Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Η εξαπάτηση του λαού απο τους Επισκόπους και πάλι αποκαλύπτεται! Μήπως περιμένετε παραιτήσεις των υπευθύνων Ιεραρχών; Ή έστω μια συγγνώμη;

 Κ. Γαβρόγλου από την Πάτρα: 


«Η Εκκλησία δέχθηκε τις αλλαγές στα Θρησκευτικά»

dugusofynz59ce7f150875c.jpg

   Το σχέδιο της κυβέρνησης για το νέο λύκειο και τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ανέλυσε από την Πάτρα

Και ο καταστροφικός για την Εκκλησία αιρετικός Διάλογος, συνεχίζεται με συμπροσευχές και "συναινέσεις"! --Συμμετέχουν δι' αντιπροσώπων όλοι οι Επίσκοποι -και οι αντιΟικουμενιστές!- της Εκκλησίας της Ελλάδος!


 Συνεδριάζει στη Ρόδο το Παγκόσμιο Συμβούλιο “Εκκλησιών”

    Από τις 2 έως και τις 7 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο η συνεδρίαση της Συμβουλευτικής και Ελεγκτικής Επιτροπής της Κεντρικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών.
  Το όργανο αυτό ονομάζεται «Επιτροπή Συναινέσεως και Συνεργασίας» (Commision of Consensus and Collaboration of the Conference of European Churches).
   Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «δημοκρατικής» πρόκειται για μια μικρή επιτροπή την οποία αποτελούν μέλη της Εκτελεστικής και Κεντρικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών: εκπρόσωποι από Ορθόδοξες και Προτεσταντικές Εκκλησίες (δεν συμμετέχουν οι Ρωμαιοκαθολικοί).
Η λειτουργία της ‘Επιτροπής Συναινέσεως και Συνεργασίας’ είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης διαδικασίας η οποία ξεκίνησε το

Ένα σίγουρο ...επάγγελμα!

Μᾶς ἐστάλη   Ψάχνεις ένα σίγουρο επάγγελμα με σταθερές και υψηλές αποδοχές, και εξασφαλισμένη σύνταξη σε καιρούς κρίσης;

  Ψάχνεις ένα επάγγελμα που να σου εξασφαλίζει τιμές, προτομές, βραβεία, οσφυοκαμψίες, πολιτική και κοινωνική αναγνώριση;

  Ψάχνεις ένα επάγγελμα που άλλα μπορείς να υπόσχεσαι και άλλα να κάνεις χωρίς κίνδυνο απώλειας της εργασίας σου και χωρίς να λογοδοτείς στον καθένα εκτός της πολιτικής;

  Ψάχνεις ένα επάγγελμα, που θα σου δίνει την δυνατότητα να διώκεις χωρίς να διώκεσαι;

   Ψάχνεις ένα σίγουρο επάγγελμα με υποτροφίες στο εξωτερικό, διεθνή αναγνώριση και με προοπτικές πανεπιστημιακής καριέρας και τίτλων;

   Ψάχνεις ένα σίγουρο επάγγελμα με ταξίδια στο Βατικανό, στην Ελβετία και ανά την οικουμένη με παράλληλη παροχή πολυτελούς κατοικίας και αυτοκινήτου;

Τότε επισκέψου τις σχολές
οικουμενιστών Επισκόπων,
αρχιμανδριτών άνευ μάνδρας
ρασοφόρων και λαϊκών.

   Μην φοβάσαι, σε μοναστήρι δεν πρόκειται να παραμείνεις, μόνο για την εκπαίδευση σου θα κάνεις υπομονή.  Άλλωστε αν αποφασίσεις να μείνεις οι σχολές σου προσφέρουν καριέρα σε τομείς όπως παραγωγής οίνου, μαγειρικών συνταγών, βιολογικών προϊόντων και προϊόντων σύγχρονης ιατρικής ή σεμιναρίων πνευματικής αναμόρφωσης.

