Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

"Η Αλήθεια να λέγεται...", Νικολάου Πανταζή.



Η ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΒΛΑΣΦΗΜΗ

ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ

"ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΩΝ"

 του Αποτειχισθέντος θεολόγου Νικολάου Πανταζή

Στις 7 Δεκεμβρίου 1965, ο Φιλοπαπικός, Λατινόφρων και Μέγας Αρχι-Οικουμενιστής-Νεωτεριστής Πατριάρχης Αθηναγόρας, σε συνεργασία-συνομωσία με τον Πάπα Παύλο τον ΣΤ' προχώρησαν από κοινού, στην Ιστορική, Προδοτική, Αντορθόδοξη και τελείως άκυρη, "Άρση των Αναθεμάτων".
Αυτό συναποτέλεσε στον ολοκληρωτικό εξευτελισμό της Παγκοσμίου Ορθοδόξου Εκκλησίας, καταπάτηση θεσμών, ακύρωση των Ιερών Κανόνων, Αχρήστευση των Θεοπνεύστων Οικουμενικών Συνόδων, παντελή περιφρόνηση της Πατερικής Παραδόσεως, εξάλειψη απαράβατων δογματικών Αληθειών της Ορθοδοξίας, απονεύρωση δυνάμεων και απονέκρωση εκκλησιαστικής συνειδήσεως.
Όλα αυτά, και περισσότερα και χειρότερα, με μίαν απροσδόκητη, απροετοίμαστη, ανενημέρωτη, μονο-ανδρική, ατομική, ιδιοπρόσωπη, ιδιόρρυθμη, λίαν τολμηρή και άκρως επικίνδυνη κατάργηση Θεοπνεύστων θεσμών και θεσπισθέντων Ιερών Κανόνων.
Ποιό είναι το περισσότερο και το χειρότερο; Αυτή η Άρση των Αναθεμάτων, η Άρση του Σχίσματος και η επάρατη, Παπόφιλη Αλλαγή του Ημερολογίου συνετέλεσε στο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ και ΑΙΣΧΙΣΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ του Άραφου Χιτώνος του Χριστού!
Και δεν είναι καθόλου μικρό αυτό, καθόλου περιφρονητέο. Η αλλαγή αυτή καθευτή δεν είναι το κακό, αλλά τα απόκρυφα κίνητρα και οι απώτεροι σκοποί που εξυπηρετούν την Ψευδοένωση και υπηρετούν τη διαιώνιση της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού.
Αυτή η Άρση των Αναθεμάτων σηματοδότησε την επίσημη πλέον ιστορική πορεία της Ελλαδικής Εκκλησίας στη Νέα Εποχή. Επέφερε τη σιχαμερή μελο-ποίηση στο Αντίχριστο ΠΣΕ και αναδιπλώνει σταδιακά τις προφητείες και τα σημεία των καιρών.
Όπως εκ των πραγμάτων αποκαλύφθηκε, η αρχική και κύρια επιθυμία και των δύο πλευρών, ήταν το "Κοινό Ποτήριο" (Ιntercommunion), η Μυστηριακή Κοινωνία, η οποία μάλιστα, πάλιν κατόπιν αποκαλύψεως Χαρισματικών Γερόντων και Οσιακών Μορφών και Ασκητών, παρασκηνιακώς ήδη υπογράφτηκε!
Ομολογούν πως σε εκείνη την αισχρή συνάντηση, "στη Βουλή Ασεβών, Οδό αμαρτωλών και Καθέδρα Λοιμών", Η ΕΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ! Το φοβερά αποκαλυπτικό είναι ότι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄, πρίν επισκεφθεί το Φανάρι στις 30-11-1979 εξέφρασε την διαβολική διαβεβαιότητά του ότι η ενότητα έχει αποκατασταθεί στην πράξη! (In Tat war der wiederhesteung der Einheit der Christen)».
Η Ένωση αυτή έγινε με μυστική κοινή συμφωνία σε Μασονική Τελετή, την πολύ αργή, υπομονετική και σταδιακή της εμπέδωση, την κατά γράμμα εφαρμογή της εν ευθέτω χρόνω, εν καιρώ Οικουμενιστικής Εποχής, μέσω κοινωνικής ανοχής και Διαθρησκειακής συνοχής.
Αυτή η σατανική μέθοδος της σταδιακής και ανεπαισθήτου ανοχής ενός παγειωμένου Οικουμενιστικού Κατεστημένου, αποτελεί "παλιό κόλπο" με βέβαια καταστρεπτικά αποτελέσματα: Την εξάλειψη "Νού Χριστού", την χαλάρωση Αποστολικής Νοοτροπίας, την νέκρωση Μαχητικού φρονήματος, την απάληψη Δόγματος, την εξασθένιση αντιαιρετικού αγώνα και την οξεία άμβλυνση Αγιοπατερικής Συνειδήσεως.
Είναι πάντως άκρως αποκαλυπτική και ανατριχιαστική η γυμνή τη κεφαλή ομολογία του ολόγυμνου από χάρι Θεού, Πατριάρχου Αθηναγόρα:
«Είπαμεν ότι ήδη ευρισκόμεθα εις την οδόν
εις Εμμαούς (βλασφημία σικ) και πηγαίνομεν να μας συναντήση ο Κύριος εν τω Κοινώ Αγίω Ποτηρίω...(!!!) Ο Πάπας απαντών μου προσέφερε Άγιον Ποτήριον. Δεν ήξευρεν ότι εγώ θα μιλούσα δι’ Άγιον Ποτήριον, ούτε ήξερα ότι θα μου προσέφερεν Άγιον Ποτήριον!" ("Συγγνώμη, δεν το ήξερα, δεν θα το ξανακάνω!")
Και συνεχίζει ο βαλτός και βέβηλος "ερωτιάρης και αγαπησιάρης" Πατριάρχης Αθηναγόρας τη βέβηλη ομόνοια και την εκ Θεού χωρίζουσα σμίξη, σαλιαρίζοντας το σαχλό: "Δι’ αυτό εγώ (να' το πάλι το Εωσφορικό "ΕΓΩ") εγώ προτιμώ τον διάλογο της αγάπης. Να αγαπηθούμε!" "Ελάτε να αγαπηθούμε ντάρλιγκς!"
Και αγαπιώνται "κανονικά" στην των μυστηρίων συνουσία. Και λέγει στην ουσία, στην κυριολεξία, ο εκ του ουρανού πεσόντα κεραυνοβόλα, αστραποβόλα ερωτευμένος Αθηναγόρας σε επίσημη δήλωσή του, για τις μεταξύ τους μεγάλες αγάπες που ποτέ δεν τελειώνουν:
"Πνεύμα μέγα αγάπης εξαπλώνεται υπέρ τους Χριστιανούς Ανατολής και Δύσεως. Ήδη αγαπώμεθα. Ο Πάπας το είπε: απέκτησα έναν αδελφόν και του λέγω σ’ αγαπώ! Το είπα και εγώ: Απέκτησα έναν αδελφό και του είπα σ’ αγαπώ!" Το πάντρεμα αυτό καλά κρατεί και το επικροτεί ο κάθε πράσινος, κοκκινοσκούφης Πατριάρχης.
Μη γελιόμαστε, η Διαμυστηριακή Κοινωνία επιτεύχθη! Το ομολογεί με δήλωση ο ίδιος ο Αθηναγόρας:
"Ήδη εις την Αμερικήν μεταλαμβάνετε πολλούς από το Άγιον Ποτήριον και καλά κάνετε! Και εγώ εδώ, όταν έρχονται Καθολικοί η Προτεστάνται και ζητούν να μεταλάβουν, τους προσφέρω το Άγιον Ποτήριον! Και εις την Ρώμη το ίδιο γίνεται και εις την Αγγλίαν και εις την Γαλλίαν. Ήδη έρχεται μοναχό του. Αλλά δεν κάνει να έλθει από τους λαϊκούς και από τους ιερείς. Πρέπει να είναι σύμφωνος και η Ιεραρχία και η Θεολογία. Γι’ αυτό λοιπόν προσπαθούμε να έχωμεν και θεολόγους μαζί, δια να έλθει αυτό το μεγάλο γεγονός, του Παγχριστιανισμού. Και μαζί με αυτό το μεγάλο γεγονός, θα έλθει μίαν ημέραν το όνειρόν μας της Πανανθρωπότητος"
Το όνειρο της Οικουμενιστικότητος, το όνειρο της Αντιθέου Ενώσεως. Προς επίτευξιν του σκοπού, "ο σκοπός αγίασε τα μέσα" και δεν τηρήθηκαν κάποιες συμφωνίες. Ο Αθηναγόρας είναι ο μοναδικός στην Ιστορία Πατριάρχης που εκλέγεται στον Οικουμενικό Θρόνο, χωρίς να έχει την απαραίτητη τουρκική υπηκοότητα, όπως προβλέπεται από την Συνθήκη της Λωζάνης...
Αλλ' οι μασκαράδες με ποδιές Μασόνοι έτριψαν τα χέρια, τσούγκρισαν τα τελετουργικά τους δισκοπότηρα που ήδη έσταζαν αίμα, και είπαν "αυτός μας κάνει! Στην υγειά μας βρε παιδιά!"
Παίχτηκε πάντως πολιτικό παιχνίδι... Ο Αθηναγόρας πάλι αποκαλύπτει (και απορώ πως του ξέφευγαν τόσο εύκολα και περνούσαν απαρατήρητα) στον πανέκπληκτο και σοκαρισμένο τελείως Ολλανδό Καρδινάλιο:
«Άγιε Αδελφέ, το Σχίσμα δεν έγινε από τα ένζυμα και τα άζυμα. Αν το Άγιο Πνεύμα πνει στα ένζυμα κατά τον ίδιο τρόπο πνει και στα άζυμα. Η αντίθεσις δεν ήταν θεολογική, αλλά μόνο πολιτική. Ήταν η αντίθεσις της Ρώμης με την Αθήνα. Σεις εκπροσωπούσατε την Ρώμη κι εμείς τότε την Αθήνα».
Και έτσι, προκειμένου να ευχαριστήσει αποκλειστικώς τον Πάπα αλλά και τους υπερπολιτικάντηδες "πεφωτισμένους-ιλλουμινάτηδες" που τον προώθησαν, ο Πατριάρχης Αθηναγόρας προχώρησε στην κατάπτυστη και κατασκανδαλιστική Άρση των Αναθεμάτων!
Άρση σημαίνει Απόσυρση, Αφαίρεση, Ακύρωση. Με την ύπουλη και παμπόνηρη αυτή Άρση των Αναθεμάτων, και οι δυο πανούργες πλευρές στην ουσία στόχευαν στην Άρση του Σχίσματος, στην Άρση της Ακοινωνησίας! Η Αληθινή όμως διαφορά μας, ήταν ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ, ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ!
"Αναθέματα" είναι η παραδειγματική αναφορά κατ' όνομα, όλων των μεγαλύτερων και χειροτέρων αιρετικών όλων των αιώνων. Γίνεται κατά την Μεγάλη, Επιφανή και Πανηγυρική Εορτή της Κυριακή της Ορθοδοξίας, όπου εορτάζουμε εξόχως τον θρίαμβο, τη Νίκη της Πίστεώς μας έναντι όλων των εχθρών της!
Μετά την Ανάγνωση του Συνοδικού της Ορθοδοξίας, ο κάθε ιερέας είναι υποχρεωμένος, εάν πιστεύει στο Θεό, εάν έχει Αγιοπατερική Συνείδηση, να διαβάζει φωναχτά και αποδοκιμαστικά το κάθε όνομα αιρετικού: "Ανάθεμα τω Αρείω!" κλπ.
Ο Λαός τότε Αντιφωνεί, συνευδοκεί, επικυρώνει και ομολογεί ανταπαντώντας τρανταχτά: "Ανάθεμα!"
Είναι μια ανατριχιαστική στιγμή ιερών θριαμβικών ιαχών του Πνεύματος όπου η Στρατευομένη Εκκλησία σε απόλυτη συμφωνία με την Θριαμβεύουσα αναπέμπει νικηφόρι δόξα τω Νικώντι Αρνίω!
Ας δούμε όμως πιό κοντά και πιο βαθειά, τί είναι τα Αναθέματα;

