όμως κατάλαβε την ασέβειά τους και είναι φοβερός στις τιμωρίες του».

10. «Λέγε στους άπιστους: σε λίγο θα νικηθείτε και θα συναθροιστείτε στην κόλαση, που είναι η διαμονή των βασανιστηρίων».

20. «Ανάγγειλε σ’ εκείνους (άπιστοι) που αρνούνται την αληθινή πίστη (το Ισλάμ), που χύνουν άδικα το αίμα των προφητών (Εβραίοι) κι εκείνων που έργο τους είναι να κηρύσσουν την αλήθεια (Προσηλυτιστών του Ισλάμ), ότι θα παραδοθούν στα μαρτύρια».

(Δεύτερη – ιστορική – ντιρεκτίβα-φετφάς του Κορανίου εναντίον των Εβραίων. Και ουσιαστικά εναντίον όλων «των λαών της Βίβλου» – μα στην πραγματικότητα εναντίον όλου του – μη ισλαμικού – κόσμου. Η αφοριστική του σκέψη με το ξεδίπλωμα – ανάπτυξη του Κορανίου επεκτείνεται προς όλο τον «άπιστο» - βλ. μη ισλαμικό - κόσμο).
      
27. «Ποτέ σας μην παίρνετε για προστάτες τους άπιστους, εκτός αν αναγκαστείτε από το φόβο. Η οργή του Αλλάχ θα πρέπει να σας κάνει να τρέμετε. Σ’ αυτόν θα ξαναγυρίσετε».

(Άρα, ποτέ σας μην ενσωματωθείτε σε μη ισλαμική κοινωνία. Ποτέ σας μην δώσετε όρκο πίστης σε ξένη μη ισλαμική σημαία και Σύνταγμα. Κι αν το κάνετε, κάντε το μόνο υποκρινόμενοι. Να είστε έτοιμοι να προδώσετε αυτήν την ψεύτικη πατρίδα σας στο πρώτο κάλεσμα του Ισλάμ).

49. «Θα τιμωρήσω αυστηρά τους απίστους και σ’ αυτόν και στον άλλον κόσμο. Και δεν θάχουν να περιμένουν καμιά βοήθεια».

83. «Οι αποστάτες (του Ισλάμ), που ολοένα θα αυξάνει η αδικία τους, δεν έχουν να ελπίζουν καμιά συγγνώμη. Η κατάρα είναι ο κλήρος τους».

      (Δηλαδή, Φετφάς (εντολή) εκτέλεσής τους).

84. «Όλο το χρυσάφι που μπορεί να χωρέσει η γη δεν μπορεί να εξαγοράσει τα μαρτύρια εκείνων που θα αυξάνει μέσα τους η απιστία. Γι’ αυτούς δεν υπάρχει πια ελπίδα».

94. «Ω πιστοί (του Ισλάμ), αν ακολουθήσετε την διδασκαλία των Ιουδαίων, θα σας ξεριζώσουν την πίστη σας και θα σας κάνουν άπιστους».

106. «Οι Εβραίοι μόνον ελαφρές ζημιές μπορούν να σας κάμουν. Αν σας πολεμήσουν, γρήγορα θα τραπούν σε φυγή και κανένας δεν θα τους βοηθήσει».

(Τέταρτη κλιμάκωση της Ισλαμικής κήρυξης πολέμου κατά των Εβραίων)

107. «Το σωρευμένο πάνω στα κεφάλια τους αίσχος θα τους ακολουθήσει παντού. Μόνο η συμμαχία του Αλλάχ με τους ανθρώπους μπορεί να τους εξασφαλίσει τη ζωή τους. Ο Αλλάχ αποτύπωσε στο μέτωπό τους τη σφραγίδα της οργής του. Η δυστυχία θα τους συντρίψει, γιατί αρνήθηκαν να πιστέψουν στα θεία θαύματα. Γιατί άδικα θανάτωσαν τους προφήτες. Γιατί είναι αποστάτες και άνομοι».

      (Πέμπτη κλιμάκωση κατά των Εβραίων)

111. «Οι άπιστοι δεν θα ωφεληθούν καθόλου από τα πλούτη τους, ούτε από τα παιδιά τους, κοντά στον Αλλάχ. Θα είναι τα θύματα μιας φωτιάς που ποτέ δεν θα σβήνει».

113. «Ω πιστοί! Μόνον ανάμεσά σας να συνάπτετε στενούς δεσμούς. Οι άπιστοι προσπαθούσαν να σας διαφθείρουν. Θέλουν την καταστροφή σας».

(Το ίδιο το Κοράνι απαγορεύει στους Μουσουλμάνους να ενσωματωθούν σε άλλες μη Ισλαμικές κοινωνίες).

122. «Και μας έστειλε (ο Αλλάχ) τους ουράνιους στρατιώτες του για να φέρει στην καρδιά μας τη χαρά και την εμπιστοσύνη. Κάθε βοήθεια έρχεται από τον Αλλάχ. Είναι ισχυρός και σοφός. Μπορεί κατά τη θέλησή του να ανατρέψει τους άπιστους, να τους τρέψει σε φυγή ή να τους εξολοθρεύσει».

123. «Είτε τους συγχωρήσει ο Αλλάχ, είτε τους τιμωρήσει, η τύχη τους δεν σ’ ενδιαφέρει. Είναι παραδομένοι στην απιστία».

126. «Να φοβάστε το πυρ το ετοιμασμένο για τους απίστους…».

134. «Αν ο φονικός σίδηρος σας πλήξει, πόσοι εχθροί σας θα έχουν παρόμοια τύχη; Η επιτυχία θάναι αμφίρροπη ανάμεσα στους θνητούς, για να γνωρίσει ο Αλλάχ τους πιστούς, και για να διαλέξει ανάμεσά σας τους μάρτυρές του (μισεί τους κακούς)».

       (ενθαρρύνοντας τους υποψήφιους Φενταγίν – καμικάζι – ανθρώπινες βόμβες. Το ίδιο το Κοράνι λοιπόν – και όχι ορισμένες «Σέχτες» όπως ισχυρίζονται ορισμένοι – είναι που προωθεί την ιδέα των Επιθέσεων Αυτοκτονίας).

135. «Για να δοκιμάσει τους πιστούς και για να εξολοθρεύσει τους άπιστους».

 136. «Πιστεύετε πως θα μπείτε στον Παράδεισο πριν ο Αλλάχ να γνωρίζει ποιοι από σας πολέμησαν και έμειναν καθαροί;».

137. «Επιθυμήσατε το θάνατο πριν να σας παρουσιαστεί και όταν τον είδατε, κλονιστήκατε».

       (μομφή προς τους δειλούς πιστούς για να τους ντροπιάσει και να τους κάνει άφοβους να πεθάνουν).

141. «Περιορίζονται μόνο να λένε (οι πιστοί του Ισλάμ) : Αλλάχ…..στερέωσε τα βήματά μας και βοήθησέ μας εναντίον των απίστων εθνών. Κι ο Αλλάχ τους γέμισε με αγαθά σε αυτή την ζωή και τους έδωσε την ευδαιμονία στην άλλη. Αγαπά τους αγαθοεργούς».

       (Δηλαδή, η καταστροφή των απίστων εθνών και η δια της βίας επιβολή του Ισλάμ, θεωρείται «αγαθοεργία», που επιβραβεύεται μάλιστα και με μια θέση στον Παράδεισο).   

142. «Ω πιστοί! Αν ακολουθείτε τους απίστους, θα ξαναγυρίσετε στην πλάνη σας και θα καταστραφείτε».

(Απαγορεύεται η ενσωμάτωση στις κοινωνίες των απίστων).

144. «Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στην καρδιά των ειδωλολατρών γιατί εξομοίωσαν με τον Αλλάχ άλλες θεότητες. Η κατοικία τους θα είναι το πυρ, η αξιοθρήνητη διαμονή των ανόμων».

       (Σύμφωνα με το Ισλάμ, οι Ορθόδοξοι με τις εικόνες τους και οι Καθολικοί, οι Βουδιστές και οι Ινδουιστές με τα αγάλματά τους είναι ειδωλολάτρες και πρέπει να εξολοθρευτούν. Αδιαφορώντας για ανθρώπινα δικαιώματα όπως Ανεξιθρησκία και Θρησκευτική Ανοχή).

148. «...Κι αν ακόμα μένατε στα σπίτια σας, για όσους ήτανε γραφτό να έρθουν να πολεμήσουν, θα έρχονταν να σκοτωθούν εκεί όπου πέθαναν, για να γνωρίσει και να δοκιμάσει ο Αλλάχ το βάθος της καρδιάς σας…».

      (Σύμφωνα με το Κοράνι, όλοι οι Ισλαμιστές έχουν υποχρέωση να πολεμήσουν κάτω από τη Σημαία του Ισλάμ για την παγκόσμια επικράτησή του. Ή αλλιώς, Η δημιουργία ενός Φενταγίν).

150. «Ω πιστοί! Δεν μοιάζετε μ’ εκείνους που έγιναν άπιστοι και λένε:  οι αδελφοί μας χάθηκαν πηγαίνοντας στον πόλεμο και πολεμώντας. Αν έμεναν ανάμεσά μας δεν θα πέθαιναν. Αυτά τα ασεβή λόγια θα τους στοιχίσουν στεναγμούς. Ο Αλλάχ δίνει τη ζωή και το θάνατο. Βλέπει τις πράξεις σας».

      (απειλή εκτέλεσης σε όποιον αποσκιρτήσει)

151. «Αν πεθάνετε ή σκοτωθείτε υπερασπίζοντας την πίστη σας, σκεφτείτε πως η θεία ευσπλαχνία αξίζει περισσότερο από όλα τα πλούτη που θα θησαυρίσετε».

        (η δημιουργία ενός Φενταγίν)

160. «Ο Αλλάχ επέτρεψε εκείνο που σας ήρθε την ημέρα της μάχης, για να ξεχωρίσει τους αληθινούς πιστούς απ’ τους υποκριτές. Όταν είπε στους πιστούς: ελάτε να πολεμήσετε κάτω από τη σημαία της πίστης, ελάτε ν’ αποκρούσετε τον εχθρό, απάντησαν: αν ξέραμε να πολεμήσομε, θα σας ακολουθούσαμε. Εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν κοντύτερα στην απιστία παρά στην πίστη».

163. «Μην νομίσετε πως εκείνοι που έπεσαν πέθαναν. Αντίθετα, ζουν και παίρνουν τη τροφή τους απ’ τα χέρια του ίδιου του Αλλάχ».

182. «Όλοι οι άνθρωποι θα πεθάνουν. Ο καθένας θα πάρει την ανταμοιβή του για τα έργα του την ημέρα της αναστάσεως. Εκείνος που θα αποφύγει το πυρ (δηλ. ο Ισλαμιστής) και θα μπει στον παράδεισο θα δοκιμάσει την αληθινή ευδαιμονία …»

189. «Αλλάχ! Φύλαξέ μας από το μαρτύριο της πυράς! Αλλάχ, εκείνον (δηλ. τον άπιστο) που θα τον γκρεμίσεις μέσα στις φλόγες θα καταισχυνθεί. Και δεν θα υπάρχει ελπίδα πια για τους ασεβείς (μη ισλαμιστές)».

194. «Θα αποπλύνω τα ανομήματα εκείνων που θα διωχτούν απ’ τα σπίτια τους, και θα υποφέρουν, και θα πολεμήσουν και πεθάνουν για μένα. Θα τους βάλω στους κάμπους όπου τρέχουν ποτάμια».

       (δηλ., όποιος πολεμάει κάτω από τη σημαία του Ισλάμ και πεθαίνει, πάει στον Παράδεισο).

197. «Εκείνοι που φοβούνται τον Αλλάχ θα κατοικούν στους κήπους τους δροσερούς. Εκεί θα μένουν αιώνια. Θα είναι οι φιλοξενούμενοι του Αλλάχ….».

200. «Ω πιστοί! Εγκαρτερείτε. Πολεμάτε με σταθερότητα. Να φοβάστε τον Αλλάχ, για να απολαύσετε την ευδαιμονία».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4o
 ΜΕΔΙΝΑ
3. «…Να νυμφεύεστε δυο, τρεις ή τέσσερις (γυναίκες ταυτόχρονα). Και να διαλέγετε εκείνες που σας αρέσουν. Αν δεν μπορείτε να τις κρατήσετε με δικαιοσύνη, να πάρετε μόνον μια ή περιοριστείτε στις σκλάβες σας...».

(Οι σκλάβες, ως γνωστόν δεν χρειάζονται δικαιοσύνη… Γυναικεία δικαιώματα και γυναικεία ανεξαρτησία προφανώς δεν υφίστανται στο Κοράνι και στο Ισλάμ)

17. «Εκείνος που θα τις τηρήσει (τις εντολές του Κορανίου) και θα υπακούσει στον προφήτη, θα μπει στους κήπους που τους αρδεύουν τα ποτάμια, την ευάρεστη διαμονή, όπου θα γεύεται την αιώνια ευδαιμονία».

19. «Αν κάποια απ’ τις γυναίκες σας μοιχεύτηκε, καλέστε τέσσερις μάρτυρες. Αν και των τεσσάρων οι μαρτυρίες ενώνονται εναντίον της, κλείστε την στο σπίτι σας, ώσπου ο θάνατος να τερματίσει την ζωή της».

