Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Υπάρχουν πληροφορίες ότι επικαλούμενη τὸν Αντιρατσιστικό Νόμο, εξέδωσε "οδηγία" η Ι. Συνόδος προς τους κληρικούς, για απαγόρευση κριτικής των Επισκόπων!!! Καταλάβατε τώρα γιατί δεν αντέδρασαν στον αντιρατσιστικό Νόμο; Οικουμενιστές Επίσκοποι και Νέα Τάξη: Αρμονική συνεργασία!

Διωγμός αντιαιρετικών κληρικών

και επερχόμενες σοβαρές

εκκλησιαστικές εξελίξεις 

Πηγη: opaidagogos.blogspot.gr

Είναι φανερό ότι κάποιοι, προκειμένου να επιβάλουν τα σχέδιά τους, φιμώνουν κάθε φωνή αντίδρασης χωρίς να κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα. Ας δούμε μερικές περιπτώσεις:

  • Πριν λίγες ημέρες ιερομόναχος εξ Άνδρου, δέχθηκε δημοσίως απειλές για τιμωρία από τον μητροπολίτη Σύρου επειδή έλεγξε τον συνεχιζόμενο εναγκαλισμό της μητρόπολης του με τους Παπικούς αλλά και την στάση του Ορθοδόξου τοπικού μητροπολίτη κατά την ενθρόνιση του καθολικού μητροπολίτη Σύρου και ανάμεσα σε πολλά άλλα, τις επευφημίες του "Άξιος" (για τον καθολικό μητροπολίτη). Διαβάστε αναλυτικά εδώ
 Ο μονοφυσίτης Πατριάρχης εντός του Ιερού του ναού Αγ. Γρηγορίου Παλαμά Θεσσαλονίκης

  • Επειδή το Ιστολόγιο Κατάνυξης έλεγξε τον μητροπολίτη Άνθιμο για την παρουσία του Πατριάρχη των μονοφυσιτών (Αρμενίων) εντός του Αγίου Βήματος  στην μητρόπολη Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ) καθώς και για την παρουσία αιρετικού ιερωμένου κατά την χειροτονία του μητροπολίτη Γρεβενών π.Δαυϊδ στον Αγ.Δημήτριο Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ), εκτοπίζεται στα υπόγεια ιερέας του οποίου προβάλλονται οι ομιλίες -ως βίντεο- στο ιστολόγιο Κατάνυξης! Παράλληλα του καταργούν την εφημερία εντός του ναού -αν και υπεύθυνος του κηρυκτικού και του πνευματικού έργου της ενορίας- και του απαγορεύουν να μιλάει εντός του ναού! Όλα αυτά με προφορική εντολή(!) 
  • Ρουμάνος πολύτεκνος ιερέας στην Μητρόπολη Βεροίας,
    καλείται -και πάλι με προφορική εντολή (!)- να βρει άλλη μητρόπολη επειδή συνόδευσε τον μητροπολίτη Πειραιώς στην Ρουμανία ως μεταφραστής σε επίσημη συμμετοχή του σε αντιοικουμενιστικό συνέδριο. Όπως πληροφορηθήκαμε την εβδομάδα που μας πέρασε οι άνωθεν απαιτήσεις υλοποιήθηκαν και ο σεβάσμιος και πολύτεκνος ιερέας υποχρεώθηκε τελικά να μετακινηθεί σε άλλη μητρόπολη.
Είναι φανερό ότι οι πτώσεις διαδέχονται η μία την άλλη και η  κατάσταση χειροτερεύει. Την ίδια ώρα οι μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος ασχολούνται -συναλλάσσονται για την ακρίβεια- με τις εκλογές νέων μητροπολιτών, διοργανώνουν εκκλησιαστικές "φιέστες" και συλλείτουργα και υπακούν τυφλά στις άνωθεν εντολές -που όλοι ξέρουμε από που πηγάζουν- για να φανούν καλοί. Και επειδή προσεχώς αναμένονται νέες εικόνες Οικουμενιστικής ντροπής και προδοσίας, θα επαναλάβουμε την δέσμευσή μας ότι θα σταθούμε πλάι σε κάθε αγνό αγωνιστή ιερέα, μοναχό ή επίσκοπο. Στην εποχή του διαδικτύου, έφτασε η ώρα να πληροφορηθεί ο πιστός λαός τι συμβαίνει.
Ο κόσμος κυριολεκτικά "παστωμένος" μέσα στο υπόγειογια να μπορέσει να ακούσει τον να ακούσει π. Νικόλαο Μανώλη
Αγιασμός με το υπόγειο ασφυκτικά γεμάτο κόσμο. Οι υπόλοιποι ευλαβείς ενορίτες παραμένουν έξω στη βροχή. Η μεγάλη αίθουσα του ναού φέτος είναι άδεια και κλειστή την ώρα που οι ενορίτες υποχρεώνονται να στοιβαχθούν στο υπόγειο. (Πηγή φωτογραφίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.