    Ο,τιδήποτε και να αποφασίσεις, οι σχολές οικουμενιστών Επισκόπων, αρχιμανδριτών άνευ μάνδρας και ρασοφόρων σου προσφέρουν σεβασμό στο ιδιαίτερο των προτιμήσεων σου (όποιες κι αν είναι αυτές) και σπουδές με χαμηλά δίδακτρα ή ακόμα και χωρίς. Προϋπόθεση η έμπρακτη υπακοή σου στα οικουμενιστικά ιδεώδη, στον Πατριάρχη Κων/πόλεως και στην σύνοδο του Κολυμπαρίου.

    Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε την Επισκοπή της περιοχής σας ή το πλησιέστερο μοναστηρι ή το ινστιτούτο μεταπατερικών σπουδών.


ΜΗΝ  ΔΙΣΤΆΖΕΙΣ

ΚΆΝΕ  ΕΓΓΡΑΦΉ  ΤΏΡΑ

ΜΗΝ  ΣΕ  ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ  Η  ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ  ΘΕΟΣ
 ΜΗΝ  ΣΕ  ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ  ΚΑΝΟΝΕΣ  ΚΑΙ  ΕΝΤΟΛΕΣ
 ΤΟΥ  ΧΡΙΣΤΟΥ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΑΓΙΩΝ

ΣΚΈΨΟΥ  ΜΟΝΟ  ΤΗΝ  ΕΠΙΤΥΧΊΑ  ΣΟΥ!
                            Δ.Π.«Αντάλλαξαν δώρα αγάπης». Αυτό οι Ι. Κανόνες τιμωρούν με καθαίρεση! Αλλά οι Οικουμενιστές έχουν καταργήσει τους Ιερούς Κανόνες!


Ο (αιρετικός) Αρμένιος Επίσκοπος στο Διδυμότειχο


22119702_1828807170765046_2058223344_o

  Στα πλαίσια της πρώτης ποιμαντικής του επίσκεψης στο Διδυμότειχο, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, με την ευκαιρία της εορτής του «Σούρπ Κεβόρκ»   στο βυζαντινό ναό του Αγίου Γεωργίου του Παλαιοκαστρίτη, στο Κάστρο του Διδυμοτείχου, που κατέχεται από τους Αρμένιους, ο νέος Μητροπολίτης των εν Ελλάδι Αρμενίων Σεβασμιώτατος Kegham Khatcherian συναντήθηκε, στο Eπισκοπείο Διδυμοτείχου, με τον Σεβασμιώτατο Mητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, το Σάββατο 30 του μηνός Σεπτεμβρίου ε.ε.
    Τον Αρμένιο Ιεράρχη συνόδευαν ο εφημέριος της Αρμενικής Κοινότητας Κομοτηνής, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Αρμενικής Κοινότητας Διδυμοτείχου – Ορεστιάδος Κεβόρκ Τοροσιάν και Αλέξης Εραμιάν αντίστοιχα.
    Οι δύο Αρχιερείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αμοιβαίου ενδιαφέροντος θέματα, να ανταλλάξουν δώρα αγάπης και σεβασμού και να εξάρουν τις αγαθές σχέσεις συμβίωσης των δύο αυτών χριστιανικών κοινοτήτων στον ευαίσθητο χώρο της Θράκης.

Σατανιστικός ερμαφροδιτισμός! --ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ (ΑΛΛΑΓΗΣ) ΦΥΛΟΥ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ "ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ"

·  Καθένας που θα διορθώνει(!) το φύλο του, θα μπορεί να συνάψει γάμο θρησκευτικό, και η Οικουμενιστική "Εκκλησία", που λειτουργεί βάσει του Νόμου, θα πρέπει να τον παντρέψει!
·  Επίσης θα μπορεί μια γυναίκα που έγινε άνδρας να επισκεφθεί, βάσει των νομίμων εγγράφων που θα προσκομίζει, το Άγιο Όρος, καταλύοντας το άβατο!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΟΥ ΑΠΘ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ' ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ - ΘΕΟΛΟΓΟΥ


Βίντεο για:
1. ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΦΥΛΟΥ  ΚΑΙ
2. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ "ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ"


Αντι-Θέσεις σε οικουμενιστικές Θέσεις μιας εισήγησης.