(κοινώς, ο άνδρας έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω στη γυναίκα του. Αρκεί να έχει τέσσερις (ψευδο)μάρτυρες).

20. «Να τιμωρείτε τον ελεύθερο άνδρα και τη γυναίκα όταν διαπράξουν κάποιο αισχρούργημα…».

(κοινώς, απαγορεύονται, δια ποινής, οι προγαμιαίες ερωτικές σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων)

28. «Σας απαγορεύεται να νυμφευθείτε ελεύθερα έγγαμες γυναίκες, εκτός αν τις κατακτήσατε με τα όπλα στον πόλεμο. Αυτοί είναι οι νόμοι του Αλλάχ. Όλα τα άλλα σας επιτρέπονται. Χρησιμοποιείστε τα πλούτη σας για να παίρνετε αγνές και ενάρετες συζύγους. Αποφεύγετε την ακολασία. Δίδετε σ’ εκείνες αν τις απολαύσατε την προίκα που υποσχεθήκατε, σύμφωνα με το νόμο. Κι αφού εκπληρωθεί αυτή η υποχρέωση, όλες τις συμφωνίες που θα κάμετε θα είναι νόμιμες».

      (Κάπως έτσι ανακαλύφθηκαν οι προσωρινοί γάμοι στο Ιράν. Επίσης, εφόσον θεωρούν ότι βρίσκονται σε πόλεμο με τη Δύση – κυρίως – θεωρούν ότι νομιμοποιούνται από το Κοράνι να απαγάγουν δυτικές γυναίκες και να τις παντρεύονται ή να τις έχουν δούλες σε χαρέμια).

34. «Ο ασεβής (άπιστος) που θα παραβεί τις εντολές του (του Αλλάχ) θα ριχτεί στις φλόγες. Τίποτα δεν είναι ευκολότερο για τον Αλλάχ».

35. «Αν αποφύγετε να αθετήσετε τις μεγάλες εντολές, θα σας αποπλύνομε από τα παραπτώματά σας και θα σας δώσουμε τιμητική θέση στον παράδεισο».

       (Η πιο μεγάλη εντολή είναι : πολέμα κάτω από τη σημαία του Ισλάμ με στόχο την παγκόσμια επικράτησή του επί των απίστων εθνών. Αν κάνεις αυτό, όλα τα άλλα – ότι και να κάνεις – θεωρούνται μικροπαραπτώματα που συγχωρούνται. Η θέση στον Παράδεισο είναι εξασφαλισμένη).

38. «Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες, γιατί ο Αλλάχ τους έδωσε την υπεροχή πάνω τους και πρέπει να τις προικίζουν από τις περιουσίες τους. Οι γυναίκες πρέπει να υπακούουν και να αποσιωπούν τα μυστικά των συζύγων τους, μια που ο ουρανός τους εμπιστεύθηκε τη φύλαξή τους. Οι σύζυγοι που ενδεχομένως θα υποφέρουν απ’ την απείθειά τους μπορούν να τις τιμωρούν, να τις αφήνουν μόνες στα κρεβάτια τους κι ακόμα και να τις χτυπούν. Η υποταγή των γυναικών θα τις προστατεύει από κάθε κακομεταχείριση. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος και ύψιστος».

(περί γυναικείων δικαιωμάτων «ισλαμική συνέχεια»…)

45. «Τι θα κάμουν οι άπιστοι όταν θα συγκεντρώσουμε εναντίον τους τη μαρτυρία απ’ όλα τα έθνη και όταν  θα ζητήσουμε τη μαρτυρία σου; Θα ευχηθούν, αυτή την φοβερή ημέρα να γίνουν κονιορτός».

47. «Δεν προσέξατε τους Εβραίους; Πωλούν την πλάνη και θάθελαν να σας κάνουν να φύγετε απ’ το σωστό δρόμο. Αλλά ο Αλλάχ γνωρίζει τους εχθρούς σας. Η ισχυρή προστασία του είναι ασφαλές άσυλο εναντίον της πονηρίας τους».

(Έκτη κλιμάκωση του πολέμου κατά των Εβραίων)

48. «Εκείνοι που από αυτούς αλλοιώνουν τις Γραφές λέγουν: σε ακούσαμε και δεν θέλουμε να σε υπακούσουμε. Άκουσε εκείνο που δεν ακούμε και εξέτασέ μας. Συσκοτίζουν το νόημα των λόγων τους και καταστρέφουν τη θρησκεία».

      (Το Κοράνι απαγορεύει την αρνητική κριτική και την φιλοσοφικοθρησκευτική πολυφωνία. Οι ποικιλόχρωμοι διανοητές και οι εισαγωγείς Καινών Δαιμονίων – δηλ. Σωκράτες –απαγορεύονται δια ποινής θανάτου).

49. «Αν έλεγαν: ακούσαμε και υπακούμε, άκουσέ μας και κρίνε μας. Τι πλεονεκτήματα θα είχαν απ’ την υπακοή τους! Ο Αλλάχ τους καταράστηκε εξ’ αιτίας της απιστίας τους. Ανάμεσά τους ελάχιστοι είναι οι πιστοί».

      (αποδεκτή είναι μόνο η τυφλή υποταγή και υπακοή. Αρνητική κριτική και φιλοσοφικός στοχασμός απαγορεύονται ρητά).

50. «Εσείς Εβραίοι πιστεύετε στο βιβλίο (Κοράνι) που επιβεβαιώνει την αλήθεια της Πεντατεύχου, πριν ν’ αλλάξουμε τα πρόσωπά μας και να γυρίσουμε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πιστέψτε, πριν να σας καταραστούμε, καθώς κάνουμε εκείνους που παραβαίνουν το Σάββατο. Η διαταγή του Αλλάχ πραγματοποιείται».

51. «Ο Αλλάχ δεν θα συγχωρήσει τους ειδωλολάτρες αλλά μόνο κατά τη θέλησή του όλα τα άλλα ανομήματα. Αλλά η ειδωλολατρεία είναι βαρύτερη προσβολή».

      (Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταστρατηγήσει τις λατρευτικές δοξασίες και την θρησκευτικότητα του καθενός. Αυτό όμως δεν ισχύει στο Ισλάμ και στο Κοράνι).       

59. «Εκείνοι που θα αρνηθούν να πιστέψουν στην αλήθεια που αναγγείλαμε, θα γκρεμιστούν στις φλόγες. Το δέρμα τους μόλις θα καίγεται, θα ξαναγίνεται και θα παραδίνονται σε καινούρια βασανιστήρια….».

62. «Ω πιστοί! Υπακούετε στον Αλλάχ, στον απεσταλμένο του και εκείνους από σας που ασκούν εξουσία. Να φέρνετε τις διαφορές σας ενώπιον του Αλλάχ και των αποστόλων του, αν πιστεύετε στον Αλλάχ και στην έσχατη ημέρα. Είναι το σωφρονέστερο μέσο και το καταλληλότερο για να τερματίσετε τις διαμφισβητήσεις σας».

      (Η αρχή της μεθόδευσης εγκαθίδρυσης της υπέρτατης εξουσίας του Ισλαμικού Ιερατείου).

69. «Αν τους ορίζαμε την αυτοχειρία ή την εγκατάλειψη των κτημάτων τους, λίγοι απ’ αυτούς θα το έκαναν. Ωστόσο, εκτελώντας τη θέληση του Αλλάχ θα ήταν προς όφελός τους και η πίστη τους θα στερεωνόταν».

(Δηλ. είναι καλό να αυτοκτονείς για το Ισλάμ – σκοτώνοντας και άπιστους φυσικά - γιατί είναι θέληση του Αλλάχ – και θα έχεις και «κέρδος», τόσο εσύ – με τα «ουρί» του Παραδείσου - όσο και οι οικείοι σου με τις «επιταγές» του Κοσμικού κράτους του Ισλαμ).

70. «Θα τους ανταμείβαμε άφθονα και θα τους οδηγούσαμε στο δρόμο της σωτηρίας».

(Όποιος λοιπόν αυτοκτονήσει – σκοτώνοντας και άπιστους – θα ανταμειφθεί άφθονα και θα οδηγηθεί στο δρόμο της Σωτηρίας).

71. «Εκείνοι που θα είναι πιστοί στον Αλλάχ και στον απεσταλμένο του θα μπουν στη δοξασμένη κοινωνία των προφητών, των δικαίων, των μαρτύρων, των ευεργετών, που ο Αλλάχ τη γέμισε με τις σπανιότερες εύνοιές του».

      (Και να η επιβράβευση του Μάρτυρα. Μία από τις κολώνες του Τζιχάντ).

73. «Ω πιστοί! Να είστε συνετοί στη μάχη, είτε επιτίθεστε μεμονωμένα είτε ομαδικά».

74. «Θα υπάρξουν πολλοί ανάμεσά μας που θα βραδυπορούν. Θα χαρούν γιατί δεν δοκίμασαν την ήττα σας και θα ευχαριστήσουν τον ουρανό, γιατί δεν παρευρέθηκαν σ’ αυτή τη μάχη».

      (Η προετοιμασία του Ιερού Πολέμου. Η καταδίκη των δειλών).

75. «Αν ο Αλλάχ τους στέλνει τη νίκη θα πουν, ( σαν να μην ήταν η φιλία που τους έκαμε να το πουν) : μακάρι να πολεμούσαμε και εμείς μαζί τους! Θα είχαμε και εμείς πλούσια λάφυρα».

      (Η προετοιμασία του Ιερού Πολέμου. Αν δεν θέλετε να πολεμήσετε για την πίστη, πολεμήστε για υλικά κίνητρα, πχ λάφυρα).

76. «Εκείνοι που θυσιάζουν την εγκόσμια ζωή τους στη μελλοντική, μπαίνουν κάτω απ’ τις σημαίες του Αλλάχ και είτε πέφτουν πολεμώντας, είτε νικούν, θα πάρουν τη δοξασμένη ανταμοιβή τους».

      (Η προετοιμασία του Φενταγίν. Υπόσχεση για μελλοντική ζωή στον Παράδεισο).

77. «Ποιος θα μπορούσε να σας εμποδίσει να πολεμήσετε για την πίστη, για εκείνους ανάμεσά σας που είναι αδύνατοι, για τις γυναίκες, τα παιδιά που κραυγάζουν:  Αλλάχ, βγάλε μας απ’ αυτή την διεφθαρμένη πόλη και στείλε μας έναν υπερασπιστή».

      (Η προετοιμασία του Φενταγίν. Γίνετε υπερασπιστές της οικογένειας και της κοινότητάς σας).

78. «Οι πιστοί υποστηρίζουν τα συμφέροντα του ουρανού και οι άπιστοι υψώνουν τα όπλα τους κάτω απ’ τα λάβαρα του Ταγούτ. Πολεμήστε τους ανθρώπους του Σατανά. Η αντίστασή τους είναι πολύ αδύναμη».

       (Η προετοιμασία του Ιερού πολέμου. Εμψύχωση. Για το Κοράνι οι άπιστοι (δηλ. οι μη ισλαμιστές) είναι όλοι οπαδοί του Σατανά).

79. «Προσέξατε εκείνους που απαλλαγμένοι για ορισμένο καιρό να φέρουν όπλα, πρέπει να προσεύχονται και να ελεούν: όταν τους διέταξαν να πολεμήσουν, οι περισσότεροι, επειδή φοβούνταν τους άπιστους τόσο ή περισσότερο κι απ’ τον ίδιο τον Αλλάχ, φώναζαν: Αλλάχ, γιατί μας διατάζεις να πολεμήσουμε; Γιατί δεν μας αφήνεις να φτάσουμε στο τέρμα των ημερών μας; Απάντησέ τους: η μέλλουσα ζωή είναι το αληθινό αγαθό, για κείνους που φοβούνται τον Αλλάχ. Εκεί κανένας δεν θα ξεγελαστεί».

80. «Σε οποιονδήποτε τόπο κι αν βρισκόσαστε, ο θάνατος θα σας προσβάλλει. Κι οι πιο ψηλοί πύργοι δεν θα σας προστατεύσουν απ’ τα πλήγματά του…..».
 
      (Η προετοιμασία του Ιερού πολέμου. Προσπάθεια υποκίνησης μεγαλύτερων μερίδων πληθυσμού. Ακόμα κι αυτών που φοβούνται. Αλλά επίσης, ευθεία απειλή των αντιπάλων απίστων για το τι τους περιμένει).

82. «Εκείνος που υπακούει στον Προφήτη, υπακούει στον Αλλάχ. Δεν σε στείλαμε για να είσαι ο φύλακας εκείνων που δεν υποτάσσονται στη φωνή του».

(Όσοι λοιπόν υπακούνε στο Κοράνι, υπακούνε και στον Προφήτη άρα υπακούνε και στον Αλλάχ).

83. «Λένε μπροστά σου: υποτασσόμαστε. Και μόλις ξεμακρύνουν από κοντά σου σκέπτονται την ανταρσία. Αλλά ο Αλλάχ γνωρίζει τα σχέδιά τους. Απόφευγέ τους. Εμπιστεύσου στον Αλλάχ. Η προστασία του είναι σίγουρο όπλο».

