Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Επιτέλους μίλησε! Όχι για να υπερασπιστεί Πατρίδα και Πίστη, αλλά τα ...εβραϊκά νεκροταφεία!!!

 Οἱ ἐπιλεκτικὲς καταδίκες ἀπὸ τὸν Ἀρχιεπίσκοπο Ἱερώνυμο...


    Ἀρχιεπίσκοπος Ἀθηνῶν Ἱερώνυμος ἔπειτα ἀπὸ μία ἐνοχλητικὴ ἐκκωφαντικὴ σιωπὴ γιὰ τὸ ζήτημα τῆς Μακεδονίας καὶ τὴν προδοτικὴ Συμφωνία τῶν Πρεσπῶν, ἐπιτέλους ἔσπασε σήμερα τὴν σιωπή του καὶ κατεδίκασε τοὺς βέβηλους. Ὄχι, μὴ πάει τὸ μυαλό σας στοὺς 153 ἐθνοπροδότες τῆς Ἑλλάδος, αὐτοὶ ἀπὸ τὸν Ἀρχιεπίσκοπο μένουν στὸ ἀπυρόβλητο. Κατεδίκασε μόνον ὅσους βεβηλώνουν Συναγωγὲς καὶ ἑβραϊκὰ νεκροταφεῖα. Καὶ ἡ Πατρίδα μας ἂς πουλιέται…
        Διαβάστε τὴν δήλωση τοῦ Μακαριωτάτου:
 «Οἱ βεβηλώσεις καὶ οἱ βανδαλισμοὶ Συναγωγῶν, Ἑβραϊκῶν Νεκροταφείων, ἀλλὰ καὶ τῶν Μνημείων τοῦ Ὁλοκαυτώματος ἀποτελοῦν εἰδεχθεῖς πράξεις ποὺ προσβάλλουν βάναυσα τὴν ἱστορία, τὸν πολιτισμό, τὸ Ἔθνος καὶ τὴν Πίστη μας. Ἡ καταδίκη αὐτῶν τῶν εἰδεχθῶν καὶ ἐγκληματικῶν πράξεων δὲν ἔχει οὔτε προϋποθέσεις οὔτε ἀστερίσκους. Εἶναι ρητή, κατηγορηματικὴ καὶ ξεκάθαρη».

Αγίου Εφραίμ του Σύρου, Αλίμονο στους απροετοίμαστους!

Κάθε μέρα να περιμένεις τον θάνατό σου και να ετοιμάζεσαι για εκείνη την πορεία. Γιατί το φοβερό πρόσταγμα θα έρθει την ώρα που δεν το περιμένεις, και αλίμονο σε όποιον βρεθεί απροετοίμαστος. Αν μάλιστα είσαι νέος, πολλές φορές ο εχθρός σου ψιθυρίζει: «Νέος είσαι ακόμη· απόλαυσε τις ηδονές σου, και στα γεράματα μετανοείς. Γνωρίζεις βέβαια πολλούς που και εδώ απόλαυσαν τις ηδονές και έπειτα μετανόησαν και κέρδισαν τα ουράνια αγαθά. Τί θέλεις λοιπόν από αυτή την ηλικία να ταλαιπωρείς το σώμα σου; Δεν σκέφτεσαι μήπως αρρωστήσεις
Εσύ όμως να αντισταθείς στον εχθρό και να πεις: «Διώκτη και εχθρέ των ψυχών! Πάψε να μου ψιθυρίζεις τέτοια πράγματα. Αν ο

Προφητεία Οσίου Εφραίμ του Σύρου

Σχετική εικόνα

Οσίου Εφραίμ του Σύρου – Εις την Β’ Παρουσίαν του Κυρίου

Ο των όλων Θεός έρχεται κρίναι ζώντας και νεκρούς…
Και θα ανοιχθούν τα φοβερά εκείνα βιβλία, όπου είναι γραμμένα και τα έργα μας και λόγοι και οι πράξεις μας, τα οποία είπαμε και επράξαμε εις αυτήν την ζωήν, δηλαδή οι διαλογισμοί και τα ενθυμήματα, για τα οποία θα αποδώσουμε λόγον εις τον Κριτήν.
Τότε θα ζητηθή από τον καθένα μας η ομολογία της πίστεως και η συνταγή του βαπτίσματος, και την πίστι καθαρή από κάθε αίρεσι και την σφραγίδα άθραυστη και τον χιτώνα αμόλυντον… 

Μνήμη ολοκαυτώματος, εθνομηδενισμός και μητροπολίτης Λαρίσης!