Σχετική εικόνα

Γράφει ο π. Φώτιος Βεζύνιας
 
   Οφείλουμε να ομολογήσουμε την βαθειά θλίψη μας για την οπτική γωνία με την οποία προσεγγίζουν οι Ιεράρχες μας τις Εκκλησιαστικές εξελίξεις. Χωρίς να σημαίνει τούτο ότι δεν μένουμε έκπληκτοι και εμπρός στην «ιστορική μοναδικότητα» της αδιαφορίας των υπολοίπων μελών της Εκκλησίας, για τις ίδιες εξελίξεις. Από την πλευρά λοιπόν των κατ’ εξοχήν αρμοδίων επισκόπων, λάθος προσεγγίσεις στα Εκκλησιαστικά δρώμενα, από την πλευρά δε των κατ’ εξοχήν «φυλάκων» του Ορθοδόξου φρονήματος, των πιστών δηλαδή, αδιαφορία.
   Θα έγραφε ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος εμπρός στην όλη εικόνα όπως αυτή φανερώνεται εμπρός μας…
«…Βλέπω να μαίνεται η θάλασσα παντού, να αναμοχλεύεται από τα βάθη της αβύσσου, πτώματα ναυτικών να επιπλέουν, και άλλα να έχουν καταποντιστεί. Βλέπω τα σανιδώματα των πλοίων διαλυμένα, σπασμένα τα κατάρτια, σκισμένα τα πανιά, τα κουπιά πεσμένα από τα χέρια των κωπηλατών, τους καπετάνιους αντί να κρατούν γερά το τιμόνι, να κάθονται στο κατάστρωμα, με τα χέρια πλεγμένα γύρω  απ’ τα γόνατα, αδύναμοι μπρος στα γινόμενα, να κλαίνε, να θρηνούν, να ολολύζουν , να ολοφύρονται μοναχά. Μήτε ουρανό ξεχωρίζω, μήτε πέλαγο μακριά, μήτε μια μικρή έστω σπίθα φως. Παντού βαθύ σκοτάδι, αδιαπέραστο πηχτό, τόσο που δε βλέπεις το διπλανό σου, μόνο το άγριο πλατάγισμα των κυμάτων ακούς να χτυπούν τα πλευρά των πλοίων, να ορμούν σαν θαλάσσια θηρία κατά των επιβατών! Μπορώ να κάνω την εικόνα ακόμα πιο ζοφερή, να φτάσω ως εκεί που δεν παίρνει των δεινών την περιγραφή. Αλλά, όποια απεικόνιση των πραγμάτων κι αν επιχειρήσω, δε χωρεί αμφιβολία ότι είναι κατώτερη από τα όσα επισυμβαίνουν δεινά…1».

   Κάπως έτσι ή και ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα… και ενώ λέγαμε ότι οι οικουμενιστές δεν έχουν πλέον να πουν τίποτε… ήρθε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας να ταράξει τα νερά με την εισήγησή του στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης κληρικών και στελεχών της Ι. Μ. Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης με θέμα «Σχέσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας προς τον λοιπόν Χριστιανικόν κόσμον».

   Βέβαια δεν θα μας απασχολούσε το θέμα, αν δεν ήμασταν λόγω της διακοπής του μνημοσύνου, οι κάποιοι εξ αυτών που απευθύνεται, και εμμέσως «στοχοποιεί». Η λέξη αποτείχιση που χρησιμοποιεί, ασφαλώς μας αφορά. Λοιπόν όσο μας το επιτρέπει η ελάχιστη θεολογική μας κατάρτιση σε σχέση με την πανεπιστημιακή καθηγητική υπόσταση του εισηγητού, θα προσπαθήσουμε αγαπητικά, χωρίς ίχνος πικρίας ή άλλου ολέθριου συναισθήματος παρά μόνον λύπης, να εκφράσουμε τις «αντι-θέσεις» μας, στις όποιες κατά την άποψή μας λάθος «θέσεις»  της εισήγησης.    

