Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ..!

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 12/5/2018 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ......


Κάντε κλικ για μεγέθυνση


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/5/2018 (Ν.Η ) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ , Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ , Η ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΙΟΙ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ , ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.

ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΗΤΑΝ ΟΙ....

+ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

+ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΑΡΙΤΩΝ ΚΑΡΕΩΤΗΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ
+ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ

+ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΚΑΨΑΛΙΩΤΗΣ


+ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΑΡΙΤΩΝ ΚΑΡΕΩΤΗΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ

Ιστορικές Προυποθέσεις για την Μετάλλαξη Του Δυτικού Χριστιανισμού (filioque).



+ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΚΑΨΑΛΙΩΤΗΣ . 

Η Γέννησης Του Οικουμενισμού. 



+ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ 

Διακοπή Μνημοσύνου και Κοινωνίας 15ος Κανόνας της Πρωτοδευτέρας Συνόδου του Μεγάλου Φωτίου .




ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/5/18, 12:12 μ.μ.

    Ο Π.ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 4:35 ΕΩΣ ΤΟ 7:40 ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΤΑ..!ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ..!ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ¨ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ..¨ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18, 10:27 μ.μ.

      Ο π. Επιφάνιος και οι συν αυτω ειναι τοσο πιο "φωτισμένοι" απο όλους μας ωστε ειναι υπεύθυνοι εμπνευστες της αλήστου μνήμης αθεολόγητης φράσης: "δεν έχουμε το δικαίωμα να κηρύτουμε προ Συνοδικης διαγνώμης εγκυρα μυστήρια σε παλαιο ή νεο ημερολογιο"!!! Αυτή και μόνο η φράση αποτελει μικρο δειγμα του πνευματικού εκτοπίσματός τους!!!

      Α.Να.

      Διαγραφή
    2. Αυτά τα "κατεβατά" και η η έκδοση βιβλίων για τα οποία μιλάτε με τόση περιφρόνηση, οδηγούσαν τον κόσμο -μέσω βαθειάς κατηχήσεως- στην Αποτείχιση όταν εσείς μνημονεύατε Βαρθολομαίο επτάκις ημερησίως στη Λαύρα !
      Ιω.Ρ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/5/18, 1:26 μ.μ.

      ΤΟΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΣ..!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ¨ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ¨?ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ?

      Διαγραφή
    4. Κατα ευτυχή σύμπτωση μελετάω το θέμα εδω και μήνες κι ελπίζω μέχρι την Ημερίδα του π.Θ.Ζήση να παρουσιάσω τα στοιχεία που συνέλεξα.
      Μια που τότε ελπίζω να παρουσιάσουν τα επίσημα κειμενα περι της οικονομίας τους.
      Λίγη υπομονή και για σας και για μένα.
      Ιω.Ρ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/5/18, 6:34 μ.μ.

      ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΔΕΛΦΕ ΙΩΑΝΝΗ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ¨ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΑΙΡΕΣΗ¨.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ.

      Διαγραφή
  2. Κάποτε πήγαν στον Χότζα δύο χωριανοί που μάλωναν.
    Ο Χότζας ακούει την άποψη του ενός αντιδίκου και του λέει: "Έχεις δίκαιο".
    Μετά ακούει την άποψη του άλλου αντιδίκου και του λέει: "Κι εσύ έχεις δίκαιο".
    Κάποιος τρίτος που παρακολουθούσε την διαδικασία ρωτά όλως απορία στον Χότζα: "Καλά κ. Χότζα, είναι δυνατόν κι ο ένας να έχει δίκαιο, κι άλλος να έχει δίκαιο; Κάτι δεν πάει καλά εδώ".
    Και του απαντά ο Χότζας: "Κι εσύ έχεις δίκαιο"!

    Ο Γέρων Ευστράτιος συμμετέχει και στις συνεντέύξεις με τον π. Θεόδωρο Ζήση (συμφωνώντας με τα της οικονομίας όπως ο π.Θεόδωρος την εννοεί), και στις συνεντεύξεις του Μοναχού Σάββα (συμφωνώντας στα περι της Ακριβείας).
    Μήπως ξέρει κανείς να μας πεί τι ακριβώς πιστεύει;
    Ιω.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/18, 8:01 μ.μ.