84. «Μήπως δεν έχουν μπροστά τους το Κοράνιο; Αν δεν τόχε γράψει ο Αλλάχ, δεν θάβρισκαν σ’ αυτό χίλιες – δυο αντιρρήσεις»;

       (αφού απαγορεύονται οι κριτικές και οι αντιρρήσεις με ποινή θανάτου πως θα τολμήσει κάποιος ισλαμιστής να αναρωτηθεί κάνοντας κριτικές και εγείροντας αντιρρήσεις;)

91. «Θέλησαν να σας κάμουν άπιστους σαν εκείνους και να σας κάνουν να συμμετάσχετε στην ασέβειά τους. Μην συνάπτετε δεσμούς μαζί τους, ώσπου να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για να υπερασπίσουν το νόμο της. Αν ξαναγυρίσουν στην απιστία, πιάστε τους και θανατώστε τους παντού όπου κι αν τους βρείτε. Να μην έχετε ανάμεσά τους ούτε προστάτη ούτε φίλο».

92. «Εξαιρέστε απ’ αυτόν το νόμο εκείνους που θα ζητήσουν άσυλο σε έναν απ’ τους συμμάχους μας κι εκείνους που θα αναγκαστούν να πολεμήσουν ή εναντίον στο ίδιο το έθνος τους. Ο Αλλάχ μπορούσε να δώσει τη νίκη σ’ αυτούς εναντίον σας κι αν σας προσφέρουν την ειρήνη, ο Αλλάχ σας απαγορεύει να τους  επιτεθείτε».

93. «Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να συνδέσουν την πίστη σας με την πίστη του έθνους τους. Εξεγείρονται κάθε φορά που τους καλούνε για τούτο. Αν εξακολουθούν να φέρουν τα όπλα εναντίον σας, αν δεν σας προσφέρουν την ειρήνη, πιάστε τους και σκοτώστε τους παντού όπου τους βρείτε. Σας δίνουμε απόλυτη εξουσία απέναντί τους».

      (Πόλεμος μέχρις εσχάτων εναντίον των απίστων).

94. «Δεν επιτρέπεται σ’ έναν Ισλαμιστή να σκοτώσει έναν άλλο….».

(Αυτή η εντολή του Κορανίου όπως δείχνει η ιστορία του Ισλάμ είναι η μόνη που παραβιάζεται διαρκώς).

95. «Εκείνος που θα σκοτώσει εκούσια έναν πιστό θάχει για ανταμοιβή την κόλαση. Εκεί θα μείνει αιώνια. Ο Αλλάχ, εξεγερμένος εναντίον του, θα τον καταραστεί και θα τον καταδικάσει σ’ ένα φοβερό βασανιστήριο».

(Οι ισλαμιστές έχουν το δικαίωμα να σκοτώσουν άπιστους και μάλιστα πάνε στον παράδεισο μετά απ’ αυτό. Οι άπιστοι όμως αν σκοτώσουν ισλαμιστή θα πάνε στην κόλαση).

97. «Οι πιστοί να παραμείνουν στους κόλπους της οικογενείας τους δίχως ανάγκη, δεν έχουν την ίδια μεταχείριση μ’ εκείνους που υπερασπίζουν τη θρησκεία, των αγαθών τους και των προσώπων τους. Ο Αλλάχ αυτούς τους ύψωσε πάνω απ’ τους άλλους. Όλοι θα αποκτήσουν το υπέρτατο αγαθό. Αλλά εκείνοι που βαδίζουν για τη μάχη θα έχουν πιο δοξασμένη τύχη».

(Ισλαμιστές βαδίστε στον πόλεμο για την κυριαρχία του Ισλάμ και θα έχετε δοξασμένη τύχη)

99. «Οι άγγελοι ρώτησαν τους ένοχους που τους τιμώρησαν με το θάνατο: Σε ποια θρησκεία ανήκετε; Είμαστε οι αδύναμοι κάτοικοι μιας ειδωλολατρικής χώρας, απάντησαν. Η γη δεν είναι ευρύχωρη, ξανάπαν οι άγγελοι; Δεν μπορούσατε να φύγετε απ’ τον τόπο που κατοικούσατε; Η διαμονή τους θάναι η κόλαση, η διαμονή των βασανιστηρίων».

(Το Κοράνι ορίζει την αρχή της συνυπευθυνότητας των πληθυσμών. Δηλ. εάν ο πληθυσμός μιας χώρας δεν ασπαστεί το Ισλάμ, ή δεν φύγει από αυτή τη χώρα, τότε θεωρείται εξίσου συνυπεύθυνος και θα τιμωρηθεί σκληρά).

101. «Εκείνος που θα εκπατριστεί για να υπερασπίσει την άγια πίστη θα βρει την αφθονία και πολυάριθμους συντρόφους. Ο πιστός που, αφήνοντας την οικογένειά του, για να ταχθεί κάτω απ’ τις σημαίες του Αλλάχ και των αποστόλων του, θα πεθάνει, θάχει την ανταμοιβή του απ’ τα χέρια του μακρόθυμου και πολυέλεου Αλλάχ».

(Προώθηση και πάλι της Φιλοσοφίας του Μάρτυρα του Ισλάμ).

102. «Δεν θα είστε καθόλου ένοχοι αν συντομεύσετε τις προσευχές σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αν φοβάστε μήπως σας αιφνιδιάσουν οι άπιστοι».

103. «Όταν θα βρίσκεσαι επί κεφαλής του στρατεύματος και διατάξεις την προσευχή, ας πάρει το ένα τμήμα του στρατού τα όπλα κι ας προσευχηθεί μαζί σου. Ύστερα, όσοι προσκυνήσουν τον Αλλάχ, ας τραβηχτούν πίσω κι ας πάρουν τη θέση τους άλλοι. Την ώρα που προσεύχονται πρέπει να παίρνουν όλες τους τις προφυλάξεις και να είναι οπλισμένοι. Οι άπιστοι θα ήθελαν να παραμελείτε τα όπλα σας και την αρματωσιά σας, για να ορμήσουν όλοι μαζί εναντίον σας. Κι αν η αρρώστια ή η βροχή σας αναγκάσουν να αφοπλισθείτε, δε θάναι αυτό αμαρτία, αλλά να προσέχετε. Ο Αλλάχ έχει ετοιμάσει φριχτά μαρτύρια για τους άπιστους».

105. «Να μη σας σταματάει η εικόνα των βασάνων όταν κυνηγάτε τους άπιστους. Έχουν κι αυτοί τις θλίψεις τους, κι εσείς έχετε παραπάνω απ’ αυτούς την ελπίδα που βασίζεται στον πάνσοφο και σώφρονα Αλλάχ».

         (ενώ οι άπιστοι, ας πούμε, δεν έχουν Θεό).

115. «Όποιος χωριστεί από τον προφήτη, αφού γνώρισε τον ίσιο δρόμο και ακολουθήσει άλλη θρησκεία από τη θρησκεία των πιστών, θ’ αποκτήσει εκείνο που επιθύμησε: θα έχει για κλήρο τις φλόγες της κολάσεως».

(Όποιος αποστατεί από το Ισλάμ θα πάει στην Κόλαση η ψυχή του).

116. «Δεν θα συγχωρήσει ο Αλλάχ τους ειδωλολάτρες. Θα δώσει τη χάρη του σε όποιον θελήσει. Μόνο αυτοί δεν θάχουν να ελπίσουν τίποτα από την φιλευσπλαχνία του. Είναι η έσχατη τύφλωση το να εξομοιώσει κανείς τον Αλλάχ με άλλους».

       (Δηλ. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ακολουθεί τη δική του θρησκεία και τα δικά του λατρευτικά τυπικά διότι κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως ειδωλολάτρης και να εκτελεστεί από τους Ισλαμιστές).

120. «Κατοικία τους (των ειδωλολατρών) θάναι η κόλαση και θα τους είναι αδύνατο να βγουν απ’ αυτήν».

121. «Ο Αλλάχ υποσχέθηκε στους πιστούς που θα έχουν εφαρμόσει την αρετή (δηλ. Το Κοράνι), πως θα μπουν στους κήπους με τους ρέοντες ποταμούς. Εκεί θα μείνουν αιώνια. Οι υποσχέσεις του Αλλάχ είναι αληθινές. Τι πιο αλάνθαστο από το λόγο του;».

123. «Όποιοι ασκήσουν την αγαθοεργία και κηρύξουν τον ισλαμισμό θα μπουν στον παράδεισο και δεν θα εξαπατηθούν».

(Η αγαθοεργία λοιπόν ισούται με την διάδοση του Ισλαμισμού).

124. «Υπάρχει πιο άγια θρησκεία από τον ισλαμισμό;...».

127. «Αν η σκληρότητα και η απέχθεια του συζύγου κάνουν τη γυναίκα να φοβάται μήπως την διώξει, πρέπει να προσπαθήσει να τον επαναφέρει στην ηπιότητα…».

135. «Ω πιστοί!...Όποιος δεν πιστεύει στον Αλλάχ, στους αγγέλους του, στο Κοράνιο, στον Προφήτη και στην ημέρα της κρίσεως είναι βυθισμένος στην κόλαση».

      (Δηλαδή, όλοι οι πιστοί όλων των υπολοίπων θρησκειών και λατρειών, προορίζονται για την κόλαση. Το Ισλάμ δεν δείχνει κανέναν μα κανέναν σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις των υπολοίπων λαών. Αντιθέτως, τους θεωρεί μόνον τροφή για τα ισλαμικά σπαθιά και τις φωτιές της κολάσεως).

136. «Ο πιστός που έπεσε στην απιστία και βγήκε απ’ αυτήν για να ξαναβυθιστεί ακόμη βαθύτερα, δεν έχει να ελπίζει πια συγγνώμη από τον Αλλάχ. Γιατί δεν θα τον φωτίσει πια».

      (δηλαδή, όποιος φύγει από το Ισλάμ για να ασπαστεί άλλη θρησκεία, προορίζεται για την κόλαση).

138. «Μήπως νομίζουν εκείνοι που επιζητούν τη φιλία των άπιστων παρά των πιστών πως θα έχουν στήριγμα από τη δύναμή τους; Κάθε δύναμη προέρχεται από τον Αλλάχ».

       (καμία επαφή με τα έθνη των απίστων δεν είναι επιτρεπτή)

139. «Ο Αλλάχ σας προείπε στο Κοράνιο πως, όταν ερμηνευθεί η θρησκεία του, οι περισσότεροι δεν θα πιστέψουν και θα την χλευάσουν. Μην κάθεστε με εκείνους που θα τηρήσουν αυτή τη συμπεριφορά, ώσπου ν’ αλλάξουν. Όταν συχνάζετε μαζί τους, γίνεστε όμοιοί τους και ο Αλλάχ θα συγκεντρώσει στην κόλαση και τον ανευλαβή και τον άπιστο».

140. «Εκείνοι που βλέπουν τις πράξεις σας, αν ο Αλλάχ σας στείλει τη νίκη, θα πουν: μα δεν έχουμε και εμείς την ίδια πίστη με σας; Κι αν νικήσουν οι άπιστοι θα τους πουν με αυτά τα λόγια: μη δεν είμαστε ανώτεροί σας; Μη δεν σας βοηθήσαμε εναντίον των πιστών; Ο Αλλάχ θα σας κρίνει την ημέρα της κρίσεως και δεν θα επιτρέψει στους ειδωλολάτρες να νικήσουν τους μουσουλμάνους».

143. «Ω πιστοί! Μόνο μέσα στους πιστούς να γυρεύετε φίλους. Μη θέλετε να δώσετε στον Αλλάχ φανερή απόδειξη εναντίον σας»;
      (μην ενσωματώνεστε σε κοινωνίες απίστων).

144. «Οι ανευλαβείς θα ριχτούν στα κατάβαθα της φλογερής αβύσσου. Και δεν θα έχουν πια καμιά βοήθεια να περιμένουν».

151. «Εκείνοι όμως που θα πιστέψουν χωρίς διάκριση στον Αλλάχ και στους απεσταλμένους του, θα ανταμειφθούν, γιατί ο Αλλάχ είναι επιεικής και φιλεύσπλαχνος».

      (ενθρόνιση του Ιερατείου του Ισλάμ στην ανώτερη διοικητική θέση της ισλαμικής κοινωνίας).

159. «…Ετοιμάσαμε τρομερές τιμωρίες για όσους απ’ αυτούς (βλ. Ιουδαίους) είναι άπιστοι».
169. «...Μην πείτε πως υπάρχει Τριάδα στο Θεό. Ένας είναι…..Όχι μόνο δεν έχει γιο αλλά κυβερνάει μόνος του τον ουρανό και τη γη. Είναι αυτάρκης.

172. «…Εκείνοι που η αλαζονεία θα τους κάνει ν’ απορρίψουν την υποταγή στον Αλλάχ θα παραδοθούν στα σκληρά βασανιστήρια».

      (απαγορεύονται οι κριτικές και οι αντιδράσεις).


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5o
 Η ΤΡΑΠΕΖΑ
ΜΕΔΙΝΑ

13. «Οι άπιστοι που κατηγορούν τη διδασκαλία μας ότι είναι ψεύτικη, θα ριχτούν στην κόλαση».