   Το θέμα ήταν «Σημαινόμενα για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας». Όχι τυχαία η χρήση της λέξης «Σημαινόμενα». Βέβαια «επισήμως» την μετέφρασαν «Τα υπέρ και τα κατά, πριν και μετά..»… Μόνη της η λέξη θα μπορούσε να αποτελέσει το περιεχόμενο ενός ολοκλήρου σεμιναρίου. Θα το πούμε πιο απλά «Σημαινόμενα» είναι αυτά τα οποία εννοούνται, και εκφράζονται με τη χρήση της εννοίας  «Αγία και Μεγάλη Σύνοδο».

   Θα περιμέναμε λοιπόν να διαβάσουμε, υπό ποίους πραγματικούς όρους πραγματοποιήθηκε, τι πράγματι οριοθέτησε, τι πράγματι θεσμοθέτησε, ποια αλήθεια εφανέρωσε, τέλος πάντων σε τι η «Αγία και Μεγάλη Σύνοδος» είναι ακόλουθη των Αγίων και Μεγάλων Συνόδων της Ορθοδοξίας. Τίποτε από αυτά δεν περιλαμβάνει η εισήγηση. Λυπηρό αλλά πραγματικότητα. Αντ’ αυτού έχουμε εμπρός μας ένα κείμενο πολιτικο-κοινωνικο-εθνικολογικής διάστασης στο μεγαλύτερο μέρος του. Πουθενά η ακολουθία των Πατέρων πλην ελαχίστων σημείων εξ’ υποχρεώσεως. Πουθενά η

Εγνώκαμεν αυτόν, εάν τας Εντολὰς αυτού τηρώμεν
ΤΕΚΝΙΑ μου, ταῦτα γράφω ὑμῖν ἵνα μὴ ἁμάρτητε· καὶ ἐάν τις ἁμάρτῃ, παράκλητον ἔχομεν πρὸς τὸν πατέρα, ᾿Ιησοῦν Χριστὸν δίκαιον· καὶ αὐτὸς ἱλασμός ἐστι περὶ τῶν ἁμαρτιῶν ἡμῶν, οὐ περὶ τῶν ἡμετέρων δὲ μόνον, ἀλλὰ καὶ περὶ ὅλου τοῦ κόσμου.
    Καὶ ἐν τούτῳ γινώσκομεν ὅτι ἐγνώκαμεν αὐτόν, ἐὰν τὰς ἐντολὰς αὐτοῦ τηρῶμεν. ὁ λέγων, ἔγνωκα αὐτόν, καὶ τὰς ἐντολὰς αὐτοῦ μὴ τηρῶν, ψεύστης ἐστί, καὶ ἐν τούτῳ ἡ ἀλήθεια οὐκ ἔστιν· ὃς δ᾿ ἂν τηρῇ αὐτοῦ τὸν λόγον, ἀληθῶς ἐν τούτῳ ἡ ἀγάπη τοῦ Θεοῦ τετελείωται. ἐν τούτῳ γινώσκομεν ὅτι ἐν αὐτῷ ἐσμεν. ὁ λέγων ἐν αὐτῷ μένειν ὀφείλει, καθὼς ἐκεῖνος περιεπάτησε, καὶ αὐτὸς οὕτω περιπατεῖν.
     Ἀδελφοί, ὁ λέγων ἐν τῷ φωτὶ εἶναι, καὶ τὸν ἀδελφὸν αὐτοῦ μισῶν, ἐν τῇ σκοτίᾳ ἐστὶν ἕως ἄρτι. ὁ ἀγαπῶν τὸν ἀδελφὸν αὐτοῦ ἐν τῷ φωτὶ μένει, καὶ σκάνδαλον ἐν αὐτῷ οὐκ ἔστιν· ὁ δὲ μισῶν τὸν ἀδελφὸν αὐτοῦ ἐν τῇ σκοτίᾳ ἐστὶ καὶ ἐν τῇ σκοτίᾳ περιπατεῖ, καὶ οὐκ οἶδε ποῦ ὑπάγει, ὅτι ἡ σκοτία ἐτύφλωσε τοὺς ὀφθαλμοὺς αὐτοῦ.
    Ἔγραψα ὑμῖν, νεανίσκοι, ὅτι ἰσχυροί ἐστε καὶ ὁ λόγος τοῦ Θεοῦ ἐν ὑμῖν μένει καὶ νενικήκατε τὸν πονηρόν. μὴ ἀγαπᾶτε τὸν κόσμον μηδὲ τὰ ἐν τῷ κόσμῳ. ἐάν τις ἀγαπᾷ τὸν κόσμον, οὐκ ἔστιν ἡ ἀγάπη τοῦ πατρὸς ἐν αὐτῷ· ὅτι πᾶν τὸ ἐν τῷ κόσμῳ, ἡ ἐπιθυμία τῆς σαρκὸς καὶ ἡ ἐπιθυμία τῶν ὀφθαλμῶν καὶ ἡ ἀλαζονεία τοῦ βίου, οὐκ ἔστιν ἐκ τοῦ πατρός, ἀλλ᾿ ἐκ τοῦ κόσμου ἐστί. καὶ ὁ κόσμος παράγεται καὶ ἡ ἐπιθυμία αὐτοῦ· ὁ δὲ ποιῶν τὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ μένει εἰς τὸν αἰῶνα.
   Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν· ἐξ ἡμῶν ἐξῆλθον, ἀλλ᾿ οὐκ ἦσαν ἐξ ἡμῶν· εἰ γὰρ ἦσαν ἐξ ἡμῶν, μεμενήκεισαν ἂν μεθ᾿ ἡμῶν. 