      Ο πιστός κόσμος όμως γυρνάει την πλάτη σε αυτή την διγλωσσία και την ασάφεια. Χαρακτηριστικο παράδειγμα η συγκεκριμένη σύναξη που αν και έγινε στην καρδιά της Αθήνας συγκέντρωσε μετα βίας 50 άτομα!!

      Α.Να.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/5/18, 8:30 μ.μ.

      Αφού και ο π.Σάββας,κατά την λήξη της ημερίδας στο Ωραιόκαστρο,είπε μπροστά στην κάμερα ότι δεν έχουν κάποια διαφορά οι θέσεις των αγιορειτών με αυτές του π.Θεόδωρου Ζήση!Όποιος αμφιβάλει ας δει το βίντεο.

      Π.Σάββα δεν μας απάντησες! Δεν σας κατηγορούν ότι "βρίζετε τους αγίους" όπως δήλωσες,αλλά ότι "αμφισβητείτε την αγιότητα του Αγίου Παισίου και του Αγίου Πορφυρίου"!

      Τα χαρτάκια με τις ερωτήσεις που σας έδωσαν,τα απαντήσατε όλα? Ή μήπως απαντήσατε σε όσα θέλατε εσείς?

      Γιατί καταργήσατε τις προφορικές ερωτήσεις? Μήπως γιατί δεν σας συμφέρει να ακούγονται οι δικαιολογημένες απορίες και ενστάσεις του κόσμου?

      Και σχετικά με τον ρόλο που έπαιξαν και εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι φανατικοί παλαιοημερολογίτες πολύ κοντά σας,στο να γυρίσουν όλοι οι αποτειχισμένοι ιερείς με το παλαιό ημερολόγιο "μέσα σε μια νύχτα",οι φήμες κυκλοφορούν και εξαπλώνονται ξέρετε.Μην νομίζετε ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει.

      Συγχωρέστε με,αλλά σας παρακαλέσαμε πολλές φορές για διαφάνεια και ενότητα,και απότι φαίνετε μας περιφρονείτε.Ούτε διαφάνεια εμπνέει η ημερίδα που κάνατε,ούτε επιθυμία για ενότητα δείχνει η σταθερή σας προτίμηση να εμφανίζεστε και να συνεργάζεστε μόνο με τους "δικούς" σας.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/5/18, 6:56 μ.μ.

    ΟΤΙ ΟΛΟΙ..!ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέτε: "ΟΤΙ ΟΛΟΙ..!ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!"

      Άρα και ο Χότζας και οι αντίδικοι είχαν κατ΄εσάς δίκαιο!!
      Κινείστε όμως έτσι εκτός της ανθρωπίνης λογικής γιατι θεωρείτε την διαφωνία ώς ένα ουδέτερης ποιότητας και αξίας συμβάν, ιδίου και ισάξιου αποτελέσματος με την συμφωνία!
      Προφανώς αδυνατείτε να καταλάβετε την ουσία των λέξεων και νοημάτων.
      Δυστυχώς όμως αυτη η σύγχυση σας είναι τραγική όταν την εισάγετε σε ζητήματα που φορούν την σωτηριώδη Πίστη.
      Ιω.Ρ.

