Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Οι απείθαρχοι στο Σύνταγμα και στην Πίστη φονταμενταλιστές του Οικουμενισμού μεταπατερικοί θεολόγοι, ομιλούν για απειθαρχία και φονταμενταλισμό!!!

 Απίστευτη αποκάλυψη για την ΠΕΘ


 Ο τέως πρόεδρος του Θεολογικού Συνδέσμου «Καιρός» κ. Δημήτριος Μόσχος αποκαλύπτει επιτέλους τα πραγματικά κίνητρα που ο Υπουργός Παιδείας αντιτίθεται προς την ΠΕΘ:    επειδή συμμετείχεν στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανόν και διότι προωθεί Ορθόδοξο μάθημα! Εμμέσως, δηλαδή, παραδέχεται ότι συμφωνεί με το «Βόρεια Μακεδονία»! Ως εδήλωσε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» της 4ης Οκτωβρίου 2018:

«Είναι πρωτοφανές! Η ΠΕΘ προτρέπει σε απειθαρχία τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και παρακινεί μάλιστα τους γονείς να τους μηνύσουν. Πρόκειται για μία καθαρά αντιδεοντολογική πρακτική, που υπερβαίνει τις αποφάσεις του ΣτΕ. Βέβαια, αυτές οι πρακτικές συνάδουν με τη γενικότερη τακτική της ΠΕΘ να ακολουθεί ακραίους φονταμενταλιστικούς κύκλους, όπως αποδείχθηκε και από τη συμμετοχή της στα συλλαλητήρια του καλοκαιριού για το Μακεδονικό. Προσπαθεί να επιβάλει μία μορφή μαθήματος με

Η νέα πολύχρωμη "εκκλησία" είναι εδώ!

 ➽  Παρά τον συνεχή εξευτελισμό της Πίστεως από τους Αγγλικανούς, οι "ορθόδοξοι" συνεχίζουν τους Διαλόγους!

Ανακοινωθέν Διεθνούς Επιτροπής Διαλόγου της ορθοδόξου Εκκλησίας και της Αγγλικανικής Κοινωνίας


σ.σ. «Είδηση δεν είναι αν ένας σκύλος δάγκωσε άνθρωπο, αλλά αν ένας άνθρωπος δάγκωσε σκύλο»
Εἰς τὸ ὄνομα τῆς Ἁγίας Τριάδος καὶ μὲ τὰς εὐλογίας καὶ ὁδηγίας τῶν Ἐκκλησιῶν μας, ἡ Διεθνὴς Ἐπιτροπὴ τοῦ Θεολογικοῦ Διαλόγου τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας καὶ τῶν Ἀγγλικανῶν συνῆλθεν εἰς τὴν Λάρνακᾳ τῆς Κύπρου ἀπὸ τὴν 13ην ἕως τὴν 20ην Ὀκτωβρίου 2018, διὰ νὰ συνεχίσῃ τὸν διάλογον εἰς τὰ θέματα οἰκολογίας καὶ εὐθανασίας. Τὴν Συνάντησιν ἐφιλοξένησεν ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος ἐκ μέρους τῆς Ἐκκλησίας τῆς Κύπρου. Ἡ Ἐπιτροπὴ τοῦ Διαλόγου διατελεῖ βαθύτατα εὐγνώμων διὰ τὴν κατὰ πάντα καὶ διὰ πάντα γενναιόδωρον καὶ θερμὴν φιλοξενίαν τοῦ Μητροπολίτου Κιτίου.
      Ὅπως πάντοτε, αἱ ἐργασίαι τῆς Ἐπιτροπῆς τοῦ Διαλόγου ἤρχιζαν μὲ καθημερινὴν  προσευχὴν καὶ λατρείαν. 
    Ἡ Ἐπιτροπὴ παρηκολούθησε τὴν Εὐχαριστιακήν Σύναξιν τῆς

Συγκρίνουν τον Ποροσένκο με τον Άγιο Βλαδίμηρο τον Μέγα και το Φανάρι με τον Ιησού Χριστό!

Οι Έξαρχοι της Κωνσταντινουπόλεως συγκρίνουν τον αχυράνθρωπο του Σόρος, Πέτρο Ποροσένκο, με τον Άγιο Βλαδίμηρο τον Μέγα και το εσβεσμένο Φανάρι με τον Ιησού Χριστό!




Κίεβο, 19 Οκτωβρίου 2018


    Έχοντας επιστρέψει στο Κίεβο από την Κωνσταντινούπολη, οι δύο απεσταλμένοι στην Ουκρανία Έξαρχοι του Παναγιωτάτου Πατριάρχου Βαρθολομαίου, Αρχιεπίσκοπος Παμφίλου Δανιήλ και Επίσκοπος Έντμοντον Ιλάριων, συναντήθηκαν την Τρίτη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, μεταφέροντάς του τις ευχαριστίες του Πατριάρχη για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την δημιουργία μιας αυτοκέφαλης Εκκλησίας στην Ουκρανία.