15. «…Χρησιμοποιείστε τα πλούτη σας για την υπεράσπιση της άγιας θρησκείας (του Ισλάμ). Θα αποπλύνω τις προσβολές σας. Θα σας εισαγάγω στους κήπους όπου κυλούν ποταμοί. Όποιος αρνηθεί να πιστέψει ύστερα από αυτές τις προειδοποιήσεις, θα βαδίζει στο δρόμο της πλάνης».

17. «Δεχθήκαμε τη συμμαχία των Χριστιανών. Αλλά ξέχασαν ένα μέρος των εντολών μας. Διασπείραμε μεταξύ τους την διχόνοια και το μίσος. Θα σβήσουν μόνο την ημέρα της κρίσεως. Γρήγορα θα τους δείξει ο Αλλάχ τι έκαναν».

37. «Η ανταμοιβή εκείνων που πολεμούν εναντίον του Αλλάχ και του προφήτη του (βλ. Ισλάμ) και που προσπαθούν να επεκτείνουν τη διαφθορά στη γη, θα είναι ο θάνατος, το μαρτύριο του σταυρού. Θα τους κόψετε τα χέρια και τα πόδια. Θα τους εξορίσετε από την πατρίδα τους. Αυτή θα είναι η εκτίμηση που θα τους καλύψει σ’ αυτόν τον κόσμο και στον άλλο, τα μαρτύρια θα είναι ο κλήρος τους».

      (δηλαδή, όποιος άπιστος τολμήσει να αντισταθεί στο κατακτητικό Ισλάμ θα πεθάνει με μαρτυρικό θάνατο).

38. «Να ξέρετε πως εκείνοι που θα μετανιώσουν πριν τους δαμάσετε, θα νοιώσουν την επιείκεια και την φιλευσπλαχνία του Αλλάχ».

       (δηλ. Όποιος αλλαξοπιστήσει και ασπαστεί το Ισλάμ θα ζήσει).

39. «Ω πιστοί! Να φοβάστε τον Αλλάχ. Προσπαθείτε να αξιωθείτε να τον πλησιάσετε. Πολεμήστε για τη θρησκεία και θα είστε ευτυχείς».

       (βλ. βάζοντας τις ρίζες του Ιερού πολέμου : με παροτρύνσεις και απειλές).

41. «Μάταια θα προσπαθήσουν να αποσπασθούν από τις φλόγες. Θα μείνουν εκεί και τα μαρτύριά τους θα είναι αιώνια».
       (απειλών συνέχεια)

42. «Να κόβετε τα χέρια των κλεπτών, ανδρών ή γυναικών, για τιμωρία για το έγκλημά τους. Αυτή την τιμωρία όρισε ο Αλλάχ γι’ αυτούς. Είναι δυνατός και σοφός».

        (ο ανθρωπισμός σε όλο του το μεγαλείο. Εφαρμόζεται κάθε Παρασκευή στην Σαουδική Αραβία – και όχι μόνον).

56. «Ω πιστοί! Μη συνδέεστε ποτέ με τους Ιουδαίους και τους Χριστιανούς. Αφήνετέ τους να ενώνονται μεταξύ τους. Όποιος τους κάνει φίλους, θα γίνει όμοιός τους και ο Αλλάχ δεν είναι οδηγός των διεστραμμένων».

      (βλ. μην ενσωματώνεστε στην δυτική κοινωνία).

57. «Θα δείτε εκείνους που έχει διαφθαρεί η καρδιά τους να συνενώνονται για να αποκρούσουν, όπως λένε, τα χτυπήματα της μοίρας (τις επιθέσεις του Ισλαμικού στρατού). Αλλά εύκολα θα δώσει ο Αλλάχ τη νίκη στον προφήτη και προσταγές που θα τους κάνουν να μετανιώσουν για τα σχέδιά τους».

 59. «Ω μουσουλμάνοι! Αν εγκαταλείψετε τη θρησκεία σας, ο Αλλάχ θα καλέσει άλλους λαούς. Θα τους  αγαπάει και θα τον αγαπούν. Αν είναι κατώτεροι από τους πιστούς, θα είναι ανώτεροι από τους άπιστους. Θα πολεμήσουν για την πίστη και δεν θα φοβηθούν τις μομφές των φιλοκατήγορων. Ο Αλλάχ θα δώσει αυτή την εύνοια σε όποιον θελήσει. Γιατί είναι σοφός και άπειρος».

62. «Ω πιστοί! Μη συνδέεστε με τους Χριστιανούς, τους Ιουδαίους και τους ανευλαβείς που χλευάζουν τη λατρεία σας. Να φοβάστε τον Αλλάχ, αν είστε πιστοί».

65. «Τι πιο τρομερό να σας περιγράψω από την εκδίκηση του Αλλάχ εναντίον σας; Σας καταράστηκε μέσα στο θυμό του…».

77. «Όσοι υποστηρίζουν το τρισυπόστατο του Θεού είναι βλάσφημοι. Μόνο ένας Θεός υπάρχει. Αν δεν αλλάξουν πίστη, τίμημα της ασέβειάς τους θα είναι το οδυνηρό μαρτύριο».

(Ή αλλάζουν πίστη οι Χριστιανοί ή τους περιμένουν βασανιστήρια από το Ισλάμ)

82. «Οι άπιστοι Ιουδαίοι δέχθηκαν την κατάρα από το στόμα του Δαυίδ και του Ιησού, του υιού της Μαρίας. Σαν απειθάρχητοι και ασεβείς που ήταν, δε ζητούσαν να διαφύγουν απ’ την αμαρτία. Δυστυχία στα έργα τους».

83. «Τους βλέπετε να τρέχουν όλοι μαζί προς το μέρος των απίστων. Δυστυχία στα κακουργήματά τους! Ο Αλλάχ, στην οργή του, θα τους ρίξει για πάντα στην φρίκη των μαρτυρίων».

84. «Αν είχαν πιστέψει στον Αλλάχ, στον προφήτη, στο κοράνιο, δεν θα επιζητούσαν την συμμαχία τους. Αλλά οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι διεστραμμένοι».

88. «Ο Αλλάχ άκουσε τη φωνή τους. Θα τους δώσει για αιώνια κατοικία τους κήπους των ηδονών που τους ποτίζουν ποτάμια. Αυτή θα είναι η ανταμοιβή των αγαθών. Αλλά οι άπιστοι και όσοι κατηγόρησαν τη διδασκαλία μας ως ψεύτικη, θα ριχτούν στην κόλαση».

93. «Ο δαίμονας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το κρασί και τα τυχερά παιγνίδια για να ανάψει ανάμεσά σας τη φωτιά των διχονοιών και να σας αποτρέψει από την ανάμνηση του Αλλάχ και της προσευχής. Θα θέλατε να γίνετε παράνομοι; Υπακούσατε στον Αλλάχ και στον απόστολό του και να φοβάστε. Αν αποστατήσετε να ξέρετε πως ο προφήτης έχει αναλάβει μόνο να σας αναγγείλει την αλήθεια».

      (Ώστε γι’ αυτό απαγορεύθηκε το αλκοόλ από το Κοράνι; Γιατί χαλαρώνει την αυτοπειθαρχία και υποκινεί τον στασιαστή. Μα αυτό δεν είναι θρησκευτική επιταγή. Είναι «Πολιτική Αγωγή του Πολίτου». Αν και σε άλλα σημεία «υπόσχεται άφθονο Κρασί στον Παράδεισο).

96. «…Ο Αλλάχ συγχωρεί το παρελθόν, αλλά όποιος ξαναπέσει, θα νοιώσει τη θεία εκδίκηση. Ο Αλλάχ είναι τρομερός στην εκδίκησή του».

98. «…Να θυμάστε πως στα χέρια του είναι η εκδίκηση…».

101. «Ω πιστοί! Περιορίστε την περιέργειά σας. Η γνώση των πραγμάτων που επιθυμείτε να μάθετε μπορεί να σας βλάψει. Περιμένετε να τα ρωτήσετε ώσπου να σας αποκαλυφθεί το Κοράνιο και τότε θα σας αποκαλυφθούν. Ο Αλλάχ σας συγχωρεί την περιέργειά σας, γιατί είναι επιεικής και φιλεύσπλαχνος. Πολλοί, επειδή την είχαν πριν από σας έγιναν άπιστοι».

      (πίστευε και μη ερεύνα. Απαγορεύετε η φιλοσοφική ανησυχία και αναζήτηση).

103. «Όταν τους είπαν: ασπασθείτε τη θρησκεία που αποκάλυψε ο Αλλάχ στον απόστολό του, εκείνοι απάντησαν: μας αρκεί η πίστη των πατέρων μας. Δεν τους ενδιαφέρει αν οι πατέρες τους δεν είχαν ούτε γνώση, ούτε φώτα για να τους καθοδηγούν».

      (Κι όμως τολμάνε. Αν και όταν τα έγραψαν αυτά είχαν απέναντί τους πολιτισμούς σαν τον Ελληνορωμαϊκό, τον Βυζαντινό, τον Κινεζικό, τον Περσικό, τον Αιγυπτιακό, τον Ινδικό κι ένα σωρό άλλους που στήριξαν αυτοκρατορίες. Αλλά ακόμη και τώρα που εξακολουθούν να τα πιστεύουν, έχουν απέναντί τους όλον τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο (κυρίως αλλά όχι μόνον), τον οποίο χαρακτηρίζουν βάρβαρο χωρίς γνώση και φώτα)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6ο
 ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ
ΜΕΚΚΑ

5. «Αρνήθηκαν (οι άπιστοι) την αλήθεια που τους κηρύττουν. Γρήγορα θα τιμωρηθούν για την περιφρόνησή τους».

8. «…Μα αυτοί θα μένανε άπιστοι, έστω κι αν κατέβαζε ο Αλλάχ αγγέλους από τον ουρανό. Είναι βέβαιος ο χαμός τους και κανένας δεν θα περιμένει τη συγγνώμη του».

14. «…Πήρα τη διαταγή να ασπασθώ πρώτος τον Ισλαμισμό και να μην εξομοιώσω με κανέναν τον Αλλάχ».

15. «Αν αντιταχθώ στη φωνή του, θα πρέπει να φοβάμαι την τιμωρία της μεγάλης ημέρας».

(Κι εφόσον ο Μέγας Χαλίφης είναι ο εκπρόσωπος του Αλλάχ επί της Γης, έχει δικαίωμα να στείλει τους πιστούς στην κόλαση).

27. «Αν τους έβλεπες τη στιγμή που θα κατεβούν στις φλόγες, θα τους άκουγες να φωνάζουν: νάδινε ο Αλλάχ να μπορούσαμε να γυρίσουμε στη γη! Δεν θα ξαναβλασφημούσαμε την θεία θρησκεία (βλ. το Ισλάμ) και θα πιστεύαμε σ’ αυτήν (αναγκαία προϋπόθεση για να μην πάει κάποιος στην κόλαση).

39. «Όσοι βλασφημούν τη διδασκαλία σας, πλανιούνται κουφοί και βουβοί μέσα στα σκοτάδια. Ο Αλλάχ παραπλανά ή φωτίζει όποιον του αρέσει».

      (τελικά ο Αλλάχ ή ο Διάβολος παραπλανά;)

48. «Στέλνουμε υπηρέτες μόνο για να κηρύξουν στα έθνη τις μελλοντικές ανταμοιβές και τιμωρίες (βλ. και να τις επιβάλλουν με το σπαθί). Όσοι θα έχουν πίστη  και αρετή (βλ. ασπαστούν το Ισλάμ) θα απαλλαγούν από το φόβο και τα μαρτύρια».

49. «Όσοι βλασφημούν τον Ισλαμισμό (δηλ. οι άπιστοι) θα δεχθούν την τιμωρία της ασέβειάς τους».

51. «Δίδαξε το Κοράνιο σε όσους φοβούνται…».

67. «Να αποφεύγετε εκείνους που δυσφημούν τη θρησκεία, ώσπου ν’ αλλάξουν λόγια. Αν τύχει και σας κάνει ο πειρασμός να ξεχάσετε αυτή την εντολή, σκεφτείτε, αφού την θυμηθείτε, πως δεν πρέπει να κάθεστε μαζί με τους άπιστους».

      (καμία κοινωνία με τους άπιστους. Καμία ενσωμάτωση στις κοινωνίες τους).

68. «Μόνο περιφρόνηση ας έχουν γι’ αυτούς όσοι φοβούνται τον Αλλάχ. Κι ας τους θυμούνται μόνο για να τους αποφεύγουν».

69. «Να απομακρύνεσαι από εκείνους (άπιστους) που, τυφλωμένοι από τις γοητείες της ζωής κοροϊδεύουν τη θρησκεία. Μάθε πως ο ένοχος που θα αξίζει την καταφρόνηση, δεν θα βρει κανένα προστάτη μπροστά στον Αλλάχ. Ότι κι αν προσφέρει για να εξαγοραστεί, θα διωχθεί. Και λεία των κακουργημάτων του, θα έχει βραστό νερό για να ξεδιψάσει και θα εξαγοράσει μέσα στα μαρτύρια την απιστία του».

