Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ! Άρθρο π. Άγγελου Αγγελακόπουλου
ν Πειραιε  18-12-2014

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πρωτοπρεσβ. π. γγελος γγελακόπουλος,

φημ. . Ν. γίας Παρασκευς Καλλιπόλεως Πειραις

Μελετώντας κανες τ κεμενα το Οκ.  Πατριρχου κ. Βαρθολομαου κα το αρεσιρχου «πάπα» Φραγκσκου, κατ τήν πρσφατη θρονικ ορτή το Οκ. Πατριαρχεου (29, 30-11-2014), διαπιστνει τήν    ντονη κα διακαή πιθυμα κα τν δο γι πλρη κοινωνα κα ντητα μεταξ τους. Γι ν γνουμε πι συγκεκριμνοι, παραθτουμε τά λεχθντα τους π τ δια τ κεμεν τους.
Πρτον, Οκ. Πατριάρχης κ. Βαρθολομαος στήν προσλαλιά του πρός τόν αρεσιάρχη «πάπα» Φραγκίσκο, κατά τήν δοξολογία στόν Πατριαρχικό Ναό κατά τήν πίσημη πίσκεψή του στό Οκ. Πατριαρχεο στίς 29-11-2014, δήλωσε : « νταθα λευσις μν… μαρτυροσα τήν βούλησιν μν καί τς γιωτάτης κκλησίας τς Ρώμης, πως συνεχισθ δελφική μετά τς μετέρας ρθοδόξου κκλησίας σταθερά πορεία, πρός ποκατάστασιν τς πλήρους κοινωνίας μεταξύ τν κκλησιν μν». 
Καί λίγο παρακάτω πανέλαβε: «…να πανεύρωμεν τήν πλήρη μεταξύ τν κκλησιν μν κοινωνίαν…»[1].
Δεύτερον, στήν μιλία του πρός τόν Ποντίφηκα, κατά τήν Θεία

Αν ο Εφιάλτης έβαζε σήμερα υποψηφιότητα στην Σπάρτη, δεν θα έβγαινε πανηγυρικά βουλευτής;

ΤΟ ΤΡΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ

Φωτό
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

      Κάποτε ήταν ένας ψηλός, λυγερόκορμος νεανίας, γόνος μιας πασίγνωστης ελληνικής πολιτικής οικογένειας, από ένα από τα πιο γνωστά πολιτικά τζάκια, γιος ενός από τους πιο διάσημους Έλληνες πρωθυπουργούς που είχε γεμίσει αυτή την χώρα με τα πιο ωραία συνθήματα αλλαγής και ευημερίας. Ο νέος αυτός, που είχε σπουδάσει στα καλυτέρα πανεπιστήμια της Αμερικής, κάποια μέρα κλήθηκε να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο και αυτό το δέχτηκε παρά του ότι του έτρωγε πολύτιμο χρόνο από τα γυμναστήρια του,

Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ! Τι άλλο να περιμένει κανείς από τον κ. Άνθιμο!

Αποκλειστικό:                              (από ιστολόγιο "Κατάνυξις")

 Η Ι.Μ. Θεσσαλονίκης στον (αστερό)κοσμό της, προβάλλει νεοεποχίτικη εκδήλωση

Η κακόγουστη και αιρετική απεικόνιση της Γεννήσεως του Χριστού! Οι Οικουμενιστές  δεν σέβονται πλέον τις Παραδόσεις μας!

 

Θέματα που αναφέρονται στην ανάρτηση: Εκκοσμίκευση της εκκλησίας, Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης, Χριστούγεννα, οικονομική κρίση, νέα εποχή.
Ενός κακού μύρια έπονται. Η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης από το επίσημο site της, αλλά και μέσω εγκυκλίου που διαβάστηκε σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως, ανακοίνωσε με χαρά οτι η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης συνεργάζεται με τον Αστερόκοσμο, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο στα βαλκάνια που προσφέρει αναψυχή και μεταφέρει τον παλμό των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, μέσα στη δύσκολη περίοδο που διερχόμεθα.
Μερίμνησε για την κατασκευή της φάτνης, μια ευθεία παραπομπή στην αιρετική διδασκαλία της Αγίας οικογένειας, όπως με κατηγορηματικό

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ!