      Διαγραφή
    2. Τίποτα αγαπητέ κύριε Ρίζο δεν γίνετε τυχαία σήμερα εν έτη 2018. Μην ακούτε τίποτα.Ουτε συνχηση υπάρχει ούτε τίποτα.Θελουνε την πίστη στα μέτρα τους μέχρι εκεί που δεν θα πάνε στο μαρτύριο made in Αρχοντωνη.Γι αυτό κάνουνε το Χότζα.Γι αυτό περιμένουμε τάχα μου τάχα μου ότι κάποια δυνατά δογματικά θέματα θα τα λύσει ορθόδοξη οικουμενική σύνοδος όπως το ημερολογιακό και γενικότερα για τους είδη αποτειχισμενους.Τα ρίχνουμε σε μια μελλοντική σύνοδο και ο κάθε αποτειχισμενος είναι ελεύθερος να διαλέξει οπως εκείνος νομίζει.Αυτο τους βόλευει όπως και αυτό δίνει χαρά στη Δεσποτοκρατεια και στους βοσπορειτες.Και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα.Ενα πράγμα τους ξεβολευει και τους καίει.Μη τυχών και συναινοηθουνε και πράξουμε όλοι μαζυ οι αποτειχισμενος σαν μια γροθιά με καθόλου διάφορες στα θέματα της πίστεως .Τότε να δης πραγματικά το τι σημαίνει νέα τάξη πραγμάτων και Δεσποτοκρατεια.Τοτε θα αρχίσει η πραγματική μαρτυρία.Μεχρι τότε καλά κουράγια να έχεις αγαπητέ συνονοματε Ιωάννη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/5/18, 12:45 π.μ.

      Καταπληκτικο συμπέρασμα...όλοι τελικά εχουν δίκιο!
      Να μου το θυμηθειτε αδερφοι θα καταληξουμε να κανουμε αντι-οικουμενιστικους διαλογους στα προτυπα των διαθρησκειακων διαλογων! Καμία αναφορα σε δογματικες διαφορες, γιατι σπιλώνουν την εικόνα ενότητας που θελουμε παση θυσια να περασουμε...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/5/18, 8:22 μ.μ.

    Όλοι όσοι ξέρουμε λίγο (οι ξενοι)τα ελληνικά παρακολουθουμαι με πολύ προσοχή στους Έλληνες Πατέρες .....επειδή αυτοί βρίσκονται στήν πρώτη γραμμή του Αγώνα των Αποτειχιζομενων...
    Χαρηκαμαι πολύ όταν είδαμε μαζί τούς Πατέρες ;τον Ευστράτιο και τον Σάββα ....όμως μας στενοχωρει ενα πράγμα;
    εάν θέλουν οι Αγιορειτες Πατέρες να ενωθούν όλοι οι Αποτειχιζομενοι στον Κόσμο ,τότε γιατί δεν απαντάται στίς ερωτήσεις και αποριες μας?
    είναι γνωστό για σας Πατέρες η' όχι ;? ότι η Γεωργιανή, Ρωσσικη και Βουλγαρικη Συνοδοι απαρνειθεικαν τα ,,Κολιμπαριου"....όμως η Ρωσσικη και Γεωργιανή Εκκλησίες παραδέχτηκαν τον Πάπα Ρώμης !!!?
    στήν Γεωργία και στήν Ρωσσία αρκετή Πατέρες έχουν κάνει την αποτειχιση γιαυτο το λόγω !
    Ποτέ δεν μίλησε δημόσια γιαυτο το θέμα ούτε ο π.Σάββας ούτε ο π.Θεόδωρος Ζήσης ούτε ο Π.Επιφάνειος....
    δεν μιλάμε επίτηδες για τον Γερ.Ευθύμιο, γιατί αυτος δεν ταξιδεύει στίς ξένες Χώρες .....
    εάν δεν θέλουν Σεβαστή Πατέρες να ασχοληθούν για αυτά τα ζητήματα ,τότε καλύτερα να πουν,ότι δεν μπορούν να βοηθεισουν ούτε με τα λόγια τούς Ορθόδοξους στίς άλλες Χώρες ........

    Οι Αδελφότητα τής Μονής Αγ.Γεωριου(Γεωργία )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατέρες της Μονής, αν είστε πραγματικά κάποιας μονής.
      Τα τηλέφωνα των αποτειχισμένων στην Ελλάδα δεν τα έχετε; Λογικά τα έχετε.
      Αν δεν τα έχετε, πείτε μας (μέσω εμαιλ) να σας τα στείλουμε.