93. «…Σήμερα θα υποστείτε ένα φοβερό μαρτύριο, άξια ανταπόδοση των βλασφημιών σας και της αλαζονείας  όπου περιφρονείτε τη λατρεία του Αλλάχ».

(όσοι δεν ασπαστούν το Ισλάμ θα υποστούν βασανιστήρια ).

124. «….Οι ένοχοι θα παραδοθούν στην κατακραυγή και στα σκληρά βασανιστήρια, άξιο τίμημα των βδελυγμιών τους».

(όσοι δεν ασπαστούν το Ισλάμ έγκαιρα και με την θέλησή τους, αφού κατακτηθούν με τα όπλα, θα διαπομπευτούν και θα βασανιστούν ως  τιμωρία)

125. «Ο Αλλάχ θα εμπνεύσει την καρδιά εκείνου που θα θελήσει να φωτίσει. Θα τον κάνει να γευτεί τις ηδονές του Ισλαμισμού. Όποιος πλανηθεί, θάχει κατάθλιψη στην καρδιά του, σαν τον άνθρωπο που προσπαθεί να υψωθεί στον αέρα. Η βδελυγμία θάναι ο κλήρος των απίστων».

136. «Θα δείτε ποιοι είναι εκείνοι που θα τους ανοιχτεί ο παράδεισος. Δεν θα απολαύσουν την ευδαιμονία οι ειδωλολάτρες».

151. «…Μην ακολουθείς τις επιθυμίες εκείνων που βλασφημούν τον ισλαμισμό, ούτε εκείνων που αρνιούνται τη μέλλουσα ζωή και που προσφέρουν θυμίαμα στα είδωλα».

156. «Να πιστεύετε στο Κοράνιο, σ’ αυτό το ιερό βιβλίο που κατεβάσαμε απ’ τους ουρανούς. Να φοβάστε τον Αλλάχ και θα νοιώσετε τα αποτελέσματα της μεγαλοψυχίας του».

158. «...Τι πιο άδικο τώρα από το να βλασφημείτε την άγια θρησκεία και να απομακρύνεστε απ’ αυτήν; Σ’ εκείνους που την απορρίπτουν επιφυλάσσουμε  ένα μαρτύριο άξιο της εξέγερσής τους».

(όποιος δεν ασπαστεί το Ισλάμ, θα τιμωρηθεί σκληρά με βασανιστικά μαρτύρια. Πολύ σκληρά).

159. «Περιμένουν τον ερχομό των αγγέλων, την εμφάνιση του Αλλάχ ή τα σημάδια των εκδικήσεών του; Τη μέρα που θα τα εκδηλώσει, θάναι άχρηστη η πίστη για όποιον δεν θα έχει πιστέψει και δεν θα έχει κάνει από πριν το καλό (βλ. να ασπαστεί το Ισλάμ)».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7o
 ΕΛ ΑΡΑΦ
ΜΕΚΚΑ

1.  «...Μη φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις (το Κοράνι) για να απειλήσεις τους κακούς (άπιστους–μη ισλαμιστές) και να παροτρύνεις τους πιστούς (ισλαμιστές)».

(Το Κοράνι είναι το υπέρτατο όπλο κατά των απίστων).

3.  «Πόσες και πόσες πολιτείες δεν καταστρέψαμε σε ώρα νύχτας ή στο φως της ημέρας, ενώ οι κάτοικοι γεύονταν τις ηδονές της ανάπαυσης!».

(βλ. Προσέξτε άπιστοι  γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταστρέψουμε τις πολιτείες σας την ώρα που κοιμάστε).

8. «Εκείνοι που τα έργα τους δεν θα έχουν βάρος, θα χάσουν τις ψυχές τους, γιατί θα έχουν περιφρονήσει τη θρησκεία (βλ. τον ισλαμισμό)».

34. «Ο αλαζόνας που θα απομακρυνθεί από τον ισλαμισμό και που θα αρνηθεί την αλήθεια του, θα παραδοθεί στις αιώνιες φλόγες».

(όποιος ισλαμιστής τολμήσει να εγκαταλείψει τον ισλαμισμό, όχι μόνο θα πεθάνει ατιμωτικά αλλά θα παραδοθεί και στις φλόγες της κόλασης)

38. «Ο ασεβής (άπιστος), που μέσα στην αλαζονεία του θα κατηγορήσει τη διδασκαλία μας για λαθεμένη, θα βρει κλειστές τις πύλες του ουρανού. Και θα μπει μέσα, μόνο όταν το παλαμάρι περάσει από την τρύπα μιας βελόνας. Έτσι θα ανταμείψουμε τους κακούς».

39. «Κρεβάτι τους θα είναι η κόλαση και σκέπασμά τους η φωτιά. Είναι η σωστή ανταπόδοση για τα κακουργήματά τους».

       (απαγορεύεται η αρνητική κριτική του Ισλαμισμού. Η ανταπόδοση είναι η φωτιά και η κόλαση. Τουτέστιν, μεταφραζόμενο, η θανάτωση. Πχ το κρέμασμα, ο λιθοβολισμός και οι αποκεφαλισμοί που ακόμη και σήμερα εφαρμόζονται στα ισλαμικά καθεστώτα).

95. «Ποιος μπορούσε να τους βεβαιώσει πως δεν θα τους καταλάμβανε ξαφνικά η εκδίκησή μας μέσα στη νύχτα και στην αγκαλιά του ύπνου»;

(βλ. τρέμετε άπιστοι. Όπου κι αν βρίσκεστε μπορούμε να σας φτάσουμε και να πεθάνετε μέσα στον ύπνο σας).

96. «Ποιος μπορούσε να τους βεβαιώσει πως δεν θα ξέσπαζε επάνω στα κεφάλια τους την ημέρα και ενώ διασκέδαζαν»;

(βλ. άπιστοι, κινδυνεύετε από την επίθεσή μας ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας).

176. «Όσοι βλασφημούν τον ισλαμισμό (άπιστοι) και λερώνουν τις ψυχές τους, έχουν μια άτυχη ομοιότητα».

177. «Εκείνους που φωτίζει ο Αλλάχ βαδίζουν στους δρόμους της σωτηρίας. Όσους παραπλανά (άπιστοι) τρέχουν στο χαμό τους».

181. «Εκείνοι που θεωρούν τον Ισλαμισμό απάτη, θα τιμωρηθούν τη στιγμή που δεν το περιμένουν».

(στον Ισλαμισμό απαγορεύεται ο Αγνωστικισμός αλλά και γενικά η αντίθετη φιλοσοφική άποψη)

182. «Αν αργήσει να έρθει η εκδίκησή μου (κατά των απίστων) θα είναι ακόμη πιο τρομερή».

198. «...απόφυγε τους αμαθείς».

(δηλαδή, τους μη Ισλαμιστές, τους άπιστους).

201. «Αλλά οι άπιστοι δεν θα μπορέσουν να διαλύσουν το σκοτεινό σύννεφο που θα πυκνώσει γύρω τους ο Σατανάς».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8o
 ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ
ΜΕΔΙΝΑ

7. «Ο Αλλάχ σας υποσχέθηκε πως ένα από τα δύο έθνη θα έπεφτε κάτω από το σπαθί σας. Θέλατε να σας παραδώσει εκείνους που ήταν άοπλοι. Αλλά ο Αλλάχ θέλησε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του και να εξοντώσει τους άπιστους ως τον τελευταίο».

12. «Είπε στους αγγέλους του (βλ. ο Αλλάχ): θα είμαι μαζί σας, ενθαρρύνετε τους πιστούς (βλ. ισλαμιστές). Θα τρομοκρατήσω τους ασεβείς (άπιστους). Βαρύνετε τα χέρια σας πάνω στα κεφάλια τους. Χτυπήστε τους στα χέρια και στα πόδια και μην λυπηθείτε κανένα τους».

13. «…Όποιος χριστεί από τον Αλλάχ και τον προφήτη θα νοιώσει πόσο τρομερός είναι στις εκδικήσεις του».

14. «Να υποστούν το μαρτύριο της φωτιάς που προορίζεται για τους άπιστους».

15. «Ω πιστοί! Όταν συναντήσετε εχθρικά στρατεύματα να βαδίζουν συντεταγμένα, μην τρέπεστε σε φυγή».

17. «Δεν τους σκοτώσατε σεις. Πέσανε από την ρομφαία του Αλλάχ. Δεν τους χτύπησες εσύ Μωάμεθ, ο Αλλάχ τους χτύπησε για να δώσει στους πιστούς δείγματα της προστασίας του….».

18. «Το χέρι του (Αλλάχ) σας προστάτεψε. Αυτός ανατρέπει τα στρατεύματα των εχθρών».

25. «Να φοβάστε την ανταρσία. Οι ασεβείς (άπιστοι) δεν θα είναι οι μόνοι όπου θα γίνει αισθητή. Να ξέρετε πως ο Αλλάχ είναι τρομερός στις εκδικήσεις του».

       (εννοεί ότι εξίσου πιθανή είναι και ανταρσία ανάμεσα στους πιστούς ισλαμιστές. Γι’ αυτό και απαγορεύεται το αλκοόλ. Για να μην διευκολύνονται οι ανταρσίες μέσω μέθης).

40. «Πολεμήστε τους ώσπου να μην υπάρχει πια σχίσμα κι ώσπου να θριαμβεύσει παγκόσμια η ιερή θρησκεία (το Ισλάμ). Αν ασπασθούν την πίστη μας, ο Αλλάχ θα είναι μάρτυρας της πράξης τους».

      (39 & 40 είναι Σαφείς εντολές παγκόσμιας κυριαρχίας του Ισλάμ δια της βίας).

44. «Για να υποκύψει όποιος έπρεπε να χαθεί και για να γίνει μάρτυρας της δόξας του όποιος έπρεπε να ζήσει ύστερα από τη νίκη…».

      (δημιουργώντας τους ιερούς πολεμιστές –Φενταγίν).

45. «Ο Αλλάχ σας έδειξε με όραμα πως ήταν ολιγάριθμος ο εχθρικός στρατός. Αν σας τον εμφάνιζε πιο τρομερό, θα χάνατε το θάρρος σας και η διχόνοια θα σας διαιρούσε».

46. «Όταν αρχίσατε τη μάχη, ελάττωσε στα μάτια σας τον αριθμό των εχθρών. Όμοια ελάττωσε από τα μάτια του τον αριθμό των στρατιωτών σας, για να επιτελέσει εκείνο που είχε καθορίσει στις αποφάσεις του».

47. «Ω πιστοί! Όταν βαδίζετε εναντίον των εχθρών, να είστε ακλόνητοι. Να έχετε κάθε στιγμή στο νου σας την ανάμνηση του Αλλάχ για να είστε ευτυχείς».

48. «Να υπακούετε στον Αλλάχ και στον προφήτη. Να φοβάστε τη διχόνοια για να μη σβήσει τη φλόγα του θάρρους σας. Να είστε σταθεροί. Ο Αλλάχ είναι με το μέρος εκείνων που υποφέρουν με σταθερότητα».

52. «Τι θέαμα, όταν θανατώνουν οι άγγελοι τους άπιστους! Τους χτυπούν στο πρόσωπο και στα νεφρά και φωνάζουν αυτά τα λόγια: πηγαίνετε να γευθείτε την τιμωρία της φωτιάς».

53. «Αυτό το μαρτύριο είναι για τα εγκλήματά τους….».

57. «Ο άπιστος που αρνείται να πιστέψει στον ισλαμισμό είναι πιο βδελυρός από το κτήνος  στα μάτια του Αλλάχ».

59. «Αν η τύχη των όπλων τους ρίξει (τους άπιστους) μέσα στα χέρια σου, φόβισε με το μαρτύριό σου αυτούς που τους ακολουθούν, για να το σκεφτούν».

      (δηλαδή, υπέβαλλέ τους σε σκληρά βασανιστήρια παραδειγματισμού)

61. «Ας μην πιστέψει ο άπιστος πως θα αποφύγει την θεία εκδίκηση. Δεν είναι δυνατόν να την αναβάλλει».

66. «Ω προφήτη! Ενθάρρυνε τους πιστούς στη μάχη. Είκοσι γενναίοι απ’ αυτούς θα συντρίψουν διακόσιους άπιστους. Οι εκατό θα τρέψουν σε φυγή χίλιους γιατί δεν έχουν τη σωφροσύνη».

68. «Κανένας προφήτης δεν έχει πιάσει ποτέ αιχμαλώτους παρά μόνο αφού έχυσε το αίμα πολλών εχθρών…».

73. «Οι πιστοί που εγκατέλειψαν τις οικογένειές τους για να υπερασπίσουν με τις περιουσίες τους και με τους εαυτούς τους την υπόθεση του Αλλάχ, θα μοιραστούν τα λάφυρα μαζί μ’ εκείνους που έδωσαν βοήθεια και άσυλο στον προφήτη. Δεν θα κάνετε συντροφιά με τους πιστούς που έχουν μείνει στα σπίτια τους, ώσπου να βαδίσετε στις μάζες. Αν ζητήσουν την υποστήριξή σας για την υπεράσπιση της θρησκείας τους, θα τους δώσετε, εκτός αν είναι εναντίον των συμμάχων σας. Ο Αλλάχ είναι μάρτυρας των πράξεών σας».

