Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

“ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.”


Μία βόμβα στην Ευρώπη 


Δυναμίτης στα ελληνικά θεμέλια

Δημοσίευμα της εφημερίδας Αγώνας, Δεκέμβριος 2018
Η μικρή αυτή εφημερίδα που λειτουργεί στο χώρο της δημοσιογραφίας επί είκοσι δύο χρόνια με εντιμότητα, θέλει η πληροφόρηση να είναι άψογη, να λέει την αλήθεια στο λαό, στον πολύ λαό και ανοίγοντάς του τα μάτια να αντιλαμβάνεται την ιστορική πορεία, τα πρόσωπα και τα γεγονότα, να τεντώνει τα αυτιά του ώστε να συλλαμβάνει ακόμα και τις πιο μυστικές διαβουλεύσεις, τις συμφωνίες ή τις προδιαγραφές, και όλα όσα λέγονται πίσω από το παραπέτασμα, που δεν ανεβαίνουν στο προσκήνιο ή ανεβαίνουν στρεβλωμένα, πλαστογραφημένα, μασκαρεμένα και αγνώριστα, επιβάλλοντας μεθοδικά τις αποφάσεις των αθέατων ή ανώνυμων κέντρων.
Αυτό το χρέος ανέλαβε να εκπληρώσει η εφημερίδα μας καταθέτοντας τα γεγονότα και τις ζωντανές εμπειρίες μετά από εξονυχιστικό έλεγχο, ώστε να μην παραπλανούν, αλλά να κατατοπίζουν και να ενημερώνουν ακριβοδίκαια.
Αυτά έπραξε για χρόνια με πολλά άρθρα και για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, καταγράφοντας με πιστότητα τα γεγονότα και την αγωνία των καθημερινών εξελίξεων.
Ένα από τα πολλά, είναι κι αυτό που δημοσιεύσαμε τον Μάιο του 2015 στο φύλλο 216 με τίτλο: “Σατανικό σχέδιο για την γενοκτονία των Ευρωπαίων». Υπήρξε προφητικό, διότι με την υπογραφή στο Μαρακές του Μαρόκου προ ολίγων ημερών (10-11 Δεκεμβρίου 2018) ήρθε η εποχή που θα τινάξει στον αέρα σύνορα και κράτη… Ο Θεός να μας φυλάξει!!!
Πρόκειται για ένα “σύμφωνο” με συγκεκαλυμμένους όρους σε ό,τι αφορά
τους πραγματικούς στόχους και επιδιώξεις, και το οποίο θα αποτελέσει ταφόπλακα αφ’ ενός για το θεσμό του έθνους και αφ’ ετέρου για την ακεραιότητα των ευρωπαϊκών κοινωνιών που θα γίνουν έρμαιο των μεταναστευτικών ροών από Ασία και Αφρική, με ορατή, σε μερικά χρόνια, την ισλαμοποίησή της.
Η Νέα Τάξη προχωρά ακάθεκτα. Μετά την υπογραφή στο Μαρόκο (το μη δεσμευτικό) του «Παγκόσμιου Συμφώνου για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση» (Global Migration Compact), μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή το σχέδιο του γνωστού και περιβόητου Coudenhove Kalergi, τον θεωρούμενο ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove Kalergi με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια ηγέτες Ευρωπαίοι που έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ των βραβευμένων είναι ο Πρόεδρος Λετονίας Freiberga (2006), η Γερμανίδα Ang. Merkel (2010), ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Ρομπάλι, κ.α.
Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, με αποκλειστικό σκοπό και στόχο τη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μιας ομοσπονδίας εθνών κάτω από την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Το πρώτο βήμα ήταν η Ευρωπαϊκή ενοποίηση με την δημιουργία μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης.
Στην πρώτη ομάδα δημιουργίας συγκαταλέγονταν οι Tomas Masazyk και Edvard Benes – Τσέχοι πολιτικοί –, ο τραπεζίτης Max Warburg, που διέθεσε και τα πρώτα 60.000 μάρκα, ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel, ο πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner, που ανέλαβε και την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης», Γάλλοι και Ιταλοί κ.α. πολιτικοί.
