Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ προς ΠΑΠΑ: -"Αδελφέ μου, ανυπομονώ να σε δω".

Οικουμενικός Πατριάρχης προς Πάπα:

"Αδελφέ μου, ανυπομονώ να σε δω αύριο στην Ιερουσαλήμ".

Μήνυμα μέσω Twitter έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Πάπα Φραγκίσκο. :"Αδελφέ μου, ανυπομονώ να σε δω αύριο στην Ιερουσαλήμ".

 Πηγή "Ἀκτίνες"

4 σχόλια:

  1. Δεν θα πώ : H σιωπή μπορεί να ερμηνευθεί σαν αποδοχή ή συναίνεση κατά το «ο σιωπών δοκεί συναινείν»
    Θα πώ οτι απο την στιγμή που τον μνημονεύουν ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΎΝΗ . Είναι συνένοχοι .
    Αυτοπροσδιορίζονται με την μνημόνευση του παπικού Βαρθολομαίου του αιρεσιάρχη του εχθρού του Θεού. Δεν στρουθοκαμηλίζουν απλά .Αντιδρούν οχι σαν λειτουργοί του Θεού όπως θα όφειλαν αλλά σαν στελέχη μιάς εγχώριας εταιρίας που εξαγοράζεται απο την πολυεθνική . Ο Θεός για αυτούς τους χριστοκάπηλους είναι εμπόρευμα . Καπηλεύονται και τον τίτλο του επισκόπου , και την ιεροσύνη , και την μοναχική ακόμα και την χριστιανική ιδιότητα Χωρίς μόχθο πλουτίζουν πολιτευόμενοι χωρίς αρχές,χωρίς ήθος,χωρίς θυσία.

    Δεν είναι "Αφωνότεροι ιχθύων", οι πλείστοι των ιεραρχών μας
    ΟΛΟΙ Μνημονεύουν ! Συνεχίζουν να μνημονεύουν τον Παπικό Βαρθολομαίο τον εχθρό του Θεού με σεντορεία φωνή . Αρα είναι του ιδίου με αυτόν φυράματος . Μαζί με αυτόν ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ την Χριστιανική εκκλησιαστική τους ιδιότητα και έχουν αυτομολήσει στον Αντίχριστο .

    Και όχι μόνο αυτό ! Ανάμεσα τους θλιβερή φιγούρα η αρχι στρουθοκάμηλος του Πειραιά !
    Ο Πειραιώς Σεραφείμ που ναι μεν μας λέει μεγάλες αλήθειες προσποιούμενος οτι ορθοδοξεί αλλά εθελοτυφλεί ΜΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ και στρουθοκαμιλίζει μη ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ την μνημόνευση του Πάπα και τα κοινά μυστήρια με τους Παπικούς

    Λέει" ...Το τραγελαφικόν όμως για τους Ορθοδόξους οικουμενιστάς είναι ότι ενώ αποδίδουν τίτλους εκκλησιαστικότητας στους πρόδηλα κακοδόξους αιρετικούς δεν τολμούν, συνεπείς προς τις διακηρύξεις τους, την μαζί τους μυστηριακή διακοινωνία γιατί γνωρίζουν ότι απ’ εκείνης της στιγμής θα απωλέσουν άμεσα την εκκλησιαστική τους ιδιότητα."

    Λές ψέματα Πειραιώς Σεραφείμ . Ασύστολα δημόσια και κατ επανάληψη τολμούν την μαζί τους μυστηριακή διακοινωνία και ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ως ΠΡΩΤΟ ως ΠΑΤΕΡΑ τους και ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ τους .

    Τράβα ΠΛΑΝΕ του Πειραιά σήμερα Κυριακή, 25 Μαΐου στην πόλη των Ιεροσολύμων
    να δείς την μυστηριακή διακοινωνία με τους Παπικούς

    Σατραπίσκε του Πειραιά

    Το τραγελαφικόν για τους Ορθοδόξους ΑΝΤΙοικουμενιστάς είναι ότι αποδίδουν τίτλους εκκλησιαστικότητας στους πρόδηλα κακοδόξους αιρετικούς του ΠΑΠΙΚΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ και δεν τολμούν, συνεπείς προς τις διακηρύξεις τους, την ΔΙΑΚΟΠΗ της μαζί τους μυστηριακή διακοινωνία ΑΝ ΚΑΙ γνωρίζουν ότι απ’ τη στιγμή που μνημονεύουν τον Παπικό Βαρθολομαίο τον αιρεσιάρχη τον εχθρό του Θεού ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ την Χριστιανική εκκλησιαστική τους ιδιότητα και έχουν αυτομολήσει στον Αντίχριστο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι πως ο Πατριάρχης χρησιμοποιεί και το "τγούίτερ!" Αξιοσημείωτο πάντως είναι, ότι ο ίδιος ο εφευρετής και δημιουργός αυτού του προγράμματος, κάνει έναν ακριβή προσδιορισμό του νοήματος της λέξεως "twitter" = είναι μικρές εκρήξεις από ανακόλουθα ασήμαντα ψιλοπράγματα, σαν ακαταλαβίστηκα μυνήματα και τιτιβίσματα από πουλάκια..."

    Πουυυυλάκι μου, θες και twitter, τιτιβίσματα φιλοπαπικά που σε μάραναν! Μου θυμίζει στ' αλήθεια μήνυμα μεταξύ δύο ερωτευμένων... "αγάπη μου, ανυπομονώ να σε δω!" "αγαπούλα μου τα λέμε αύριο!" - "δεν μπορώ να περιμένω, δε κρατιέμαι!" κλπ.

    Μπορείτε να φανταστείτε τον Μέγα και Ιερό Φώτιο, τον Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό, τον Αγιο Γρηγόριο το Στουδίτη ή τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά, να έστελναν καβαλάρη ντελάλη με μικρό ραβασάκι "αδελφέ μου, ανυομονώ να σε δω!" στον κάθε Πάπα! Και να απαντά αυτός χαρακτηριστικά: "Ναι κοπέλι μου, το ίδιο κι' εγώ!"

    Νίκος Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/5/14, 10:28 μ.μ.

    Όλα όσα ισχυρίζονται οι Αντιοικουμενιστές - Αγωνιστές είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Πώς ανέχονται να εορτάζεται αυτή η επαίσχυντος επαίτιος της συνάντησης των δυο αρχιπροδοτών. Πώς ανέχονται να δέχεται ο Πατριάρχης την αγιότητα του Πάπα Παύλου. Πώς ανέχονται να υβρίζονται οι Άγιοι Πατέρες μας; Πώς ανέχονται ακόμη να τον μνημονεύουν; Όχι μόνο σεισμός αλλά φωτιά θα πέσει να μας κάψει ελεεινοί και τρισάθλιοι αχρικαιριστές χαρτοπολεμιστές. Θα ξεπροβάλλετε πάλι με κάποια μακρόσυρτα κείμενα για να τα διαβάζουμε και να μας έρχεται ναυτία. Για ό,τι ακολουθήσει το κρίμα στο λαιμό σας. Δεν αντέχουμε πια την υποκρισία και την ένοχη σιωπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/5/14, 10:34 μ.μ.

    Τί χάλια είναι αυτά; Μήπως υπερβάλλετε; Είναι δυνατόν σαν τους ερωτευμένους που επικοινωνούν μέσω του Twitter να μιλάνε μεταξύ τους με μηνύματα τέτοιου τύπου; Θεέ και Κύριε των Δυνάμεων τί άλλο θα δούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.