Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ: Οσοι αντιδρούν για τη περι-ΟΥΣΙΑ που τους παίρνουν, θα θεωρούνται καταληψίες του σπιτιού τους;

Ξανά για τη Μονή Εσφιγμένου:

Οι πολεμιστές και οι νωθροί έμποροι

  Πηγή:Ρεσάλτο


 
Οι οπορτουνιστές πάντα είναι οι ειρηνικοί έμποροι των ιδεών και αντικρίζουν τους Πολεμιστές με τα μάτια ενός στενοκέφαλου και νωθρού εμπόρου.
 
Αυτό συμβαίνει σε όλη την «γκάμα» των πολιτικών και πνευματικών δραστηριοτήτων: Και στη θρησκεία…
 
Οι πολεμιστές μιας θρησκείας ξεχωρίζουν, τόσο στην ψυχολογία όσο και στις μεθόδους δράσης, από εκείνους που την εμπορεύονται.


Δεν είναι τυχαίο, συνεπώς, το γιατί ΟΛΟ το «Ορθόδοξο» κατεστημένο (και το δήθεν αντί-παπικό και αντί-οικουμενιστικό), από κοινού με το πολιτικό κατεστημένο και το κατοχικό κράτος ρίχνουν στην πυρά τη Μονή Εσφιγμένου.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να εξιδανικεύσουμε τους μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου, αλλά τα γεγονότα που διαδραματίζονται εκεί αποκαλύπτουν τούτο το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ: Ότι οι διευθυντικές σφαίρες του Μοναχισμού και της Ορθόδοξης Εκκλησίας ΟΧΙ μόνο συμπεριφέρονται σαν τους νωθρούς εμπόρους της Ορθόδοξης Πίστης, αλλά και χρησιμοποιούν τα ίδια «όπλα»

Μια γεύση από την σύγχυση των εσχάτων!





Σὲ ἀνάρτηση τοῦ «Ἀντιαιρετικοῦ Ἐγκολπίου» διαβάσαμε μιὰ ἐξωφρενικὴ ὑπόθεση ὡς πρὸς τὸν ρόλο τῶν μοναχῶν τῆς Μονῆς Ἐσφιγμένου. Ἡ ἀνάρτηση ἔχει τὸν τίτλο:
«Ἀνακριβὴς ἡ εἴδηση περὶ μολότωφ! Δὲν πέταξαν μία, ἀλλὰ τρεῖς καὶ ἕναν ἐκρηκτικὸ μηχανισμό»!
 Στὸ τέλος τοῦ ἄρθρου διαβάζουμε τὸν ἑξῆς ἀπίθανο συλλογισμό (ποὺ ἔχουν μάλιστα ὑπογραμμίσει μὲ κίτρινο χρῶμα, τὸ δὲ Ὑστερόγραφο μὲ μπλέ):

«Νομίζουμε ότι το θέμα της Εσφιγμένου δεν θα κλείσει. Τα νεοταξικά συμφέροντα που θέλουν να αλώσουν το προπύργιο της Ορθοδοξίας, το Άγιον Όρος, εξυπηρετούνται από την παρουσία των σχισματικών και θα τους χρησιμοποιήσουν μέχρι την ώρα που θα μπορέσουν να βάλουν πόδι στο Όρος. Κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται αλλά είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να λειτουργούν ως αντίβαρα για το σύστημα. Ακριβώς όπως παρουσιάστηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως κίνημα ενάντια στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ενώ στην ουσία