Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Αναπόφευκτοι συνειρμοί

 

Το δημοσιογραφικό ιερατείο

Πηγή: ΡΕΣΑΛΤΟ

ΡΕΣΑΛΤΟ, τεύχος-26 (Φεβρουάριος 2008)


Το καθεστώς των ΜΜΕ είναι μια δικτατορία της ψευτιάς και της αμάθειας: Μια συνήθεια του αίσχους. Μια «μηχανή» που σε καθιστά «κωφάλαλο, ανίκανο να ακούσεις, ανήμπορο να μιλήσεις και τυφλό σε ό,τι είναι απαγορευμένο να κοιτάξεις».

Όπως κάθε δικτατορική «μηχανή», έτσι και η «μηχανή» των ΜΜΕ, ιδιαίτερα των καναλιών, δεν είναι απλώς στείρα, αλλά μισεί θανάσιμα κάθε τι που κινείται μέσα στην κοινωνία. Είναι ικανή μόνο για «νεκροταφεία της σκέψης». Δε μπορεί να παράγει τίποτε άλλο από ρουφιάνους και μυστικές αστυνομίες της ζωής μας.

ΣΗΜΕΡΑ, βλέπουμε ότι αυτό το μακάβριο καθεστώς των ΜΜΕ ανυψώνει σε υπέρτατη αρετή, όχι μόνο το ψέμα, αλλά και το χαφιεδισμό. Είναι μακάβριο να ακούς τα νέα αδίστακτα φυντάνια αυτού του καθεστώτος να εμφανίζουν θορυβωδώς την ανηθικότητα ως «ηθική», τον χαφιεδισμό...


Ἡ συνέχεια ἐδῶ

Τι λέγει για τους ιερωμένους, ο διακόψας το Μνημόσυνο του Πατριάρχη Αυγουστίνος Καντιώτης

ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΙΝΕΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!



Κατακρίνει τα χριστιανικά μπλόκ, που δεν μένουν αδιάφορα, αλλά διαμαρτύρονται για την προδοσία της Ορθοδόξου πίστεως.

Αυτός δεν βλέπει να γίνεται καμιά προδοσία. Δεν υπάρχει, λέει οικουμενισμός! Βλέπει όλη την ηγεσία της Εκκλησίας να είναι αγία και με φωτοστέφανο!!! Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος, που μοιράζει κοράνια, που πάει στο ραμαζάνι, που τιμά και τιμάται στις συναγωγές των Εβραίων και των μασόνων, που συμπροσεύχονται με παπικούς, με προτεστάντες (παπάδες και παπαδίνες), με μουσουλμάνους, βουδιστές, γιατί όχι και σατανιστές, αλλά και όλη η παρέα του, είναι ορθοδοξότατη!!!

Οι επίσκοποι, ο πατριάρχης, οι ανώτεροι κληρικοί ότι και εάν είναι (αιρετικοί, μασόνοι, άθεοι, ομοφυλόφιλοι, διεφθαρμένοι), ότι και αν κάνουν, είναι άγιοι! Έτσι πρέπει να τους βλέπουν «οι καλοί χριστιανοί» και να τους επαινούν!!!

Να μη λένε τίποτε εναντίον τους, γιατί θα πέσουν σε κατάκριση και θα κολασθούν!!!!

Αν θέλετε, διαβάστε τον·



Ο παραπάνω παπάς θέλει να αποκοιμίσει τους χριστιανούς και δε μιλά Ορθόδοξα.

Ας ακούσουμε τι λέει ο αγωνιστής ιεράρχης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης, που έκανε αγώνες για την κάθαρση  του κλήρου και έπαυσε μ” άλλους ιεράρχες της Ελλαδικής Έκκλησίας, και μ” όλο το Άγιον Όρος, το μνημόσυνο του οικουμενιστή πατριάρχη Αθηναγόρα.









Πηγή: augoustinos-kantiotis

Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης: Για τους ΕΣΧΑΤΟΥΣ καιρούς και τους ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ


«Χριστόφορος ο Καλύβας, ένας επιστήθιος φίλος μου, σπουδαία φυσιογνωμία, ιστορική φυσιογνωμία, μου έλεγε προ ετών που συζητούσαμε·

 "Ρε Αυγουστίνε, δεν κατάλαβες τι θα γίνει;
Ο σατανάς μεταχειρίσθει όλα τα μέσα για να διαλύσει την Εκκλησία. Θα μεταχειριστεί εις τους έσχατους καιρούς και ένα τελευταίο όπλο. Θα ντύσει παπάδες και δεσποτάδες πρόσωπα της εξουσίας του θα τους φορέσει εγκόλπια και θα τους δώσει πατερίτσες. Και δια μέσου αυτών των αρχιερέων θα διαλύσει την Εκκλησία"».

    Ο σατανάς θα εμφανισθεί με ράσα, με άμφια, με πατερίτσες και μπαστούνες!



ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π.  ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ

(Χρειάζεται την προσοχή σας για να ακούσετε τα σημαντικά λόγια του Γέροντος, γιατί δεν είναι καλά ηχογραφημένη


Για την σιωπή των Επισκόπων


  Πηγή: augoustinos-kantiotis