Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΑΦΟΣ. ΑΝΕΙΠΩΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ!




Δεκτός από τον Πάπα Φραγκίσκο
ο Επίσκοπος Αγαθάγγελος

 Ρώμη, του Νίκου Παπαχρήστου     Πηγή: www.amen.gr/article17326

«Δεκτός από τον Πάπα Φραγκίσκο έγινε το πρωί της Δευτέρας ο Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος, διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και η πολυμελής συνοδεία του.
Ευγενικός και προσηνής ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας χαιρέτησε τον Επίσκοπο Αγαθάγγελο ο οποίος του προσέφερε μια εικόνα του Αγίου Φραγκίσκου.
Ο Πάπας χαιρέτησε  και  ευλόγησε  τα μέλη της συνοδείας του Επισκόπου Φαναρίου μεταξύ των οποίων ήταν και η Γενική Διευθύντρια Θρησκευμάτων της αρμόδιας Διεύθυνσης του υπουργείου Παιδείας κυρία Αντιγόνη Φραγκουλιτάκη, ο Αρχιμ. Παντελεήμων Παπασυννεφάκης, Έλληνες φοιτητές υπότροφοι του Βατικανού σε Ποντιφικά Πανεπιστήμια της Ρώμης, υπάλληλοι της Αποστολικής Διακονίας και άλλοι».


Δυστυχς δν τ βλέπουν αὐτὰ ο λεγόμενοι ἀντι-Οἰκουμενιστές καὶ ἄλλοι ἐμπαθεῖς σοφολογιότατοι. Εἶναι σαφὲς ὅτι ἡ «αίρεση είναι μιά άρνηση τής αλήθειας τής εκκλησίας». Καὶ ἡ ἄρνηση τῆς αἱρέσεως γίνεται ἀποκλειστικὰ διὰ τῆς ἀνασκευῆς καὶ τῆς ἀπομακρύνσεως-ἀποκηρύξεως τῆς αἱρέσεως, δηλ. τῆς ἀποτειχίσεως (ὅπως ἐγινε π.χ. σὲ ὅλες τὶς φάσεις τῆς Εἰκονομαχίας), μὲ τελικὸ σκοπὸ τὴν ἀνατροπή της.

Ἐμπάθεια, συσχηματισμὸς καὶ δειλία. Τὰ ὅπλα τοῦ Διαβόλου στὰ χρόνια τοῦ Ἀντίχριστου!

      Ὑπ' ὄψιν ὅτι (ὅπως ἀναφέρει τὸ ἱστολόγιο "Ἀκτίνες"):

    Ο ἴδιος «Ορθόδοξος επίσκοπος αγιογράφησε τὸν παρακάτω παπικό “άγιο” Φραγκίσκο της Ασίζης και τον δωρίσε στον Πάπα με την επιγραφή …. "τη Α. Αγιότητι τω Πάπα και Επισκόπω Ρώμης….!!!!».