Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο Οικουμενισμός κρατούσα κατάσταση στην θεσμική Εκκλησία των Δεσποτάδων!


                          Και οἱ "Γυρολόγοι"!

 

Ο ΣΙΩΠΗΡΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
ΤΟΥ π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ !!!
 Με λύπη σας παρουσιάζουμε τις τραγικές εξελίξεις στο χώρο των λεγομένων θρησκευτικών σταθμών μετά από ανακοίνωση στο γνωστό αγωνιστικό ιστολόγιο  "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" του αξιότιμου κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η προγραμματισμένη εκπομπή "ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ" απ΄ το σταθμό «ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ»!

Δείτε την ανακοίνωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αναβάλλεται επ' αόριστον η μετάδοση της εκπομπής «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ»

Με λύπη πληροφορώ τους αγαπητούς αναγνώστες και ακροατές πως η εβδομαδιαία εκπομπή «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ» που μεταδίδεται κάθε εβδομάδα από τον Ρ/Σ «ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ», αναβάλλεται επ' αόριστον.

Αιτία αυτής της - ουσιαστικά - διακοπής της, είναι οι αντιρρήσεις του σταθμού στην πρόσκληση του π. Θεοδώρου Ζήση ως προσκεκλημένου στην εκπομπή.

Ως υπεύθυνος για την πρόσκληση αυτή, δεν συμμερίζομαι τις εν λόγω αντιδράσεις και προκειμένου να μην έρθω σε σύγκρουση με τον σταθμό, αποφάσισα σε συνεννόηση μαζί του την αναβολή επ' αόριστον της εκπομπής.

Ευχαριστώ όσους και όσες αγκάλιασαν την εκπομπή από την πρώτη μέρα μετάδοσής της. Θα τα λέμε πλέον «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ», εδώ, στο ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, όπως κάνουμε άλλωστε για έξι και περισσότερα χρόνια...!

Με ελληνορθόδοξους χαιρετισμούς,

Δημήτρης Σωτηρόπουλος
 https://www.youtube.com/watch?v=1uVEgqQyJms
  http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2014/12/blog-post_69.html

 Τι άραγε ενοχλεί τους ιθύνοντας του σταθμού και δεν δέχονται την φωνή του π. Θ. Ζήση;;;
Μήπως οι απόψεις του και οι αποκαλύψεις για την παναίρεση του οικουμενισμού;;;
 Εως που θα φτάσει αυτή η κατρακύλα;;;
 Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμπαραστάθουμε στον π. Θ. Ζήση και να επισημάνουμε πως ο δίαυλος μας θα είναι ανοιχτός σε όσους μάχονται το ψεύδος και την αίρεση!
Πηγή

Καί ...Οι γυρολόγοι της προβολής Ναών!


Ἕνα ἀπὸ τὰ ἐκκλησιαστικὰ ἱστολόγια που ἀρνοῦνται νὰ δημοσιεύσουν ὁ,τιδήποτε ἔχει σχέση μὲ τὸν Οἰκουμενισμό, εἶναι καὶ ἡ "Ρομφέα". Παρότι αὐτοδιαφημίζεται, γράφουσα ὅτι στὸ ἱστολόγιό της ὑπάρχει "Ὅλη ἡ ὀρθοδοξία μὲ ἕνα κλίκ", τελικὰ ὡς Ὀρθοδοξία ἐννοεῖ τὶς φιέστες τῶν Δεσποτάδων, ποὺ δωρεὰν καὶ ἀνιδιοτελῶς (δηλαδὴ χωρὶς καμιὰ ὠφέλεια) δημοσιεύει. Πῶς ἀλήθεια νὰ δυσαρεστήσει τοὺς Οἰκουμενιστὲς Δεσποτάδες, ποὺ τῆς ...ἐπιτρέπουν τὴν δημοσίευση καὶ προβολή τους;
Γι' αὐτὸ μᾶς κάνει μεγάλη ἐντύπωση ποὺ θίχτηκε, διότι βγῆκαν κάποιοι στὴν πιάτσα τῆς φωτογραφήσεως τῶν ἐκκλησιαστικῶν τελετῶν, τοὺς ὁποίους ἀποκαλεῖ "γυρολόγους"!!!
Δηλαδή, ἡ "Ρομφέα" ποὺ κάνει τὴν ἴδια δουλειά, δὲν ἐντάσσεται στοὺς "γυρολόγους προβολῆς τῶν Ναῶν";

Οι γυρολόγοι της προβολής Ναών!

Πηγή: Romfea.gr
girologoiROMFEA.GR | Μαζί με τις γιορτές των Χριστουγέννων έκαναν την εμφάνισή τους σε ενορίες της Αττικής και οι γνωστοί γυρολόγοι της "εκκλησιαστικής" φωτογραφίας.

Τα συγκεκριμένα άτομα επισκέπτονται ναούς που συνήθως πανηγυρίζουν ή έχουν κάποια σημαντική εκδήλωση και συστήνονται ως φωτογράφοι προβολής ναών.

Ζητούν το "κατιτίς" τους από τους ιερείς -μια ευλογία τους λένε συνήθως- και τους "εγγυώνται" ότι οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε κάποιο από τα μεγάλα εκκλησιαστικά ειδησεογραφικά σάιτ.

Επειδή όμως πλέον δεν υπάρχει συνεργασία με τα μεγαλύτερα εκκλησιαστικά σάιτ, σκαρφίστικαν να στέλνουν με ψευδώνυμα και ανύπαρκτα αρχικά.

Προσοχή, λοιπόν αγαπητοί πατέρες, στους γυρολόγους της φωτογραφίας, στο τί υπόσχονται και τί ζητούν!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.