Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

«Ο σώζων εαυτώ σωθήτω»!

Οι κληρικοί καλούν τους Μητροπολίτες να ανατρέψουν τα προ καιρού συμφωνεθέντα Τσίπρα-Ιερώνυμου 

  "Π.Π.":  πὶ δεκαετίες μὲ τὸν οἰκουμενιστικὸ ἰὸ καὶ τὴν ἐκκοσμίκευση νάρκωσαν τὶς συνειδήσεις, ἐξαγόρασαν μὲ τοὺς τρόπους του τοὺς ἀντιστεκόμενους καὶ μέτρησαν τὶς ἀντιστάσεις-ἀντιδράσεις, καὶ τώρα ἐφαρμόζουν ἕνα-ἕνα τὰ σατανοκίνητα σχέδιά τους. Κι ἀφοῦ κοίμησαν καὶ τοὺς πνευματικοὺς «πατέρες» μὲ ὑπνωτικὸ τὸ ἰδεολογήματα τοῦ ἐπισκοποκεντρισμοῦ καὶ τῆς ὑπακοῆς στὴν Ἐκκλησία (δηλαδὴ στοὺς κακόδοξους Δεσποτοκράτες), ἀφοῦ οἱ θεωρούμενοι ὡς ἀντιστασιακοὶ Μεταλληνοί, Ζήσηδες, Μανώληδες, Σαράντοι κι ἄλλοι …Μετεωρίτες τῆς Γατζέας διαλύθηκαν εἰς τὰ ἐξ ὧν συνετέθησαν, ἀφοῦ κατασυκοφάντησαν καὶ τὴν ἁγιοπατερικὴ στάση τῆς ἀπομακρύνσεως ἀπὸ τοὺς "μισθωτοὺς" ποιμένες (δηλ. τῆς Ἀποτειχίσεως) κι ἔβαλαν λυτοὺς καὶ δεμένους νὰ τὴν ὑπονομεύσουν, τώρα ἔμειναν νὰ ἀντισταθοῦν ἐκεῖνοι ποὺ ἕως τώρα ἦσαν ἀπόντες στοὺς ἀγῶνες τῆς Πίστεως, ὁ σύλλογος κληρικῶν! Καὶ γιὰ ποιό λόγο; Γιὰ τά …ἀργύρια! Καὶ σὲ ποιούς ἀπευθύνονται; Στοὺς συντελεστὲς ἢ ἀνεχόμενους ὅλον αὐτὸ τὸν ξεπεσμό: στοὺς Μητροπολίτες!
    Ἄλλη μιὰ φορά: «ὁ σώζων ἑαυτῷ σωθήτω»!


ΙΣΚΕ-«Αισθανόμεθα προδομένοι – Σε μια χώρα που ξεπουλώνται τα πάντα δεν θα περιμένουμε το επόμενο χτύπημα που πλήττει την πίστη» αναφέρουν στο κοινό ανακοινωθέν τους για τη
Έκκληση προς τους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος να ακυρώσουν στην Ιεραρχία τα προ καιρού συμφωνηθέντα Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού απευθύνει με έκτακτο ανακοινωθέν ο

»Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα δώσει αγώνες για να παραμείνει ως συμβατική υποχρέωση του κράτους η
μισθοδοσία του Ιερού Κλήρου, ως έχει, ως αντάλλαγμα για τα όσα έχει προσφέρει η Εκκλησία προς την πολιτεία» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ανακοινωθέν.
»Αισθανόμεθα προδομένοι από όσους συμμετείχαν στις διαβουλεύσεις για την λήψη των αποφάσεων, ερήμην των άμεσα ενδιαφερομένων που είναι οι Εφημέριοι της Ελλάδος και το χριστεπώνυμο πλήρωμα» τονίζεται σε άλλο σημείο στο ανακοινωθέν.
Διαβάστε παρακάτω το σχετικό ανακοινωθέν:
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΙΕΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!
Καλούμε τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ακυρώσουν στην Ιεραρχία τα προ καιρού συμφωνηθέντα Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού.
Ο θα δώσει αγώνες για να παραμείνει ως συμβατική υποχρέωση του κράτους η μισθοδοσία του Ιερού Κλήρου, ως έχει, ως αντάλλαγμα για τα όσα έχει προσφέρει η Εκκλησία προς την πολιτεία.
Οι αντιδράσεις μας πρόκειται να είναι μαζικές και πρωτόγνωρες στην ελληνική ιστορία.
Ο απλός παπάς από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, από τα Επτάνησα μέχρι και τα Δωδεκάνησα θα ξεσηκωθεί και θα ταυτισθεί μαζί μας σε αγώνες όχι μόνο για τα εφημεριακά δίκαια αλλά και για την διατήρηση της Ελληνορθοδόξου παραδόσεως μας.
Άλλωστε, αυτός είναι που βάσταξε και βαστά μαζί με τους λαϊκούς αδελφούς μας, το βάρος της κρίσης και συνεχίζει την ολοπρόθυμη προσφορά του και τον συντονισμό πλήθους εθελοντικών δράσεων.
Ο καιρός του σιγάν έληξε για τους Κληρικούς. Είμαστε πλέον στον καιρό του λαλείν και του πράττειν.
Αισθανόμεθα προδομένοι από όσους συμμετείχαν στις διαβουλεύσεις για την λήψη των αποφάσεων, ερήμην των άμεσα ενδιαφερομένων που είναι οι Εφημέριοι της Ελλάδος και το χριστεπώνυμο πλήρωμα.
Σε μια χώρα που ξεπουλώνται τα πάντα δεν θα περιμένουμε το επόμενο χτύπημα που πλήττει την πίστη.
Καλούμε και τον λαό ο οποίος ζει μαύρες μέρες με ανέχεια και αγωνιά για το μέλλον να στηρίξει τους Κληρικούς και την Εκκλησία της Πατρίδας μας .
Έχουν καταφέρει μερικοί από καιρό να στρέψουν μέρος του λαού εναντίον του Κλήρου, εξυπηρετώντας άνομα συμφέροντα, επιζητώντας να εξασθενήσουν τον ρόλο του παπά στην Ελληνική κοινωνία.
Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα πράξει τα δέοντα να ακυρωθεί η επαίσχυντη για αυτούς συμφωνία προβαίνοντας σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Σε κάθε δύσκολη εποχή της Ελληνικής ιστορίας όποιος τα έβαλε με την Εκκλησία ηττήθηκε κατά κράτος.
Αυτοί που δεν μας ήθελαν συνομιλητές στις δόλιες διαπραγματεύσεις τους τώρα θα μας βρουν μπροστά τους.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/18, 11:53 π.μ.

    Συμφωνώ απόλυτος με το σχολιο σου αγαπητή πατερική παράδοση.Να αγιαση το στόμα σου.Ιωαννης Δημητρουκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/18, 4:14 μ.μ.

      "Σε μια χώρα που ξεπουλώνται τα πάντα δεν θα περιμένουμε το επόμενο χτύπημα που πλήττει την πίστη" ΛΈΕΙ ΤΟ ΙΣΚΕ. τΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑς...ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑς ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕς ΕΞΕΛΙΞΕΙς Ως ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑς ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/18, 4:14 μ.μ.

    Ποιόν δεν επηρεάζει τούτη η απόφαση αλλά και κάθε άλλη απόφαση των ανθρωποειδών πατέρων;;;;;;
    Τον ΜΟΝΟΝ & ΜΟΝΩΤΑΤΟΝ άμισθον εργάτην του Ευαγγελίου: τον π Ευθύμιο Τρικαμηνά!!!
    Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά του, δι' ευχών του.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/18, 5:24 μ.μ.

      Το πατερα ευθυμιο αλλα και τον πατερα φωτιο με τα 2 του παιδακια . Αυτους δεν επηρεαζει .

      Διαγραφή
  3. Και δυσκολευουν τη θεση τους,ως τωρα δεν ειδαν διωξη κατα της πιστης μας.Παρα μονο τωρα,και μαλιστα αναγουν τη μισθολογικη απειλη τους σε διωξη κατα της πιστης.Τα σουρτα φερτα του βαρθολομαιου,τα κολυμβαρια,τα μερσεντες δεν ηταν ικανα να τα θεωρησουν ως ικανες διωκτικες εναντιων της πιστεως ενεργειες,εκει ανακαλυπταν "οικονομιες".Μονο τωρα που απειλειται η δικη τους οικοκομια κινουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.