74. «Οι άπιστοι είναι ενωμένοι μεταξύ τους. Αν δεν βασιλεύσει ανάμεσά σας μια παρόμοια ένωση το σχίσμα και η διαφθορά θα καλύψουν τη γη».

       (πρώτη διακήρυξη αναγκαιότητας ίδρυσης ενός παγκόσμιου ισλαμικού χαλιφάτου).


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9o
 Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΜΕΔΙΝΑ

5. «Όταν περάσουν οι ιεροί μήνες, θανατώστε τους ειδωλολάτρες, παντού όπου τους συναντήσετε. Αιχμαλωτίστε τους. Πολιορκείστε τις πολιτείες τους. Στήστε τους παντού παγίδες. Αν μεταστραφούν, αν εκτελέσουν την προσευχή, αν πληρώσουν τον ιερό φόρο, αφήστε τους ήσυχους. Ο Αλλάχ είναι ελεήμων και φιλεύσπλαχνος».

8. «Αν πλεονεκτούν (οι ειδωλολάτρες) απέναντί σας, ούτε οι δεσμοί αίματος, ούτε η ιερότητα της συμμαχίας τους δεν θα μπορούσαν να τους εμποδίσουν να επιορκήσουν».

      (Γι’ αυτό το Ισλάμ επιδιώκει να γίνει μια πανίσχυρη στρατιωτική δύναμη).

11. «Αν συνέλθουν από τις πλάνες τους, εκτελέσουν την προσευχή και πληρώσουν τον ιερό φόρο, θα είναι αδελφοί σας στην θρησκεία….».

12. «Αν παραβούν την επισημότητα της συμφωνίας τους και διαταράξουν τη λατρεία τους, να χτυπήσετε τους αρχηγούς των απίστων….».

       (η πρωταρχική σύλληψη της ιδέας των Ασασίνων ως Φενταγίν Αυτοκτονίας. Δηλ., Εκτέλεση των αντίπαλων αρχηγών. Θρησκευτικό Βιβλίο ή Εγχειρίδιο Ανορθοδόξου Πολέμου;)

13. «Θα αρνιόσαστε να πολεμήσετε έναν επίορκο λαό που προσπάθησε να διώξει τον απόστολό σας και που πρώτος σας κτύπησε; Θα τον φοβόσαστε; Μα δεν πρέπει ο φόβος του Αλλάχ να είναι ισχυρότερος, αν είστε πιστοί»;

14. «Χτυπήστε τους (τους άπιστους). Ο Αλλάχ θα τους τιμωρήσει με τα χέρια σας. Θα τους σκεπάσει με όνειδος. Θα σας προστατεύσει εναντίον τους και θα ενισχύσει την καρδιά των πιστών».

20. «Οι πιστοί που θα αποσπασθούν από τους κόλπους των οικογενειών τους για να ταχθούν κάτω από τα λάβαρα του Αλλάχ, θυσιάζοντας τα αγαθά και τη ζωή τους, θα έχουν τις πιο τιμητικές θέσεις στο βασίλειο των ουρανών. Θα απολαύσουν την υπέρτατη ευδαιμονία».

(επαναλαμβάνεται διαρκώς, ότι, όσοι πολεμήσουν για την επέκταση του Ισλάμ, θα πάνε στον παράδεισο).

22. «Εκεί θα γεύονται τις αιώνιες ηδονές, γιατί είναι θαυμαστές οι ανταμοιβές του Αλλάχ».

23. «Ω πιστοί! Πάψτε να αγαπάτε τους πατέρες και τους αδελφούς σας αν προτιμούν την απιστία από την πίστη. Αν τους αγαπάτε, θα γίνετε διεστραμμένοι».

(Το Κοράνι διατάσσει εγκατάλειψη από τον Ισλαμιστή των γονέων του και της οικογένειάς εάν δεν ασπαστούν και αυτοί το Ισλάμ).

24. «Αν οι πατέρες σας, τα παιδιά σας, οι αδελφοί σας, οι γυναίκες σας, οι συγγενείς σας, τα πλούτη που έχετε αποκτήσει, η δουλειά σας που φοβάστε μήπως καταστραφεί, οι αγαπημένες σας κατοικίες, επικυριαρχούν περισσότερο την καρδιά σας απ’ τον Αλλάχ, τον απεσταλμένο του και τον ιερό πόλεμο, να περιμένετε την κρίση του Αλλάχ. Αυτός δεν είναι οδηγός των παρανόμων».

39. «Αν δεν πάτε στη μάχη, ο Αλλάχ θα σας τιμωρήσει αυστηρά: θα βάλει στη θέση σας άλλο λαό και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την εκδίκησή του, γιατί είναι άπειρη η δύναμή του».

41. «Νέοι και γέροι, βαδίσετε στη μάχη και θυσιάστε τα πλούτη σας και τη ζωή σας για την υπεράσπιση της πίστεως. Δεν υπάρχει ενδοξότερο κέρδος απ’ αυτό για σας. Αν το ξέρατε!».

52. «Ποια είναι η ελπίδα σας; Να είμαστε ή νικητές ή μάρτυρες. Κι εμείς, ελπίζουμε πως ο Αλλάχ θα σας τιμωρήσει ή θα αναθέσει στα χέρια σας την εκδίκησή του. Περιμένετε κι εμείς θα περιμένουμε μαζί σας».

56. «Ορκίζονται στο όνομα του Αλλάχ πως είναι με το μέρος σας. Ο φόβος των τιμωριών σας τους αποσπάει αυτή την επιορκία».

      (ή αλλιώς, τρομοκρατείστε τους πάντες για να σας δώσουν με το ζόρι τη συμμαχία τους).

62. «...Τα βασανιστήρια θα είναι η ανταμοιβή εκείνων που συκοφαντούν τον υπηρέτη του Αλλάχ».

      (δηλ., μην τολμήσει και κάνει κανείς αρνητική κριτική στο Ισλάμ και στον προφήτη, θα βασανιστεί).

64. «Μήπως δεν ξέρουν πως όποιος χωρίζεται απ’ τον Αλλάχ και τον απεσταλμένο του θα έχει για αιώνια κατοικία την κόλαση και θα σκεπάζεται από όνειδος»;

       (δηλ., αυτά θα πάθει όποιος φύγει απ’ το Ισλάμ)

67. «Μην δικαιολογείστε άλλο. Αφήσατε την πίστη για να ακολουθήσετε την πλάνη. Αν μπορούν μερικοί από σας να ελπίζουν στη συγγνώμη, οι άλλοι, που είναι παραδομένοι στην ασέβεια θα υποστούν σπαραχτικές τιμωρίες».

       (δηλ., οι αποστάτες του Ισλάμ θα τιμωρηθούν πολύ σκληρά).

86. «Ας μη σε θαμπώσουν τα πλούτη τους και τα πολλά παιδιά τους. Ο Αλλάχ θα τα χρησιμοποιήσει για να τους τιμωρήσει σ’ αυτόν τον κόσμο και θα πεθάνουν μέσα στην ατιμία τους».

      (Θεός παιδοκτόνος;! Τι φταίνε τα παιδιά;)

89. «…Ο προφήτης και οι πιστοί, που θυσίασαν τα αγαθά τους και έχυσαν το αίμα τους για να υπερασπίσουν τον ισλαμισμό, θα γεμίσουν από τις εύνοιες του ουρανού και θα απολαύσουν την ευδαιμονία».

90. «Θα κατοικούν αιώνια στην διαμονή που τους ετοίμασε ο Αλλάχ, στους κήπους των ηδονών που ποτίζονται από ποτάμια, στα μέρη όπου βασιλεύει η υπέρτατη μακαριότητα».

114. «Ο προφήτης και οι πιστοί δεν πρέπει να μεσολαβούν για τους ειδωλολάτρες, έστω και αν είναι συγγενείς τους, αφού ξέρουν πως είναι θαμμένοι στην κόλαση».

124. «Ω πιστοί! Πολεμήστε τους άπιστους γείτονές σας. Να βρουν αλύγιστους εχθρούς στο πρόσωπό σας. Να θυμάστε πως ο Αλλάχ είναι μαζί μ’ εκείνους που τον φοβούνται».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10Ο
 ΙΩΝΑΣ, « Η ειρήνη μαζί του»
ΜΕΚΚΑ
69. «Λένε οι άπιστοι: ο Θεός έχει ένα γιο. Μακριά απ’ αυτόν τέτοια βλασφημία!...».

70. « Να τους πεις: όσοι βλασφημούν το υπέρτατο μεγαλείο του, δεν θα φτάσουν στον τόπο της ευτυχίας».

 92. «...Πόσοι λίγοι άνθρωποι είναι ζηλωτές της θρησκείας!».

(Συνεπώς, ο υπέρτατος στόχος είναι να γίνουν όλοι οι Ισλαμιστές ζηλωτές).ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11o
 ΧΟΥΔ, « Η ειρήνη μαζί του»
ΜΕΚΚΑ

20. «Όσοι υπακούουν στις εντολές του προφήτη….θα πιστέψουν στη διδαχή του. Οι αιρετικοί που την απορρίπτουν δεν έχουν να περιμένουν άλλο από τα βασανιστήρια της κόλασης. Ας μη γεννήσει καμιά αμφιβολία στο πνεύμα σου το Κοράνιο. Είναι αλήθεια που κατέβηκε απ’ τον ουρανό και όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι θα επιμείνουν στην απιστία τους».

70. «Οι ένοχοι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την τιμωρία μας. Το πρωί τους βρήκαν στα σπίτια τους νεκρούς, με το πρόσωπο καταγής».

107. «...Ένα μέρος του ανθρώπινου γένους θα παραδοθεί στη δυστυχία και οι άλλοι θα απολαύσουν την ευδαιμονία».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13o
 Η ΒΡΟΝΤΗ
ΜΕΚΚΑ
38. «Άλλοι προφήτες προηγήθηκαν από σένα. Τους δώσαμε συζύγους και απογόνους. Δεν έκαναν θαύματα χωρίς τη θέληση του Αλλάχ. Κάθε βιβλίο έχει τον ορισμένο του χρόνο».

       (άρα περιμένουν τον ερχομό και νέου προφήτη και νέου βιβλίου; Να δεις που εδώ θα πατήσει ο επόμενος που θα αποπειραθεί να «γεννήσει» κανένα Νέο Υβρίδιο Ισλάμ)


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14o
 ΑΒΡΑΑΜ, «Η ειρήνη μαζί του».
ΜΕΚΚΑ

17. «Θα κατοικήσετε τη γη ύστερα απ’ αυτούς. Αυτή την εύνοια οφείλω σ’ εκείνους που φοβήθηκαν τις εντολές και τις απειλές μου».

(Για άλλη μια φορά, τίθεται ως στόχος η εξολόθρευση των απίστων και η παγκόσμια κυριαρχία του Ισλαμισμού).

51. «Τα ρούχα τους θα είναι από πίσσα. Η φωτιά θα σκεπάζει το μέτωπό τους. Ο Αλλάχ ανταποδίδει στον καθένα ανάλογα με τα έργα του. Είναι ακριβής στις κρίσεις του».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16o
 ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
ΜΕΚΚΑ

43. «Θα δώσουμε τιμητική κατοικία στη γη σε κείνους που καταπιέστηκαν άδικα και εκπατρίστηκαν για να υπερασπιστούν την πίστη (του Ισλάμ). Η ανταμοιβή της άλλης ζωής θα είναι ακόμη πιο θαυμαστή. Αν το ήξεραν!».

(Υπόσχονται εγκόσμια πλούτη και τιμές σε όποιον πολεμήσει για το Ισλάμ. Ένα ισχυρότατο κίνητρο για φτωχούς ανθρώπους)
90. «Ο άπιστος που θα αποτρέψει τους ομοίους του από το δρόμο της σωτηρίας (βλ. να ασπαστεί το Ισλάμ) θα τιμωρηθεί σκληρότερα γιατί θα υπήρξε διαφθορέας».

(Όποιος παρεμβαίνει λοιπόν με αντίθετη φιλοσοφική άποψη, για να αποτρέψει κάποιον από το να ασπαστεί το Ισλάμ, θεωρείται από το Ισλάμ ως διαφθορέας).

95. « Ο Αλλάχ μπορούσε να δώσει την ίδια θρησκεία σε όλους τους ανθρώπους. Αλλά καθοδηγεί ή παραπλανά όποιους θέλει. Θα του δώσετε λογαριασμό για τις πράξεις σας».

(Τελικά, ο Θεός ή ο Διάβολος παραπλανά; Σε άλλο σημείο του Κορανίου λέει ότι ο «Σατανάς παραπλανεί»).


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17o
 ΤΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ
ΜΕΚΚΑ

11. « Οι άπιστοι θα παραδοθούν σε σκληρά βασανιστήρια».

41. «...Μην τον εξομοιώσεις (τον Αλλάχ) με κανέναν (άλλον Θεό) για να μην ριχτείς στην κόλαση καταντροπιασμένος».

(γι’ αυτό και δεν γίνεται αποδεκτός ο αλλόθρησκος και θεωρείται άπιστος).

