Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΔΙΣΜΟΣ


 Πηγή: "Τρελογιάννης"
 Είναι προφανές πως έχει χαθεί κάθε έλεγχος από την κυβέρνηση των φορομπηχτών, ενώ αρχίζει και σπάει και το τελευταίο ίχνος τσίπας απ’ τα στελέχη της. Αντιμετωπίζουν πλέον τους πολίτες σαν κανονικοί φεουδάρχες, που μαστιγώνουν τα υποζύγια τους, μέχρι αυτά να σκάσουν. Φόροι, φόροι, ρυθμίσεις, δόσεις, επινοούν κάθε ηλιθιότητα για να κερδίσουν την «αγκαλίτσα» του Γιούνγκερ κι ένα θετικό σχόλιο κάποιας Γερμανικής εφημερίδας-εκτός του Πρετεντέρη που είναι δεδομένο. Οι απίθανοι αυτοί τύποι έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, συζητούν απλά τη δυνατότητα ρυθμίσεων σε αριθμούς που καταργούν κάθε έννοια ντροπής και αίσχους τους. Ξαμολούν κάποιους «εκπροσώπους», οι οποίοι έχουν περιέλθει σε επίπεδο «Κατίνας» να ελεεινολογούν και να ψεύδονται, μπας και κερδίσουν λίγο ακόμα χρόνο. Κανείς δυστυχώς-ούτε απ’ την αντιπολίτευση- δεν αναφέρεται ότι στη χώρα σήμερα παραβιάζονται κανονικά τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ενώ το σύστημα δικαιοσύνης-δυστυχώς γι’ αυτό- δεν υπερασπίζεται τον απροστάτευτο πολίτη, που το μόνο που του μένει πλέον είναι η «νομοτελειακή» εξέγερσή του, η οποία- όσο κι αν τον ναρκώνουν – θα έρθει οσονούπω, αφού είναι τόσο βάναυσοι και βίαιοι οι «κρατούντες» που δείχνουν να επιζητούν την όξυνση και τη σύγκρουση. Δεν υπάρχει καμιά «Μπανανία» που να φορολογεί το ίδιο ακίνητο τρεις φορές τον ίδιο χρόνο (φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΑΠ), ούτε φορολογείται- με προφανή σκοπό την εκποίησή της- η ακίνητη περιουσία που δεν αποφέρει πρόσοδο για τον ιδιοκτήτη της. Οι απίθανοι τύποι που μας κυβερνούν παραβιάζουν τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Καταργούν συνειδητά και απροκάλυπτα το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στην ιδιοκτησία και φτωχοποιούν με καταιονιστικό ρυθμό τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Οι συνθήκες και τα αδιέξοδα θυμίζουν Κατοχική Αθήνα, αφού μόνο οι «μαυραγορίτες» πλέον μπορούν να επιβιώσουν. Σε όλο αυτό το σκηνικό τα «βουλευτάκια» και τα «ευρωβουλευτάκια» χειροκροτούν κρυπτόμενοι και ψεύδονται υποκρινόμενοι. Οι συντοπίτες βουλευτές αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, αφού είναι κοινό μυστικό ότι έχουν απολέσει ακόμα και το Κρητικό φιλότιμό τους. Αν νομίζουν ότι με τρυκ και ψεύδη συνάμα «Αργεντινολογίας» θα γλιτώσουν όχι την εκλογική συντριβή, αλλά την ηθική και κοινωνική απαξίωση τους είναι γελασμένοι. Οι «ΕΝΦΙΑΔΕΣ» θα περάσουν σε μια μελανότατη σελίδα της ιστορίας, ως σαδιστές που αντί να υποστηρίξουν –ως όφειλαν απ’ τον όρκο τους- την κοινωνία, σύρονται από τα κελεύσματα των διεθνών κι εγχώριων τοκογλύφων. Το χρήμα προς είσπραξη κύριοι τελείωσε από τους Έλληνες που δεν «τα φάγατε μαζί» , το μόνο που μένει για είσπραξη από εσάς θα είναι η οργή. Πολλή οργή για την κατάντια και τον ενδοτισμό σας. Αλλά πιο πολύ, γιατί αποδειχτήκατε ανάξιοι για την ύψιστη τιμή να εκπροσωπείτε όλους εμάς. Κοντός ψαλμός αλληλούια!!!
Υγ. υπογράφει κάποιος που δεν τα «έφαγε μαζί σας», αχρείοι… 
 

Μιχάλης Τζανάκης

ΤΟ ΑΠΟΡΘΗΤΟΝ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ, Νικολάου Πανταζή






Έχει η ψυχή γένος; Στ' αλήθεια, η Αλήθεια, τί γένους είναι;
Ως ιδέα και ιδιότητα, γένους θηλυκού, ως Ιδίωμα και Υπόσταση, γένους Αρσενικού, Προσώπου δε Θεανδρικού. Και οι Άγιοι Απόστολοι, και οι Άγιοι Πατέρες, θεαρχείω Νεύματι, Άνδρες θεαρχικοί, Άνδρες Θεοφόροι, Άδρες θεούμενοι!
"Σαλπίγγων θεόληπτοι γλώσσαι, των Θεολόγων Ανδρών ευηχέστερον..." (β' Τροπάριον Ε' Ωδής του Όρθρου). Οι Άφοβες, Τρανές, Φλογερές και Ομολογιακές γλώσσες των Αγίων Ανδρών, ευηχότερες καθίστανται από κάθε σάλπιγγα βασιλική και αυτοκρατορική παιάνα.
Παραθέτω στην αγάπη σας τους πέντε πρώτους στίχους του 29ου Κεφαλαίου των Παροιμιών, στο Πρωτότυπο και σε μετάφραση, (οι επεξηγηματικές παρενθέσεις δικές μου). Πέντε στίχοι, συμβολικοί των πέντε