Παραβίαση του αβάτου του Αγίου Όρους και των Ιερών Μονών από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Τί κάνουν οι Αγιορείτες;


Τὸ νομοσχέδιο περὶ «Νομικῆς ἀναγνώρισης τῆς ταυτότητας φύλου» δημιουργεῖ οὐσιαστικὰ τὶς προϋποθέσεις γιὰ τὴν παραβίαση τοῦ ἀβάτου τοῦ Ἁγίου Ὅρους καὶ τῶν Ἱερῶν Μονῶν.

Ἐὰν π.χ. μία γυναίκα θελήσει νὰ εἰσέλθει στὸ Ἅγιον Ὅρος, μπορεῖ πολὺ εὔκολα μὲ μία ἁπλὴ – καὶ ἀργότερα ἀναστρέψιμη – «διόρθωση» φύλου νὰ παραβιάσει αὐτὸν τὸν ὑπερχιλιετὴ ἱερὸ θεσμό τοῦ ἀβάτου.


Είναι δυνατόν;Και όμως!!!!!
Διαβάστε το σχέδιο Νόμου και φρίξτε.
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να  αλλάξει την

Μια ακόμα Σύναξη στην «επίγεια» κατακόμβη των αποτειχισμένων της Πελοποννήσου!


Μᾶς ἐστάλη


 Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο μία ακόμα σύναξη πολυπληθής, στην «ἐπίγεια» κατακόμβη των αποτειχισμένων του Ν. Κορινθίας και βορείας Πελοποννήσου.
 Στην σύναξη μίλησε αγιορείτης μοναχός που διώκεται για θέματα πίστεως, ο οποίος αψήφησε την απαράδεκτη απαγόρευση εκ μέρους της Ι. Συνόδου της Ελλάδος (αλλά και του τοπικού Επισκόπου) να ομιλούν μοναχοί από το Άγιον Όρος στο ποίμνιο της