Είναι κατάρες!
Κατάρες; Μα γίνεται, ο Θεός, η Εκκλησία Του και οι Άγιοί Του και κατ' επέκτασιν οι Χριστιανοί, να καταριώνται; Δεν είναι αυτό αμαρτία και "έλλειψη αγάπης";
Πρώτον, πρέπει να εξηγήσουμε πως υπάρχουν τριών ειδών "κατάρες".
1. Η γνωστή διαβολική "κατάρα" ως έκφραση ευχής και όρκου να πάθει κανείς τα χειρότερα κακά και τραγικά γεγονότα στη ζωή του και στη ζωή των παιδιών του, πράγμα που αποτελεί πολύ φρικτή και σατανική αμαρτία η οποία επιστρέφει στις κεφαλές αυτών που την εκπέμπουν. Τα Αναθέματα δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτή την κατηγορία!
2. Η αυτο-κριτική, αυτο-καταδικαστική και αυτο-επιβαλλόμενη κατάρα ως συνειδητή και αναπόφευκτη συνέπεια προσωπικών επιλογών που αντιστρατεύονται και εχθρεύονται το Θεό ενώ οδηγούν σε πολύ δυσάρεστα μα παντελώς αναμενόμενα αποτελέσματα εξ' αιτίας:
α) μιας εν γνώσει αρνήσεως αποδοχής του Θεού και εγωϊστικής αποκοπής από τον Θεό,
β) μίας γενέσεως, εμπνεύσεως, εισαγωγής και μεταδόσεως μιας αιρέσεως, ή διακυρήξεως πλάνης καθώς και εξ' αιτίας:
γ) μίας εκουσίας (θεληματικής) καταφρονήσεως και καταπατήσεως των διαχρονικών εντολών Του Θεού ως καρπός αθεϊας, απιστίας και αποστασίας.
3. η Εκκλησιαστική "κατάρα" ως αναγνώριση, επισημοποίηση, ονομαστική υπόδειξη και απαραίτητη γνωστοποίηση αυτής της ανωτέρω συνειδητής αυτο-αποκοπής αιρετικών προσώπων από τον Θεό και την Εκκλησία Του, ως εσχάτη παιδαγωγική μέθοδο σωφρονισμού, φωτισμού και μετανοίας, "ους παρέδωκα τω σατανά ίνα παιδευθώσιν μη βλασφημείν" (Α' Τιμ. 1, 20).
Κυρίως όμως ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ συναποτελούν ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ και επουσιώδη ΜΕΘΟΔΟ προστασίας των υπολοίπων υγειών, πιστών μελών της Εκκλησίας από αυτό το επικινδυνότατο καρκίνωμα και ΚΑΚΟΗΘΗ ΟΓΚΟ που λέγεται αίρεση, πλάνη και τρισκατάρατο σχίσμα.
Κάτω από αυτό το πρίσμα θα ερμηνεύσουμε και τα Αγιογραφικά χωρία:
α) "Εάν ημείς ή άγγελος εξ' ουρανού ευαγγελίζηται υμίν παρ' ο ευηγγελισάμεθα υμίν ανάθεμα έστω!" (Γαλάτας 1, 8).
β) "Ει τις ου φιλεί τον Ιησούν ήτω ανάθεμα, Μαράν Αθά!" (Α΄Κορ. 16,22).
γ) "Αιρετικόν άνθρωπον μετά μίαν και δευτέραν νουθεσίαν παραιτού, ειδώς ότι εξέστραπται ο τοιούτος και αμαρτάνει ων αυτοκατάκριτος". (Τιτον 3, 10-11).
Στο πρώτο χωρίο βλέπουμε ότι ακόμη και Αγγελος Κυρίου ν' αλλάξει το Ευαγγέλιο, είναι και αυτός αναθεματισμένος, κατηραμένος, αποκομμένος από το Θεό!
Στο δεύτερο, βλέπουμε τον Απόστολο της αγάπης να μας προειδοποιεί ότι όποιος δεν αγαπάει τον Χριστό είναι αναθεματισμένος,  αποκομμένος και το Μαράν Αθά θα πει "ο Κύριος έρχεται να τιμωρήσει τους βλασφήμους!".
Στο τρίτο χωρίο, παρατηρούμε πως οι αιρετικοί έχουν εωσφορική υπερηφάνεια και δύσκολα μετανοούν, για αυτό μας συμβουλεύει η Γραφή να τους παρατούμε διότι έχουν αστοχήσει, έχουν πωρωθεί και αυτο-κατακριθεί.
Έχουν δηλαδή καταδικάσει οι ίδιοι τον εαυτό τους στην κόλαση, καταριόνται από μόνοι τους με το να αποκόβονται από την Ορθοδοξία, αυτοτιμωρούνται με  τη δική τους πεισματώδη επιλογή να διαστρεβλώνουν την Αλήθεια.
Η Αλήθεια να λέγεται, ο Χριστός δεν είναι μόνο αγάπη, είναι και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η αγάπη του Σταυρού δε λέγει μόνο "άφες αυτοίς" αλλά προλέγει και "όψονται εις Όν εξεκέντησαν!" Αυτό κι' αν είναι τύχεις και κόλαση και φωτιά! Ξέρεις ΤΙ κόλαση είναι να δεις ξαφνικά μπροστά σου Αυτόν που ξεγύμνωσες τελείως, κοροϊδεψες με κάλαμο και στέφανο εξ' ακανθών, έφτυσες κατά πρόσωπον, μαχαίρωσες και "παράτησες"; Ξέρεις ΤΙ καταδίκη; Η αγάπη του Σταυρού κρίνει, δικάζει, καταδικάζει και κολάζει. ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ για να ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΕΙ τα άλλα πρόβατα!
ΔΕΝ ποτίζει γαλατάκι μιας πλάνας, στείρας και εκ Τοπικής Συνόδου καταδικασμένης "Αγαπολογίας" που θυληπρεπίζει και παθιάρικα ψιθυρίζει για ανύποπτες συναισθηματικές αγάπες που σα πούπουλα πετάνε και πάνε και τραβάνε για το άπειρο... "Ειν' η άπειρη βλακεία μερικών ευσεβών βλαμμένων" λέγει ο Άγιος Γέρων Παϊσιος που φτάσαμε σ' αυτά τα Οικουμενιστικά μας τα χάλια! Αντιλαλεί όμως η Θεϊκή Εντολή και μάλιστα στην Προστακτική: "ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΑΝ ΚΡΙΣΙΝ ΚΡΙΝΑΤΕ!"
Όταν θα έρθει στη Δευτέρα Του Παρουσία να κρίνει τον κόσμο, θα πει με δικαιοσύνη, θα ξεσπάσει με αγανάκτιση και θα βροντήσει με ιδιαιτέρα οργή: "Απόστητε απ' Εμου πάντες οι εργάται αδικίας!" (Λουκ. 13, 27).
Αυτό, αγαπητοί μου, ξέρετε πως μεταφράζεται στα δημοτικά; "Αϊ χαθείτε από μπροστά μου!" Και συνεχίζει με φρικτότερα: "Και απελεύσονται ούτοι εις κόλασιν αιώνιον!".
Η ατελείωτη κόλαση, ο ατελεύτητος βασανισμός, δεν είναι θέμα αγάπης αλλά δικαιοσύνης Θεού, φτιάχτηκε για αυτούς που συνειδητά το επέλεξαν, για αυτούς που αρνήθηκαν και κοροϊδεψαν την ύπαρξή της. Ο Θεός δεν επιθυμεί να κολαστεί κανένας. Αλλ' ως Κριτής Δικαιότατος δημιούργησε και τηρεί την κόλαση "τω διαβόλω και τοις αγγέλοις αυτού" και όπως ευστοχώτατα ο Χρυσόστομος παρατηρεί: "και τοις διαβολικοίς ανθρώποις ακολουθούσιν αυτώ!".
Αυτό είναι το χειρότερο ανάθεμα, η πιο φρικτή κατάρα: να καταριέται κάνεις τον εαυτό του διά της αθεϊας και της ΑΙΡΕΣΕΩΣ. Ο ΆΘΕΟΣ και ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ Πάπας, από το 1054 που επισήμως κατεδίκασε την Ορθοδοξία ως "ΠΛΑΝΗ" επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ να υποταχτούμε, να υποδουλωθούμε στο ΠΡΩΤΕΙΟ του και το ΑΛΑΘΗΤΟ του, ο κάθε Πάπας έπαθε ΠΤΩΣΗ φοβερή με ΠΑΤΑΓΟ εκκωφαντικό σ'ολόκληρο το Σμπαν και στον ουρανό όπου πάλι ξανακούστηκε το "ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!".
Ο Πάπας εξέπεσε της χάριτος, απώλεσε παντοτινά την ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ και κατέστη ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, βάζοντας στη θέση του Χριστού τον ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!
Τελεότατα, Θεαρχικά και Θεοδίδακτα δογματίζει και ορίζει ο Μέγας Σύγχρονος Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς: "Τρεις είναι οι μεγαλύτερες ΠΤΩΣΕΙΣ στη Ιστορία: Του Εωσφόρου, του Αδάμ και ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!!"
Τολμώ ο μηδαμινός και ανάξιος να προσθέσω μία τετάρτη: η ΠΤΩΣΗ του Βαρθολομαίου, με την Επίσημη Μνημόνευση του Πάπα εν πλήρη καταστολή εκ της Ωραίας Πύλης του Πατριαρχικού μας Ναού!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ο Μέγας Άγιος Πατρο-Κοσμάς ο Αιτωλός, έρχεται προφητικώς, όχι να μας παρακαλεί, (δεν είναι στην Ευκτική η εντολή του αλλά στην ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ) "ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ!". Αυτό δεν σημαίνει "να εύχεσθε να πάθει κακό", διότι ΗΔΗ έπαθε το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ της ζώης του, ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το Θεό!
Με άλλα λόγια ο Άγιος Κοσμάς ήθελε να πει: "Τον Πάπα να Αναθεματίζετε (Εκκλησιαστικώς, Συνοδικώς, ακόιμη και ΑΤΟΜΙΚΩΣ ως ΛΑΪΚΟΙ!!!) Να καταδικάζετε τις αιρέσεις του και εφ' όσον καταράστηκε τον εαυτό του με τις φρικτές βλασφημίες του εναντίον του Αγίου Πνεύματος, να τον "καταριέστε" = αφορίζετε, αναθεματίζετε και σεις παραδειγματικά για να γνωρίζουν όλες οι γενεές ότι είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και ΔΕΝ μετανοεί αλλά επιδιώκει να καθυποτάξει την Ορθοδοξία.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ "αφοριστείτε και σεις" από ανάμεσά του και μην έχετε να κάνετε ΤΙΠΟΤΕ μαζί του και μαζί με αυτούς που τον Μνημονεύουν διότι θα προσελκύσετε και ΣΕΙΣ την κατάρα αυτή (του αποχωρισμού από το Θεό) πάνω σας και στα παιδιά σας!!
Οι Άγιοι λέγουν ΑΝΑΘΕΜΑ, ετούτος λέγει: "Ευλογημένος ο ερχόμενος Παναγιώτατος Επίσκοπος!" Εεε στην ευχή, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, κάποιος έχει ΛΑΘΟΣ! Έξυπνοι είστε, βρείτε το!
Οι Άγιοι Πατέρες επιτάσσουν να αποφεύγουμε Κοινωνία μαζί τους: "Φεύγετε τούς Παπικούς ως φεύγει τις από όφεως και από προσώπου πυρός" (ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ)
Επίσης, ο Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος προειδοποιεί τον Άγιο Πολύκαρπο: «Πάς ό λέγων παρά τά διατεταγμένα, καν αξιόπιστος (θεολόγος) ή, καν νηστεύη, καν παρθενεύη, καν σημεία ποιή καν προφητεύη, (δηλαδή καν χαρισματούχος Γέροντας ει, ΚΑΝ Πατριάρχης εστί) ΛΥΚΟΣ σοι φαινέσθω έν προβάτου δορά προβάτων φθοράν κατεργα­ζόμενος!»
Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος διατυπώνει με διάκριση Θεού: "Σοφός γαρ ων και ευμήχανος ο Δεσπότης, και δι΄ αναξίων πολλάκις συγχωρεί προλέγεσθαι θαυμαστά και μεγάλα πράγματα" Μη μας κάνει εντύπωση εάν "θαυματουργεί" και Αγιοκατατάσσει ο Πατριάρχης ή ο κάθε Καϊάφας: "Πολλοί γουν και άλλοι τα μέλλοντα είπον, ανάξιοι όντες, ως ο Ναβουχοδονόσορ, ο Φαραώ, ο Βαλαάμ τε και Καϊάφας". (Ε.Π.Ε. τ.2, σ. 626 και τ.14, σ. 252).
Αυτό ΔΕΝ σημαίνει όμως ότι πρέπει και γι' αυτό το λόγο να υποτασσόμαστε σε αυτούς, να τους αναγνωρίζουμε, να τηρούμε κοινωνία μαζί τους, να τους ευλογούμε, να τους λιβανίζουμε, να τους δοξάζουμε, να τους προσκυνούμε και να τους υποδεχόμαστε στρώνοντας ροδοπέταλα και ψάλλοντας το Μεσσιανικό "Ευλογημένος ο ερχόμενος..." ΑΠΑΓΕ! "Κατηραμένος ο ερχόμενος!"
