Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ανοικτή επιστολή του Συλλόγου «Ο Προφήτης Ηλίας»

Ανοικτή επιστολή του Συλλόγου «Ο Προφήτης Ηλίας» προς τους Σεβ. Μητρ. των (λεγομένων) ‘‘Νέων Χωρών’’ και τις Ιερές Μονές του Αγίου ΄Ορους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
‘‘Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ’’                                                          
ΕΔΕΣΣΗΣ 43  Τ. Κ. 12137  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ            
ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡ. ΠΡΩΤ. 613/1998        
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 499
Περιστέρι 3-1-2015
Προς τους Σεβ. Μητρ. των (λεγομένων) ‘‘Νέων Χωρών’’  και τις Ιερές Μονές του Αγίου ΄Ορους.                                                        
Α Ν Ο Ι Κ Τ Η      Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

     Μέσω των  Ιστολογίων  ‘‘ΑΚΤΙΝΕΣ’’,  ‘‘ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ’’, ‘‘ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ’’ και ‘‘Πατερική  Παράδοση και Οικουμενισμός’’.       
Σεβασμιώτατοι και σεβαστοί πατέρες ευλογείτε,
        Ευχόμαστε-προσευχόμαστε στον ΄Αγιο και Τριαδικό Θεό, τον δωρεοδότη παντός αγαθού1, το νέο πολιτικό έτος να είναι έτος μετανοίας όλων μας και της καλής ομολογίαςτης άπαξ παραδοθείσας  στους αγίους (πιστούς) Ορθοδόξου Πίστεως3.
Παρήλθε ένας μήνας από την 30-11-2014, που ο Αιρεσιάρχης της παλαιάς Ρώμης Πάπας Φραγκίσκος,μετέβη στον  Πατριαρχικό Ναό του αγίου Γεωργίου Κωνσταντινουπόλεως, και  έγινε δεκτός  από τον Οικ. πατριάρχη  Βαρθολομαίο ως κανονικός επίσκοπος και μάλιστα ως πρώτος επίσκοπος της Εκκλησίας! Στην τηλεόραση είδαμε όσα αντίθετα από την αγία Γραφή, ιερούς κανόνες, και την Πατερική διδασκαλία, ανίερα και ασεβή συνέβησαν.
Δεν θα τα σχολιάσουμε. Τα γνωρίζετε πολύ καλά. Για μία ακόμη φορά ο επίσκοπος της Νέας Ρώμης Bαρθολομαίος, απέδειξε χωρίς προσχήματα, ότι είναι μέγας Οικουμενιστής,

Ο ΠΑΠΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

Ο ΠΑΠΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
Απ΄ όπου περνά, ακολουθούν συμφορές
Μασονια Πατρ.- παπας1. Πήγε στην Κύπρο και κατέρευσε το τραπεζικό σύστημα! Ο πλούσιος υπερήφανος λαός της Κύπρου μπήκε στο ΝΔΤ καί άρχισε να υποφέρει. Τυχαίο το γεγονός;
Η Κυπριακή κυβέρνηση ξόδεψε τεράστια ποσά για την υποδοχή του. Ο αρχιεπίσκοπος της Κύπρου και οι επίσκοποι που περίμεναν να προσκομίσουν οφέλη από τον αντίχριστο Πάπα, ας όψονται για τις συμφορές!
2. Πήγε στα Ιεροσόλυμα και στην Παλαιστίνη. Τον υποδέχθηκαν όχι μόνο οι Σιωνιστές με τιμές, αλλά και οι Παλαιστίνιοι ελπίζοντας ότι θα μεσολαβήσει στις μεγάλες δυνάμεις, για τα δίκαια αιτήματά τους. Όλοι υποδέχονται τον Πάπα ως σωτήρα, αλλά ακολουθούν οι συμφορές!!! Με την αναχώρηση του Πάπα άρχισαν οι βομβαρδισμοί εναντίον των άμαχων Παλαιστινίων, από τους φίλους του Πάπα τους Σιωνιστάς! Χιλιάδες τα θύματα, μεγάλες οι  καταστροφές.  Αυτή είναι η μεσολάβηση του Πάπα!!! Το Βατικανό διακινεί μαυρο χρήμα και είναι μέρος των σκοτεινών δυνάμεων, απ' αυτόν περιμένουν βοήθεια!!!!!
Και κάτι άλλο έγινε στους Αγίους Τόπους, σημείο από τον Θεό. Την δεύτερη μέρα, μετά την αναχώρηση του Πάπα  πήρε φωτιά το Σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός. Τυχαίο και αυτό το γεγονός;
Ο δε παράνομος Ιούδας ουκ ηβουλήθη συνιέναι. Ο αναίσθητος Βαρθολομαίος έκανε και άλλη προσέγγιση· Υποδέχθη και πάλι τον Πάπα στην Κωνσταντινούπολη, σαν ορθόδοξο πατριάρχη. Πόσοι επίσκοποι αντέδρασαν; Τι κάνει ο ορθόδοξος ελληνικός λαός;
Αν δεν συμμαζέψουν τον πατριάρχη Βαρθολομαίο να περιμένουμε χειρότερα κακά.
κ
ΙΔΟΥ  ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΚ ΡΩΜΗΣ ΟΡΜΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ  ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.
 karab.fl. ΙΔΟΥ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΜΟΝΟ Η ΟΥΣΙΩΔΗΣ  ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (περιληπτικά), καθώς η δική τους έρευνα (δύο κυβερνήσεων Ελλάδα-Ιταλία) . . . πάει περίπατο, και σέ λάθος μονοπάτια.
ΙΔΟΥ  λοιπόν Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ:  ΕΙΝΑΙ (θαρρώ) ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ , ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ (εξ ουρανού, η κατά παραχώρηση Θεού) ΓΙΑ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ! ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ (ΕΚ ΡΩΜΗΣ).
ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!  ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞIA-ΠΑΠΙΣΜΟΣ), αλλά και για τόν κατήφορο όπου πήραμε γενικώτερα.
ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΤΩΡΑ !!!
ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ (για το πλοίο) ΕΓΥΡΙΣΑΝ ΩΣ μπούμερανγκ καί ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΛΗΡΩΜΑ, όπου γίνονται μάρτυρες μίας επίγειας κόλασης.

ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ (σημαδιακό, για επιστροφή και μετάνοια των Ελλήνων).
Γι αυτό, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ,εκεί όπου ευρίσκεται ουσιαστικά μέσα της τό Βατικανό, ο θρόνος τού πάπα.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;
ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΨΗΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (γνωστή και άγνωστη). ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ= ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ (βλέπε: ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ (Τα σημεία των καιρών-όπου αναφερόταν  μεσα από τα συγγραφικά του πονήματα). -
                           ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
       Λ.  Α. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ augoustinoskantiotis