Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο θεωρητικός και πρακτικός Νικολαϊτισμός του Γιανναρά, του Ζηζιούλα και των οπαδών του είναι εδώ. Η Εκκλησία των Δεσποτάδων -με τη ανοχή μας- και πάλι απούσα. Η Αμαρτία διαγράφεται! Ο Οικουμενισμός κάνει την δουλειά του σε ΟΛΑ τα επίπεδα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Δείτε τι γράφει το βιβλίο θρησκευτικών της Γ Ενιαίου Λυκείου για τις προγαμιαίες σχέσεις και τις εκτρώσεις.

Δεχθήκαμε καταγγελίες από συναδέλφους θεολόγους ότι στο βιβλίο Γ΄ Λυκείου με τίτλο: "Θέματα Χριστιανικής Ηθικής" υπάρχουν εδώ και χρόνια, απαράδεκτες -θεολογικά- τοποθετήσεις για τις προγαμιαίες σχέσεις και τις εκτρώσεις.

Επισκεπτόμαστε τον επίσημο ιστότοπο του υπουργείου Παιδείας (όπου έχουν αναρτηθεί όλα τα σχολικά βιβλία), για να διαβάσουμε το σχολικό αυτό βιβλίο:




Ας δούμε τι γράφει το βιβλίο των Θρησκευτικών της Γ' Λυκείου για τις προγαμιαίες σχέσεις:

"Ο δεσμός ενός νέου και μιας νέας που δεν έχουν τελέσει το μυστήριο του γάμου μπορεί να είναι είτε κακής είτε καλής ποιότητας
Κακής είναι όταν ο ένας αντιμετωπίζει τον άλλον ως ένα τυχαίο εργαλείο για την ατομική του ικανοποίηση, τη θέση του οποίου μπορεί να πάρει οποτεδήποτε οποιοδήποτε άλλο. 
Καλής ποιότητας είναι όταν ο ένας είναι για τον άλλον μια μοναδική προσωπικότητα και μεταξύ τους υπάρχει αφοσίωση και πιστότητα. 
Αυτός ο δεσμός, δηλαδή, ούτε ανήθικος ούτε πορνικός μπορεί να χαρακτηριστεί. Το πρόβλημά του, για την Εκκλησία, είναι άλλης τάξεως. Ό,τι μένει έξω από το Σώμα της Εκκλησίας δεν είναι κατ' ανάγκη κακό, είναι όμως φθαρτό(...)"
(δείτε τον σύνδεσμο εδώ)
Δείτε το βιβλίο σελιδοποιημένο, (στη σελ 91), εδώ:
Είναι λοιπόν "καλής ποιότητας" όταν υπάρχει "αφοσίωση και πιστότητα". Τότε δεν είναι "ούτε ανήθικος ούτε πορνικός" 
(είναι οι καινούργιες εξυπνάδες μερικών θεολόγων αλλά και κάποιων αρχιμανδριτών που διαστρέφουν την έννοια της λέξης "πορνεία" μόνον στην σεξουαλική σχέση "επί πληρωμή!"
Όταν δεν πληρώνεις, δεν υπάρχει πρόβλημα! Η διαστροφή της αλήθειας σε όλο της το μεγαλείο! Με το φαρισαϊκό σκεπτικό τους,

Το αντιχριστιανικό ΔΟΓΜΑ της AΝΟΧΗΣ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (στο οποίο υπέκυψαν ΟΛΟΙ οι Ορθόδοξοι Ποιμένες, "υπακούοντες" τυφλά στον πατρ. Βαρθολομαίο) όπλο στα χέρια της Ν. ΤΑΞΗΣ κατά των Χριστιανών!

ΤΟ ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ

Amel-_Shimon_Nona_mossul-737x470

Ο αρχιεπίσκοπος Amel Shimon Nova από την Μοσούλη του Ιράκ, που κατέφυγε τώρα στην Γερμανία, έδωσε μια συνέντευξη στον γερμανικό τύπο προειδοποιώντας με πολύ αυστηρό τόνο τους Ευρωπαίους και ιδιαίτερα τους χριστιανούς, να σταματήσουν αυτήν την εισβολή των λαθρομεταναστών, στην πλειοψηφία μουσουλμάνων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Προσοχή τους τζιχαντιστές. Θα σας σφάξουν σαν τα πρόβατα, εγώ τα έζησα στο πετσί μου!».