Κι' έρχονται κι' οι δικοί μας μαζί του να χαριεντίζουν, χαχανίζουν και πιπιλίζουν το "ίνα πάντες εν ώσι!" Λες και ΔΕΝ γνωρίζουν οι αθεόφοβοι πως η Μυστηριακή Ένωση προϋποθέτει μια πολύ βασική και απαράβατη ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ η οποία ΔΕΝ υφίσταται και ούτε πρόκειται να υπάρξει! Εφ' όσον ακόμη και ο σημερινός Πάπας το εξεδήλωσε ξεκάθαρα πως "είμαι υπέρ της Ενώσεως των "εκκλησιών" όμως ΔΕΝ προτίθεμαι θα διαπραγματεύσω το Πρωτείον και το Αλάθητον!"
Από κει και πέρα, Λαγνο-Οικουμενιστές, "πάτε κόψτε τα κεφάλια σας", ο ΛΥΚΟΣ αρνί ΔΕΝ γίνεται και ΔΕΝ επιδέχεται πίστεως παζαρέματα αλλά μας "παραμυθιάζει" και ντύνεται γιαγιά να ξαναπαίξουμε τη Κοκκινοσκουφίτσα!
Εν κατακλείδι, πρέπει να σημειωθεί:
Κανένας, απολύτως κανένας, όσο υψηλό θρόνο και εάν κατέχει, ουδεμία εξουσία έχει και δικαίωμα κανένα, να προχωρήσει στην Άρση των Αναθεμάτων, έστω και εν όνοματι της υπακοής.
Το δικαίωμα αυτό, το έχει μόνον μία Οικουμενική Σύνοδος, ανεγνωρισμένη από την συνείδηση του Πιστού Λαού και επικυρωμένη από άλλη αμέσως ακολουθούσα Οικουμενική!
Δεν μπορεί, και δεν επιτρέπεται ποτέ, ούτε "κατ' άκραν οικονομίαν", σε ένα Εκκλησιαστικό θνητό πρόσωπο, να εξισωθεί με το Θεό, και να επιθυμεί να στήσει τον Πατριαρχικό του θρόνο υπεράνω του Θρόνου του Θεού.
Δεν επιτρέπεται να βλασφημίσει το Άγιον Πνεύμα για "έλλειψη αγάπης", το Οποίον και εφώτισε τους εκατοντάδες Αγίους Πατέρες να θεσπίσουν τα Ιστορικά, Ουσιαστικά και Σημαντικά για την σωτηρία μας Αναθέματα. Αυτά τα αυστηρώς προκαθορισμένα όρια τέθηκαν από Αγίους Πατέρες, εν Πνεύματι Αγίω!
Έχουμε Θεϊκή Διαταγή στη Γραφή να ΜΗΝ αποτολμούμε τέτοια βλάσφημη μετάθεση Ορίων και Όρων. "ΜΗ μεταιρε όρια αιώνια α έθεντο οι Πατέρες σου!" (Παρμ. 22, 27. Παρμ. 23, 10. - Δευτ 19, 14. Δευτ. 27, 17).
Αυτό που τόσο επαναλαμβάνεται στην Αγία Γραφή και τόσο περισφρονείται από τους σημερινούς "μεταπατερικούς" το υπογραμμίζουν οι Θεοφόροι Πατέρες, περί ων ο λόγος: "Ταύτα ημείς στέρξωμεν, και εν αυτοίς μείνωμεν, μη μεταίροντες όρια αιώνια, μηδέ υπερβαίνοντες την θείαν Παράδοσιν" (Ιωάννου Δαμασκηνού, Έκθ. Ορθ. πίστεως, PG 94, c. 792Α).
Δεν έχει δικαίωμα να έρθει οποιοσδήποτε Ηγέτης μια κακή πρωϊα και αυθαιρέτως, ανερυθριάστως, παραπλανητικώς και ανυποστάτως, να ακυρώσει και να αποσύρει τα Αναθέματα, ιδίως προς ευχαρίστησιν, τέρψιν και χάριν του Αντιχρίστου κα Αιρεσιάρχου Πάπα, ο οποίος σφοδρώς ενοχλείτο και ταρασσόταν από την ύπαρξή τους και την παγκοσμία, μαχητική και θριαμβική ανάγνωσή τους.
Τα Αναθέματα αποτελούν τον ύστατο Θρίαμβο της Ορθοδοξίας, την διαιώνια ΝΙΚΗ της Εκκλησίας έναντι των διαφόρων εχθρών της. ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ η νικήσασα τον κόσμον, Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΙΣ ΗΜΩΝ!!!
να τολμήσει, ένας υποδουλωμένος, συμβιβασμένος και ξεπουλημένος Φιλοπαπικός Πατριάρχης, να απαγορέψει μάλιστα τους Ορθοδόξους Ιερείς ανά τον κόσμο, με βαρύτατες απειλές και ποινικές διώξεις, να μην τα Αναγνώσουν ποτέ ξανά, αυτό το μέγεθος της Εωσφορικής υπερηφανείας, όχι μόνο δεν περιγράφεται και δεν μετριέται, αλλά πρέπει ποικιλοτρόπως να πολεμείται, να αποκαλύπτεται, να ελέγχεται, και να χτυπιέται.
Το μόνο δυνατό και ουσιαστικό χτύπημα είναι η Θεοπρόβλητη και Θεόσδοτη ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ, καθώς επιτάσσει ο Ιερός ΙΕ' Κανών της Αγίας Πρωτοδευτέρας Αποστολικής Συνόδου, με Σοφώτατο και Παναγιώτατο Πρόεδρο τον Μέγα Άγιο και Ιερότατο Φώτιο, Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως!
Η Αγία Εβδόμη Οικουμενική Σύνοδος θέσπισε την υποχρεωτική ανάγνωση των Αναθεμάτων και αυστηρώς καθόρισε της βαρύτατες συνέπειες μη πειθαρχίσεως σε αυτή την Θεϊκή Εντολή: "Όποιος ιερεύς δεν αναινώσκει τα Αναθέματα ταύτα, καθαιρήσθω και ακοινώνητος έστω!"
"Ουδείς έχει άδειαν προσθείναι ή αφαιρείν μίαν κεραίαν!"
"Εβεβαίωσαν άπασαι αι Οικουμενικαί Σύνοδοι και απεφήναντο μήτε προσθείναι μήτε αφελείν. ΑΝΑΘΕΜΑ τοις προστεθεικόσιν!"
Ας ΜΗΝ ακολουθούμε μια ΠΛΑΝΗ. Ας ΜΗΝ κάνουμε ιερατική πράξη και αποδοχή ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ. Ας ΜΗ βλάπτουμε την ΦΗΜΗ του Αγίου Πνεύματος που φημίζεται για την Αλήθεια και την πάταξη της διαστρεβλώσεώς της διά διπλού θανάτους και διπλού αναθέματος...
Οι σημερινοί "Ορθόδοξοι" βολεμένοι ιερείς, δεν είναι καθόλου διατεθειμένοι να διαρρήξουν τις "καλές σχέσεις" τους με τον προεδρό τους και να εφαρμόσουν το: "ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΝ ΘΕΩ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ!".
Προτιμούν την κολάσιμη δειλία (Αποκ. 21, 8), την δουλοπρέπεια και την προσωπολατρεία.
Προτιμούν να κάνουν αρρωστημένη υπακοή στον υποτίθεται "αγρυπνούντα υπέρ των ψυχών αυτών" Ηγούμενό τους.
Προτιμούν να καταπατήσουν την ιερατική τους συνείδηση, να ακυρώσουν τους Ιερούς και Απαρασαλεύτους Ιερούς Κανόνες και να καταφρονήσουν τους Θεοφόρους Αγίους Πατέρες της Ζ΄ Οικουμενικής Συνόδου.
Προτιμούν το δικό τους ΑΝΑΘΕΜΑ παρά να αναθεματίζουν τον αιρετικό και βλάσφημο Ηγέτη τους!
Όταν όμως έρθει η Αγία Ημέρα της Εορτής, της Αγίας Συνόδου αυτής, θα συναχθούν τότε οι προσκυνημένοι υποκριτές και Θεομπαίκτες να επιτελέσουν "χαρμόσυνες" Θείες Λειτουργίες στην "πανίερη" μνήνη της Θείας Παρεμβολής των Θεηγόρων Οπλιτών του Νοητού Στερεώματος, να ψάλλουν στο Εκκλησιαστικό Θέατρο Σκιών το ειρωνικό "Όλην συγκροτήσαντες" μετά χορών και τυμπάνων, με σουβλάκια και φαγοποσίες.
Κατά τα άλλα, "ζήσαν αυτοί καλά και 'μείς καλυτερα". - "Δεν με νοιάζει τι μου λες, θεολογάκο μου εσύ, εγώ πάντως κάνω υπακοή στο Γέροντά μου, (τον Αυστραλίας Στυλιανό, τον Κρητικό Ηγέτη και Φιλοπαπικό Αρχηγό, που συνέγραψε και μεγάλη "διατριβή" για την θεοφιλή Πατριαρχία του Αθηναγόρα!) Κάνω υπακοή στην Εκκλησιαστική μου Αρχή (Αρχή Ωδίνων και Βλασφημιών) και δεν ακούω τι λέει ο κάθε Πανταζής", λες και παραθέτω δικές μου ιδέες και προσωπικές μου σκέψεις...
Κι' έρχεται μετά ο κάθε παπα-Δήμος να δημαγωγεί εν δήμω και εν οίκω Θεού, μπροστά σε μάρτυρες να με "επιπλήττει" λέγοντας "δεν αγαπάς εσύ την Ορθοδοξία..." Και την αγαπάτε εσείς, που προσκυνάτε το είδωλό σας; Την αγαπάτε σεις που μνημονεύετε Αιρετικούς και βλασφήμους;
Έχω καταγεγραμμένο τον περιβόητο "ποιητή" Στυλιανό σε παλιά βιντεοκασσέτα από κανάλι ειδήσεων να χασκογελά αραδιάζοντας φιλοσοφοποιητικό προσδιορισμό της Ένωσης: "Ένωση θα πει, όχι μόνο να προσευχηθούμε και να κοινωνούμε μαζί, αλλά γιατί όχι, και να αμαρτήσουμε μαζί!!!!!!!".
Τύφλα να' χουν οι Μούφτηδες που απαιτούν τυφλή υπακοή από τους βομβιστές τιμής στον Αλάχ. Τούτος ο Εκκλησιαστικός "Μωάμεθ" που λέγεται Πατριάρχης, διατάζει την κατάργηση Οικουμενικών Συνόδων, το γκρέμισμα του Θείου Οικοδομήματος και απειλεί κάθε αντιφρονούντα με σοβαρά αντίποινα και "κολάσιμες" καταδίκες.
Είδαμε τον κάποτε "Λέοντα" Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ να διαβάζει με ισχύ και δύναμη θεϊκή, με Ζήλο Ηλιού τα Ιστορικά Αναθέματα, αλλά τον είδαμε πάλι, δυστυχώς, κρίμασιν οις οίδε Κύριος, ενόχως να ΣΙΩΠΕΙ κατόπιν απειλητικών επιστολών του Πατριάρχου, συμβιβαστικώς να επιτελεί και αυτός την σύγχρονη και τρισκατάρατη δική του "Άρση των Αναθεμάτων!".
Αυτή την Πρώτη Κυριακή των Νηστειών, 2014, την Θεία και Χαρμόσυνη "Κυριακή της Ορθοδοξίας", θα βρεθεί έστω και ΈΝΑΣ Θεοσεβής, Συνειδητός, Αγιο-Πατερικός, Ομολογητής και ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ Ιερεύς, όπου γης, να διαβάσει τα Άγια, Θεοφόρα και Θεόπνευστα Αναθέματα, "εις πείσμα των δαιμόνων";
Θα βρεθεί έστω και ΈΝΑΣ Ιερέας του Θεού, να εφαρμόσει με ακρίβεια κατά λέξιν το αιώνιο, Θεαρχικό και Ομολογιακό: "Δι' ευχών ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΗΜΩΝ" και όχι το "Δι' απειλών των αιρετικών Ηγουμένων ημών...!"
Κάνω έκκληση σε όλους τους Ορθοδόξους Ιερείς του κόσμου, να μην φοβηθούν, να μην δειλιάσουν, να ΜΗΝ υπακούσουν στον Οικουμενιστή Πατριάρχη ή Λατινόφρονα Αρχιεπίσκοπό τους, η Φιλο-οικουμενιστή Μητροπολίτη τους, αλλά να πειθαρχήσουν στο Θεό, να υπακούσουν στους Αγίους Πατέρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, να υπακούσουν στην Ανωτάτη Αρχή και Υπάτη Εξουσία της Εκκλησίας μας, την Ζ' Οικουμενική Σύνοδο η οποία εν Αγίω Πνεύματι εθέσπισε τα Αναθέματα, και να τα ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.
Μόνο να σκεφθεί ο κάθε ιερέας πως δολοφονήθηκαν χιλιάδες ιερείς, διώχθηκαν, τιμωρήθηκαν, βασανίστηκαν, τυρρανήθηκαν, στιγματίστηκαν και υπέφεραν τα πάνδεινα και πιο ανατριχιαστικά βασανιστήρια για τις Εικόνες και για την τιμή της Αγίας μας Ορθοδοξίας, θέλοντας να καταδείξουν, να κατονομάσουν τους αιρετικούς διά των Αναθεμάτων και να επιβεβαιώσουν την αιωνία καταδίκη τους λόγω της αιρέσεώς τους, θέλοντας να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ όλους εμάς τους νεωτέρους από την ΑΙΡΕΣΗ και ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΣΙΜΟΥ που συνδυάζει και περικλείει ΟΛΕΣ τις ΑΙΡΕΣΕΙΣ και ΟΛΕΣ τις ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΜΑΖΙ!
