Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτες εικόνες παρακμής μέσα στην εκκλησία μας ...

Ἀπὸ τὸ Ἱστολόγιο "Ο Παιδαγωγός"


 Μητροπολίτης (Σύρου Δωρόθεος) ζωγραφισμένος σε τούρτα γενεθλίων, με 13 κεράκια όσα τα χρόνια ποιμαντορίας του (Μύκονος)..



__________________________________
Παρακολουθῆστε στὴ συνέχεια καὶ ἄλλες φωτογραφίες ποὺ δημοσίευσε τὸ ἱστολόγιο "Ο Παιδαγωγός".
Ἤδη, λοιπόν, καὶ ἄλλα ἱστολόγια διαπιστώνουν οὐσιαστικὰ τὴν ἐγκαθίδρυση μιᾶς Νέας Οἰκουμενιστικῆς «Ἐκκλησίας»  καὶ καυτηριάζουν τὴν ἀνυπαρξία Ὀρθοδόξου Συνόδου, ποὺ θὰ ἐπι-σκοπεῖ τὴν δια-τήρηση τῶν Ἐντολῶν τοῦ Κυρίου!
Συναγωνιζόμαστε πλέον τὶς Παπικὲς καὶ Προτεσταντικὲς φαιδρότητες· πάψαμε νὰ ἔχουμε ἑνότητα Πίστεως· ὁ κάθε Ἐπίσκοπος κάνει ὅ,τι θέλει, ἐκφράζει κακόδοξες ἰδεολογικὲς θέσεις θεωρητικὰ καὶ πρακτικά! Τὸ Σύμβολο τῆς Πίστεως ἁπλῶς ἀπαγγέλλεται ἀκόμα ὀρθόδοξα, ἀλλὰ δὲν ἐφαρμόζεται, ἀφοῦ δεχόμαστε πολλὲς Ἐκκλησίες καὶ πολλὰ βαπτίσματα.
Κι ὁ ἁπλὸς λαός, μὲ τὴν παρότρυνση πολλῶν Ποιμένων, παραμένουμε ἑνωμένοι μὲ τοὺς «παρδαλοὺς» στὴν Πίστη καὶ στὶς ἐνέργειες Ἐπισκόπους καὶ Πατριάρχες, παρὰ τὶς ἑκατοντάδες προτροπὲς τοῦ Κυρίου καὶ τῶν Ἁγίων: «ἐξέρχεσθε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε»!        (Πατερικὴ Παράδοση)
 __________________________________________

Πηγή φωτογραφιών (Ιερά Μητρόπολη Σύρου!)
Μητροπολίτης συμμετέχει σε μουσικό χάπενινγκ (Αλεξανδρούπολη)
μαζί με όλη την κοσμική εξουσία, τραγουδώντας σε ελληνική μετάφραση το "We are the World"!



Οι Ορθόδοξοι ναοί μετατρέπονται σε χώροι συναυλιών (Σύρος, Ζάκυνθος, Θεσσαλονίκη).

Θεσσαλονίκη, εντός του Ιερού ναού Προφήτη Ηλία Πυλαίας, πηγή
 
Θεσσαλονίκη, εντός του Ιερού ναού Προφήτη Ηλία Πυλαίας


Συναυλία εντός του ναού από την Ιερά Μητρόπολη Σύρου. Στο βήμα ο μητροπολίτης. (πηγή)

Συναυλία εντός του ναού από την Ιερά Μητρόπολη Σύρου.

Συναυλία εντός του ναού από την Ιερά Μητρόπολη Σύρου.

Συναυλία εντός του ναού στη Ζάκυνθο, παρουσία του μητροπολίτη Ζακύνθου, πηγή


Συναυλία εντός του ναού στη Ζάκυνθο, παρουσία του μητροπολίτη Ζακύνθου
Εκδηλώσεις μητροπόλεων μακρυά από το πνεύμα των Χριστουγέννων :

το λογότυπο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, στον "αστερόκοσμο".

