Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Και οι Ποιμένες, ναρκωμένοι από τον οικουμενιστικό ιό, κοιμούνται! --Ίσως -κατόπιν εορτής- κάποτε, αντιδράσουν για τα μάτια!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ:

Τέλος η βλασφημία θρησκειών και η περιύβριση νεκρών


ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ -Η κοινοβουλευτική πράξη της κατάργησης των εν λόγω άρθρων συνιστά προκλητική ασέβεια και προσβολή απέναντι στα Θεία αλλά και στους κεκοιμημένους. Κόντρα λοιπόν σε όλους όσους εξέφρασαν την αντίθεσή τους αλλά και στο λαϊκό αίσθημα, η αρμόδια επιτροπή της Βουλής με παρουσία λίγων κομμάτων αφού τα περισσότερα αποχώρησαν, ενέκρινε τους νέους Ποινικούς Κώδικες. Η αναλγησία αυτής της κυβέρνησης καταπατά κάθε ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ!
   Περιμέναμε πιο δυναμική παρέμβαση της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία το πέρασε απλά από την ΔΙΣ και έμεινε εκεί! Οι
αλλαγές είναι σημαντικές, φέρνουν ανακατατάξεις και πολλοί φοβούνται πως το πλαίσιο που θα ισχύει θα επιτρέπει μεγαλύτερη ανομία που θα φέρει προβλήματα στην κοινωνία. 
   Σύμφωνα με το νέου Π.Κ., καταργούνται άρθρα τα οποία συνδέονται άμεσα με τη θρησκεία, την πίστη, την οικογένεια, τους νεκρούς, κ.α., και αφορά τη βλασφημία και την περιύβριση νεκρού. Τα εν λόγω άρθρα έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους Κόλπους της Εκκλησίας και μάλιστα με το θέμα αυτό είχε ασχοληθεί και η τελευταία Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. 
    Η συζήτηση για την ψήφιση άρχισε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχουν εκφραστεί από τον νομικό κόσμο, την ένωση εισαγγελέων, την Διεθνή Αμνηστεία, την Εκκλησία αλλά και πλήθος βουλευτών. 
  Στη συζήτηση και στην ψηφοφορία δεν πρόκειται να συμμετέχουν τα κόμματα αντιπολίτευσης που σημαίνει πως αναμένεται να εγκριθούν οι νέοι Π.Κ. 
   Τα εν λόγω άρθρα έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους Κόλπους της Εκκλησίας και μάλιστα με το θέμα αυτό είχε ασχοληθεί και η τελευταία Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. 
  Η εφαρμογή τους αναμένεται να ξεκινήσει ήδη από την 1η Ιουλίου του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, δηλαδή χωρίς να παρέχεται –όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις- κάποιο χρονικό περιθώριο προσαρμογής.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/6/19, 11:05 π.μ.

    Αν δεν βγει ο κόσμος στους δρόμους να εμποδίσει να περάσουν αυτοί οι νόμοι, αν περάσουν και αποτελέσουν νόμο και Δίκαιο στην Ελλάδα, η χώρα περνά πλέον ανοιχτά στην Αποστασία απο τον Θεό. θα βρει μεγάλο κακό την χώρα και τους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/6/19, 1:53 μ.μ.

    Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αμετανοησιας του λαού μας.. "" Κατα την καρδια των ανθρώπων και οι άρχοντες αυτού "". Η ψευδοσυνοδος άνοιξε τους ασκούς του ΑΙΌΛΟΥ.. Και οι ψευδεπισκοποι ροχαλιζουν κανονικά, γιατί είναι συνένοχοι.. Αφού αποδεχτηκαν την ΑΙΡΕΣΗ, έρχονται και οι συνέπειες. Θα γεννάνε πλήθος κι άλλων αιρέσεων.. Και οι εκκλησιαστικοι ψευτοενθεοι, συνιστούν στα ποίμνια τους να ψηφίσουν Ν. Δ στις εκλογές. Για να φέρουν τον "" ενθεο"" Μητσοτάκη.. Αχ άμοιρη χώρα και ένδοξη Ελλάδα τι τραβάς, και τι θα τραβήξεις ακόμα.. Αυτή η αποστασία κληρικων και λαικων το καλοκαίρι του 16 στην Κρήτη θα πληρωθεί αδερφοί.. Είναι το μόνο σίγουρο.. Ο ΘΕΟΣ να μας λυπηθεί. Τίποτα άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/6/19, 6:42 μ.μ.

    Πώς γίνεται να καταργούνται αδικήματα από τον Ποινικό Κώδικα τα οποία συνδέονται με τελώνια τα οποία έχουν ειδικευτεί σε αυτά (πχ βλασφημία, μοιχεία κλπ) τα οποία θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μετά θάνατον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/6/19, 12:03 μ.μ.

    Καλά, οι δεσποτάδες είναι οικουμενιστές και προδότες της πίστεως.
    Ορθόδοξος λαός δεν υπάρχει να βγει στους δρόμους; Μοναχοί,μοναχές; Αποτειχισμένοι;
    Θα περάσει νόμος να μην διώκεται η βλασφημία κατά του Χριστού και δεν θα αντιδράσει ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.