Η αίρεση είναι το χειρότερο κακό, η φρικτότερη κατάρα! Είναι η ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ Αμαρτία κατά του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ! Σας εκλιπαρώ, ας ΜΗΝ κάνουμε δική μας προσωπική ΑΡΣΗ/ΚΑΤΗΡΓΗΣΗ των Αναθεμάτων εν ονόματι μιας ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ υπακοής στους Φιλο-Οικουμενιστές Εκκλησιαστικούς μας Ηγέτες.
Ο Οικουμενιστής Πατριάρχης Βαρθολομαίος κηρρύσσει ΓΥΜΝΗ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ:
* πως ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ είναι ΕΚΚΛΗΣΙΑ,
* πως ο Πάπας είναι ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ και ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣ "ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" μας,
* τον ΕΙΣΗΓΑΓΕ στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και τέλεσε Συνομολογιακή, Συμβιβαστική και Υποδουλωτική ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ εκ της Ωραίας Πύλης,
* έκανε την Ορθόδοξη Εκκλησία επίσημο ΜΕΛΟΣ του ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ Π.Σ.Ε.
* διακήρυξε παντού πως όλες οι χριστιανικές παραφυάδες ΣΩΖΟΥΝ όχι μόνο η Ορθοδοξία,
* πως είμαστε "ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ"
* πως έχουμε τον ΙΔΙΟ ΘΕΟ ακόμη και με τον Ιουδαϊσμό που ΣΤΑΥΡΩΣΕ τον Σωτήρα μας Χριστό ενώ ακόμη αναμένουν εναγωνίως οι ΕΒραίοι τον ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ,
* πως το ΚΟΡΑΝΙ το οποίο ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ και ΕΥΛΟΓΕΙ τον ΒΙΑΣΜΟ ΕΝΤΕΚΑΧΡΟΝΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ κοριτσιών και ΔΙΑΤΑΖΕΙ τους ΜΑΧΗΤΕΣ του Ισλάμ να ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ τα παιδιά μας προς ΔΟΞΑΝ του ΑΛΛΑΧ, πως ΑΥΤΟ το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ και ΚΟΛΑΣΙΜΟ βιβλίο είναι ΙΕΡΟ!!!!!!!!! και άλλες ΠΟΛΛΕΣ ανατριχιαστικές ΒΛΑΣΓΗΜΙΕΣ!
Οι ιερείς αποδέχονται και ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ τις βλασφημίες αυτές με το να ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ τους Ηγουμένους τους οι οποίοι με τη σειρά τους ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος με τη σειρά του ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ και ΠΡΟΣΚΥΝΑ και ΦΙΛΕΙ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ και ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ με τον Πάπα, παίζοντας την Εκκλησιαστική Κολοκυθιά!
Ο Πατριάρχης του αντιχρίστου μας Γένους, σχεδιάζει και ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ, συνεδριάζει και ΠΡΟΔΙΔΕΙ την Αγία μας Ορθόδοξη Πίστη! Και μεις "κάνουμε τα στραβά μάτια" και τον ευλογούμε!
Ζούμε όχι σε περίοδο Ειρήνης αλλά ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ και ΔΙΩΓΜΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ! Ζούμε την πρωτοφανή ΑΙΡΕΣΗ της εποχής μας όπου
  * οι Ορθόδοξοι δεν πρέπει να απομακρύνονται εκκλησιαστικώς από τους Αιρετικούς
* αποδέχονται αυτούς και τους αναγνωρίζουν ως "εις τόπον και τύπον Χριστού",
* τους μνημονεύουν ως δήθεν "Ορθοδόξους"
* διατηρούν ΠΛΗΡΗ εκκλησιαστική-μυστηριακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί τους
* συμπορεύονται σε όλα όσα βλάσφημα, αντι-Κανονικά και Αντορθόδοξα διδάσκουν
* συγχρόνως όμως διατείνονται πως με το να κοινωνούν μαζί τους δεν συμμετέχουν στην αίρεση
* ότι δήθεν δεν υφίστανται κανένα μολυσμό μυστηρίων, αλλά
* απλώς διαμαρτύρονται με τελείως αναποτελεσματικό, άχαρο χαρτοπόλεμο και αντί για μάχαιρα του Πνεύματος κρατούν του σπουργίτι το φτερό!
* Παράλληλα διδάσκουν πως όσοι απομακρύνονται από αυτούς τους χειροτέρους αιρετικούς και αντιχρίστους, τελούν "σχίσμα", τελούν "θανάσιμο λάθος" και θέτουν τον εαυτό τους "εκτός του Σώματος του Χριστού" και "εκτός της Κιβωτού!"
* ενώ κόπτονται, θρηνούν και οδύρονται για την "πτώση" μας, προσεύχονται μετά δακρύων για την "πλάνη" μας και την "επιστροφή" μας στο στόμα του ΛΥΚΟΥ που ΔΕΝ δείδεται το Ποίμνιο, στην πρόστυχη αγκάλη ΤΩΝ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΩΝ που λιγουρεύονται τον Πάπα και στη παντελή πώρωση και καθ'-ολική διαφθορά των ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΩΝ!
Ας γνωρίζουμε όμως «ότι μέγισται απειλαί (τιμωρίαι) κείνται παρά των Αγίων (Πατέρων) εκφωνηθείσαι τοις συγκαταβαίνουσιν αυτοίς (αιρετικούς και Λατινόφρονες) μέχρι και εστιάσεως!»
ΟΣΟΙ λοιπόν μνημονεύουν οποιουσδήποτε ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ που μνημονεύουν τον Αιρετικό Πατριάρχη, θα είναι ΈΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΓΕΕΝΝΗΣ και θα ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ στην Εκκλησιαστική Ιστορία ως ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Το πλεόν ύποπτο, καθ' όλα ανησυχητικό και κατά πάντα ένοχο, έτι δε και απολύτως τραγικό είναι ότι η αντίχριστη αυτή άρση έγινε ομόφωνα αποδεκτή κι από τις υπόλοιπες τοπικές Ορθόδοξες εκκλησίες! Αυτό συνεπάγεται φρικτές τιμωρίες, Θεομηνίες και καταστροφές για τη κάθε χώρα και το κάθε έθνος που άνοιξε την αγκάλη στην ενωτική λατρεία του Εωσφόρου!
Από την επάρατη ώρα της αντιθέου άρσεως η Εκκλησία διατηρεί μία έκφυλη, μοιχή και πορνική εκκλησιολογική συνουσία στην αποθεωση ενός ερμαφρόδιτου Διαθρησκειακού Ηδωνισμού και Οικουμενιστικού Μαζοχισμού.
Αυτή η προσχώρηση στο Πανδαιμόνιο ΠΣΕ, η αλληλοπεριχώρηση με τα Είδωλα των Εθνών Δαιμόνια και αυτή η Δημόσια Ντροπή της Διαθρησκειακής "Αυτο-ικανοποιήσεως" όχι μόνο μολύνει τα Μυστήρια διά της ΜΗ Διακοπής Μνημονεύεσεως και ΔΕΙΛΗΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ αλλά αποχαυνώνει τη συνείδηση των πιστών, χαλαρώνει των αγώνα και αποκοιμίζει καταθλιπτικότατα τους "ωραίους κοιμωμένους" Μητροπολίτες οι οποίο απαρτίζουν τον ΦΑΥΛΟ Κύκλο των Χαμένων Ποιητών που αρκούνται στον ΑΧΑΡΟ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ και στους "Σατανικούς Στίχους" ανύπαρκτου εξορκισμού του κακού.
Τρανή και αδιάψευστη απόδειξη όλων των παραπάνω συμπλεγμάτων, κατηγοριών και ενοχών, είναι η συνεχιζομένη διάπραξη της Άρσεως των Αναθεμάτων ατομικώς σε Ιερείς και Αρχιερείς ανά τον κόσμο και ΙΔΙΩΣ η συνεχιζομένη ΑΡΝΗΣΗ της Εκκλησίας να ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Συνοδικώς και να καταδικάσει τον Παπισμός και την Ψευδο-"ρωμαιοκαθολική" δήθεν "εκκλησία" ως ΑΙΡΕΣΗ κι όχι απλώς σχίσμα!!!
    Δεν υπάρχει επιστροφή των Παπικών στην Ορθοδοξία όπως δεν υπάρχει επιστροφή του Εωσφόρου στη μετάνοια. Η σπανιότατες εξαιρέσεις δεν αποτελούν ποτέ πλανεμένο κανόνα ούτε ο χιλιόχρονος και εξευτελισμένος πια σαν έννοια "ευαγγελισμός" υπόσχετε οποιονδήποτε επαναπατρισμό της οριστικά απωλεσθείσης Αποστολικής Διαδοχής και ανακαινισμό της χάριτος.
Η Ανάγνωση των Αναθεμάτων είναι αναγκαιοτάτη για τη σωτηρία μας. Συνιστά ΑΝΑΓΚΗ Θεϊκή. Ο Μέγας Ομολογητής Άγιος, και Πατήρ Πατέρων Θεόδωρος Στουδίτης, αναλύει την ανάγκη αυτή λέγοντας: "Όποιος δεν αναθεματίζει καταλλήλως κατά την ανάγκη οποιονδήποτε αιρετικό, τότε βρίσκεται εις την μερίδα αυτών!" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
Ο ίδιος ο Μέγας Πατήρ, ακολουθώντας πιστά τον Μέγα Αθανάσιο, απαγορεύει αυστηρά την οποιαδήποτε Λειτουργική-Μυστηριακή κοινωνία, όχι μόνο με γνωστούς ήδη καταδικασμένους αιρετικούς όπως τον Πάπα, αλλ ακόμη και με όσους Ορθοδόξους Αρχιερείς συνεχίζουν να επικοινωνούν με αιρετικούς και Λατιονόφρονες:
«Του τε Αγίου Αθανασίου προστάσσοντος (όχι πονηρή και ένοχη "δυνητική" ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΩΣ και "επιλεγόμενη" ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ αλλά ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ) μηδεμίαν κοινωνίαν έχειν ημάς προς τους αιρετικούς, αλλά μην ΜΗΔΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ» (Επιστολαί, 466, l.17-18). Μας συμβουλεύει επίσης να ΜΗΝ πηγαίνουμε σε Εκκλησίες όπου τελούνται Θείες Λειτουργίες και μνημονεύονται Λατινόφρονες Αρχιερείς "ΚΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΙ Ο ΑΝΑΦΕΡΩΝ!!!" έστω δηλαδή και εάν έχει Ορθόδοξο φρόνημα και Ορθόδοξη Διδασκαλία ο Ενορίτης/Λειτουργός σας, ΔΕΝ σας αγιάζει ΑΛΛΑ σας ΚΟΛΑΖΕΙ: "ΟΤΙ ΜΟΛΥΣΜΟΝ ΕΧΟΥΣΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ!"
ΜΗΝ ακούμε ΤΙ μας λέει ο ΚΑΘΕΝΑΣ και πως μας ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ εκ του ασφαλούς να ΜΕΝΟΥΜΕ, να ΣΥΜΠΛΕΟΥΜΕ, να ΣΥΝΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ, να ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ και να ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ με ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ!
ΜΗ λοιπόν συναπωλεσθούμε ΜΑΖΙ τους, αδέλφια μου! ΜΗ πούμε και μεις ΟΥΚ ΟΙΔΑ τον ΑΝΘΡΩΠΟΝ! Τον γνωρίζουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τον Χριστό, είμαστε και ΗΜΕΙΣ ΜΕΤ' ΑΥΤΟΥ, βαπτισμένοι εις το Όνομά Του. Μη ξεβαφτιζόμαστε και ξεπουλιόμαστε στα Μοιχειακά Πορνοπάζαρα των Διαθρησκειακών Συναντήσεων, των ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΩΝ.
Ας βάλουμε ΔΙ' ΕΥΧΩΝ αλλά ΠΟΙΩΝ να αιτηθούμε των ευχών; Ευχών, Ιερών Κανόνων και Εντολών ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΗΜΩΝ!
Είθε η Παναγία Τριάς να μας χαρίσει Νέους Χρυσοστόμους, Βασιλείους, Γρηγορίους και Φωτίους, Νέους Μάρκους Ευγενικούς, Παλαμάδες και Στουδίτες! ΑΜΗΝ, ΓΕΝΟΙΤΟ!