η δυτικότροπη φάτνη, με τον Ιωσήφ να κρατάει τον κρίνο! Επό την "μέριμνα" της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης! (πηγή)

Και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών -αν και δίπλα στον Τσίπρα- παρεμβαίνει πολιτικά μια ακόμη φορά, προσπαθώντας να σώσει την καταρρέουσα συνΚυβέρνηση


Οι πιστοί παρακολουθούν σαστισμένοι τις κοσμικές φιέστες στις οποίες δυστυχώς ηγούνται οι επίσκοποί τους..

Γνωστοί για το ήθος τους αντιΟικουμενιστές ιερείς, διώκονται στην "Ορθόδοξη" Ελλάδα από τους ίδιους τους μητροπολίτες τους (δείτε εδώ). 



Όσο για τις συμπροσευχές του Οικ/κού Πατριάρχη με τον Πάπα .. Από τα Ιεροσόλυμα μέχρι την Κωνσταντινούπολη ... τι να πούμε ... (δείτε εδώ)


Φτάσαμε στο ΝΑΔΙΡ.

...οι Έλληνες μητροπολίτες ... προτιμούν να περιοδεύουν ανά την Ελλάδα, συμμετέχοντας στα συλλείτουργα στις ονομαστικές εορτές μητροπολιτών

Και ο ταπεινός Χριστός ..., ανήμερα της γιορτής της γέννησής του,  μάλλον θα ντρέπεται για το πως καταντήσαμε την εκκλησία του.





απόσπασμα από άρθρο του κ.Ν.Χειλαδάκη:
Σήμερα ζούμε στιγμές 21. Οι θεολογίζουσες υπεκφυγές και τα όμορφα διδάγματα περί «ευσεβιστικής» υπακοής, περίσσεψαν και πια δεν αρκούν. 
Ο σύγχρονος πνευματικός πόλεμος είναι πολύ πιο σκληρός από όλους του προηγούμενους και ο καθένας είναι υπεύθυνος σε όλη αυτή την επιδρομή της «αυταπάτης». 
Όλοι μας θα σταθούμε στο μεγάλο ειδώλιο απέναντι στην εποχή μας, όπου ο «άρχοντας του σκότους» ετοιμάζεται να επιβάλλει το σκοτεινό και ανθρωποκτόνο πολίτευμα του. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα του δώσουμε το δικαίωμα να το επιβάλλει. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα του παραχωρήσουμε την άδεια, προδίδοντας την πίστη και κανένας άλλος.

και ένα ακόμη απόσπασμα του ιδίου από άλλο του κείμενο (αφορά την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα εν όψει των εκλογών):


Αλλά το βασικό πρόβλημα δεν είναι ούτε ο άθεος, ούτε ο θεομπαίχτης. 

Το πρόβλημα είναι οι σεβαστοί και μη εξαιρετέοι πνευματικοί ποιμένες, που άρχισαν πάλι να επαναλαμβάνουν την ανάγκη να παραμείνει στην εξουσία ένας θεομπαίχτης μασόνος, από το να έρθει ένας άθεος και υποτίθεται επικίνδυνος για τα …συμφέροντα τους, αν και όπως φάνηκε από την τελευταία του επίσκεψη στην Ιερή Κοινότητα, όχι μόνο δεν έδειξε διάθεση να πλήξει τα συμφέροντα τους, αλλά να τα υπερασπιστεί ενάντια στην μνημονιακή κατοχή που επιζητά να τους καταργήσει εξ ολοκλήρου.

Με δεδομένο ότι δεν προτείνουμε ούτε τον άθεο, ούτε τον θεομπαίχτη, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σωτήρας του κόσμου όταν ήρθε είχε κηρύξει πως δεν είχε έρθει για τους «ευσεβείς», αλλά για τους αμαρτωλούς. Ο άθεος έχει την δυνατότητα μετάνοιας. Ο θεομπαίχτης ποια επιλογή έχει ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.