47. «Όταν διαβάσεις το Κοράνιο, θα απλώσουμε ανάμεσα σε σένα και σε κείνους (άπιστους) που δεν πιστεύουν στη μέλλουσα ζωή, έναν αδιαπέραστο πέπλο».

(γι’ αυτό και δεν πρόκειται να επικοινωνήσουν ποτέ αληθινά οι Ισλαμιστές με τον υπόλοιπο κόσμο. Έχει τοποθετήσει η ίδια η θρησκεία τους ένα αδιαπέραστο πέπλο ανάμεσα σ’ αυτούς και στον υπόλοιπο κόσμο – τους θεωρούμενους άπιστους)

73. «Μια μέρα θα συγκεντρώσω κάθε έθνος με τον αρχηγό του. Όσοι πάρουν το βιβλίο (το Κοράνι) με το δεξί τους χέρι (δηλ. είναι Ισλαμιστές) θα το διαβάσουν και δεν θα αδικηθούν».

77. «Αν τις είχες ακολουθήσει, θα σε κάναμε να νοιώσεις τις αναπηρίες της ζωής και του θανάτου και δεν θα μπορούσες να αποφύγεις την οργή μας».

(Με τις εντολές 75 και 77, σταματούν κάθε ισλαμιστή μετανάστη από το να ενσωματωθεί στην κοινωνία υποδοχής).


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18o
 ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ
ΜΕΚΚΑ


7. « Θα κάνουμε σκόνη κάθε τι που στολίζει τη γη».

28. «…Έχουμε αναμμένες πυρές για τους κακούς (τους άπιστους). Θα τους τυλίξει ένας στρόβιλος από φλόγες και καπνό. Αν ζητήσουν να μαλακώσουν τη δίψα τους, θα τους προσφέρουν νερό που θα μοιάζει με λιωμένο μολύβι και θα τους κάψει το στόμα τους. Θα καταπιούν αυτό το φρικτό πιοτό και θα ξαπλώσουν στο κρεβάτι του πόνου».

30. «(ο ισλαμιστής) θα κατέχει τους κήπους της Εδέμ, όπου κυλούν ποτάμια, θα στολίζεται με χρυσά βραχιόλια και θάναι ντυμένος με πράσινα ρούχα από μετάξι και χρυσάφι, θα λάμπει από δόξα και θα αναπαύεται σε νυφικό κρεβάτι που θα είναι το τυχερό τίμημα της κατοικίας των ηδονών».

52. «Σκορπίζουμε στο Κοράνιο διάφορες οδηγίες αλλά ο άνθρωπος συζητάει τα πάντα».

(Θα πρέπει δηλ. ο πιστός Ισλαμιστής να ακολουθεί τυφλά τις οδηγίες του Κορανίου και να μην συζητάει και αναλύει με φιλοσοφική διάθεση τα περιεχόμενά του).

106. «Σαν άπιστοι που ήταν, χλεύασαν τη θρησκεία μου και τους υπηρέτες μου. Η κόλαση θα είναι η ανταμοιβή τους».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19o
 ΜΑΡΙΑ
ΜΕΚΚΑ

69. « Ορκίζομαι στο Θεό σου πως θα συγκεντρώσουμε τους ανθρώπους (βλ. άπιστους) και τους δαίμονες. Θα φτιάξουμε μ’ αυτούς ένα τείχος ολόγυρα στην κόλαση και θα τους αναγκάσουμε να στέκονται στα γόνατα».

( Οι αλλόθρησκοι – άπιστοι θεωρούνται αυτομάτως ως οπαδοί – λάτρεις Δαιμόνων και του Σατανά).

75. «Πόσοι και πόσοι λαοί, πιο πλούσιοι και πιο ισχυροί απ’ αυτούς (τους άπιστους) δεν έπεσαν από τα χτυπήματά μας»;

(ενθάρρυνση προς τους Ισλαμιστές να μην φοβούνται τη δύναμη των απίστων διότι κι άλλες ισχυρές πολιτείες τους εναντιώθηκαν στο παρελθόν και παρ’ όλα αυτά εξοντώθηκαν από τις Ισλαμικές δυνάμεις ).


 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 20o
 T.X.
ΜΕΚΚΑ

112. «Στείλαμε από τον ουρανό το Κοράνιο στην αραβική γλώσσα και βάλαμε μέσα απειλητικά παραδείγματα για να εμπνεύσουμε το φόβο του Αλλάχ και να διδάξουμε τους ανθρώπους».

(Εδώ ο Μωάμεθ παραδέχεται ότι το Κοράνιο κηρύσσει το φόβο του Θεού. Όχι την αγάπη. Την ισχυρή δύναμη και όχι την συμπόνια. Την εξόντωση και όχι την συγχώρεση. Την επιβολή και όχι την ανοχή).


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21o
 ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ
ΜΕΚΚΑ

1. «Πόσους λαούς (ισλαμιστών) δεν εγκαταστήσαμε στα ερείπια των εγκληματικών και τιμωρημένων πόλεων (των απίστων); ».

(στόχος των Ισλαμιστών είναι η καταστροφή των αλλόθρησκων χωρών και ο εποικισμός τους με ισλαμιστές).

15. «(Οι άπιστοι) Πρόφεραν αξιοθρήνητα λόγια, ώσπου πέσανε όλοι τους από την εκδικητική τιμωρία σαν το στάχυ κάτω από το κοφτερό δρεπάνι».

36. «Κάθε άνθρωπος πρέπει να πληρώνει φόρο στο θάνατο. Θα σας δοκιμάσουμε στη δυστυχία και στην ευτυχία και θα ξαναγυρίσετε σε μας».

(Όλοι οι Ισλαμιστές υποχρεούνται να πολεμήσουν για το Ισλάμ).

40. «Αν ήξεραν οι διεστραμμένοι (δηλ. οι άπιστοι) τι βασανιστήρια θα υποστούν όταν δεν θα μπορούν να απομακρύνουν τη φλόγα από το πρόσωπό τους, ούτε από τους νεφρούς τους και δεν θα έχουν κανέναν απολυτρωτή!».

93. «Οι Ιουδαίοι και οι Χριστιανοί είναι διχασμένοι στην πίστη τους. Όλοι θα επανέλθουν σε μάς».

95. «Ανάθεμα στις πόλεις που καταστρέψαμε! Δεν θα ξαναεμφανιστούν πια οι κάτοικοί τους (οι άπιστοι)».

(αυτό σημαίνει «εκθεμελίωση», «γενοκτονία» και «επανεποικισμός»).

97. «Και ώσπου νάρθει η αναπόφευκτη ώρα, οι άπιστοι θα φωνάξουν με απόγνωση: Αλίμονό μας! Ζούσαμε ξεχνώντας αυτή την τρομερή στιγμή και είμαστε ασεβείς».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 22o
 ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ
ΜΕΚΚΑ

3. «Οι περισσότεροι άνθρωποι (άπιστοι) συζητούν για τον Αλλάχ χωρίς να τους καθοδηγεί το φως. Ακολουθούν τον αντάρτη Σατανά».

(κάθε συζήτηση για το Κοράνι είναι λαθεμένη εφόσον δεν γίνεται από καθ’ έδρας από τον μουλά).

28. «Να αναγγείλεις στους λαούς το ιερό προσκύνημα. Να το κάνουν με τα πόδια ή με τις καμήλες. Να έρχονται από τις πιο μακρινές περιοχές».

(έτσι προσδιορίζεται ένα «κέντρο» ένα «σημείο αναφοράς» για το Παγκόσμιο Χαλιφάτο).

47. «Πόσες και πόσες πολιτείες (απίστων), που για καιρό ανθούσαν, εκμηδενίσθηκαν τη στιγμή που έγιναν ένοχες; Οι κάτοικοί τους θα εμφανιστούν εμπρός μου».

(«έγιναν ένοχες» εννοεί ότι δεν ασπάστηκαν το Ισλάμ. Προειδοποιεί, για πολλοστή φορά, ότι: «Όποιος τολμήσει και δεν ασπαστεί το Ισλάμ, η πολιτεία του θα εξολοθρευτεί»).

50. « Όσοι προσπαθήσουν να καταργήσουν τη διδασκαλία του Κορανίου θα ριχτούν στη φωτιά».

(Η απειλή είναι ξεκάθαρη για όποιον θεωρήσει ότι το Κοράνι είναι επικίνδυνο και πρέπει να καταργηθεί).

59. «Όποιος, αφού κάνει αντίποινα στον άπιστο δεχτεί καινούριες προσβολές, θα έχει για στήριγμα το χέρι του ελεήμονος και φιλεύσπλαχνου Αλλάχ».

66. «Ορίσαμε σε κάθε λαό τις ιερές του λειτουργίες. Να τις τηρούν και να μην συζητούν στα ζητήματα της θρησκείας. Κάλεσέ τους στον Αλλάχ. Είσαι στον αληθινό δρόμο».

(απαγορεύονται οι θεολογικές συζητήσεις μεταξύ ισλαμιστών)

77. «Πολεμήστε με θάρρος κάτω από τα λάβαρα του Αλλάχ. Είστε οι εκλεκτοί του. Δεν σας πρόσταξε τίποτα το δύσκολο στη θρησκεία σας. Τον νόμο του πατέρα σας του Αβραάμ κηρύττετε. Αυτός σας ονόμασε μουσουλμάνους».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23o
 ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ
ΜΕΚΚΑ

63. «Αυτοί φλογισμένοι από ιερό ζήλο προπορεύονται από τους άλλους στο δρόμο της σωτηρίας».

(εννοεί τους Μάρτυρες της Τζιχάντ. Τους Μαχητές αυτοκτονίας του Ισλάμ).

77. « Αν μας έσπρωχνε ο οίκτος να προείπουμε τα δεινά που θα δοκίμαζαν (οι άπιστοι) θα έμεναν με ακόμα περισσότερο πείσμα στην πλάνη τους».

(Αντιθέτως. Όλο το Κοράνι περιγράφει τα δεινά που περιμένουν τους άπιστους τόσο σε αυτόν τον κόσμο όσο και στον άλλο, εάν δεν ασπαστούν το Ισλάμ).


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 24o
 ΤΟ ΦΩΣ
ΜΕΔΙΝΑ,  εδάφια  22   από 64

2. «Οι μοιχοί και των δύο φίλων θα τιμωρούνται με εκατό μαστιγώσεις. Αυτή είναι η κρίση του Αλλάχ. Να μην τους λυπηθείτε καθόλου, αν πιστεύετε σ’ αυτόν και στην έσχατη ημέρα. Ας είναι μερικοί πιστοί μάρτυρες της τιμωρίας τους».

30. «Συμβούλευε τους πιστούς να συγκρατούν τα ασελγή τους βλέμματα και να είναι αγνοί. Έτσι θα είναι περισσότερο αγνοί. Ο Αλλάχ είναι μάρτυρας των πράξεων».

31. «Διάταξε τις γυναίκες να χαμηλώνουν τα μάτια τους, να διατηρούν την αγνότητά τους και να δείχνουν από το σώμα τους μόνο ότι πρέπει να δείχνεται. Να έχουν σκεπασμένο το στήθος τους. Να δείχνουν το πρόσωπό τους μόνο στους άνδρες τους, στους πατέρες τους, στους παππούδες τους, στα παιδιά τους, στα παιδιά των ανδρών τους, στους αδελφούς τους, στους ανεψιούς τους, στις γυναίκες τους, στους δούλους τους, στους υπηρέτες τους (εκτός από εκείνους που δεν τους είναι απόλυτα απαραίτητοι), και στα παιδιά που δεν ξέρουν τι πρέπει να καλύπτει κανείς. Να μην κουνούν τα πόδια τους με τέτοιο τρόπο που να αφήνουν να φαίνονται, θέλγητρα που πρέπει να καλύπτονται. Ω πιστοί! Στρέψτε τις καρδιές σας προς τον Αλλάχ, για να είστε ευτυχισμένοι».ΚΕΦΑΛΑΙΟ 28o
 Η ΙΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ

55. «…Δεν θέλουμε την φιλία εκείνων που τους τυφλώνει η άγνοια».

(καμία φιλία ή ειλικρινής συμμαχία δεν νοείται με άπιστους...με «μη μουσουλμάνους». Κι αν περιστασιακά συμβεί δεν θα τηρηθεί. Ο μουσουλμάνος σύμμαχος δεν είναι αξιόπιστος για έναν «μη μουσουλμάνο» λόγω αυτής της επιταγής του Κορανίου)

56. «Δεν θα φωτιστούν οι άνθρωποι όπως θέλεις. Ο Αλλάχ φωτίζει όσους θέλει και γνωρίζει ποιος βαδίζει στο δρόμο της σωτηρίας».

57. «Είπαν: αν ασπαστούμε την πίστη σου, θα μας διώξουν από τη χώρα μας. Μη δεν τους εξασφαλίσαμε άσυλο, όπου μαζεύουμε κάθε είδους αγαθά για να τους συντηρήσουμε; Αλλά οι περισσότεροι είναι τυφλωμένοι».

85. «Εκείνος που σου δίδαξε το Κοράνιο θα επιτύχει την επιθυμητή επιστροφή σου. Ο Θεός γνωρίζει ποιοι ακολουθούν το φως και ποιοι βαδίζουν στα σκοτάδια».