9 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ .Το χάρηκα ! Οτι πρέπει ! Δόξα στον Θεό που σε φωτίζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μολυσμος των μυστήριων δεν μας κολαζει,Πανταζη! Που το βρήκες αυτο;Ακομα και οι πεπτωκοτες είχαν ευκαιρία(ποσό μάλλον οι κοτες)!Και λίγο οικονομια δεν βλάπτει,καλο κανει!Για να μην εχουμε σχίσματα και διαιρεσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύνοδος της Καρθαγένης και Αγ Κυπριανός κυριε χ .
      και έκτοτε κάθε τοπική και οικουμενική σύνοδος
      Λες οτι οι μονοφυσίτες , οι εικονομάχοι , οι παπικοί αν ήταν του Ιησού (και όχι με τον σατανα) και αν με τα μυστήρια τους ένωναν με τον Ιησού (και όχι με τον σατανα) θα τους αναθεματίζαμε ?
      Τι οικονομία μου λες που τα πίρε όλα σβάρνα ο Βαρθολομαίος ?
      Μέχρι και τεκέδες και συναγωγές ο αθεόφοβος ! Την μόνη οικονομία που ξερει ο Χριστέμπορας είναι το παραδάκι
      Και τι σχίσμα φοβάσε για να ξέρω ?
      Εβγαλε τον χιτώνα του Χριστού ο Βαρθολομαίος και τον ποδοπάτησε ,
      Σατανά φορεί . ΠΑΠΑ !
      Τον να χωριστεί κανένας απο τον σατανά , να αποταχθεί τον σατανά , είναι προυπόθεση του να είναι χριστιανός .

