Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ και ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ξεκάθαρα μας αλώνουν!


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ»

ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ!




ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ των ΜΕΤΡΗΤΩΝ!
"να μή τις δύνηται γοράσαι πωλσαι ε μ χων τ χάραγμα" (ποκ. 13, 17)
φιερωμένο γιά πολλοστή φορά σέ σους κοιμονται ρθιοι
( χουν λλους λόγους καί παραπλανον τόν κόσμο...).
πίσης καί σέ σους χουν καταπιε τόν λοστό
καί δέν βγάζουν χνα περί κάρτας πολίτη
καί ποχρεωτικν πιστωτικν καρτν.

πίσης καί σέ σους παραλείπουν θεολογήτως
νά ναφερθον:
στά ρηθέντα τν γίων, στό χάραγμα, τό 666,
τόν ντίχριστο,
τήν πώλεια Χάριτος,
τήν πώλεια τς σφραγίδας το γίου Βαπτίσματος,
μιλνε γιά "πολιτικοοικονομικές λευθερίες"
καί χι γιά τήν μετάλλαξη τς θεόσδοτης φύσεως
το νθρώπου
πό μψυχη εκόνα το Θεο σέ ρομπότ δεδομένων
καί γιά τήν διαγραφή πό τό Βιβλίο τς Ζως,
...
μόνο τίς τελευταες μέρες πού τρέχουν τά γεγονότα ταχέως
κι πειδή λαμβάνουμε πόψιν τά ρηθέντα τν γίων
σχετικά μέ τό θέμα,
τά γεγονότα καί μιλμε μέ ποδείξεις, ΕΓΚΑΙΡΩΣ,
σς χουμε παρουσιάσει τά ξς ρθρα:
 Παρατατα, κάποιοι (ρασοφόροι καί λαϊκοί) κόμα ναρωτιονται φελς
"ν θά χει τσιπάκι κάρτα-πολίτη" καί παραπλανον τόν κόσμο...

καί συνεχίζουμε...
Μυστικό Συνέδριο γιά τήν παγόρευση τν μετρητν!:
Ο οικονομολόγος Martin Armstrong ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια «μυστική συνάντηση για τον τερματισμό των μετρητών» που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο πριν από το τέλος του μήνα, όπου θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από την ΕΚΤ και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.
Ο Armstrong, ο οποίος είναι γνωστός για την επιτυχή πρόβλεψη του το 1987 της Μαύρης Δευτέρας, καθώς και το 1998 της ρωσικής οικονομικής κατάρρευσης, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του ότι κανένα ειδησεογραφικό μέσο δε έχει αναφερθεί στο επικείμενο συνέδριο.
«Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά περίπλοκο ότι είμαι ο μόνος που αναφέρω την μυστική αυτή συνάντηση στο Λονδίνο. Οι Kenneth Rogoff του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και Willem Buiter, επικεφαλής οικονομολόγος της Citigroup, θα εισηγηθούν στις κεντρικές τράπεζες να υποστηρίξουν την εξάλειψη κάθε μετρητού για να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας τη μέρα όπου τίποτε δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης», γράφει ο Armstrong.
Σε αυτή τη συνάντηση θα είναι εκπρόσωποι από την Federal Reserve, την ΕΚΤ, καθώς και από τις ελβετικές και τις κεντρικές τράπεζες της Δανίας. Όλοι θα συμμετάσχουν σε αυτό το «σημαντικό συνέδριο στο Λονδίνο».
«Καλύτερα να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά σε αυτή τη γέννηση μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά, η οποία έρχεται πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν. Γιατί αυτή η μυστική συνάντηση; Κάτι μυρίζει άσχημα εδώ», καταλήγει ο Armstrong.
Ο Willem Buiter, για τον οποίο ο Armstrong ισχυρίζεται ότι μιλάει στη μυστική συνάντηση, υποστήριξε πρόσφατα την κατάργηση των μετρητών συνολικά, προκειμένου να «λυθεί το πρόβλημα των κεντρικών τραπεζών του κόσμου, με αρνητικά επιτόκια».
Πέρυσι, ο Kenneth Rogoff, επίσης, πρότεινε την «εξάλειψη των φυσικών νομισμάτων» για να σταματήσει η «φοροδιαφυγή και οι παράνομες δραστηριότητες», αλλά και για πρόληψη της απόσυρσης των χρημάτων, όταν τα επιτόκια θα είναι κοντά στο μηδέν.
Σε περόμοιες δηλώσεις κινήθηκε ο πρώην οικονομολόγος της Τράπεζα της Αγγλίας Jim Leaviss στην Telegraph για μια κοινωνία χωρίς μετρητά, η οποία θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με τον «εξανασγκασμό όλων να περάσουν σε ηλεκτρονικούς λογαριασμούς μίας τράπεζας» η οποία θα πρέπει «να ελέγχεται άμεσα από την κυβέρνηση».
Μεγάλες τράπεζες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και τις ΗΠΑ θεωρούν την μετακίνηση μετρίως μεγάλων ποσών σε μετρητά ως ύποπτη δραστηριότητα. Σύμφωνα με αναφορές που προέκυψαν τον Μάρτιο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης παρήγγειλε στους τραπεζικούς υπαλλήλους να καλούν την αστυνομία για πελάτες που αποσύρουν 5.000 δολάρια ή και περισσότερα.
Εν τω μεταξύ στη Γαλλία, θα τεθούν νέα μέτρα σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο που θα περιορίσουν τους Γάλλους πολίτες να πραγματοποιούν πληρωμές σε μετρητά πάνω από 1.000 ευρώ. Ο Armstrong υποδεικνύει (ίσως να φαίνεται αστείο, αλλά μάλλον είναι τραγικό) ότι θα υπάρχει μία «οικονομική αστυνομία» η οποία θα «ψάχνει τους ανθρώπους στα τρένα που διασχίζουν τη Γαλλία για να ελέγχει αν μεταφέρουν μετρητά, τα οποία θα κατάσχουν».
Όπως σημειώνει ο Armstrong, η απαγόρευση μετρητών για να ξεκοιλιάσουν ό,τι λίγο έχει απομείνει από τις οικονομικές ελευθερίες των ανθρώπων προκειμένου να αποφευχθεί η η καταστροφή των τραπεζών, δεν είναι τίποτα λιγότερο από μία πολιτική οικονομικού ολοκληρωτισμού.
«Στο μυαλό των οικομικών τυράννων η απαγόρευση της συναλλαγής φαντάζει σαν το Άγιο Δισκοπότηρο», γράφει ο Michael Krieger. «Ο εξαναγκασμός των πληβείων σε ένα σύστημα ψηφιακών συναλλαγών νομίσματος προσφέρει απόλυτο έλεγχο μέσω της απρόσκοπτης παρακολούθησης όλων των συναλλαγών στην οικονομία, αλλά και την ικανότητα να μπλοκάρει τις πληρωμές εάν ένας αλαζών πολίτης τολμήσει να βγει έξω από αυτή την πολιτική γραμμή».
Πηγή: «Κατάνυξις»