Φωτογραφία


«Και οι κύνες αναιδείς τη ψυχή, ουκ ειδότες πλησμονήν και εισί πονηροί ουκ ειδότες πάντες εν ταις οδοίς αυτών εξηκολούθησαν, έκαστος κατά το εαυτού» (Ησαΐα νστ΄ 10).
Ένα προδοτικό πολιτικό κατεστημένο, μια ξεπουλημένη οικονομική ελίτ που ποτέ δεν αισθάνθηκε ελληνικά, μια εγκληματικά αναίσθητη τραπεζιτική ολιγαρχία, που είναι όργανο ξένων ανθελλήνων τοκογλύφων, και μια οικουμενιστική νεοταξική θρησκευτική ηγεσία, έφεραν την μοναδική χώρα στον κόσμο με τόσους ήρωες στην ιστορία της, στην σημερινή άθλια κατάσταση και μνημονιακή σκλαβιά. Η Νέα Τάξη είχε οργανώσει καλά τα σχέδια της για την εξόντωση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας σε συνεργασία με τους Εφιάλτες της σύγχρονης Ελλάδας.
Και ενώ τα γεγονότα τρέχουν και συχνά ξεπερνούν και τους πιο υποψιασμένους, είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιούμε κάποια βασικά στοιχειά αυτής της «Μυστικής Ελίτ» που διαφεντεύει σήμερα τον κόσμο και η οποία από παλιά σκόπευε στην ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας. Αλλά ποια είναι τα βασικά σημεία αυτής της σατανικής και ανθελληνικής συνομωσίας σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο:
1) Η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με ένα ενιαίο νόμισμα, έναν ενιαίο στρατό και στο τέλος μια ενιαία θρησκεία. Προς το σκοπό αυτόν θα κυκλοφορήσουν στον κόσμο διάφορες ιδέες δήθεν «θρησκευτικής απελευθέρωσης», ενώ θα χρησιμοποιηθεί ως βάση το κίνημα της «Νέας Εποχής» για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας.
2) Η πλήρη εξάλειψη των εθνικών κρατών. Αυτό επιτυγχάνεται με την πρόκληση της πλήρους κατάρρευσης των οικονομιών των διάφορων εθνικών κρατών και τη δημιουργία ενός πολιτικού χάους. Έτσι θεωρείται ότι θα γίνει πολύ πιο εύκολη η διάλυση του συστήματος των εθνικών κρατών και η επιβολή της μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
3) Η εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού συστήματος επιτήρησης και ελέγχου των πολιτών και ένα αυστηρό αστυνομικό και στρατιωτικό σύστημα επιβολής της εξουσίας τους.
4) Το τέλος της βιομηχανοποίησης και την μετάβαση στην λεγόμενη «μεταβιομηχανική κοινωνία μηδενικής ανάπτυξης», με εξαίρεση τις βιομηχανίες των υπολογιστών και των υπηρεσιών.
5) Την υποδούλωση των λαών με ελεγχόμενες πολιτικές και οικονομικές «κρίσεις» τις οποίες θα προκαλούν οι ίδιοι και θα διαχειρίζονται σύμφωνα με τα στενά τους συμφέροντα.
6) Την πρόκληση περιορισμένων πολέμων, λιμοκτονιών και ασθενειών στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, για να περιοριστεί ο αριθμός των «άχρηστων καταναλωτών», αφού οι πρώτες ύλες αρχίζουν να σπανίζουν.
Εκτός αυτών, όμως, θα πρέπει να περιοριστεί με έλεγχο των γεννήσεων και ο πληθυσμός των «πολιτισμένων» δυτικών κρατών.
7) Την υποστήριξη και την ενίσχυση «υπερεθνικών» ιδρυμάτων όπως ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, (UN), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF), η Παγκόσμια Τράπεζα (BIS) και το Παγκόσμιο Δικαστήριο (World Court). Ειδικότερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα θα χρησιμοποιηθούν για την οικονομική υποδούλωση των κρατών μέσω των παρεχόμενων σε αυτά δανείων που, συνήθως, δεν μπορούν να ξοφλήσουν ποτέ και έτσι επαναδανείζoνται, για να ξεπληρώσουν ένα μόνο μέρος των προηγούμενων οφειλών τους ή μόνο των τόκων τους, δημιουργώντας νέα μεγαλύτερα κάθε φορά οφειλόμενα ποσά μέχρι να σφίξει γερά η θηλιά γύρω από το λαιμό τους και να αναγκαστούν να μετατραπούν σε πειθήνια όργανα της διεθνούς οικονομικής Ελίτ, υπακούοντας άμεσα στις επιταγές της. Κλασσικό παράδειγμα υποδούλωσης η ελληνική περίπτωση.
8) Τον έλεγχο των πολιτικών και των κυβερνήσεων, ώστε να βρεθούν τελικά στις σημαντικές θέσεις δικοί τους άνθρωποι, ανεξάρτητα από το κόμμα που αυτοί προέρχονται. Η Ελίτ άλλωστε, δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Χρησιμοποιεί απλώς τα κόμματα, για να διαιρεί και να διχάζει το λαό. Με αυτόν τον τρόπο τον ελέγχει και τον κυβερνά ευκολότερα. Στο γενικό αυτό βασικό σχήμα εντάσσετε και η προώθηση διάφορων «σωτήρων» πολιτικών που εμφανίζονται ξαφνικά, για να βγάλουν δήθεν μια χώρα από τη δεινή της κατάσταση.
9) Να υποθάλψουν και να χρησιμοποιήσουν την τρομοκρατία, για να προωθήσουν ευκολότερα τους σκοπούς τους, με τα «αντιτρομοκρατικά» μέτρα που θα «χρειαστεί» να πάρουν. Να στηρίξουν την εξάπλωση εξτρεμιστικών θρησκευτικών λατρειών και οργανώσεων όπως το τελευταίο τους «προϊόν», οι Τζιχαντιστές.
10) Την εισαγωγή νέων λατρειών, προτύπων μουσικής, κουλτούρας και συμπεριφοράς, υποστηρίζοντας και τα ήδη υπάρχοντα όταν αυτά εξυπηρετούν τους σκοπούς τους για την εσωτερική αλλοτρίωση της ανθρωπότητας.
11) Την ανάδειξη και ποινικοποίηση άρνησης κάθε είδους φυσικής διαστροφής, όπως ομοφυλοφιλία, παιδεραστία, κτηνοβασία, σαν στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
12) Την κατεύθυνση κάθε επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης σύμφωνα με τα συμφέροντα τους. Εδώ είναι σημαντικό να επισημάνουμε το ενεργειακό παιχνίδι όπως «παίζεται» από την παγκόσμια Ελίτ η οποία έχει αποκλείσει τις έρευνες για «ελεύθερη» ενέργεια.
13) Την εξασθένηση και την εξαχρείωση της εργατικής τάξης με τη δημιουργία μαζικής ανεργίας. Καθώς οι δουλειές λιγοστεύουν λόγω της πολιτικής της μεταβιομηχανικής μηδενικής ανάπτυξης, οι εξαχρειωμένοι κι αποθαρρυμένοι εργάτες θα καταφύγουν στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. Για το σκοπό αυτόν έχει αναπτυχθεί ένα πρόγραμμα δράσης, που είναι γνωστό ευρέως με το όνομα «Υδροχοϊκή Συνωμοσία».