      Αν πραγματικά θέλετε να προσκαλέσετε κάποιον, υπάρχει εύλογος τρόπος να γίνει αυτό. Δεν ανακοινώνουμε στο διαδίκτυο "γιατί δεν μιλάει γι αυτό ή γιατί πάει εκεί". Τον προσκαλούμε.
      Τους στείλατε γράμματα; Τους τηλεφωνήσατε; Τους ενημερώσατε και σας αγνόησαν; Δεν νομίζουμε.

      Διαγραφή
    2. ,,ο Παιδαγωγός "ευχαριστουμαι για την απάντησή σας...Κυριε εγω προσωπικά εχω κάνει επικοινωνία με τον π.Σάββα λαβριωτη με το τηλεφωνο....μαληστα ειχαμαι και καλή σχέση Μεταξύ μας.
      στήν Σύναξη του Ορεωκαστρο ο Ηγούμενος μας του εστειλε ένα γράμμα ,απο τοτε εχασαμαι τον π.Σαββα... θα σας πω και το όνομά μου οταν θα μάθω το ,,mail σας...έχουμε κάνει την αποτειχιση απο 2016-10 οταν ήρθε στην Τηφληδα(Προτεβουσα) ο Πάπα Φραντσέσκο....απο τοτε περασαμε πολλές δυσκολίες ....εσείς αν γνωρίζετε τον π.Σάββα πειτε του αυτά .....
      επίσης Παρακαλώ πείτε μας πώς να μάθω το-mail οποιονδήποτε που θα παραδόσει το γράμμα μας στον Γερ.Ευθύμιο...
      Ηγούμενος Ζωσημος και οι Πατέρες της Μονής .....
      mail : megrelipartizani@gmail.com

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/5/18, 9:16 μ.μ.

    Παρακολουθησαμε μετα μεγαλης προσοχης την συναξη ορθοδοξων κρητων με τους αγιορειτρς πατερες να εχουν το κυριο λογο.Τετοια παγωνια εκ μερους των ομιλητων και ακροατων δεν το περιμεναμε.Πιστευουμε να το πηρανε το μαθημα τους οι εν λογω ομιλητες.Τα ιδια και τα ιδια και τιποτ αλλο.Ερωτημα.Τι θα κανουμε επιτελους οι αποτειχισμενοι εαν ερθουν νεοι σε ποια παραταξη να πανε;Τι σκεπτεστε για το αυριο; Τιποτα τιποτα τιποτα απ ολα αυτα.Τα πνευματικα τους καθηκοντα που θα τα ακουμπησουνε οι αποτειχισμενοι;Σε ποιους να πανε για κατηχηση για να ξεκουρασθουν;Εδω υπαρχει μεγαλο κενο.Δυστυχως μονο η εξουσια σας ενδιφερει και ποια εξουσια;Η αρωστημενη καλογεριστικη μοναρχια.Απο αυτο το συνδρομο πασχετε.Οσο βλεπαμε την παγωνια του ακροατηριου ενα τους ελειπε ο πασατεμπος για να περασει η ωρα.Κριμα κριμα κριμα.Πως καταντησαμε ετσι.Η ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ ΠΩΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/5/18, 7:58 π.μ.

    Σεβαστοί πατέρες ευλογείτε. Αυτό που δεν είδαμε στην σύναξη σας είναι το πώς θα υπάρξει ενότητα μεταξύ των αποτειχισμενων και πως θα διακονούνται οι πιστοί που συναντουν προβλήματα ποιμαντικα. Για παράδειγμα θα μπορούσε ο π. Χαρίτων η ο π. Ευστράτιος να τελέσει μια βάπτιση ή ενα γάμο σε αποτειχισμενους σε ιδιωτικό εκκλησάκι; Θα μπορούσαν να εξομολογησουν όπου δεν υπάρχει ιερέας αποτειχισμενος; Κατά τα άλλα υπάρχουν κενά που δεν απαντήθηκαν. Πάντως ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.