Η ιδεολογία του σχεδίου
Ο Kalergi στο βιβλίο του, “Praktischer idealismus” (Πρακτικός Ιδεαλισμός) στο ιδεολογικό μανιφέστο δήλωνε: Οι κάτοικοι των μελλοντικών “Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης” δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Ήταν ξεκάθαρος ότι, θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.
Ο Kalergi διακήρυσσε την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών, [Αυτό το είχε προβλέψει ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος σε ομιλία που είχε κάνει στις 10-11-1991 λέγοντας: «Προσέξτε αυτό το σημείο που θα σας πω. Ενώ ο Θεός καθορίζει σύνορα εις τους λαούς (όπως λέγει ο Απ. Παύλος στους Αθηναίους “ορίσαςπροστεταγμένους καιρούς και τας οροθεσίας της κατοικίας αυτών”…) ο αντίχριστος θα σπάσει τα σύνορα των λαών και θα γίνει κοσμοκράτωρ εφ’ όλης της γης… Αν δείτε λοιπόν ό,τι γίνεται τώρα με την Ευρώπη, ένα παρακάτω βήμα είναι να μην υπάρχουν σύνορα. Τότε θα πείτε ότι έρχεται ο αντίχριστος. Όλα αυτά είναι προπαρασκευή της Βασιλείας της αυτοκρατορίας του αντιχρίστου» (δημοσιεύτηκε “Αγώνας” Νοεμ. 2018)], μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση, προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόεμνη από μια ελίτ, μετατρέποντας τους ομοιογενείς λαούς, σε μια μικτή φυλή μαύρων, λευκών και Ασιατών. Ποια όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ’ αυτού: «Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα, θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνισή της με τους αρχαίους Αιγυπτίους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων…». (εφ. “Αγώνας” φ. 216/Μάιος 2015).
Την ίδια τακτική υπονόμευσης υποστηρίζουν και σήμερα αρκετά σκοτεινά πρόσωπα όπως ο Brian Wheeler εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση που ανέφερε στο BBC: «Η Ε.Ε. θα πρέπει να “κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει” την “ομοιογένεια” των κρατών μελών της».
Ο Peter Sutherland (άτομο με σημαντική θέση στην Goldman Sachs, στο χώρο της ενέργειας – πρώην πρόεδρος της ΒΡ – επικεφαλής του Παγκόσμιο Φόρουμ για την μετανάστευση, θαμώνας της λέσχης Bilderberg) δήλωσε, ότι: «Η μελλοντική ευημερία των πολλών κρατών της Ε.Ε. εξαρτάται από το αν θα γίνουν πολυπολιτισμικά». Και ως βασικό επιχείρημα μάλιστα χρησιμοποίησε τη γήρανση ή τη μείωση του γηγενούς πληθυσμού στη γηραιά ήπειρο.
Ο David Noakes, Άγγλος πολιτικός σχολιαστής – άνθρωπος του συστήματος – δήλωσε στο πρακτορείο Russia Today: «Ο τελικός σκοπός είναι να εξαλείψουν τα έθνη στην Ευρώπη και αυτό θα γίνει αν ο αριθμός των μεταναστών υπερβεί τον αριθμό του αρχικού πληθυσμού».
International Organization for Migration του ΟΗΕ που βασίζεται στην Ατζέντα 21, λέει: «Οι μετανάστες είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη, τόσο της χώρας αποστολής, όσο και της χώρας υποδοχής τους».
“Το Παγκόσμιο Σύμφωνο για
την μετανάστευση του ΟΗΕ”
Το Σύμφωνο αυτό, απώτερο σκοπό έχει να αλλάξει όλα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα τινάζοντας σύντομα στον αέρα, σύνορα και εθνικά κράτη. Και δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά αντίδραση, διότι συστημικά τα Μ.Μ.Ε. τα σκέπαζαν παίζοντας το δικό τους παιχνίδι. Στην χώρα μας δε κανείς δεν ασχολείται με την άθλια αυτή Συμφωνία, που τελικό και μοναδικό σχέδιο έχει τον εξοβελισμό του Χριστού από την Ορθόδοξη Ελλάδα, γιατί, σαν κυβερνήσεις άθεες και μασονικές, μετά βίας ανέχονταν την υπάρχουσα κατάσταση – για να μην πούμε ότι ευχαρίστως θα δέχονταν ένα γιγάντιο τσουνάμι μετανάστευσης και την εγκατάσταση μιας παγκόσμιας δικτατορίας του αντιχρίστου.