Όπως βλέπουμε πολλά από αυτά έχουν ήδη εφαρμοστεί στην χώρα μας όπου η σημερινή πολιτική ακόμα και θρησκευτική ηγεσία υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την εφαρμογή των νεοταξικών εντολών, (βλέπε π.χ. το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο).

Η συνειδητοποίηση της πορείας εφαρμογής της Νέας Τάξης και η αποκάλυψη του ρόλου όλων αυτών των συνεργών της παράδοσης στους νεοταξικούς σατανιστές, παρά την καθημερνή μιντιακή πλύση εγκεφάλου, είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα αντίστασης.
Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι η αφύπνιση αντίστασης που θα δημιουργήσει ικανά αναχώματα στην υποδούλωση της ανθρωπότητας στις δυνάμεις του Αντίχριστου. Εδώ θα παίξουν τον σημαντικό ρόλο όσοι έχουν την δύναμη να ορθώσουν λόγο αντίστασης είτε είναι κοσμικοί, είτε είναι ρασοφόροι. Θα υπάρξουν παρεμβάσεις και εξελίξεις ανατροπής των σχεδίων των καταχθονίων, γιατί τα σχέδια τους όσο τέλεια και αν είναι, είναι νομοτελειακά αδιέξοδα, καθώς αγνοούν το πιο σημαντικό. Αυτό δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον σκοπό της δημιουργίας του ανθρώπου και του κόσμου και της σωτηριολογικής επέμβασης του Θεανθρώπου. Αλώστε τα γεγονότα της εποχής μας ήταν γνωστά και τα είχαν προφητέψει εδώ και πολλούς αιώνιες.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Πειραιώς Σεραφείμ: Ο Ολυμπιακός ενσαρκώνει τις αξίες και τις αρετὲς του γένους μας!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ
ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ,
ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ!