      Διαγραφή
    2. Το σχιμα που φοβοταν ο Χρυσόστομος!Οικονομια οχι στα δόγματα,γιατρε,αλλα στην κοινωνία με τους κληρικούς τους απλούς, που δεν γνωρίζουν για Οικούμενοσμο.Οικονομία με Επισκόπους που κοινωνουν με Βόθρολομαιο και Αυστραλίας, με Ιγνάτιο και Καλαμάτας,με Δωρόθεο και Καλαβρύτων κ. τ. λ! Αυτοι οι λύκοι που προκαλούν διαιρέσεις και βλασφημουν το Άγιο Πνεύμα, μολύνουν τα πάντα.Οι άλλοι όμως που δεν ειναι αιρετικοι(π. χ Ιωηλ Εδέσσης)και κοινωνουν με τους εχθρούς του Θεού(όπως ωραία το λες),θέλουν διακρυση και οικονομία!Ο π. Σταύρος Βαιος που αποτειχιστηκε στη Λαμία,εχει 5-6 χρόνια που δεν μνημονευη.Οικονομια έκανε!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/3/14, 12:19 μ.μ.

    Εχει δίκιο ο Χ. Η Εκκλησία μεταχειρίζεται και την Οικονομία. Το λέει και ο Αγιος Νικόδημος στο Πηδάλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/14, 3:35 μ.μ.