 Ο Amel Shimon προειδοποιεί ότι όλες οι παραδοσιακές χριστιανικές άξιες δεν έχουν καμία απολύτως αξία σε όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες.
Αλλά ας παρακολουθήσουμε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του: «Τα σημερινά μαρτύρια των χριστιανών στην Ανατολή είναι πρόγευση στο τι έχουν να τραβήξουν οι χριστιανοί και γενικά οι Ευρωπαίοι από αυτούς, όταν πατήσουν για τα καλά το πόδι τους στην Ευρώπη. Η δική μου ενορία έχει καταληφθεί από ριζοσπάστες ισλαμιστές και υποχρέωσαν τους δικούς μας να γίνουν ισλαμιστές. Μπροστά μας τους έσφαζαν σαν τα αρνιά. Αλλά δόξα τω Θεώ η ενορία μου δεν εξοντώθηκε εντελώς. Ακόμα κρατεί η πίστη μας στον Χριστό τόσο πολύ που δεν κατάφεραν να μας εξαφανίσουν από εκείνη την περιοχή.
Πρέπει να καταλάβετε την αλήθεια της Μέσης Ανατολής, τον τρόπο σκέψης τους, τον τρόπο ζωής τους, και πάνω από όλα τι είναι ικανοί να κάνουν ανά πάσα στιγμή για την θρησκεία τους, για τον Αλλάχ τους, για να βρεθούν στον παράδεισο όπως λένε. Μην καλωσορίζετε αυτές τις μάζες, θα αποτελέσουν πολύ μεγάλο κίνδυνος σε λίγο καιρό. Λέτε συνεχώς όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο. Αυτό είναι ένα μέγα λάθος. Το Ισλάμ δεν λέει το ίδιο. Οι δίκες μας αξίες δεν είναι ίδιες με τις δικές τους, αν γρήγορα δεν συνέρθετε θα γίνετε θύματα αυτών που καλωσορίσατε στα σπίτια σας».
Στην ερώτηση αν το Ισλάμ από μόνο του αποτελεί κίνδυνο, απαντάει ο Αmel: «Οι μουσουλμάνοι, δεν είναι το πρόβλημα. Θέλουν να ζήσουν όπως εσείς και εγώ. Το πρόβλημα είναι οι χιλιάδες IS, SALAFISTEN, DSCHIHADDISTEN που έρχονται στις χώρες σας κάθε μέρα. Αυτό το Ισλάμ προπαγανδίζει την Σαρία με άλλες αρχές που δεν συμβιβάζονται καθόλου με τον δυτικό πολιτισμό».
Και συνεχίζοντας ανέφερε: «Το καρκίνωμα τον λαθρομεταναστών θα σας σκοτώσει. Το Ισλάμ βρίσκεται σε βαθιά κρίση αιώνες τώρα. Έχει χωρίς αμφιβολία ένα εξαιρετικά πνευματικό, θεολογικό, ανθρωπιστικό δυναμικό. Αλλά αυτό δεν χρησιμοποιείται. Βρίσκεται σε αγρανάπαυση. Πολλοί μουσουλμάνοι είναι επιρρεπής σε ιδεολόγους και δημαγωγούς που ερμηνεύουν τις βασικές αρχές της θρησκείας του Ισλάμ με τον δικό τους τρόπο. Οι συνέπειες φαίνονται εδώ. Τα βίαια και αιματηρά επεισόδια γρήγορα θα γίνουν αισθητά και στη Δύση. Στην Ευρώπη υπάρχει σήμερα ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δυναμικό Τζιχάντ που μισεί θανάσιμα τον χριστιανισμό. Η Δύση μέχρι σήμερα δεν έχει να δώσει καμία απάντηση στην απειλή αυτή, καμία απάντηση για αυτόν τον κίνδυνο. Ότι έχει αναπτυχτεί από τους Τζιχαντιστές θα εξαπλωθεί περαιτέρω ανεξέλεγκτα. Για παράδειγμα πρόσφατα σε ένα χωριό στη Βαυαρία με 2.000 κατοίκους το 90% χριστιανούς, έφεραν σε μια εβδομάδα 2.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Καταλαβαίνετε τώρα τι έχει να γίνει».
Καταλήγοντας ο παπικός αρχιεπίσκοπος είπε μια χαρακτηριστική παρομοίωση: «Ξέρετε η Ευρώπη τι είναι; Είσαι ένας συνεπιβάτης μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός είναι τρελός. Μαζί σου στο αυτοκίνητο είναι και ένας τυφλός ακριβώς στο πίσω κάθισμα. Αισθάνεσαι άβολα και θέλεις να κατέβεις από το αμάξι. Αλλά ο τρελός οδηγός δεν σταματάει δυστυχώς. Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να ξεφύγεις γιατί ήδη τρέχει με πολλή μεγάλη ταχύτητα. Όσο προχωράει οι ανησυχίες σου γίνονται όλο και πιο έντονες. Ο τυφλός αδιάφορα λέει ότι θα πρέπει απλά να χαλαρώσεις και να τα βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα διότι ούτως ή άλλως δεν μπορείς να επέμβεις στην οδήγηση. Ξαφνικά, προβάλλει από απόσταση ένα τεράστιο τείχος και εσείς με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατευθύνεστε κατά πάνω του. Εσύ ουρλιάζεις και λες τον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός δεν αντιδράει καθόλου. Αρχίζεις να πανικοβάλλεσαι και να εξοργίζεσαι. Ο οδηγός επιταχύνει πιο πολύ. Ο τυφλός από πίσω αρχίζει αντίθετα να χαίρεται και να χειροκροτεί και εμψυχώνει τον οδηγό να τρέξει ακόμα γρηγορότερα. Αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν όλα αυτά τα ονειρεύεσαι αυτήν τη στιγμή. Η οργή σου εναλλάσσεται με φόβο και απελπισία. Το τείχος γίνεται όλο και μεγαλύτερο και ο κίνδυνος που πλησιάζει είναι πλέον αναμενόμενος. Ο οδηγός όμως και ο τυφλός χασκογελάνε σαν τρελοί και έτσι κατευθύνεστε προς τον γκρεμό».
Αυτά από ένα παπικό ιερωμένο που προσπαθεί να μας ανοίξει τα μάτια. Αλήθεια, είδατε κανένα δικό μας αρχιερέα, ή επίσκοπο, να βγει δημόσια και να μιλήσει για ότι πραγματικά συμβαίνει με όλο αυτό το τσουνάμι που πλημμυρίζει καθημερινά την χώρα μας λεηλατώντας την ιδία την ταυτότητα μας;
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΑΠΑΣ- ΟΜΠΑΜΑ - ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ...!!! (Βίντεο)