Εἴδαμε τὴν ἀνάρτηση τῆς «Ρομφέας» γιὰ τὸ «Κύπελλο»–τιμητικὴ διάκριση ποὺ ἔλαβε ὁ μητροπολίτης Πειραιῶς κ. Σεραφεὶμ ἀπὸ τὸν πρόεδρο τοῦ Ὀλυμπιακοῦ καὶ θυμηθήκαμε κάποιες ἄλλες βραβεύσεις ἀπὸ τὸν Πειραιῶς τῆς ἴδιας ποιότητος! Συγκεκριμένα τὶς βραβεύσεις ἀπὸ τὸν κ. Σεραφεὶμ τοῦ Δημητριάδος Ἰγνατίου καὶ τοῦ Σύρου Δωροθέου.
Καὶ σκεφτήκαμε: μὲ ποιά λογικὴ οἱ ἀντι-Οἰκουμενιστές, καὶ ἰδιαίτερα ὁ π. Θεόδωρος Ζήσης, χρησιμοποίησαν -γιὰ τὴν ἀναβολὴ τῆς  Ἀποτειχίσεως ποὺ εἶχαν ἐξαγγείλει(!)- τὸν ἰσχυρισμὸ πώς: τώρα ποὺ πλαισιώνουν τὴν ἀντι-Οἰκουμενιστικὴ «Σύναξή» μας Μητροπολίτες τῆς ἐμβέλειας καὶ τοῦ ...κύρους τοῦ Πειραιῶς, πῶς εἶναι δυνατὸν νὰ μὴ μνημονεύουμε αὐτοὺς τοὺς Ἐπισκόπους καὶ ἰδιαιτέρως τὸν «λέοντα» κ. Σεραφείμ;
Πάντως, στὴν χθεσινὴ βράβευσή του ὁ Πειραιῶς, δὲν παρέλειψε καὶ πάλι νὰ ἐξάρει τὸν Ὀλυμπιακό, ὡς ἰδανικό, ὡς μιὰ «ἰδέα»! Δηλαδή, ἔθεσε ὡς πρότυπο τὸν Ὀλυμπιακό (ὅπως καὶ πολλὲς ἄλλες ὁμάδες) μὲ τὶς «παράγκες» τους, τοὺς στημένους ἀγῶνες, τὸ τζόγο, τὴν σκανδαλώδη ἀγοροπωλησία παικτῶν, τὴν διακίνηση τεράστιων χρηματικῶν ποσῶν, τὴν ἐκμετάλλευση νέων καὶ μεγάλων κ.λπ.!
Αὐτὰ τὰ ἰδανικὰ ἔχει ὁ κ. Σεραφείμ; Μήπως, κάπως ἔτσι βλέπει καὶ τὴν θεσμικὴ Ἐκκλησία;
Διαβάστε τὰ ἐμετικὰ λόγια τοῦ κ. Σεραφεὶμ πρὸς τὸν πρόεδρο Μαρινάκη καὶ τὴν παρέα του:

«Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητέ Δήμαρχε, αγαπητοί παλαίμαχοι και ινδάλματά μας, αγαπητοί δημοσιογράφοι και αγαπητοί μαθητές, ο Ολυμπιακός Πειραιώς δεν είναι απλώς μια ομάδα, ένας στόχος∙ αλλά είναι μια οικογένεια, μια ιδέα. Μια ιδέα η οποία ενσαρκώνει τις αρετές του γένους μας, τη φιλοπατρία, την ευστάθεια, τον ανδρισμό, την λεβεντιά, την ρωμιοσύνη του «ευ αγωνίζεσθαι» και γενικώς όλες τις αξίες που συνέθεταν και συγκροτούν την πατρίδα και τη φυλή μας»!

Μετὰ ἀπὸ αὐτὴν τὴν ὑψηλὴ διδάγματα ἠθικὴ τοῦ Πειραιῶς, παρακολουθήστε καὶ τὰ ἀνάλογα πρακτικὰ διδάγματα συνεπείας στὴν Πίστη. Ὁ ἀντι-Οἰκουμενιστὴς Πειραιῶς Σεραφείμ, τίμησε δύο Οἰκουμενιστὲς Ἐπισκόπους!
Τὸν μητροπολίτη τῆς μεταπατερικῆς αἱρέσεως, τὸν
Δημητριάδος κ. Ἰγνάτιο (αἵρεση χαρακτηρίστηκε στὴν Ἡμερίδα –ποὺ ὀργάνωσε ὁ ἴδιος ὁ κ. Σεραφεὶμ στὸν Πειραιᾶ– ἡ μεταπατερική θεολογία ποὺ λανσάρει ἡ Θεολογικὴ Ἀκαδημία Βόλου),
καὶ τὸν μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο! Μάλιστα ὁ κ. Δωρόθεος «παραλαμβάνων την τιμητική διάκριση, διά χειρών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Σεβ. κ. Δωρόθεος Β΄, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε και τὰ ἑξῆς ...προφητικά:
«Η διάκριση αυτή, που για μένα είναι μια απροσδόκητη έκπληξη και αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς την παραλαμβάνω από έναν άξιο και αγαπητό Ιεράρχη, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ... Σε μένα, ανήκει ένα μέγιστο μερίδιο ευθύνης να διαχειρίζομαι σωστά αυτή την αγάπη και την εμπιστοσύνη του λαού, που πιστεύει, μαζί με τον Ελύτη ότι εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις!» (ἐδῶ).