Στὴν μόλις προηγούμενη ἀνάρτηση (ἐδῶ) ἀποκαλύπτεται «ὁ ἰδεοληπτικὸς καὶ οἰκουμενιστικὸς Ἐθνομηδενισμὸς τοῦ διευθυντῆ τοῦ Γραφείου Τύπου τῆς Ἀρχιεπισκοπῆς κ. Βασιλείου», ὁ ὁποῖος ὑπῆρξε καὶ πολιτευτὴς τοῦ “ΣΥΡΙΖΑ”. Κατὰ τὸν συντάκτη τοῦ παραπάνω σχολίου ὁ κ. Βασιλείου «σὰν ἐπιδέξιος σκηνοθέτης προσεκτικὰ καὶ συγκροτημένα στοιχειοθετεῖ μιὰ γραμμὴ ὑπεράσπισης ὑπὲρ τῆς συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν»!
Πλήν, ὅμως, τὸ θέμα δὲν σταματᾶ ἕως ἐκεῖ. Διότι ὁ κ. Βασιλείου γιὰ νὰ θεμελιώσει τὶς θέσεις του στηρίζεται σὲ μιὰ πρόσφατη ἐνέργεια τοῦ μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ἱερωνύμου, ὁ ὁποῖος

Ο εκκλησιαστικός εθνομηδενισμός στο προσώπο του κυριούλη της φωτογραφίας....

Στη δημοσίευση που ακολουθεί αποκαλύπτεται με κάθε επισημότητα, η κοινή αφετηρία Κυβέρνησης και Αρχιεπισκοπής Αθηνών: Ε θ ν ο μ η δ ε ν ι σ μ ό ς. Ο πρώτος ιδεοληπτικός και ο έτερος οικουμενιστικός.

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής κος Βασιλείου, προσεκτικά και συγκροτημένα στοιχειοθετεί μια γραμμή υπεράσπισης υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, σαν επιδέξιος σκηνοθέτης.

Δεν το λέει ανοιχτά αλλά το υποστηρίζει ένθερμα από την αρχή ως

Πού χωρά ο Χριστός στα ψέματα και την προπαγάνδα των Οικουμενιστών;

Πρεμούρα Φαναρίου και Κιέβου για την αναγνώριση της νέας Εκκλησίας, αλλά δεν βρίσκει προθύμους


     Ενώ στο τέλος αυτής της εβδομάδας στο Κίεβο θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση του νέου επικεφαλής της ουκρανικής εκκλησίας που προέκυψε από τις διεργασίες μεταξύ του Οικουμενικού Πατριαρχείου, των σχισματικών και της ουκρανικής κυβέρνησης, από την πλευρά των άμεσα ενδιαφερομένων επικρατεί πανικός μιας και δεν έχει βρεθεί ούτε μια από τις αυτοκέφαλες εκκλησίες που να έχει δεχτεί το νέο καθεστώς.
Για αυτό έχει πάρει την σκυτάλη η προπαγάνδα. Την περασμένη εβδομάδα ο Έξαρχος του Φαναρίου στο Κίεβο διεμήνυσε πως Ρουμανία και Ελλάδα θα είναι οι πρώτες που θα αναγνωρίσουν την νέα εκκλησία.
Τώρα σειρά στην ουκρανική προπαγάνδα παίρνει το σενάριο για

«Κρίσιμες ημέρες θα παρέλθῃ το έθνος μας, λόγῳ των αμαρτιῶν μας»! --«Tώρα έχουμε τους Σκοπιανούς που είναι είδος σαλιγκαρίου...»!

σαλιγκ. βροχ. ευρω


ME EIΔOΣ ΣAΛIΓKAPIOY ΠAPOMOIAZEI TOYΣ ΣKOΠIANOYΣ O MHTPOΠOΛITHΣ ΦΛΩPINHΣ AYΓOYΣTINOΣ KANTIΩTHΣ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ

«…Tώρα έχουμε τους Σκοπιανούς που είναι είδος σαλιγκαρίου, τα οποία είναι κρυμμένα δεξιά και αριστερά, αλλά μόλις πέσει η βροχούλα, το έχετε παρατηρήσει, βγαίνουν όλα στην επιφάνεια» (Kατασκηνώσεις 4-8-1992).

Tα σαλιγκάρια αυτά ξεθάρεψαν σήμερα, γιατί πέφτει η βροχούλα της Aμερικής. Bγήκαν από τις κρυψώνες τους, και διεκδικούν την Mακεδονία μας, που ήτο, είναι και θα μείνει πάντα Eλληνική.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ…

Μεγάλες ἡμέρες, κρίσιμες ἡμέρες θὰ παρέλθῃ τὸ ἔθνος μας, λόγῳ τῶν ἁμαρτιῶν μας

    «…Δοκιμάζει ἡ Φλώρινά μας ἕνα νέον κίνδυνον· και αὐτὸς εἶνε τὸ λεγόμενο «Μακεδονικὸ ζήτημα» ποὺ τὸ προβάλλουν σήμερα οἱ λεγόμενοι Φιλοσκοπιανοί, αὐτοὶ ποὺ κέντρον ἔχουν τὰ Σκόπια, καὶ ὡς ἀράχνη ἔχουν ξαπλώσει τὴν προπαγάνδα τους