Διαβάζοντας το Σύμφωνο αυτό προσεκτικά, διαπιστώνεις ότι ανάμεσα στις γραμμές αυτές η εν λόγω προσχεδιασμένη και τεχνικά ενεργούμενη και προωθούμενη μετανάστευση, κρύβει κοινωνικές, “πυρηνικές” βόμβες ή γιγαντο-παγίδες.
Ας δούμε όμως τι περιλαμβάνει αυτό το νέο Σύμφωνο που έως τώρα κάθε χώρα ήταν υποχρεωμένη να δέχεται και να φιλοξενεί πολίτες άλλων κρατών που διώκονταν ή κινδύνευαν στη χώρα τους για πολιτικούς, θρησκευτικούς κ.λ.π. λόγους. Τότε ήταν υποχρεωμένη να δίνει τη δυνατότητα στα άτομα αυτά να παραμείνουν στη χώρα που επιθυμούσαν και να εργάζονται εφ’ όσον βέβαια υπέβαλαν τα σχετικά έγγραφα.
Μετά την υπογραφή του Συμφώνου όλα άλλαξαν διότι διαγράφεται αυτόματα οποιαδήποτε διάκριση μεταξύ νόμιμου και παράνομου μετανάστη. Τώρα όποιος θέλει μπορεί να μεταναστεύει στην Ελλάδα ή σε όποια χώρα θέλει, αφού κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον ενοχλήσει! Δηλαδή ζούμε ένα μπάχαλο!
Όπως καταλαβαίνει κανείς, το Σύμφωνο αυτό γίνεται για πρώτη φορά νομικό εργαλείο στα χέρια των απανταχού δουλεμπόρων (Σόρου, Ρότσιλντ, Ροκφέλερ… αφεντάδων των ISIL &I SIS!!!). Ο έλεγχος των συνόρων, που αποτελούσε την υπέρτατη έκφραση της εθνικής κυριαρχίας και κρατικής οντότητας, τώρα καταργείται και νομιμοποιείται η διαρκής και απρόσκοπτη μετανάστευση των πληθυσμών χωρίς προϋποθέσεις για τα δήθεν «ανθρώπινα δικαιώματα». Και αφού, πλέον, δεν θα υπάρχουν λαθρομετανάστες, τότε δεν θα απαιτούνται συνοριακοί έλεγχοι και ούτε, φύλαξη συνόρων.
Μπορούμε να φανταστούμε, μόλις κατοχυρωθεί διεθνώς και με την υπογραφή μας αυτό το «δικαίωμα», πόσο θα αυξηθούν οι ροές μεταναστών προς την Ελλάδα και πόσα προβλήματα θα προκύψουν; Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα με το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση” που πολιτικοί και Μ.Μ.Ε. μας κρύβουν.
Με τον ύπουλο αυτό τρόπο οι κοσμοκράτορες της Νέας Τάξης (Ρότσιλντ…) σχεδιάζουν να επιλύσουν “ειρηνικά” ακόμα και τις “εθνοτικές διαμάχες” αφού η μετακίνηση και η ελεύθερη εγκατάσταση, σε λίγο, θα γίνουν πλειοψηφία. Τότε κατ’ εντολήν των αφεντάδων της παγκοσμιοποίησης θα πραγματοποιηθεί το περίφημο «Δόγμα Οζάλ» που έλεγε: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και τελειώνουμε πια με αυτούς».
Αρκετές χώρες-μέλη συνειδητοποίησαν το πραγματικό, απάνθρωπο, κρυφό και φρικτό περιεχόμενο του σχεδίου με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση, και άρχισαν, η μία μετά την άλλη, να αρνούνται την υπογραφή του αποσυρόμενοι ή απορρίπτοντάς το.
