Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Οι Ποιμένες στρώνουν τον δρόμο της Πανθρησκείας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων! Αυτό είναι το δικό τους ΟΧΙ στην αίρεση!


Το θρησκευτικὸ ΟΧΙ: Ὁ λαὸς καὶ οἱ μαθητές, καθοδηγοῦνται ἀπὸ τοὺς Ποιμένες του, νὰ ὑποδεχθοῦν τὸν αἱρεσιάρχη καὶ ἀρχηγέτη τοῦ Οἰκουμενισμοῦ Πατριάρχη μὲ σημαῖες καὶ λάβαρα. Νέα Μηχανιώνα, 27/10/2013


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/10/13, 12:47 μ.μ.

    Δεν είναι σωστό να συκοφαντείτε τις Ορθόδοξες Χριστιανικές Αδελφότητες. Μην γίνεστε τόσο άδικοι! Γίνεστε καταγέλαστοι δεν το καταλαβαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/13, 1:12 μ.μ.

    Ανώνυμε 3:47 δεν συκοφαντείται κανείς, όταν διατυπώνεται η αλήθεια, αλλά όταν διατυπώνονται ψευδείς θέσεις. Εδώ εκφέρεται η πραγματικότητα.
    Εσύ δεν γνωρίζεις ότι οι Αδελφότητες έχουν θεολόγους και αρχιμανδρίτες στις διάφορες Μητροπόλεις. Δεν γνωρίζεις ότι οι Αρχιμανδρίτες τους επικοινωνούν με Επισκόπους Οικουμενιστές; Πώς, αλήθεια, ανέχονται να συλλειτουργούν και να μνημονεύουν π.χ. τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο, που διατύπωσε (και ακόμα δεν ανακάλεσε) την αιρετική δοξασία περί διηρημένης Εκκλησίας, τον μετα-πατερικό μητρ. Δημητριάδος Ιγνάτιο, τον Καλαβρύτων Αμβρόσιο που διακήρυξε ότι "ποτέ δεν θα σας διδάξω ότι οι παπικοί είναι αιρετικοί" γιατί το "filioque δεν είναι αίρεση, αλλά θεολογούμενο";
    Ποιός λοιπόν είναι άδικος και καταγέλαστος; Και αυτό είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι, και δεν το καταλαβαίνεις ούτε εσύ, ούτε αυτοί, ότι κολάζονται σ' αυτή την επικοινωνία, επειδή γνωρίζουν την σχετική διδασκαλία της Εκκλησίας, περί απομακρύνσεως από τους "κοινωνοῦντας τοῖς αἱρετικοῖς"! Δὲν εἶναι ἀνεύθυνοι, ὅπως ὁ λαὸς που δὲν ξέρει, ή αμφιβάλλει, ή ἔχει πεισθεί να κάνει υπακοή στους πνευματικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/10/13, 2:31 μ.μ.

    Ανώνυμε 4,12 π.μ. δεν είναι σωστό να λέτε την συκοφαντία σαν αλήθεια! Συμφωνείς μαζί με την συκοφαντική ανάρτηση; Γίνεσαι και εσύ καταγέλαστος και συκοφάντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/10/13, 2:33 μ.μ.

    Όποιος συλλειτουργεί και μνημονεύει με τον Μεσσηνίας και τον Δημητριάδος να τον κατονομάσετε και μην συκοφαντείτε όλους. Ντροπή σου συκοφάντη 4,12 πμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/10/13, 9:11 μ.μ.

    Είναι συκοφαντική η ανάρτηση γιατί βάζετε στην ίδια μοίρα όλες τις Αδελφότητες σαν να είναι το ίδιο πράγμα και σαν να υπακούουν χωρίς αντίρρηση όλες στους κακούς επισκόπους και σε όλα!

    Λίγη ντροπή βρε παιδιά!

    Χαράλαμπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/10/13, 9:51 μ.μ.

    Φίλε, ποιας Αδελφότητα οι υπεύθυνοι απομακρύνθηκαν από τους αιρετικούς Επισκόπους; Ποια Αδελφότητα κατήγγειλε ως αιρετικό τον Πατριάρχη; Όπως έχουν ευθύνη να καταγγέλλουν ως αίρεση τον Οικουμενισμό (και οι περισσότερες αυτό το κάνουν), έτσι έχουν την ίδια ευθύνη να καταγγέλλουν τους φορείς του Οικουμενισμού (Πατριάρχες και Επισκόπους) και να απομακρύνονται από αυτούς. Ή μήπως αυτό το λένε κρυφά, μήπως και το ακούσει κάποιος Δεσπότης και τους "διώξει" από την Μητρόπολή του;
    Ο π. Θεόδωρος Ζήσης (με μέρος της τακτικής του οποίου διαφωνούμε και το γράψαμε), την μη αναφορά των ονομάτων των αιρετικών, που οφείλεται σε δειλία ή συμφέροντα, την ονόμασε "αίρεση του ονοματοκρυπτισμού".
    Ανάφερέ μας λοιπόν, ποιες Αδελφότητες κατήγγειλαν τον Βαρθολομαίο ως αιρετικό, ή τον Ζηζιούλα, ή τον Δημητριάδος, ή τον Μεσσηνίας (που παραπάνω αναφέρετε ως διδάσκων την αίρεση "περί διηρημένης Εκκλησία), ή τον Σύρου, και τότε να διατυπώνεις κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.