Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Έλλειψη αγάπης, μετακινήσεις λαών, αμέλεια-απραξία μοναχών, δουλικότητα-υπακοή Επισκόπων στους ισχυρούς της γής!

Πηγή: "agonasax" 

Άγιος Πορφύριος


"Τα παιδία παίζει" το Οικουμενιστικό παιχνίδι του Βατικανού και του Φαναρίου με φαναράκια "αγίου φωτός"!



 Το Άγιο Φως από τη Φάτνη της Βηθλεέμ φωτίζει την καρδιά της Ευρώπης (ΦΩΤΟ)

Το Άγιο Φως από τη Φάτνη της Βηθλεέμ φωτίζει την καρδιά της Ευρώπης (ΦΩΤΟ)


Έφθασε χθες το Άγιο Φως από την ιερή κανδήλα της Βηθλεέμ στο Μόναχο.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ένας αυστριακός νέος παρέλαβε από τον εκπρόσωπο του παλαιφάτου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων το Άγιο Φως από την κανδήλα που καίει νυχθημερόν στο τόπο που γεννήθηκε ο Σωτήρας του κόσμου, στη Βηθλεέμ και το μετέφερε αεροπορικώς στη Βιέννη. Από κεί μεταφέρθηκε το άγιο φως σιδηροδρομικώς στο Μόναχο, για να ταξιδεύσει ακολούθως, οδικώς και σιδηροδρομικώς, σε 30 πόλεις της Γερμανίας.
Πολυάριθμες καθολικές και ευαγγελικές ενορίες της Γερμανίας θα παραλάβουν το Άγιο Φως και θα το τοποθετήσουν στους ναούς τους, σε σχολεία, οικοτροφεία, γηροκομεία, σε διάφορα ιδρύματα και σε χώρους αστέγων, για να εορτάσουν τα Χριστούγεννα.
Η ωραία αυτή διαδρομή του Αγίου Φωτός της Βηθλεέμ στις πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, άρχισε το έτος 1986 με πρωτοβουλία της κρατικής αυστριακής τηλεόρασης και ραδιοφώνου.
Εφέτος η πορεία του Αγίου Φωτός έχει το σύνθημα "Να δωρίζεις ελπίδα – να βρεις την ειρήνη" και προτρέπει τους πιστούς να επιδείξουν απτά δείγματα φιλοξενίας, ιδιαίτερα για τους πρόσφυγες.
Σε ειδική τελετή στον ρωμαιοκαθολικό καθεδρικό ναό (DOM) του Μονάχου, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, παρέλαβαν το Άγιο Φως ο ρωμαιοκαθολικός Επίσκοπος κ. Βόλφγκανγκ, η εκπρόσωπος της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Βαυαρίας, κ. Μπράιτ-Κέσλερ και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βαυαρίας, της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης. Ο καθεδρικός ναός ήταν κατάμεστος από παιδιά και νέες και νέους πάσης ηλικίας και τους γονείς τους.
Ακολούθησε μια λιτανεία φωτός στους δρόμους με μεταφορά του