Πρώτος που το κατάλαβε και το έκρινε “ασύμβατο” με τη δική του πολιτική ήταν ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος πρώτα διέκοψε την χρηματοδότηση του ΟΗΕ για την μετανάστευση και δεύτερο, από το βήμα του ΟΗΕ τον περασμένο Σεπτέμβριο, απέρριψε το “δόγμα της παγκοσμιοποίησης” και περιέγραψε την «ανεξέλεγκτη μετανάστευση ως απειλή για την εθνική κυριαρχία των ΗΠΑ». Η δε πρεσβευτής του στον ΟΗΕ Νίκι Χέλλι, δήλωσε επί λέξει: «… Οι αποφάσεις μας για τις πολιτικές όσον αφορά τη μετανάστευση πρέπει να λαμβάνονται πάντα από τους Αμερικανούς και μόνο τους Αμερικανούς. Εμείς θα αποφασίζουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ελέγχουμε τα σύνορά μας και σε ποιον θα επιτρέπεται να εισέρχεται στη χώρα μας…».
Μετά τις αμερικανικές αντιδράσεις ήρθαν να προστεθούν της Αυστραλίας, του Ισραήλ και πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον δήλωσε, πως το Σύμφωνο δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας, και υπάρχει, «κίνδυνος να ενθαρρύνει την παράνομη είσοδο στην Αυστραλία… γιατί δεν κάνει επαρκή διάκριση ανάμεσα στους ανθρώπους που μπαίνουν στην Αυστραλία παράνομα και εκείνους που έρχονται με τον σωστό τρόπο».
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπ. Νετανιάχου είπε: «Έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε τα σύνορά μας από παράνομους εισβολείς. Αυτό κάνουμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε». Η Ιταλία που αντιλήφθηκε τους κινδύνους είπε όχι στο Σύμφωνο και ο κυβερνητικός Σαλβίνι δήλωσε: «Δεν θα αφήσουμε τη χώρα μας να αυτοκτονήσει».
Παρόμοια ήταν και η αντίδραση από Ουγγαρία, Πολωνία, Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Βουλγαρία, Κροατία, Εσθονία, Βραζιλία, Δομινικανή Δημοκρατία, Σλοβενία, Δανία, Σλοβακία. Και ο κατάλογος που λένε ΟΧΙ στο Παγκόσμιο Σύμφωνο (Ελεύθερης) Μετανάστευσης συνεχώς μεγαλώνει.
Στην Γαλλία “έχει ξεσπάσει πόλεμος” για την δουλική στάση του Προέδρου Μακρόν όσον αφορά το Σύμφωνο. Δέκα Γάλλοι Στρατηγοί με πρώτο τον Στρατηγό Antoine Martinez, ένα Ναύαρχο, ένα Συνταγματάρχη και τον πρώην Υπουργό Άμυνας Charies Hillon έστειλαν επιστολή με την οποία τον κατηγορούν για απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας και τον θεωρούν ένοχο για προδοσία καλώντας τον να σταματήσει δραστικά την μετανάστευση στη Γαλλία.
Η επιστολή αυτή δημοσιεύτηκε σε μερικές ηλεκτρονικές ιστοσελίδες αμετάφραστη και “αγνοήθηκε” από συστημικά Μ.Μ.Ε. που αντιπροσωπεύουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκοσμιοποίηση και αυτό για να μην την μάθει ο κόσμος.
Εμείς, θα τους αγνοήσουμε και θα δημοσιεύσουμε αποσπάσματα της επιστολής.