Πάπας, μπάμα, Θρησκ. αρχηγοί, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ στο λευκό Οίκο, σήμερα! Στὸ πλευρό τοῦ Πάπα θὰ βρεθεῖ καὶ ὁ Ἀρχ. Ἀμερικῆς Δημήτριος, ὅπως ἔσπευσε στὸ Φανάρι, γιὰ νὰ νομιμοποιήσει καὶ ἐπισφραγίσει τὶς ἐκεῖ συμπροσευχὲς Πάπα-Πατριάρχη! 
Ὁ …διάδοχος τοῦ «Πέτρου», ὁ Πάπας τῆς ΑΝΟΧΗΣ τῶν Οἰκουμενιστῶν «κρύβει» τὴν ἀκριβῆ Εὐαγγελικὴ διδασκαλία γιὰ τὰ βδελυκτὰ πάθη, γιατὶ αὐτὸ ἐπιτάσσει ἡ «νέα θρησκεία»! Ὁμοίως κρύβει καὶ τὸν Σταυρό (ὅπως φαίνεται στὴν τελευταῖα φωτογραφία), γιὰ νὰ μὴν …ὁμολογήσει τὸν Χριστό, καὶ ὑποκλίνεται ἐνώπιον μιᾶς Ἰσραηλινῆς ἀξιωματούχου!
Τὸ Βίντεο

Οι προϊστάμενοι της "νέας Εκκλησίας": Βαρθολομαίος Αρχοντώνης και Νίκος Φίλης!!!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Φίλης ...των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας!

Πηγή: "agioritikovima"
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Φίλης...των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας!




Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε ο Αλέξης Τσίπρας προς τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικου λαού που δεν αρέσκονται να δηλώνουν άθεοι, αλλά αντιθέτως βαπτίζουν τα παιδιά τους Χριστιανούς Ορθόδοξους και θέλουν αυτά να μαθαίνουν Θρησκευτικά στα σχολεία, αφού έδωσε το χαρτοφυλάκιο της Παιδείας και των Θρησκευμάτων στον Νίκο Φίλη. Τον άνθρωπο ο οποίος προκάλεσε όσο κανείς την Εκκλησία στην επτάμηνη θητεία του ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση του τόπου με αφορμή την υπόθεση των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας! 
"Θα υποταχθούμε στη λογική, ότι θα θεραπεύσουν τα φημολογούμενα λείψανα τους καρκινοπαθείς; Αυτό είναι μορφή ειδωλολατρίας", είχε πει ο κ. Φίλης τότε προκαλώντας ορυμαγδό αντιδράσεων από τους πιστούς αλλά και τους ασθενείς κα ιτους συγγενείς τους. Τον κ. Φίλη λοιπόν που με τη στάση του ανάγκασε μέχρι και τον συνήθη πράο Αρχιεπίσκοπο να τοποθετηθεί επί του θέματος με σκληρή δήλωση διάλεξε ο νέος πρωθυπουργός να κάνει κουμάντο στην Παιδεία και βέβαια να έχει υπό την εποπτεία του και τον τομέα των Θρησκευμάτων!
Τον ίδιο άνθρωπο για τον οποίο είχε πει ο κ. Ιέρωνυμος: "Άνθρωποι των λόγων όσοι λένε για τα λείψανα και από λόγια χορτάσαμε". Τον ίδιο άνθρωπο που έριξε "λάδι στην φωτιά" μιλώντας ανοιχτά για διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας. 
Απορούμε ειλικρινά πως δέχτηκε ο υποτιθέμενος προστάτης της Ορθοδοξίας Πάνος Καμμένος μια τέτοια επιλογή για ένα τόσο νευραλγικό υπουργείο!