      Όση σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο, άλλη τόση έχεις Ανώνυμε, κι εσύ, με το Πηδάλιο της Εκκλησίας. Διάβασε το άρθρο περί Ακριβείας και Οικονομίας που χθες σε αυτό το ιστολόγιο αναρτήθηκε, μήπως και καταλάβεις κάτι από Πατερική Θεολογία.

      Διαγραφή
  4. Αισχρέ και Δειλέ Ανώνυμε. Άγνωστε "Χ". Χαίρω πολύ, Χαιρόπουλος και Χάρος χαραμοφαϊόπουλος. Το "Χ" δε μου λέει τίποτε. Χώρεσε μέσα στο μυαλό σου το αχώρητο και ασυγχώρητο της δήθεν "Οικονομίας" στα Δόγματα! Βάζεις και 6 θαυμαστικά για να ναι πιο εντυπωσιακός ο πάταγος της εξυπνάδας σου! "ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ;" Οικονομία στα Δόμγατα; ΠΟΙΟΣ Πατέρας το δίδαξε αυτό; Η Ομοφωνία των Αγίων Πατέρων διδάσκει πως η "οικονομία ου χωρεί τα της Πίστεως Δόγματα";!!!!!! (βάζω κι' εγώ έξι θαυμαστικά προς τονισμό της αληθείας όμως... Και άλλα χιλιάδες δεκαέξι άμα θέλεις...) Τα περί "οικονομίας" λοιπόν ανήκουν στο χώρο της αρρωστημένης εκκλησιολογικής φαντασιοπληξίας! ΔΕΝ υπάρχει στους Κανόνες και στους Πατέρες Οικονομία στα βασικά και επουσιώδη θέματα Πίστεως, ΕΙΔΙΚΑ όταν η αίρεση κηρρύστεαι ΔΗΜΟΣΙΩΣ και ΣΥΝΟΔΙΚΩΣ, και αλλοιώνει το φρόνημα του λαού (ακριβής απόδειξη το δικό σου αλλοιωμένο φρόνημα) σε τέτοιο απαθέστατο, εξωφρενικό και σχιζοφρενικό πια βαθμό που να θεωρείτε εσείς τους Αιρετικούς και Λατινόφρονες "Ποιμένες" σας ως δήθεν "προστάτες" του ποιμνίου ενω είναι ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ της Οικουμενιστικής ΝΥΧΤΑΣ και "ΛΥΚΟΙ άρπαγες μη φειδόμενοι του ποιμνίου!!!!!!!!!! Θες κι' άλλα θαυμαστικά; ΠΑΡΕ: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΝΑ λοιπόν ο μολυσμός των μυστηρίων: τον βλέπουμε τον μολυσμό σε ΣΕΝΑ, στην νοοτροπία σου, στο φρόνημά σου! Κάθεστε εκ του ασφαλούς από τη βολεμένη καρέκλα της αισχρής σας ανωνυμίας και "σερφάρετε" εκ του ασφαλούς στον κυβερνοχώρο της επάρατης ΔΕΙΛΙΑΣ και "καταδικάζετε" τους απομακρύνοντες από τον Οικουμενισμό ως "Σχισματικούς" ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, "Χ" και κάθε "Χ" ΔΕΝ ΣΟΥ το επιτρέπω, ΒΛΑΣΦΗΜΕ, ΨΕΥΔΟΚΑΤΗΓΟΡΕ και ΑΙΣΧΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ! Πέσμε κλέφτη, πες με ψεύτη, πες με πόρνο η και κλέφτη, "αιρετικό και σχισματικό ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να μου πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θέλεις και άλλα θαυμασιτκά;;;; ΛΑΒΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Αλλά ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ και συ το μισθό σου, ξεδιάντροπε, που "το παίζεις" "εντός της Κιβωτού" ενώ βρίσκεσαι εντός ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΥ Τιτανικού!!!!!!!!!!!! Και μην επιχειρήσεις να δικαιολογηθείς πως ο Άγιος ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος σημειώνει πως η Εκκλησία του Χριστού ΔΕΝ βουλιάζει"... Σε προλαμβάνω, όπως ο χιλιαστής πηδά στα χωρία που τον ΚΟΥΡΔΙΣΑΝ να λέγει... Και σου απαντώ, ΔΕΝ είσαστε ΕΣΕΙΣ η Εκκλησία του Χριστού που ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ τον Πάπα, που τον ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΕ ως "ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΙ" και τον υποδέχεσθε με Μεσσιανικούς Χριστολογικούς Θούρειους Χορωδιακούς "Ευλογημένος ο Ερχόμενος!" Που είστε ΙΣΟΤΙΜΟ και ΙΣΟΚΥΡΟ ΜΕΛΟΣ του ΠΟΡΝΟΜΟΙΧΕΙΑΚΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ "Π.Σ.Ε." (μια απλή ομολογία όπως όλες οι άλλες, που απλά σώζει, όπως όλες οι άλλες και είναι "βαπτισματική" ΄πως όλες οι άλλες... δηλαδή μία ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ όπως όλες οι άλλες "ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Και όχι μόνο "άπτεσθε" αλλά αγκαλιάζετε και φιλάτε, και ΠΑΡΑΠΕΡΑ πάτε, και τον λιβανίζετε και τον ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ και έρχεστε σε μας "πνεύμα να πουλάτε"....
    (συνεχίζεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο για τον μολυσμό των μυστηρίων, πάρα μάθε, διάβαζε και ερεύνησε μόνος σου! ΔΕΣ εάν έχεις μάτια της ψυχής και ώτα ακούειν της Γραφής, ΔΕΝ και ενημερώσου απότους ίδιους τους Αγίους Πατέρες (εάν τελικώς τους δέχεσαι, ίσως να είσαι και κάνας ΄"μοντερνομάγκας" "Μεταπατερικός", ανώτερος από αυτούς τα καυμένα και ταλαίπωρα "θύματα του αρχεκκάκου όφεος, ανώτερος από αυτους "κληροδοτήσαντες εις ημάς την διάσπασιν" και βρίσκονται στην κόλαση διότι αναθεμάτιζαν τους αιρετικο΄΄υς, ενω εσύ αγαπησιάρης που δεν προσβάλλει και δεν διχάζει αλλά από γλύκα και μέλι στάζει και διαλέγεται με τους αιρετικούς και συνυπάρχει και συμβιβάζεται και ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ.