«Κύριε Πρόεδρε. Πρόκειται να υπογράψετε το παγκόσμιο και συμπαγές πρόγραμμα ασφάλειας τακτικής μετανάστευσης… ενώ το 80% του γαλλικού λαού πιστεύει, πως είναι απαραίτητο να σταματήσει δραστικά η μετανάστευση. Αποφασίζοντας μόνος σας να υπογράψετε αυτήν την συμφωνία, θα προσθέσετε έναν επιπλέον λόγο για επανάσταση και θυμό, σε έναν ήδη κακοποιημένο λαό. Θα μπορούσατε να είστε ένοχος για άρνηση της δημοκρατίας και για προδοσία κατά του Έθνους…
Στην πραγματικότητα, το γαλλικό σύστημα άργησε να συνειδητοποιήσει την αδυναμία του να δεχθεί τόσους πολλούς ανθρώπους, με τόσες διαφορετικές κουλτούρες, οι οποίοι έχουν οργανωθεί τα τελευταία 40 χρόνια σε περιοχές που δεν υποβάλλονται πλέον, στους νόμους του Κράτους.
Εμείς υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία του Στρατηγού Martinez, ενάντια στην υπογραφή αυτής της συμφωνίας, η οποία πρέπει να ενστερνιστεί από τα κράτη-μέλη των Ηνωμένων Εθνών στη Σύνοδο του Μαρακές»!
Αυτό που βιώνει σήμερα η Γαλλία το είχε προείδει ο π. Παΐσιος το 1988: «Άσ’ τους αυτούς που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και τους χτίζουν τζαμιά. Αργότερα θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν…» (τόμος Β΄/2η έκδοση, σελ. 365).
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
Η χώρα μας έχει εξαθλιωθεί από τα Μνημόνια και το δημόσιο χρέος έχει εκτιναχτεί στα ύψη. Τα νησιά και η ενδοχώρα γέμισαν από μετανάστες. Η παράνομη μετανάστευση πριμοδοτείται από την κυβέρνηση με δημόσια επιδόματα, παραχώρηση τροφής και στέγης, ο δε πρωθυπουργός, χωρίς καμιά ενημέρωση της Βουλής και του λαού, πήγε στο Μαρακές του Μαρόκου και με την υπογραφή του επικύρωσε το Σύμφωνο, λέγοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Ο ελληνικός λαός παρά τις δυσκολίες και τις σκληρές συνθήκες τις οποίες βίωνε, έδειξε στον κόσμο πώς να φερόμαστε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, βασιζόμενοι στην αλληλεγγύη… Το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση είναι ένα εργαλείο που θα δώσει στη διεθνή κοινότητα ένα σύνολο κανόνων που θα διέπουν τη διαχείριση της μετανάστευσης… Υπό αυτή την έννοια δεχόμαστε να προστατέψουμε τις ζωές των μεταναστών και να θέσουμε τις ζωές τους ως την απόλυτή μας προτεραιότητα. Να διασφαλίσουμε και να γίνουμε θεματοφύλακες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα υπευθυνότητα την παιδική ευαισθησία και το κράτος δικαίου».
Με όλα τα παραπάνω, επί της ουσίας, γίνεται κατάργηση των συνόρων, οδηγούμεθα σε πλήρη υπονόμευση της εθνικής μας φυσιογνωμίας, ταυτότητας και ύπαρξης. Η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας, μας οδηγεί σε παγκοσμιοποίηση των Εθνών με άμεσα αποτελέσματα την απώλεια εθνικής ταυτότητας ιστορικών φυλών – όπως η δική μας Ελληνική φυλή. Αυτό συντελείται τα τελευταία 20 χρόνια σε όλα τα επίπεδα. Τόσο ως προς την μείωση του πληθυσμού, όσο και ως προς την αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που μιλούν, ζουν και πορεύονται με διαφορετικά ήθη, έθιμα και θρησκεία.
Δηλαδή η Ελλάδα, μια ομοιογενής χώρα του 98,5% Ελλήνων, έχει μεταβληθεί στα τελευταία χρόνια τόσο, ώστε ένας στους τέσσερις κατοίκους να είναι ξένος ή με χωρίς ελληνική συνείδηση!
Τώρα ο καθένας εύκολα μπορεί να μαντέψει, ότι σύντομα θα υπάρξουν τραγικά προβλήματα, απρόβλεπτοι εφιάλτες και απροσδιόριστοι κίνδυνοι που δεν θα τους χωράει ούτε καν ο νους των ανθρώπων.
Γι’ αυτό στώμεν καλώς. “Κάλλιον το προλαμβάνει ή το θεραπεύειν”.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.