       (ακριβώς. Αυτός και μόνο. Και κανείς άλλος. Προπάντων, κανείς θνητός και κανένα Ιερατικό σύστημα εξουσίας).

86. «Δεν έλπιζες να δεχτείς το Κοράνιο, είναι μια εύνοια του ουρανού. Μην υποστηρίζεις τους άπιστους».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 29o
 Η ΑΡΑΧΝΗ
ΜΕΚΚΑ,  εδάφια  29  από 77

7. «Θνητοί, σας συστήσαμε την αγαθοεργία για τους γεννήτορές σας. Αν όμως θελήσουν να σας εξαναγκάσουν να λατρεύσετε ξένες θεότητες, αντισταθείτε στην επιμονή τους. Θα παρουσιαστείτε μπροστά στο δικαστήριό μας και θα αποκαλύψω τις πράξεις σας».

      (Δηλ., αν γίνεις μουσουλμάνος και οι γονείς σου παραμείνουν σε άλλο θρήσκευμα, θα πρέπει να τους εγκαταλείψεις χωρίς φροντίδα. Απίστευτο!!!).


59. «Που υποφέρουν υπομονετικά τις θλίψεις και εμπιστεύονται στον Αλλάχ».

60. «Εκείνων που εμπιστεύθηκαν στον Αλλάχ και υπόφεραν με επιμονή».

9. «Θα οδηγήσουμε στο μονοπάτι της σωτηρίας όσους πολεμήσουν για την πίστη. Ο Αλλάχ είναι μαζί με τους αγαθοποιούς».

      (άρα, για τον ισλαμισμό αγαθοεργία ίσον πόλεμος για την πίστη (Ισλάμ)).

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30o
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΜΕΚΚΑ,  εδάφια  24  από 60

15. «Οι άπιστοι που θα έχουν αρνηθεί τον ισλαμισμό και την ανάσταση, θα παραδοθούν στα βασανιστήρια».

(πως τολμάς Άπιστε να μην γίνεσαι μουσουλμάνος. Γι’ αυτό και μόνον σου αξίζουν βασανιστήρια και θάνατος)

28. «Οι κακοί δεν έχουν άλλο νόμο από τα πάθη τους. Ποιος μπορεί να φωτίσει αυτούς που παραπλανάει ο Αλλάχ; Δεν θάχουν κανέναν υπερασπιστή».

      (τελικά, ποιος παραπλανάει τον άνθρωπο σύμφωνα με το Ισλάμ; Ο Αλλάχ ή ο Σατανάς;).

34. «Μήπως τους στείλαμε κανένα θεϊκό βιβλίο όπου να μπορούν να στηρίξουν την ειδωλολατρεία»;

       (Κάθε θρησκεία και λατρευτικό σύστημα έχει τις παραδόσεις της, γραπτές ή προφορικές)


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 31o
ΛΟΚΜΑΝ
ΜΕΚΚΑ,  εδάφια  12 από 34

13. «Ορίσαμε στον άνθρωπο ιερά καθήκοντα προς τους γονείς του. Η μητέρα του τον έφερε με χίλιους κόπους στα σπλάχνα της. Τον θήλασε επί δύο χρόνια. Θνητοί, να είστε ευγνώμονες για τις ευεργεσίες μας, να ευεργετείτε τους πατέρες σας. Εγώ είμαι το όριο όλων των πραγμάτων».

      (εκτός εάν είστε ισλαμιστές και οι γονείς σας δεν είναι και αρνούνται να γίνουν. Τότε, θα πρέπει να τους εγκαταλείψετε).

20. «Όταν τους αναγκάζουν να ασπαστούν τη θρησκεία που έστειλε ο Αλλάχ από τον ουρανό, εκείνοι απαντούν: ακολουθήσαμε τη λατρεία των πατέρων μας. Μα θα την ακολουθούσαν τάχα αν τους καλούσε ο Σατανάς στη φωτιά της κόλασης;».

21. «Όποιος παρέδωσε την καρδιά του στον ισλαμισμό και στην αρετή έχει αρπάξει ένα ακλόνητο στήριγμα. Στηρίζεται στον Αλλάχ, στο όριο όλων των πραγμάτων».

      (αυτό το στήριγμα – ως κοινότητα – είναι που χρησιμοποιεί ως όπλο το Ισλάμ για τον προσηλυτισμό).


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 33o
ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ
ΜΕΚΚΑ 

1. « Ω προφήτη! Να φοβάσαι τον Αλλάχ και μην ακολουθείς τις επιθυμίες των άπιστων και των ασεβών».

6. «...Οι γυναίκες του (του προφήτη) είναι μητέρες τους (των πιστών). Οι γονείς του θα αναφέρονται πιο τιμητικά σ’ αυτό το βιβλίο του Αλλάχ από τους πιστούς κι από εκείνους που μάχονται για την πίστη……».

8. «….(Ο Αλλάχ) έχει ετοιμάσει τρομερές τιμωρίες για τους άπιστους».

59. «Ω προφήτη! Όρισε στις γυναίκες σου, στις κόρες σου και στις γυναίκες των πιστών να κατεβάζουν την καλύπτρα τους στο πρόσωπό τους. Αυτό θα είναι δείγμα της αρετής τους και χαλινός για τα λόγια του κόσμου…».

(εδώ καθιερώθηκε το «προοδευτικό» μέτρο της Μπούρκας)

60. «Αν δεν διορθωθούν οι ασεβείς, οι διεφθαρμένοι και οι συκοφάντες, θα σε οπλίσουμε εναντίον τους και γρήγορα θα χαθούν από τη Μεδίνα».

61. «Παντού θα τους συνοδεύει η κατάρα και παντού όπου τους πιάνουν θα τους θανατώνουν».

      (πως τολμάνε!! Αυτό είναι εντολή/φετφάς θανάτωσης ΟΠΟΙΟΥ δεν είναι μουσουλμάνος και αρνείται να γίνει! Θα έπρεπε να απαγορευτεί αυτή η εντολή, από τον ΟΗΕ).


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 34o
ΣΑΒΑ
ΜΕΚΚΑ 

5. «Ο ασεβής που θα προσπαθήσει να καταργήσει τη λατρεία του Αλλάχ, θα σπαραχτεί από τα πιο σκληρά μαρτύρια».

6. «Όσους φωτίζει η γνώση, ξέρουν πως το βιβλίο που σου στάλθηκε από τον ουρανό είναι η αλήθεια και πως οδηγεί στους δρόμους του κυρίαρχου και δοξασμένου Αλλάχ».

19. «Η γνώμη του Σατανά γι’ αυτούς τους λαούς επαληθεύτηκε. Όλοι τον ακολούθησαν, εκτός από μερικούς πιστούς».

       (δηλ. όλοι οι μη ισλαμιστές είναι λάτρεις του Σατανά!)

43. «Πριν από σένα, δεν τους είχαμε στείλει ούτε βιβλίο ούτε απόστολο».

       (υπήρξε ο Ζωροαστρισμός, ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και πριν απ’ αυτές πληθώρα άλλων λατρευτικών δοξασιών οι οποίες γέννησαν και στήριξαν πολιτισμούς).


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 35o
ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ Ή Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
ΜΕΚΚΑ

5

29. «Δώσαμε το Κοράνιο για κληρονομιά στους εκλεκτούς μας. Μερικοί απ’ αυτούς παραδίνονται στην ατιμία. Οι περισσότεροι ασπάσθηκαν την αρετή….».

30. « Οι κήποι της Εδέμ είναι η κατοικία τους. Στολίδια τους θα είναι χρυσά περιδέραια στολίσματα με μαργαριτάρια και μεταξωτά ρούχα».

      (αφού ο στολισμός θεωρείται ειδωλολατρικός, εδώ γιατί επιβραβεύεται;)


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 36o
ΥΑ - ΣΙΝ
ΜΕΚΚΑ
18. «Αναβάλλετε την προειδοποίησή σας. Όταν ακούσετε τη διδασκαλία μας, ίσως συνέλθετε από τις υπερβολές σας».

      (οι ισλαμιστές κήρυκες ήθελαν να κηρύττουν χωρίς να κινδυνεύουν από το λιθοβολισμό. Αυτοί όμως στα ισλαμικά κράτη, το απαγορεύουν με ποινή λιθοβολισμού).

22. «Να προσφέρω το θυμίαμά μου σε θεούς που μου είναι άχρηστη η προστασία τους και που δεν θα μπορέσουν να με διαφυλάξουν από τις ουράνιες τιμωρίες»;

23. «Θα ήταν αξιοθρήνητη τύφλωση».

        (Τολμάει αλαζονικά και βρίζει τις άλλες θρησκείες και λατρείες. Αυτός είναι ο σεβασμός που τους επιφυλάσσει)

25. «Ο άγγελος του Αλλάχ του είπε: μάρτυρα της πίστης, έμπα στον κήπο των ηδονών. Μακάρι νάδινε ο Αλλάχ, θα φωνάξει εκείνος, να γνώριζαν την ευτυχία μου οι άπιστοι!».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 38o
ΣΑΔ
ΜΕΚΚΑ,  εδάφια 26  από 88

49. «...Όσοι φοβηθούν τον Αλλάχ, θα απολαύσουν την ευδαιμονία».

51. « Το θείο συμπόσιο θα τους προσφέρει υπέροχα φρούτα και θαυμάσια κρασιά».

       (δεν απαγορεύεται το κρασί; Εδώ πως και νομιμοποιείται;)

52. «Κοντά τους θα βρίσκονται νεαρές καλλονές με σεμνό βλέμμα».

(καλλονές όμως...αν και ο Παράδεισος εμπίπτει στις «υπερκόσμιες επιβραβεύσεις», το κέρδος είναι «καθαρά υλικό».... «ηδονές και σαρκικές απολαύσεις»)

53. «Αυτές είναι οι απολαύσεις που σας υπόσχεται την ημέρα της ανάστασης».

54. «Αυτά είναι τα αιώνια αγαθά που σας προσφέρονται».

(Πνευματικά αγαθά; Όχι.... )ΚΕΦΑΛΑΙΟ 43o
Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΜΕΚΚΑ 


7. «Εξοντώσαμε έθνη πιο ισχυρά από τους κατοίκους της Μέκκας. Είναι ένα παράδειγμα που έχουν εμπρός στα μάτια τους».

20. «Τους στείλαμε κανένα βιβλίο πριν από το Κοράνιο; Έχουν κανένα;».

      (κάθε θρησκεία και λατρευτικό σύστημα έχει την δική της παράδοση, γραπτή ή προφορική)

86. «Οι ψεύτικοι θεοί που λατρεύουν, δεν έχουν τη δύναμη της μεσολάβησης. Αλλά όποιος μαρτυρεί για την αλήθεια που πιστεύει, έχει αυτό το πλεονέκτημα».

      (δηλ. όποιος γίνεται Φενταγίν -μάρτυρας- ασασίνος  αποκτάει ανυπολόγιστη δύναμη – μεσολαβητής προς το Θεό).


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 65o
Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ
ΜΕΔΙΝΑ

1. «Ω προφήτη! Μη διώχνετε τις γυναίκες σας παρά μόνο ύστερα από τον ορισμένο χρόνο (δηλ. ύστερα από προθεσμία 4 μηνών). Μετράτε ακριβώς τις ημέρες. Πριν έρθει αυτή η ώρα, δεν μπορείτε ούτε να τις διώξετε από το σπίτι σας, ούτε να τις αφήνετε να βγαίνουν, εκτός αν έχουν διαπράξει αποδεδειγμένη μοιχεία...».

4. «Περιμένετε να περάσουν τρεις μήνες πριν διώξετε τις γυναίκες σας που δεν έχουν πια ελπίδες να έχουν τα έμμηνά τους. Το ίδιο να κάνετε και σε κείνες που δεν τα έχουν ακόμα. Φυλάξτε όσες είναι έγκυες, ώσπου να φέρουν στον κόσμο τον καρπό τους...».

       (το παιδί ανήκει στον πατέρα και όχι στη μάνα σύμφωνα με τη Σαρία. Επίσης, η γυναίκα που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει θεωρείται αντικείμενο που μπορείς να το πετάξεις ατιμώρητα και χωρίς σεβασμό)


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 66o
Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
ΜΕΔΙΝΑ,  εδάφια  5 από 12


1. «Ω προφήτη! Γιατί να στερείσαι τις ηδονές που σου χάρισε ο ουρανός; Θέλεις να αρέσεις στις γυναίκες σου; Ο Αλλάχ είναι επιεικής και φιλεύσπλαχνος».ΚΕΦΑΛΑΙΟ 98o
Η ΠΡΟΦΑΝΕΙΑ
ΜΕΚΚΑ 

1. «Οι Χριστιανοί, οι άπιστοι Ιουδαίοι και οι ειδωλολάτρες, απομακρύνθηκαν από σένα μόνο όταν είδαν την προφάνεια (Κοράνιο)».

5. «Και βέβαια θα ριχτούν οι Χριστιανοί, οι άπιστοι Ιουδαίοι και οι ειδωλολάτρες στις πυρές της κόλασης. Εκεί θα μείνουν αιώνια. Είναι οι πιο διεστραμμένοι άνθρωποι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.