    Εφ' όσον όμως θέλεις να κάνεις τον έξυπνο, Άγνωστε "Χ", μη χολοσκάς, μη χάνεις αναπνοή, ΔΕΝ θα σου κάνω τη χάρι αλλά θα σου απαντήσω με ΕΡΩΤΗΣΗ διότι αρνούμαι να σου δώσω εξουσία και να επεισέλθω σε "συμβόλαιο υποταγής" μαζί σου! ΣΕ ΡΩΤΩ λοιπόν, Άγνωστέ μου, ΔΕΙΛΕ μου:

    ΟΤΑΝ ο ΜΕΓΑΣ Ομολογητής και Μέγας Εκκλησιαστικός Πατήρ, Άγιος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ο Στουδίτης δηλώνει απερίφραστα λέγοντας να ΜΗΝ κοινωνούμε σε Ναοὐς Λατινοφρόνων "ΟΤΙ ΜΟΛΥΣΜΟΝ ΕΧΟΥΣΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ" μπορείς ΕΣΥ να μας το εξηγήσεις καλύτερα μια και εμείς έχουμε άγνοια και φτώχεια....;;;;;; ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ λοιπόν ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ οι Πατέρες όταν ΕΝΤΕΛΛΟΝΤΑΙ Διακοπή Μνημονεύσεως και Αποτείχιση, ώ Αποτυχημένε "Χ"; Α-χρηστε "Χ" δεν χρειαζόμαστε τις εξυπνάδες σας. ΟΥ χρείαν έχομεν του αγιασμού σας και της ΠΑΝΤΟΥΦΛΑΣ του Πάπα για φυλαχτό μας. Σας τον χαρίζουμε. Σκύψτε τις κούτρες σας στον αφέντη!

    Νίκος Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ΕΝΑ πάντως μοιάζετε ΟΛΟΙ σας οι στημμένοι και βαλτοί μας συκοφάντες: ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ Αιγιογραφικών και ΑγιοΠατερικών χωρίων που να στηρίζουν την οικονομία σε δόγματα (και μη πείτε δεν είνια ΔΟΓΜΑ απαράβατο η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ Εκκλησίας και πάτε και παραδέχεσθε ΠΟΛΛΕΣ βαπτισματικές εκκλησίες σε Παγκόσμια Συμβούλια των εκκληισών (ο Πληθυνιτκός σας μάρανε!) Και σας πείραξε η Αποτείχισή μας, που χτίζουμε τείχη γύρω από την Πίστη για να μην αποπηδά στο Μανδρί ο Πάπας με τον αγαπητικό του Βαρθολομαίο να μας κατασπαράξουν με αιρεσιαρχικές, ομολογιακές, αναγνωρησιακές και ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ Μνημονεύσεις... ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Νίκος Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.